Glömde

Har totalfastnat på den här låten


Ikväll smäller det

Och jag vill gärna tro att jag kommer ha en jättebra utklädnad. Men jag vet inte, vi får se! Har inte riktigt kommit underfund med hur jag tar mig dit men. Och inte hur jag ska få plats i klänningen. Ändå har jag gått ner två kilo på två veckor. Får skära av brösten så kanske det går. Och inte äta något. Som om jag skulle klara det. Får väl bli att plågas ett tag sen byta om kanske.

Färgade håret igår, blev typ... Svart/brunt/lite rött. Mysko. Men bra för ikväll. Skulle lagt upp bild om det funkade, men ni får väl föreställa er det i fantasin.

Hm.. vad finns det mer att skriva om? Blev lugn kväll framför tvn igår, Smala Sussie. Fick även agera chaufför till min syster. Segare människa får man leta efter.

Måste tydligen städa idag, för någon snickare eller något skulle komma imorn. Så det blir väl ganska fullt upp idag antar jag. Ska iallafall börja med att se Riverside och måla naglarna svarta iallafall :)


PUSS


Föreställ er en asbra rubrik här

Var ju nästan längesen jag skrev något nu. Hela två dygn. Och lite mer tror jag. Har inte riktigt haft tid.

Onsdagen blev ju då att gå ut och gå med Josefine och den fyrbenta krulliga saken. Gick hyfsat långt i kylan minsann! Senare blev det ridning på en nyklippt, överpigg, stark pålle. Att han inte hade gått något på hela dagen och att det var kallt hjälpte inte direkt. Barbacka och massa galoppövningar var väl inte heller det bästa. Förvänd galopp suger när man inte har något extrastöd. Men gick iallafall bra om man tänker på de förhållandena det var. Har nog aldrig varit så trött efter ett pass. Eller, okej, det var väldigt längesen iallafall.

Tog en jättesöt bild på tjock-Åke (katten i stallet), men eftersom jag har pappas laptop för tillfället kan jag inte lägga upp den. Det suger.

Jobbet igår gick himla förbannat jättebra :p Hann nolla det jag skulle göra låååååångt innan jag slutade. Och då brukar man inte ens hinna det på den tiden. Kände mig hur bra som helst. Visserligen kanske det främst var för att Helena stod bredvid mig så att inte maskinen stannade så fort man behövde bunta som den brukar göra, men ändå.

Helena och Angelica måste gå på någonting. Vet inte vad men.. Något uppåttjack måste det vara. För er som inte vet så är Helena min kära faster som jag även jobbar med. Angelica med. Asså, jobbar med, inte faster. Hur som helst, konversation igår (jag satt bara bredvid):

Helena - "Jag måste räkna ut min övertid för oktober så det blir rätt med lönen"
Angelica o "Just det, du ska få OB av mig!"
- "OB?!"
o "Jaa, jag sa ju det"
- "Jaha, ja men jag har inte mens nu!"  (tampongerna ob)
o "Nej men vi kan lägga lite i någon låda här"
- "Du tänker sååååååå"
(. . .)
o "Jag tänkte att annars kunde jag ju slänga dom.. Men en hel förpackning. De var helt oanvända också!!"


Och där bröt vi ihop. Jag menar, ofta man återanvänder tamponger?! :p Var antagligen roligare om man var där. Men ändå. Idag var det också ganska illa. Då var det nog tårtan som gav upphov till alla skrattanfall.


Sista dagen antagligen då. Men jävligt bra var den ändå. Jobbade i superfart och hann med jättemycket. Dock en himla huvudvärk som satt kvar sen igår men ändå. Ganska van vid huvudvärk vid det här laget. Iallafall, blev tårta och så nu för att så många fyller år snart på jobbet (JAG :D) och för att folk slutar (jag också..) och så vidare. Inte för jag gillar sån tårta något speciellt, men stämningen var ändå himla mysig. Kommer sakna jobbet som fan. Gillar inte att vara ledig.

Drog en sväng till stan med mamma efter jobbet. Köpte vampyrtänder tills imorn. Fan vad taggad jag är :D




Och förövrigt så skiter jag fullständigt i dig nu ska du veta.

 

Hm... kan meddela att jag har haft denhär låten på hjärnan typ hela dagen, utan att ha hört den på väldigt länge. Mysko. Tycker den är jävligt fin iallafall. Har dessutom jävligt roliga minnen från den och Norge för längesen :D



Blir nog en lugn kväll ikväll. Sov alldeles för lite inatt så känns som det skulle behövas en kväll i soffan med en bra film, men vi får se hur det blir. Tagga inför imorn helt enkelt.


PUSS

Lite alltmöjligt oviktigt.

CV:t är nog verkligen borta. Ska typ kolla under sängen också. Orkar verkligen inte skriva ett helt nytt.. Jag menar, jag kommer ju knappt ihåg var jag har jobbat och sådär. Och alla referenser. Suck. Menmen, då får jag väl iallafall något att göra.


Det var lugnt på jobbet igår. Det var riktigt nice, vi körde frågesport på www.vetgirig.nu och var riktigt duktiga. Så roar vi oss :p

Hm.. Någon som har förslag på vad man ska klä ut sig till på en halloweenfest? Börjar bli lite dags att komma på det kanske.. Jag har ingen aning :s

Jaja, sen blir det iallafall antagligen att gå ut och gå eller baka eller något med Josefine, sen rida. Hoppas verkligen inte att jag får mer träningsvärk i axlarna/skuldrorna nu. Finns nog med muskelknutar där nu.

Jahopp, nu ringde de ifrån "The studio" och frågade om jag ville komma dit och leka modell. JA FÖR FAN! Så, den fjortonde november ska jag vara modell hörrni ;) Om jag hittar någon som vill följa med. För själv vågar jag inte göra det.. Ska kolla med Marie och Josefine tror jag. Eftersom Josefine ganska nyligen fyllde år, Marie fyller år idag, och jag nästa söndag så kan det bli lite födelsedagsgrej kanske. Fanns nog bara plats för tre stycken :/


Nu ska jag krypa ihop i fosterställning och kolla på Desperate housewives tror jag. Och hoppas på att den här jävla mensvärken går över. Livet är underbart ibland ;)


PUSS

Tisdag

Kvällen igår blev hur bra som helst. Med ridning som gick långt över förväntan och sen filmkväll, fast utan film, med Daniel, Peter och Anna.

Jag har iallafall börjat tycka om hoppning igen kan jag meddela. Karlsson (hästen) hoppade helt jättebra igår :) Det var lite som att flyga fram där. Dock gick det lite för snabbt in i mellanåt kände jag, men sånt är ju bara kul så länge det är hyfsat kontrollerat.

Hursomhelst blev det snabba ryck hem efteråt och duscha och fixa lite matsäck och sedan dra iväg till Panna (Peter och Anna för de som inte vet..) där det blev massa massa massa snack och lite fika medan Anna sydde sin kjol. Peter var sådär smart som alltid vi fick oss några goda skratt åt honom.

Jag (om en film)-"Dendär har jag sett. Hemma hos Peter en gång för längesen..."
Peter -"Denhär Peter (pekar på sig själv) eller den andra?"

Haha, inte typ, hos mig eller den andra Peter, utan denhär Peter som sig själv. Bra där. Och bara ifall ni ville veta var det "denhär Peter" jag såg filmen hos. Tror det var "Livet i åtta bitar" som jag pratade om... Bara så ni vet.

Annars är jag jävligt taggad för en sak som Peter har fått in i mitt huvud (fortfarande samma Peter vi snackar om). Tillochmed så att jag drömmer om det. Illa. Nu gäller det bara att ta tag i allt och följa planen :p Får se hur allt går. Om det går bra lär ni väl få veta vad planen var. Annars blir det nog ganska tyst om det :p


Hm.. Jag har inte alls mycket vettigt att skriva för tillfället. Men det har blivit som något jag måste göra.. Att skriva. Har iallafall inte hittat mitt cv än. Blä på det. Får leta mer.

Sen blir det jobb. Sen är det bara torsdag och fredag kvar. Efter det är det bara att hoppas på att folk blir sjuka så de ringer mig... Nu ska jag kolla Andra avenyn tänkte jag.

PUSS

Måndag

Datorn håller på att krascha tror jag. Så ska försöka hålla mig lite kortfattad. Gjort vad som antagligen är min fjärde sista dag idag på jobbet. Iallafall på ett bra tag om inte massa folk ska bli sjuka. Lite sorgligt, men fick iallafall jobba på fredag också. Så det blir väl bättre lön än vad jag väntat mig den här månaden också. Det säger vi inte nej till.

Försöker för tillfället hitta mitt cv så jag kan uppdatera det lite, med tanke på att jag lär behöva något nytt jobb, annars kommer jag bli alldeles för trött på mig själv på dagarna.. Speciellt om jag inte kommer in på universitetet. Får leta lite mer, för än så länge har jag inte sett skymten av det iallafall.

Orkade inte skriva något igår, migrän. Sen bara allmänt jättetrött. Tog nog lite för många tabletter eller nåt. Hursomhelst, lördagen blev bra, även att Ellen inte kom. Hon hade ont i huvudet. Som hon antagligen skickade till mig så jag fick det igår istället.

Alla kan dock vara väldigt sega ibland. Orkar dock inte dra något exempel men ändå. Mondira är dock sämst på att hitta. Jag skulle köra hem henne från mig när vi var "klara". Jag säger, "Säg till när jag ska svänga, så jag vet vilken väg som är bäst" efter ett tag frågar jag om jag ska svänga här, hon svarar nej. Detta händer två gånger till, tills hon inser att vi åkt förbi alla möjliga "avfarter" till Krp. Fick helt enkelt åka LÅNGT bort och vända. Jag menar, man brukar väl hitta hem liksom? :p Jaja, skitsamma. Det tog typ.. 40 minuter att köra hem henne istället för kanske 20-25 minuter som det skulle gjort annars. Då åkte jag fel på ett ställe också. Men det är lite mer acceptabelt eftersom jag aldrig är därborta i krokarna :p

Otippat nog tog jag inga bilder, men kanske fixar någon från Malin och lägger upp senare.

Förövrigt har min kropp damp och vill inte ha mat. Hungrig, men mat går inte. Pyttelite. Sen får jag inte ner mer. Bra bantingskur, men jag behöver inte banta. Det räcker nu. Är väl kanske för att jag saknar fok som min kropp reagerar skulle jag tro. Inte bara Peter, utan jag saknar de andra något oerhört också, domdär som har flyttat till Japan och Skottland. Det är ju nu man behöver dom. Suck. Jaja, skitsamma, Sebastian kommer väl hem till jul iallafall, kan jag trösta mig med.

Och jag måste bara säga att jag tycker faktiskt Darin har gjort en mycket bra cover på Viva la Vida. Faktiskt. Har aldrig varit något stort fan till han men, den här är faktiskt bra. Kanske bara för att jag har tröttnat på Coldplays version. Kanske tycker den här är jättedålig om några dagar eller något.


Vet inte hur det låter eller nåt, för min kära syster har snott högtalarna till datorn. Men iallafall.

Så är det, senare blir det ridning och kanske filmkväll :)


PUSS

Lördag

Gårdagen blev faktiskt bättre än väntat, tycker jag iallafall. Efter mitt lilla ihopdepp tog jag mig i kragen och skärpte mig, åkte in till centrum med Katrin och Joakim, sen blev det lite förfest med dem och Elin, sen 23-bussen in till stan. Efter mycket fram och tillbaka fick det bli Score, som hade en kö på typ.. många meter. Men hade ganska trevligt där med. Träffade Oscar bland annat och catchade up lite med han. Peter (öh, kompispeter, får vi kalla han) kom ut och pratade lite också. Sen kom även andra Peter förbi.. Appropådet så tror jag inte att jag är en sån som kan säga upp kontakten så fort det tar slut.. Måste nog vänja mig lite vid att träffas mindre och så. Är nog bättre som kompis än flickvän också. Tror jag :p

Väl inne på score blev det lite biljard (jag överglänste alla med mitt enda försök kan jag lova.. Not). Hann ju dock inte så mycket mer eftersom klockan var långt över tolv innan vi kom in och så. Men jag hade trevligt iallafall. Och det är huvudsaken :p

Utanför igen träffade man mer trevligt folk typ, Sandra, Elina, Malin och Josefine (igen) och sen fick skjuts av Joakim hem :) En annan Joakim, inte han som drack...

Tog två oerhört charmiga kort på två ur sällskapet på bussresan till stan :p


Någon var lite trött...

Och Katrin var.. Katrin.


Ska väl snart orka ta tag i att städa lite så det är fint när tjejerna kommer sen.. Men orkar inte riktigt. Blir väl en såndär panikstädning som vanligt :p



Aja, puss!


Fan

Ibland känns allt bara meningslöst.

Shopping osv

bergvik blev det förut :) Köpte några tröjor och två nya bhar. Mycket behövligt. Köpte även hårfärg så mitt hår inte ska se så skabbigt ut kanske. Vi får se hur det blir.

Hm.. Blir utgång sen iallafall. Förfest här, men vetefan hur det är tänkt eftersom alla ska komma vid nio. Hur ska man hinna med något innan man måste ta bussen in till stan?? Det märks väl antagligen. Jag är ju ganska bra på att dricka snabbt så :p haha.

Hinner ju iallafall städa innan om man säger så. Hoppas kvällen blir bra. Annars blir jag sur.



Hatar att ajg har så bra minne. Varför kommer jag ihåg saker som bara gör ont att komma ihåg? "Jag lever för att göra dig lycklig." Vad hände med det? Och varför kan jag inte bara glömma sånna saker? Suck..


Det var väl allt för nu antar jag. PUSS.

Torsdag

Två dagar av intensiv ridning har satt sina spår kan jag lova! Träningsvärk i princip överallt. Fötterna och huvudet har klarat sig typ. Var dock väldigt nöjd efter gårdagens lektion, Molle-marsvin goes dressyrponny.

Efter lektionen försökte jag få ett bra kort på Josefine och Pinus, men det var i princip mission impossible. Det var nämligen en annan pålle vid namn Figaro som hemskt gärna ville vara med..


Visserligen flyttade Pinus på sig, men ändå. Figaros älghuvud blev med istället.

...

Mule, någon? Det fortsatte såhär ett tag, men tillslut lyckades jag väl lite iallafall..

TA-DA! Fast.. blev lite suddigt.  Men skitsamma.


Hittade en bild jag tog innan ajg red i tisdags också på Emil, när han drack vatten. Han är söt.




Jag är oerhört uttråkad, och har ingen aning om vad jag ska göra idag. Men hittar väl kanske något. Himla dystert väder ute iallafall. Det skriker höst.

Funderar på om man ska göra en grej. En grej som skulle kännas jävligt rätt, men skulle vara så fel. Fast måste kolla emd en person först isåfall. Och det vet jag inte om jag "orkar". Kanske inte ens funkar överhuvudtaget.

Vi får se.

PUSS

Onsdag

Jobb idag. Var hyfsat trött imorse när klockan ringde. Skulle köra mamma till jobbet också. Såg inte så mycket, vilket gav resultatet att jag körde in i staketet lite. Inge klantig jag inte :p Haha. Gick iallafall bra på jobbet och så.

Har träningsvärk överallt efter ridningen igår. Lite skillnad mot att rida Redlight barbacka till Figaro med sadel. Inte samma åt något håll. Och mycket mer svårsvängt :p Gick iallafall över förväntat :) Har ändå inte ridit med sadel eller någon annan häst än Redlight sen.. innan sommarn. Eller hade sadel första gången efter sommaren.

Var även hos Peter och hämtade mina grejer. Det gick också himla bra. Pratade ett tag och så. Det känns inte så jobbigt längre. Ibland förvånar jag mig själv med vad jag klarar av. Men kommer sakna honom. Som fan.

Bara så ni vet har jag inga vettiga bilder att lägga upp för tillfället, så jag skiter i det. Har inte så mycket vettigt att skriva heller iochförsig.


Ska nog ta och sova lite nu. Sen blir det ridning :)


PUSS



Tisdag

Idag är det en bra dag. Det har jag bestämt. Och har ingen feber heller, så blir ridning ikväll, om jag får plats i gruppen vill säga. Får väl åka dit och kolla helt enkelt.


Tror jag ska färga om håret. Det har försvunnit så mycket färg nu :/ Fast typ, mamma tycker det är för mörkt som det är. Men jag vill ha mörkare. Får helt enkelt se vad det blir.

Blir nog en tjejkväll till i helgen, så först ut fredag, sen tjejkväll lördag, och tjejkväll söndag. Blir nog bra det. Jobbar dock på måndag så det blir nog inte så sent för min del men. Vet inte om det skulle bli så sent heller så (y)


Min kära syster väckte mig vid sju idag och skrek om att hon skulle låna en tröja av mig som jag inte ville låna ut. Så då fortsatte hon att skrika lite mer. Hon är trevlig.

Har inte så mycket vettigt att skriva. Ville bara upplysa om att jag mår bättre idag :)

Nu blir det nog att fixa mat känns det som.


PUSS

-

Varför slutar inte tårarna komma? Jag har varit med om värre. Hur fan ska jag orka åka och hämta grejer hos han? Träffa honom?

Fattar inte varför han inte gjorde det innan helgen. Sov ju där och allt. Och i onsdags sa han att vi skulle gifta oss. Ja, jag vet väl att det inte var seriöst men vafan, man säger inte sånt om man funderar på att göra slut.


Varför kan jag inte bara släppa det?

Depp

Lär väl älta det här ett tag. Har typ inte sovit något alls inatt, och när jag vaknade var mina ögon helt cp av allt jag gråtit så jag såg inte ett piss. Typ lite färger kunde jag urskilja. Det blåa som lyser från min stereo och det gröna från min klocka. Det var allt. Och fan vad läskigt det var. Synen kom iallafall tillbaka.

Okej, såhär var det. Vi har tydligen inte kul tillsammans. Och inga givande konversationer. Nej men konstigt. Sluta var med dina kompisar jämt när vi träffas då. Och titta inte bara på film med mig. Det är svårt att ha en givande konversation då.

Och han tycker om mig jättejättemycket och vill inte såra mig. Varför gör han det då? Om han tyckte om mig jättejättemycket skulle han inte dumpa mig. Då skulle han tycka att det var värt att jobba på. Men det var det ju tydligen inte.

Och eftersom vi stod/gick/satt ute hela dendär tiden, två timmar närmare bestämt, och jag bara hade vårjacka och en tunn tröja under, så blev jag bottfryst. Idag är det feber som gäller. Jobbdagen var helvetisk i början.


Jag önskar att jag var sån som tröståt. Att det hjälpte att äta. Men det gör det inte. Jag mår bara illa när jag äter. Brukar alltid vara jättehungrig till frukosten på jobbet. Idag tog jag en tugga på min smörgås. Sen fick jag inte ner mer.


Jag kommer över det. Jag vet det. Men det känns förbannat hårt just nu. Ska iallafall ut på fredag. Om jag är frisk. Sen blir det tjejkväll på lördag. Om jag är frisk imorn ska jag rida igen också. Försöker hålla mig sysselsatt iallafall. Men kan inte påstå att jag tänker på något annat än det här.


Annars kan jag meddela att TRESemmé schampo och balsam är jävligt bra.



Och denhär låten är himla skön.



Mina kompisar är bäst. Tack för att ni finns. Även att det är vissa som inte verkar förstå någonting.

Hej

dumpad.

hej jag är singel igen. Det var inte så konstigt att han aldrig var med mig själv helt enkelt. Men jag trodde det var bra. Jag älskade honom. Jag älskar honom. Skit. Tror jag har förstört något blodkärl i ögat igen.

Orkar inte.

Hej.

Kort hår

Yes, som väntat var frisörskan lite förskräckt över mitt slitna hår och frågade om hon fick klippa av mycket. Och eftersom jag bara vill kunna dra handen genom håret utan att fastna gick jag med på det. En och en halv decimenter rök i princip. Och luggen blev kortare än vad den har vart på väldigt länge. Men gött ändå.


Är lite kortare än vad det ser ut på bilden. Tror jag.


Gillar inte att klippa mig. Hellre tandläkarn. Speglarna är så hemska för de avslöjar varenda del av ens ansikte och alla dess skavanker. Och alltid detta prat. Alla frågor om vad man ska göra i helgen. Som om de verkligen bryr sig. Sen blir det alltid tyst en längre stund tills dom frågar något nytt ointressant... Varför inte bara fråga hur man vill ha håret, klippa det och bara vara tyst? Vore väl en annan sak om det var någon man gick regelbundet till, så man kanske kände varandra lite ytligt sådär så man ändå visste något om personen. Men jag har aldrig samma som klipper mig så det kan kvitta.

Håret gör det inte så mycket om det blir lite för kort eller så. Det växer ju alltid ut igen...


Blev en promenad med Johannah och hunden förut. Kall om låren och rumpan nu :/ Men trevligt var det :D

PUSS

Lördag

det blev verkligen en lugn tequilakväll igår. Kan ha berott på att jag nästan inte drack något så det blev liksom inte samma stämning kanske. Fast jag var hyfsat glad ändå tyckte jag..

Hursomhelst vaknade jag på väldigt fel sida idag (undrar vem det kan bero på..) var hyfsat sur för Peter somnade medans jag pratade med honom när vi gick och la oss, sen skulle ju självklart dom där två snarka ikapp så jag inte kunde sova. Som vanligt. Vaknade av radion som gick på halv sju, och trodde det var dendär hästlåten de spelade hela kvällen (http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.shutupwomangetonmyhorse.com%2F&h=79b612e4d247cf256caeef2d06c71576). Jag var ganska lättad när det inte var det faktiskt. Men ändå.

Sen, tio över åtta låter det såhär "Emmmmaaa, klockan är tio över åtta"   "Jaha, och?"   "Jaaa, är det inte dags att gå upp nu?"

DÅ kan jag lova att jag blev sur. Jag hatar att bli väckt tidigt på morgonen om det inte finns någon anledning till att gå upp. Sen speciellt om personen i fråga som väckt mig väcker Kieeps så de kan gå upp och sätta på dendär hästlåten på högsta volym... Och så vidare. Så, idag är det inte riktigt min dag känns det som. PMS on top of that också. Stör mig för tillfället väldigt mycket på att man aldrig får vara själv med honom. Förutom när man ska sova, men då somnar han ju bara ändå. Har inget emot hans kompisar. Men en timme eller så kan han väl iallafall sätta av för bara mig. Tycker jag iallafall.


Ska iallafall klippa mig vid fem. Trött på att det aldrig går att borsta ur och att topparna är så kluvna jämt. Och ska ta och klippa upp det lite mer, så det inte är så platt. Får se hur det blir. Ska nog köpa såntdär TRESemmé-schampo/balsam också. Läste på en blogg att de var väldigt bra. Får se vad de kostar.

Imorn blir det att jobba, fast bara en liten stund, ska bara ta Jennys första timmar eftersom hon är i Skattkärr och sådär. Men blir väl typ halva passet kanske. 9-13.30 typ. Ganska lagom tycker jag.


Värt inlägg. Ska nog ta och sova lite nu känns det som...

PUSS

Öj, btw, vad har hänt med alla mina läsare? Igår var det typ tomt nästan, helt appropå ingenting:( SKÄRPNING! ;)

Otaggad.

Har precis vaknat typ. Ska snart ut med hunden. Ösregnar och blåser. Inte direkt drömvädret att gå ut och gå i. Fördel är att han inte är så pigg på att gå ut i regn heller. Så kan nog vänta ett litet tag till.

Ikväll blir det tydligen enligt Peter en lugn hemmakväll med lite Tequila. När jag pratade med Kieeps igår lät det mer "Ska vi dra hem till göbben och supa ner han imorn?" Haha, vi får se vad det blir. Tror han klarar utav att supa ner sig själv. Jag är inte så pigg på att sova bredvid honom efter, så funderar på att ta den sägen Billy/Kieeps brukar sova i så får Kieeps ligga hos Peter. Förövrigt har jag jävligt ont i halsen, och tänkte att jag skulle cykla ner till centrum och köpa halstabletter, men min kära syster snodde cykeln. TACK! Använd gärna inte din egna cykel...

 


Yes, detta är vad man vaknar bredvid på morgonen. Om ni inte ser det är det en hund.
Han rörde lite på sig därav det suddiga. Han snor mina kuddar :(


Kanske kommer på något mer intressant att skriva lite senare.

PUSS


Bilder

Tänkte ta och lägga upp några av bilderna från i fredags..


Så oerhört snyggt. Det var nästan så jag köpte det ;)


Jag och Mondira


Malin och Mondira


Ellen :p


McDonalds blev :p


:D:D



Idag har det inte blivit så mycket än, var ute en långpromenad med hunden i det iskalla vädret. Himla fint ute ändå. Hösten är trots allt ganska mysig. Synd att det är så kallt bara.


Ganska bra för att vara med mobilen va? :D

Nu ska jag baka.

PUSS

Sexköpslagen

Lyssnade på "Hallå P3" imorse när jag jobbade, där de snackade om sexköpslagen (det är förbjudet enligt lag att köpa sex, men inte att sälja, tror jag det går ut på) och att den kanske ska upphävas, eller ja, det finns förslag om det. Han dendär, Fredrik Federley (centerpartiet) vill iallafall det. Sen om det blir så eller inte är ju en annan sak. Stod och funderade på vad jag själv tycker om det, men kom inte riktigt fram till något tror jag. Finns många för och nackdelar. Jag menar, trivs man med att sälja sex, tycker jag att man kan få göra det. Det är inte något jag själv skulle vilja testa kanske, men vi alla är ju olika. Om det drar ner antalet våldtäkter tycker jag också att det är bra. Jag har dock ingen fakta på detta, och det är ganska vanligt att prostituerade utsätts för våld också, men man utsätts väl för saker i alla jobb?

Jag menar, jag jobbar på en värdedepå. Det är inte så förbannat riskfritt det heller. De som står i kassor och grejer kan bli rånade och så vidare.

Jag tycker däremot trafficking och sånt där man "importerar" tjejer från baltikum/ryssland och sånt är helt jävla äckligt fel. Det finns lite statistik på att traffickingen har minskat när "frivilliga horor" har ökat, tror jag de sa något om på P3. Men om det är ens eget val och man trivs är det en annan sak som sagt. Jag förstår dock inte hur man kan trivas i det. Eller, om det är snygga killar/män som inte har sånnahär äckliga böjningar och sånt och betalar bra, så visst. Men hur ofta är det så egentligen? Skulle tippa på att det är lite.. andra folk som kommer faktiskt.

En annan bra grej med att legalisera det är att de prostituerade inte skulle hamna så utanför samhället och skulle kunna få mer hjälp av polis vid eventuella övergrepp och så. Jag tror inte att det är så ovanligt att sälja sex som många tror, med den synen på sex man har idag. Det är ingen big deal för många, och om man kan ta betalt för materiella saker kan man väl göra det nu med, kanske.

Jag tror ändå att det är mer accepterat att sälja än att köpa sex. Att sälja är ju ändå ett sätt att tjäna "snabba cash" på. Om man hör talas om någon som köper tänker man direkt typ "Vadå, kan den inte få det på annat sätt eller?"

Äh, jag vet inte vad jag tycker i denna frågan. Är ganska kluven. Bryr mig kanske inte så himla mycket heller, jag kommer väl inte ha så mycket med det att göra, jag menar, jag skulle nog inte få för mig att leva på att sälja sex. Fast kanske vore något när jag börjar läsa, så jag har något att leva på, eller vad tycker ni?? ;)

Behövs nog några som har riktig fakta och erfarenheter, psykologer och massa sånna personer för att bestämma om det bör ändras i lagen. Jag misstänker att det hela bara är för att få in mer skatt.



Har iallafall sökt till Socionomprogrammet idag. Vet inte helt om jag vill bli det men, får väl fundera. Har även varit och ätit pizza med Tobias, Isak och Daniel en sista gång. Det var mysigt. Hatar att dom åker imorn. Det blir bara jag och Daniel kvar känns det som. Dom andra som är kvar hemma verkar aldrig ha tid ändå typ. Usch. Vad tråkigt mitt liv kommer bli utan alla deras påhitt under ett helt år.

Cuttade även upp mitt finger på ett papper på jobbet. Onödigt. Under nageln. Osmidigt.

Och igår glömde jag glasögonen när jag drog till spelningen. Så såg inte ett piss typ. BRA EMMA, BRA!

 

Dagens repeat-låt:



Skulle hunnit rida egentligen efter jag var och åt pizza. Men har förbannat ont i halsen och lite feber (lite, bara lite), så jag skippade det.. Imorn blir det jobb istället för ridning. Sad but true.

PUSS!

-

Jag fyller år om 27 dagar. Bara så att alla vet.

Och jag fick inte tag i någon kalender förut för det fanns ingen som började 09. Det är ju nu jag behöver den, inte om 3 månader liksom.

Aja. Puss.

Måndag morgon

Har precis kommit in från en långpromenad med hunden. Mitt nya liv börjar ju idag, så gick längre än vanligt. Duktig jag. Skulle dock haft mössa och vantar kände jag. Men gött i solen iallafall! Men, iallafall, när vi kommit en bit på vägen, ställde sig Joppe och luktade på något intressant, så jag tog upp mobilen och bytte låt. Helt plötsligt skvätter hunden till, vilket gör att jag hoppar till för jag inte har hört något ljud eller något innan. Kollar åt sidan och helt plötsligt står det en liten Chihuahua bredvid oss. UTAN koppel eller någon ägare i närheten. Visst, den var snäll och så. Men om Joppe hade varit aggressiv av sig då? Han hade lätt kunnat bara bita över nacken och bryta av den.. Och om hunden hade följt efter oss då? Orka. Jag skulle aldrig släppa min hund sådär bara. Speciellt inte så liten och försvarslös. Visseligen kanske den hade smitit eller något. Men ändå.

En fråga, brukar det växa blåklockor mitt i oktober??? Hittade en iallafall..

Hunden drog iväg så jag lyckades inte fixa fokuset, men det syns ju vad det är iallafall. Jävligt skarp bakgrund.. Trodde inte det gick att få sån bild med min mobil :)

Mitt minne sviker mig lite för tillfället, i fredags skulle jag till exempel köpa en almanacka/kalender eller vad det händer så jag kan skriva upp saker jag ska komma ihåg.. Men det glömde jag ju såklart. Så nu har jag skrivit upp vad jag ska göra idag på handen så jag inte ska glömma.. Det värsta är att färgen typ har flytit ut så det syns knappt vad det står..


VACKERT!

Aja, jag skulle berätta lite mer om lördagen skrev jag ju igår, så får väl göra det. Vi alla vet ju att jag och mitt ex inte har kommit så bra överens sen han skulle sluta träffa ex blandannat (inklusive mig som enligt han var hans bästa kompis) och inte har träffats/pratat med varandra sen i januari i princip, vilket gjorde det hela lite jobbigt i lördags när han var där. Inte för att jag bryr mig så mycket, men det är så jobbigt att alla ska behöva välja mellan vilken man ska prata med och att man ska behöva undvika varandra hela tiden...

Efter vi hade varit där ett tag och jag hade undvikit Martin så mycket som möjligt, vilket var ganska svårt med tanke på att han var överallt, kommer Jenny (hans flickvän) fram och typ säger något i stil med att hon inte har något emot mig. Jaha men vad bra då. Vad spelar det för roll egentligen? Skit samma. Efter ett tag tror jag att det var så att Peter (min Peter) och Martin hälsade på varandra. Sen kom Martin fram till mig och "tog i hand". Då var jag minst sagt chockad.

Pratade lite med honom om att det skulle vara bättre om vi kanske slutade undvika varandra och man skulle slippa att höra "Nej, men det kanske är bäst att du inte kommer, för Martin är här" och sånna där saker, men längre kom jag inte för då såg ju Jenny att jag pratade med honom och drog iväg med honom. Jag menar, "inget emot mig" nejnej... Tror jag också.

Det är inte som att jag ville ha honom. Det har jag inte velat sen.. Jättelängesen. Vi var vänner, jag har inte försökt snott honom från henne en enda gång.. Först och främst: Jag tycker inte om honom. Inte ens som vän nu. Jag vet ju inte vem han är, han vet inte vem jag är längre. Det skulle väl vara om man lärde känna varandra på nytt som man kunde kanske VARA VÄNNER. För det andra: Jag har en pojkvän. Som jag inte skulle byta ut för allt i världen. En pojkvän som följde med mig dit och är hur bra som helst.
Varför kan folk inte bara förstå det?

Fick iallafall chansen att prata lite mer med honom sen. När inte Jenny såg. Bara liksom, försöka reda ut lite saker. Kom väl inte så långt men.. Det känns ändå bra att ha börjat gjort något åt det. Samtidigt som det var jävligt jobbigt. Vet inte varför. Jag bryr mig inte egentligen längre om han är min vän eller inte.

Jag är himla glad att Peter var med iallafall. Billy var också bra att ha men inte samma liksom. Och så var det nog bra att jag hade druckit endel :p Haha.




Aja, ska väl kanske ta och göra mig iordning och cykla(?) ner till centrum och göra det jag skrev upp på handen. Vet dock inte om det blir bilen istället. Beror på om jag får plats med sakerna i cykelkorgen... Och om jag hittar en mössa och vantar.

PUSS

Glömde...

Har fastnat lite på den här låten idag..


Fullspäckad helg

Jag är helt slut, på riktigt. Ont i halsen också. Undrar vad det kan bero på -.-

Hursomhelst, i fredags blev det ju stan med Mondira, Ellen och Malin, fast mest Ellen och Malin, för Mondira drog. Hittade iallafall ett par skor och tre tröjor :) Och mat såklart. Vi hade mössprovning. Snyggaste mössorna fanns på Indiska, där det även fanns matchande tofflor och grejer. Har några bilder från dagen, tagna med mobilen såklart, så inte så bra, men ska få mer bilder från Malin när hon orkar skicka ;p Det var hur nice som helst att träffas igen!


Himla snyggt kort på mig.. Eller inte. Men det blev lite sådär emo/fashioncorestil på mig med en stor rosett i håret så var bara tvungen. Usch.

Malin provar mössa :p

Malin och Mondira :p Hade värsta snygga kortet på Ellen, men det var inte lika snyggt i datorn.. Mest rött och suddigty. Så hoppas på att Malin skickar något bättre!


På kvällen drog jag in till stan/kvarnberget på förfest med lite folk. Hur trevligt som helst :) Skulle sedan in på Arena var det ju tänkt, men efter nästan en halvtimme i kön tröttnade vi och drog till BK och åt istället. Många lyckade utekvällar för min del nu på sistone :p Köpte två hamburgare till Peter och drog hem till han istället vid halv ett. På vägen dit hittade jag några folk som tydligen kände min syster, så jag fick lite följe en bit. Så lika är vi dock inte så folk som aldrig har sett oss tillsammans eller vet att jag är hennes syster kan se det.. Tycker jag..

Natten gick väl mest ut på att få olika kroppsdelar slängda på mig av en lite för full pojkvän, sisådär varje halvtimme, blandat med mycket snarkningar vilket innebar väldigt lite sömn för mig.. Men någon ska väl få offra sig antar jag :p Blev väckt vid halv sju av hans klocka som ringde, stängde av, somnade efter ett litet tag igen.. Sen blir väckt vid åtta av honom.. Då var det bara att lägga ner det där med att sova. Men jag slapp iallafall följa med till affären och köpa frukost.


Hela lördagen är bara ett suddigt moln av trötthet.. Kom hem vid fem, och det första jag får höra är jag att jag inte får vara hemma för att Frida ska ha folk. Värt. Blev att duscha snabbt, sen dra till mormor med mamma. Äta pizza och sedan åka tillbaks till Peter, där vi kollade fotboll och jag sög i mig några groggar (antagligen en för mycket eller så) sen somande jag typ fyra gånger inom tio minuter, för att sedan efter många samtal fram och tillbaka från orrholmen, komma på att vi ska på Robins 20-års fest, vilket hade sina för och nackdelar kan jag lova. Men jag tar nog det imorn, så det slipper bli sååå långt idag. Jag är väldigt glad att Peter var med iallafall. Annars hade det blivit mycket mer jobbigt än vad det redan var. Var inte där speciellt länge, snackade med lite folk och sådär, sen tyckte Peter och Billy att de var lite för gamla tror jag.

Eftersom jag skulle jobba idag blev det att sova tidigt, något som Billy inte var så nöjd över då han ville ha med oss till Arena.. Även Peter var trött och inte ville med, men det var ju mitt fel såklart.. Jag har tydligen gjort för stora förändringar på Peter:p Haha. Osis för han.
Peter dansade fint (alltså, inte min Peter nu då:p) Den här bilden är dock från i fredags och inte suddig alls..


Jobbet idag gick som vanligt, lite krångel med maskinen bara. Blev en powerwalk dit på 14 minuter från Kvarnberget, vilket inte är såå dåligt faktiskt. Resten av kvällen blir det väl sova och sådär. Kolla parlamentet och sticka lite.


PUSS


Liten kortis bara

Mest innehållsrika inlägget ever. Vägde mig nyss. Efter denna helgen blir det dags att ta tar i måltiderna och dra ner på chipsen. Och jag måste klippa mig. Stan förut med girlsen. Kommer mer om det någon annan dag. Måste fixa mig, ut blir!

PUSS

Men det är bara regn hos mig

Ja, för det är det. Inte lite heller upptäckte jag nu. Tänkte att jag skulle gå ut med hunden, men han vägrade. Han bara ligger i soffan och gäspar. När jag sätter på han kopplet och drar lite ligger han bara kvar och stönar sig (nja, jag drar inte hårt, inget djurplågeri eller något som det låter som...) Så jag vetefan vad jag ska göra. Har städat lite, orkar dock inte dammsuga, känner att min rygg inte klarar av det jämt nu (kan bero på att jag bara har suttit och latat mig lite snett i stolen men..) Tänkte baka muffins, men sen slog det mig att jag kanske skulle börja tänka på vad jag äter, alltså.. idag har jag ätit frukost, lunch, glass och chips. Inte helt okej kanske. Men jag är så trött på mat för tillfället så äter typ bara lite sen fyller på med annat.

Tänkte faktiskt ta en tomat istället, men det var mögliga så det var bara att slänga. MUMS.

Ursäkta om folk tar illa upp och sådär men jag bara måste säga att jag har förbannat ont i mina bröst! Kan typ inte ligga på mage ens. Typ. Jobbigt när man rider också..

Annars gick ridningen ganska bra igår, lermonster till häst hade jag iallafall. Blev till att borsta ett bra tag innan vi var klara. Sen hade jag håll eller något liknande halva lektionen så jag var lite ur fas och kunde inte riktigt koncentrera mig, men efter den första galoppen var jag med igen. Sen gick det bra :) Han var himla stark och så bara.. Men han blir väl så när han bara går en timme om dan bara. Men det är gött för honom.

Lite kul när vi kom till stallet, så är det hoppträning i paddocken, och Josefine bara "Rider Johannah någon av Fredriks hästar nu?"
Jag "Va?"
- "Ja, hon rider ju inte sin iallafall"
o "Va?"
- "Är det inte Johannah där?"
o "Var?"
- "Hon som skrittar där?"
o "ööh, vet inte, vad har den för hårfärg?" Lägg märke till att jag sa den också.. inte hon :p

Det går ett tag, Josefine ger upp, för jag ser ingenting ändå, vi går upp mot stallet och så ropar Johannah hej (och blind som jag är ser jag inte vem som är hon ändå förrens efter ett tag.. Bra där), och där klargjordes det att det var Johannah och att det inte var hennes häst. Och även att jag kollade åt helt fel håll när Josefine pekade... Jag är så bra. Förvirrad till max.

När det är mörkt ser jag liksom bara en hästliknade sak med en klump på.. Lite färgskiftningar också. Mitt mörkerseende är inte så bra längre tror jag:p

Sen blir det iallafall möte i stallet, sen dra vidare till Peter, om han inte har glömt bort det. Påminde honom visserligen igår, men man vet aldrig.

Taggad inför shopping imorn iallafall! Så blir det väl ut och sådär, bartömning på Arena. Sen stänger dom. Haha, vilken förlust. Eller inte. Hoppas inte nöjes ändrar sin åldersgräns till 18.. Då kommer ju snart 92or in. Då känner jag mig gammal.

Det här inlägget sög, jag vet. Men jag har inget att göra. PUSS

Pannkaksonsdag

Dagen började med en promenad ute i det fina vädret med hunden. Höll på att blåsa bort, men annars så. Tillochmed mina nycklar flög iväg när jag lade dom på bordet ute på verandan. Mysko.

Detta följdes med Andra avenyn, Riverside och två avsnitt av Desperate housewives. Ärligt talat har jag totaltröttnat på Andra avenyn, men bara måste fortsätta kolla. Fråga mig inte varför... Desperate housewives är dock bra för tillfället. Just därför var jag tvungen att kolla nästa veckas avsnitt också. Så det så.

Såg nog aningens muppig ut när jag satt här i datastolen med en fet grön filt över mig, med chips och varm oboy (med grädde på tillochmed) i högsta hugg. Mysigt iallafall.




Fick för mig att jag skulle kolla utbildningar en sista gång också. Skam den som ger sig liksom. Och vet ni?! Jag hittade flera stycken jag vill gå. Fast bara en här i Karlstad. Resten var på distans, och jag vet inte hur bra det är? Visserligen var det KY-utbildning så det vägde upp det hela lite också. Fast läser helst det här i Karlstad. "Personal och arbetsliv". Ja, jag vet, det låter kanske tråkigt, men verkade riktigt intressant. Psykologi, beteendevetenskap och samma andra intressanta saker. Men tyvärr fanns det inget till våren, så blir väl att vänta tills i höst isåfall. Får se hur det blir. Kanske söker något och bestämmer mig senare om jag kommer in och sådär.

Hyfsat nöjd över att ha hittat något jag ville läsa som jag faktiskt har behörighet till ansåg jag att pannkakor vore en bra grej för att "fira" det hela. Sagt och gjort, och förbannat gott blev det! Orkade inte äta upp alla men.. Får väl ta dom imorn eller något.

Igårkväll blev det en liten snabbvisit hos Peter på vägen hem från jobbet/när jag hämtade Frida på Norrstrand. Han är så.. hm.. MUMS. Typ. Haha. Blir iallafall att sova hos honom imorn, eftersom jag ska till stan vid 10 på fredag och träffa Malin som kommer hem från Norge :D Då blir det lite shopping minsann. Tänkte fixa mig en jacka och några tröjor eller något. Blir nice att träffa dom igen också (Mondira också, jag vet att Malin bara är en person :p). Gött att slippa ta buss så tidigt. Det gäller bara att jag inte vaknar för mycket när Peter går upp vid halv sju eller vad det blir...

Har inte så mycket vettigt att skriva för tillfället..

Aja, bra låt iallafall!



Sen blir det ridning (y)

PUSS

Så var helgen slut... Igen.

Deprimerande. Inte för att jag behöver jobba eller något, men alla andra gör ju det eller går i skolan så jag har inget att göra..

Och detta blir ett långt inlägg eftersom jag har en himla massa bilder. Typ.

Har inte hunnit skriva något under helgen, lördag innebar ju jobb från nio till fem, sen gick jag direkt till Peter i ösregnet. Kunde lika gärna doppat skorna i sjön utan att det hade blivit någon skillnad från att bara gå i regnet. Mysigtt värre. Kollade iallafall på film där med han och hans kompisar. Inga höjdarfilmer. Först "The cottage", som sög. Speciellt eftersom jag inte klarar av så mycket blod och sådär, inte för det var verkligt men.. Usch. Dålig. Sen blev det "G.I Joe" efter vi hade inhandlat lite chips och såntdär. Inte min typ av film direkt. Men bättre än den innan.

Sist blev det "Hjältarna från Telemarken" den var lite komisk. Jag menar det var ju inga direkta effekter och sådär, och norskarna verkade vara osynliga för tyskarna såg dom aldrig... Film om norskarna som var i motståndsrörelsen i andra världskriget för de som inte visste.

Himla roligt folk iallafall. Kan jag meddela:p

Igår fick jag minsann pannkakor till frukost av Peter. Eller ja, pannkaka, för ajg åt bara en. En såndär fet amerikansk :p Eftersom Billy tydligen inte slår tjejer så kunde vi inte slåss om den sista, så han fick den. Sen belv det Vänner-maraton tills jag skulle dra hem.. Som vanligt:p

Sen blev det hem till Ahlsén och "avskedsmiddag" för Isak, Tobias och Marcus. Himlans bra kväll! Hinner väl träffa iallafall Tobias igen innan de åker. Kanske Isak också, tvivlar på Marcus. Ett år är lång tid. Usch. Vill inte. Kan dom inte göra som Sebastian och komma hem någon gång emellan liksom? Fast, Japan är ju lite längre bort. Men ändå.

Tycker inte om att alla försvinner.


Matlagning blev!

Isak var mästerkock:p

Erik stod för vitlöksbrödet (vilket Peter fick ta över för att han var för mesig med vitlöken)


Isak ser lite.. vampyrig ut. Men det blev mat av allt tillslut iallafall, och himla gott var det. Speciellt förrätten. Och brödet. Och efterrätten såklart :p Men äckligt mätt blev man. Och folk borde nog inte vara i närheten av mig idag med all vitlök som jag åt...

Zezzan var minsann också med och åt, fast hon hade problem med att hålla sig ifrån bordet..

Spel blev det sen. Marcus glänste med sina kunskaper om hur det gick till.
Jag -"Blandat"
... "ÖJ! Blandat!"
Marcus -"Jaha.. får vi välja vad vi vill då eller?"

Smart.

- "Vi fick lila"
Marcus -"Vilken färg är lila då?"

HAHA.

Marcus blir glad över att få vara med på kort :p

Snyggt! Peter fick agera tärningskastare, eftersom han inte hade så mycket vettigt att säga :p


Erik tröttnade och lämnade vårt lag för att kolla på fotbollen istället. Svikare.

Min trogne lagkamrat Tobias:p Vi slutade som tvåa. Alltså, näst först, och näst sist.

Dock hade spelet lite knepiga svar ibland. Jag menar, om man skulle svara något årtal kunde man säga något mellan några tiotal och få rätt, när vi får frågan "Hur många liter går det på en gallon?" svarar jag "Fyra". Men nej, rätt svar var 3,8.. Illa. Inte för det gjorde någon skillnad, men ändå :p


Daniel och Tobias. Det var stort fokus på fotbollen. Speciellt från min sida:p

Isak och Ida satt och tryckte en bit längre bort. Ser mycket bekvämt ut.

Erik är trevlig (y)

Kvällens visdomsord efter en disskution om man vill ha en såndär jättestor garderob med kläder eller en full med ölflaskor (Heinikenreklamen ni vet) lyder: "Men har man tillräckligt med öl behöver man inga kläder"

Fast, jag och Anna ansåg fortfarande att kläderna var mer attraktiva.

Som sagt. Det blev ganska långt.. Men ändå. Imorn blir det tydligen att jobba igen. EXTRATIMMAR, woho! Dock hade jag tänkt att rida, men det sket sig tydligen.. Jaja. Skit samma.


PUSS


Jag hatar att bli bortglömd.

Jag gör verkligen det. Och jag trodde inte att det skulle hända igen. Visst, så farligt var det väl inte, han glömde mobilen i bilen och svarade inte när jag ringde. MEN, jag sa att jag skulle ringa när jag hade ätit. Vi sa att vi skulle träffas idag, gjorde vi inte det? Det var det som höll igång mig på jobbet. För jag ser verkligen fram emot att träffa dig, jag gör verkligen det. Då blir besvikelsen ännu större. Fast främst är det principen.

Jag skulle aldrig glömma bort den jag är tillsammans med. Och har den sagt att den ska ringa inom en snar framtid tar jag med mig telefonen typ överallt. Det är väl där vi skiljer oss antar jag.

Men såhär är det. När något sånthär händer reagerar jag direkt. De som har känt mig ett tag vet väl varför. Jag vill inte ha ett sånt förhållande igen där jag blir bortglömd hela tiden. Det var det värsta jag har varit med om i princip, även att jag intalade mig själv att det var värt det. Men det var det inte. Visst, jag tror inte att Peter är sån, eller kommer bli sån heller, men det säger bara klick i mig så rasar allt. Jag vill inte att det här ska behöva ta slut, men om det ska bli sådär igen kommer jag inte klara det.

Så iallafall när han ringde var klockan lite väl mycket, och dom skulle spela och dricka hela natten. Happ, visst hade jag chansen att åka dit. Men hur kul är det då? Var med han till Simon igår och bara satt och glodde när de fixade med hans dator. Varför ens utsätta sig för något som jag tycker är så tråkigt? Jo, jag gör sånt bara för att få vara med honom. För vi träffas tillochmed mindre nu än när han jobbade i Norge. Vart är det på väg? Visst, man ska ha ett liv vid sidan om också, men nu är det bara jag som är vid sidan av och känner mig jobbig när jag vill vara med honom själv någon gång också.

Jag kommer snart lugna ner mig och inse att det inte är så farligt men jämt nu känns det förjävligt. Och som sagt kan jag inte låta bli att jämföra med mina tidigare erfarenheter.

Ska till honom imorn, efter jag jobbat (en annan anledning till att jag inte åkte till honom, måste upp tidigt och vara pigg på jobbet...) och då vill jag har någon slags kompensation för detta. Inte för att jag tror att jag fortfarande är "sur" men bara för att. Bara för att jag såg fram emot något och fixade mig och sådär, utan att det blev något.

Man blir så himla sårad när det är någon man tycker om så ofantligt mycket som glömmer bort en. Jag hatar det.


Hoppas att ni andra har en bättre fredagkväll än mig. Puss

Alltid detta eviga tjat

Kan någon förklara varför det alltid ska tjatas något oerhört på mig? Typ, igår skickade chefen ett sms och frågade om jag kunde jobba idag, 11-20, och alla vet ju hur mycket jag älskar dom passen. Eller inte. Hursomhelst, hade tänkt att jag skulle rida idag kanske, om det hade funnits plats och sådär, så jag svarade att jag kunde jobba till sex eller något, annars funkade det inte. Så hon hittade någon annan.

Så.. först börjar mamma och tjata om att jag ska ta jobbtillfällena jag får. Ja, jag vet, men jag tänkte att jag skulle rida. Och så får jag så ont överallt efter dedär passen också så jag tänkte vila mina handleder och sådär, kändes som det kunde behövas. Fortsatt tjat om att jag kanske inte får några fler tillfällen och så vidare. Sen efter det börjar pappa på en gång och säger exakt samma saker. JAG VET! Men jag orkade verkligen inte, och jag tänkte att jag skulle hinna rida och det gör förbannat ont i handleder, fötter och rygg efter man stått där i nio timmar!

Och nu då. Mormor, säger exakt samma sak. Vad är det med folk? Jag har sagt samma sak flera gånger, alla har hört det flera gånger, både mormor och pappa var hemma när jag sa det första gången, och kan jag inte få göra mina egna misstag? Det är mitt liv och jag är faktiskt myndig. Hatar att alla ska lägga sig i mitt liv och mina beslut hela jävla tiden.

Skulle kunna vara kul att ha tid att vara med kompisar och pojkvän någon gång också. Jag jobbade hela sommaren, om det var någon som missade det. Tänkte att jag skulle åka till något varmt land nu på hösten och njuta lite. Men nej, det är ju ingen som ska med, eftersom ingen har råd och mamma är rädd att vi ska få svininfluensa. Big deal. Kan lika gärna få den här.

Och så fort någonting ska göras i huset säger mamma "Men det kan ju Emma göra, hon är ju arbetslös idag", jaha, och? Det är inte samma tjat på Frida så fort hon är ledig. Men just det, det är ju skillnad, hon är ju yngre. MEN DET VAR MINSANN SAMMA JÄVLA TJAT PÅ MIG NÄR JAG VAR LIKA GAMMAL SOM HON ÄR NU! Visst, de tjatar på henne med, men om hon inte gör det blir det inte samma jävla ramaskri på henne som det blir om jag glömmer något.


Blir så trött på allt detdär ibland. Förut ringde mamma och tjatade på mig för att jag inte hoppade av lycka när Frida ville att jag skulle komma till skolan med hennes linsgrejer. Ofta jag gör det när hon aldrig gör något för mig. Speciellt inte när jag nyss gått upp och inte har kläder på mig. Men det var ju också mitt fel. För att jag inte klädde mig på en gång när jag gick upp.




Och nu tråkar jag ut er. Jag vet. Men var tvungen att skriva av mig lite. Borde börja boxning så jag får avreagera mig lite. Visserligen gör jag väl av med ganska mycket aggressioner när jag rider, men ändå.

Tänkte iallafall ta och städa lite på badrummet idag (ja jag har lyckats stöka till igen) och kanske baka någonting om jag hittar något recept.

PUSS

RSS 2.0