Söndag

Har precis ätit tårta och sådär. Mamma fyller år. 45. Jag kom på världens bästa födelsedagspresent till henne, så hon blev jätteglad minsann. Biljetter till Björn Skifs i november. Asbra.

Ska till kusinerna och fira dom sen också. Tänkte att jag skulle ta och sova lite innan det och sådär. Blev inte så mycket sömn inatt. Hade huvudvärk så tog tabletter. Inget större resultat förutom att jag blev oerhört kissnödig och fick gå upp på toa typ fem gånger på en timme. Lite svårt att sova då. Men somnade tillslut och vaknade vid åtta imorse. Vet inte vad det har blivit med mina sovvanor.

Så blev en tidig frukost och sen satte jag igång och städa. Och gjorde ett kort till mamma. Känner mig mycket duktig idag alltså :p

Shoppade lite igår också. Lite tröst sådär. Fick låna lite pengar av mamma. En "jacka" eller vad man ska säga och ett assnyggt läppglans. Himla nöjd.

Har förövrigt asont i handen, och jag vet inte vad jag gjort, kan typ inte röra mer än tumme och pekfinger på högerhanden utan att det gör förbannat ont. Det var lite klurigt att skriva ett kort förut.. Jag måste ju ha boxas med väggen eller nåt i sömnen :/

Jaja, blir säkert bra någon gång :p


Grattis till Sebastian också som fyller 20 idag :)

Puss

. . . . . .

Okej, nu har jag tröttnat. Jag lägger ner. Det ska väl inte behöva vara jag som ska höra av mig hela tiden? Eller? BARA jag. Någonstans borde det väl vara bådas ansvar eller vad man ska säga. Nu får det räcka.



Förövrigt har inte plånboken mirakulöst kommit fram heller... Suck.

:D:D:D:D:D

JAG KLARADE TENTAN!!!!!! Nu gör det inte så mycket att plånboken är borta. Lite, men inte så asmycket som innan. WIHO :D


Men BRA Emma.

Jahapp. Där söp man bort plånboken då. Innan jag ens dragit ut. Bra Emma, bra! Fanfanfanfan. Körkort och allt. Trodde jag glömde den hemma hos Carita. Det kändes ju mest logiskt eftersom jag satt med den i soffan. Kom på detta på bussen in till stan. Vilket innebar att jag inte kom in på Tempel, för alla mina kort och saker låg i plånboken. Happ. Bra. Men det var ju ändå lugnt eftersom plånboken inte var borta, utan bara var hemma hos Carita. Yeah right.

Skickade sms till henne och frågade om hon hade hittat den, men nej där var den inte. Ringde till bussgrejset, för att se om den låg på bussen, men icke sa nicke. Ringde polisen, men de hade ingen telefontid. ÅKTE ut för att kolla om man kunde se den på vägen där vi hade gått. Men isåfall är den väl översnöad och överplogad. Åkte till polisen, men de hade inte fått in den. Bajs.

Åkte även till banken. Får ett nytt kort på onsdag. Och så spärrade jag det gamla. Inte alls mycket pengar på men, ändå. Måste skaffa nytt körkort och allt också. Varför är jag så klantig för?!

Jaja, annars var kvällen/natten jävligt bra. Och shoppade lite under dagen. Det blev de svarta skorna för 499 (vita fanns inte), en kofta och en ny väska (som antagligen är boven i hela dramat eftersom det inte går att stänga den ordentligt).

Lyckades ramla endel igår också (en gång ner från soffan, en gång ute) så nu har jag blåmärken överallt. Jättebra. jag ska ta det lite lugnare ett tag nu. Faktiskt. Jag brukar ju vara jätteordentlig?? Jaja.. även solen har sina fläckar.


Puss


Du är så himla bra sometimes.

men jaha.

jo, jag märkte själv att länkarna inte funkade.. man får ta och kopiera så "DESC" kommer med och klistra in. Då funkar det. Fast har nog bestämt mig ändå.

Onsdag och beslutsångest.

Jo, nu är det såhär att jag inte vet vilka skor jag ska köpa. Först och främst vilken modell, sen vilken färg. Svarta eller vita? Det är skinn så det blir väl inte så skitigt som om jag skulle haft tygskor iallafall.

Vet även inte heller vilka jag ska ha eftersom det ena paret kostar 499 och det andra paret 299. Och jag är ju ganska pank egentligen, men vill verkligen ha nya skor fram på våren nu...

Så vad tycker ni?

Dom
http://www.dinsko.se/Dam/Farger/Svart?art=253302&page=6&sort=i_but_dat DESC

Eller
http://www.dinsko.se/Dam/Farger/Svart?art=242207&page=6&sort=i_but_dat DESC

Svarta eller vita?

Jaja. Tänkte köpa de jag bestämmer mig för imorn. Eller ikväll på internet. Får se hur det blir :p

På bussen från universitetet satt jag framför en som luktade likadant (eller hade parfym som luktade likadant) som X gjorde när vi var tillsammans. Det var längesen (ca tre år sen) men förknippar ändå den där lukten med honom (Hej psykologi A). Så där satt jag och drömde mig bort till svunna tider. Tänk vad tiden går fort egentligen. Det var flera år sen vi var tillsammans, men jag känner fortfarande igen lukter och så som om jag nyss känt dem. Fast så är det väl med ganska mycket.. Men ändå. Vet inte vad jag vill komma till med detta men :p Haha. Bara massa svammel.

Ridning sen iallafall. Hoppning tror jag det blir. Får se hur bra det går med tanke på hästen jag antagligen ska rida.


Dampponny.

PUSS

Tisdag

Var på jobbintervju förut. Det gick bra :) ska dit och "testjobba" några gånger och se hur det är.

Borde åka och träna. Kortet går snart ut. Men är astrött och som sagt lite förkyld. Spinning borde jag väl kanske orka, men får ju sån förbannad träningsvärk när jag är förkyld, och vill kunna ge allt på ridningen imorgon. Suck.. jävla I-landsproblem.

Har även kommit fram till att jag inte kommer ha råd med träningskort heller. Kommer väl inte träna så mycket så det lönar sig heller. Jag är trött på att vara pank nu. Hoppas på att de har behandlat klart min studiebidragsansökan så jag kan få studiebidrag på torsdag. Annars blir det jobbigt.

Tryckte i mig en hamburgertallrik med strips förut med Martin. Trevligt, men förbannat mätt är jag..

Hursomhelst borde jag väl ta och börja plugga nu. Hade tänkt att jag skulle ligga lite mer i fas med läsningen den här kursen (good luck with that, säger jag bara). Får se hur det går. Somnar nog istället.


PUSS

Söndag

Fick världens bästa väckning förut. Vaknar utav att Kattiz (katten, för de som inte vet) hoppar upp i sängen och tar tag i mitt ben med klorna. Och drar. Och drar igång med världens högsta jamande. Vad var det liksom? Jävligt onödigt. Fina rivsår på benet iallafall. Tur att jag inte har vita lakan för tillfället, så det inte blev märken på det.


Är tydligen förkyld eller något. Onödigt. Vill träna, men det är väl antagligen inte så bra.. När jag inte van plus förkylning liksom. Får ställa mig på crosstrainern här hemma ett tag istället kanske. Eller gå ut och gå i snön.

Blev långpromenad med hunden igår i snön. Hyfsat jobbigt att pulsa runt i 2 dm snö så länge. Menmen, det var väl kanske bra :p

Har ingen aning om vad jag ska göra idag annars, men blir väl att ta det lugnt så förkylningen försvinner någon gång. Ska nog dammsuga. Och leta rätt på min laddare till kameran (som på något vänster alltid försvinner?!) så man kan ta lite snöbilder. Visserligen lär väl snön ligga kvar ett ganska bra tag men.. Jaja. Jag försvinner snart i snön tror jag. Har nog aldrig varit med om så mycket snö här. Visst, Sälen och så, men absolut inte här :/


Vill ha vår.

Jaja, nästa delkurs börjar imorn. Den verkar dryg, men inte så mycket tid i skolan iallafall. Så man har tid att läsa hemma. Ha-ha. Det är jag ju så bra på.

Äsch,

Puss

Och där var det äntligen över

Känns ändå lite dumt att man panikade så över tentan. Visst, det blir jobbigt om man måste göra om den, men ändå! Ett litet enda ynka papper med åtta frågor. Onödigt att läsa så himla mycket för det. Men gud vad mycket man kan nu som man inte visste för en månad sen.. Då hade jag inte ens börjat skolan.

Kändes som det gick hyfsat bra iallafall. Flummade till några svar på endel frågor men... Kanske kan leda till något. Det är bara att hålla tummarna.

Just nu är jag trött som en.. gnu. Vetefan vad det blir ikväll, kanske bara sova. Nu när alla spänningar inför tentan har släppt. Men får se, som sagt.

Nu blir det mat :D

PUSS


Dagen innan..

Tenta imorn. Och det känns som allt bara snurrar runt i huvudet. Borde väl kolla igenom lite olika "förkortningar" och sånt. Men är så förbannat trött. Helt galet. Har iallafall suttit på universitetet större delen av dagen och pluggat med Michelle och Carita today. Det var bra tycker jag. Kan nog lite mer nu, tror jag:p

Jag har världens jävla träningsvärk. Har aldrig (och då menar jag aldrig) haft så ont i benen. Kan knappt gå. Och trappor är typ rena rama självmordet.. Men ska fortsätta. Det måste ju bli bättre om ett tag menar jag.

Ridningen gick lite bättre än väntat iallafall. Med tanke på träningsvärken. Men annars så var det väl.. sådär. Galoppen gick åt helvete. Första var bra, sen bara vägrade han att gå i form, fast han är ju sån, men ändå. Jag skulle vara glad över att han galopperade över huvudtaget. Sen fick jag skavsår av manken. Inte skönt. Nackdel med barbackaridning, helt klart!

Funderar starkt på att sova snart. Eller så sitter jag här och degar ett tag till. Borde tvätta håret kanske. Eller så fixar jag det imorn... Måste ha hårinpackning i efteråt.. Tar sån tid att torka det :/ Vågar inte blåsa det. Så förbannat slitet. Fläta större delen av tiden för tillfället.

Jaja.. Nu har jag väl svamlat klart antar jag.

En katt.


Puss

Början på mitt nya liv

Japp. Idag började mitt nya liv. Med TRÄNING. Bodypump. Förbannat jobbigt. Jag är oerhört otränad. Och början till att bli förkyld. Men ganska gött ändå. Får se om jag kan gå/röra mig imorn :p Blir nog lite lättare träning i fortsättningen. För jag SKA fortsätta. Så det så.


Plugget går åt helvete.


Puss


Ännu en fantasifull rubrik..

Idag skiter jag i skolan. Det var inte obligatoriskt. Ska plugga järnet hemma istället. Har börjat lite, men tänkte att treon skulle få verka lite innan jag tar i för mycket. Så inte huvudvärken blir värre.

Jag har kommit fram till att jag typ har ont i huvudet varje dag jag inte äter p-piller. Borde nog sluta göra uppehåll för mensen. Och den lär jag väl inte sakna ändå.. Jaja, bara så ni vet liksom. Eller kanske sluta helt? Fast då har jag så mycket mensvärk. Tuffa beslut detta :p Skit samma.

Bion igår sög. På riktigt. Jag förstår inte varför folk låter mig välja film ens en gång. Menmen.. det var dom pengarna det. Var väl kanske bättre än att sitta hemma och häcka i och för sig men.. Äh.

Kan ju lägga ut lite bilder från i fredags medan jag väntar på att huvudvärken ska avta lite..

Josefin och tårtan, som by the way var jättegod :D

Maja och Josefin, innan Maja bytte om :p

Josefin, Michelle och Maja :)

Jag ;)


Och nu orkar jag inte lägga upp fler för det är så dryyygt.

Blev inte så mycket mer bilder heller men. Några iallafall.

PUSS

Alla hjärtans dag

Även att jag mest tycker den här dagen är ett kommersiellt jippo, så är den ändå lite mysig. Om man har någon att spendera den med. Vilket jag nog aldrig har gjort. Fått lite rosor dock. Not today, men anyway... 


Har varit duktig och pluggat lite. Skulle väl behöva mer egentligen. Får se vad som hinns med.

Hittade ett väldigt fint citat i en av böckerna vi har (Förstå socialt arbete av Bengt Börjesson s.63) om hur de anhöriga tar hand om de sjuka/gamla osv. Det handlar om en svårt cancersjuk person och hennes man på 84 år som dessutom är nästintill blind.

"Jag skötte henne, som vi kämpade, kämpade här tillsammans, hon och jag. Hon satt där och jag skar till henne att äta och det gick inte och jag bara försökte och försökte. Hon mådde illa och kunde inte mer ta sina tabletter och allting föll på mig. Jag skulle dela och jag såg inte och det var kämpigt, nog var det kämpigt. Mitt i natten skuffade hon på mig och ville ha piller och jag måste upp och blanda och så kom allting upp. Men trots allt detta som var så svårt, nu i efterhand skulle jag inte vilja vara utan det."

Förstår ni vad fint? Jag vill också ha sådär när jag blir gammal. Inte cancer eller att bli blind. Men den där outgrundliga kärleken. Den som alltid finns där. Den hoppas jag att jag hittar någon gång.


Fin låt (:

 



Blir väl bio sen. Har i princip tvingat Peter till det. Snäll jag. Wolfman. (Nej det är inte en dejt eller nåt och det är inte meningen att det ska vara romantiskt, då hade jag inte valt den filmen) Hoppas den är bra. Har inte råd att lägga ut pengar på skitfilmer. Den som lever får se..

Tog en massa kort på katterna igår. Kommer väl bilder på det med snart. Är så drygt att ladda upp en och en bara :/ Jaja, ska väl göra något vettigare.

Puss

Lördag

Jag har förbannat ont i huvudet. Kan det vara vinet? Eller så är det bara som vanligt. Känns som det iallafall. Jag har inte tid med sånt här. Jag måste plugga. Det går inte att läsa när det känns som om huvudet ska explodera. Suck. Jaja, är väl bara drygt 400 eller 500 sidor kvar att läsa. BARA. Och hur ska allt fastna i huvudet då? Suck.

Tenta på fredag. Känns som det blir omtenta för min del. Men får se vad som händer.

Sittning igår. Tog lite bilder, de kommer typ, snart någon gång. Det var kul :) Förfesten var dock roligast tyckte jag. Kändes som att det var lite för gammalt folk på Pitchers. Men visserligen en väääldigt snygg, ööh, diskpojke? Haha. Den hade inte varit fel. Största nackdelen under kvällen: Mensvärk. Den går att stå ut med när jag kan knarka Ipren eller liknande, men ville inte direkt blanda det med alkohol så.. Menmen, det var bara att bita ihop.

Jaja, orkar inte skriva mer nu.

Puss

Pluggdag

Ja, det fick bli så eftersom jag inte hann plugga något igår. Eller ja, hann och hann, hade inte ett huvud som fungerade :p

Drog och red. Fick fortsätta mönstret med att ta de små krångliga hästarna. Zantana blev det igår. För "Det skulle vara väldigt bra om någon vuxen red henne" Haha, jag, vuxen? Ja... Egentligen hör jag väl dit men.. Jag känner mig inte vuxen.

Jaja, blev iallafall så, för hon var tvungen att bli riden i galoppen eftersom hon bara krånglar med barnen tydligen. Det gick minsann skitbra. Fast jag förstår inte hur något så litet kan springa så fort. Var ikapp alla andra på nolltid (de var visserligen mesiga och red jättesegt, men ändå. Hon är pytteliten), men kul var det. Satt ju ganska stadigt med min stora rumpa i sadeln (ja, jag räknas som stor och tung på den ponnyn :p)

Blir kanske att rida henne sen också, om jag orkar rida med sadel. Annars blir det väl Redlight eller Molle-marsvin.



Här har vi henne. När hon för en gångs skull är glad...

Hm.. Kan meddela att sista delen av föreläsningen igår var väldigt produktiv för min del..

Jag förstår att ni aldrig sett något vackrare ;)

Nej men nu blir det lite mer plugg.


Puss

Världens segaste dag typ

Kunde inte sova inatt. Resultat: Har gått som en zombie hela dagen. Tänkte att den föreläsningen vi hade skulle gå ganska bra ändå. Men nej.. Dessutom fick vi en uppgift tills på torsdag i basgrupperna så vi var tvungna att stanna efter allt. Slutade tolv. Kom hem kvart i fyra. Och är fortfarande astrött. Behöver plugga, men inget går in. Så vad gör man??! Funderar på att dra och rida istället, om jag orkar det. Fast antagligen inte. Lite för kallt. Men får se. Förhoppningsvis kvicknar jag till lite, så jag kan plugga. Fast det suger.


Såg nog världens finaste ögon förut. Kanske linser, men ändå. Jag väljer att tro att de var naturliga. Jätteblå. Jag som inte ens gillar blåa ögon. Men jaja. Det var vad min lunch gick ut på.


Puss

Bara så ni vet.

Jag är himla kär i den här låten för tillfället.. (och så många fler, men ändå)





Mer plugg!

Puss

Blond igen

Efter ca två timmar oss frissan igår blev håret jättesnyggt! Och blont. Fast underhåret är mörkt fortfarande, men det är skitsnyggt :d


Och himla bra utekväll igår. Och nu ska jag fixa frukost och sen börja plugga. Tummen upp.


Innan

Igår

Som det är nu. Ja jag ser tjock ut, men det är ett skärp eller nåt jämt vid revbenen. Det är lite mörkt där nere, men annars är jag himla nöjd! Visserligen var det väl snyggt med mörkt hår också, men hade tröttnat på det...


Puss!

Ljuset i mörkret.

Jag har tid hos frissan om en timme. Lite stressad är jag, men fan vad gött att fixa till det. Blir väl kanske inte jättebra, men sämre kan det ju inte bli iallafall. Pank blir jag också. Men det är väl så det är. Skitsamma.


Så ser det i princip ut nu. Vitt, gult och orange. Och brunt. Förhoppningsvis är det blont sen. Och antagligen ganska mycket kortare ;/

Puss

Ännu ett dumt infall av mig själv.

Jaha då sitter man här med blekningsgrejs i håret. Det svider. Som fan. Vi får se hur det blir. Antagligen gult som vanligt :p


Hur vackert som helst.

puss

Det här med pinsam tystnad

Visste ni att det endast tar fyra sekunder för att man ska uppfatta en tystnad som "pinsam tystnad"? Det krävs inte mycket alltså... Funderade lite över detta i typ.. förrgår eller nåt. Känner båda av den pinsamma tystnaden, eller kan bara en göra det medan den andra bara ser det som vanlig tystnad?? Djupa funderingar.


Nej men... orkar inte riktigt lägga ner mig på pluggandet för tillfället. Man blir så omotiverad när man inte förstår något av föreläsningarna. Men det kanske blir bra. Ska väl börja läsa sen. Och kolla gamla tentor. Istället för att dra ut. Jag orkar inte det idag, det blev tidigt imorse. Och börjar tidigt imorn också så... Skiter nog i Tempel.

Världens drygaste föreläsningar idag iallafall. Cred till Maja som fixade en "bensträckare" så vi kunde smita från den sista. Hoppas morgondagen blir lite bättre.. Annars avlider jag.

Galen ridning igår också. Men jag satt kvar iallafall. Damphäst.

PUSS

Tisdag

Ledig idag. Tänk att jag bara behövde gå i skolan i en vecka för att uppskatta att vara ledig igen :o Blir att städa lite, betala räkningar och annat kul tills ikväll när det är taco-kväll med Sova och Cura (studentföreningarna). Dagens dilemma: Ska man ha nollningskläderna eller inte?! Den som lever får se, antar jag.

Gårdagens föreläsning var jättebra. Förstod mycket mer än i fredags. Och så himla bra föreläsare också! Kom fram till att jag måste börja fixa matlåda nu. Blir alldeles för dyrt annars. Får se hur det går med det :p

Har väl egentligen inte så mycket att skriva men.. Anyway.


Skrållan kan iallafall konsten med att se sur ut på kort. Men hon är söt ändå.

Bara för att.

Nej, vi har inga normala djur, men blomman är tydligen bra hakstöd.


Det var väl allt för nu..


PUSS

RSS 2.0