Tisdag

Utflyttad och klar. Typ. Flyttade ut i söndags, besiktning igår. Ska köra ut mina skåp och skrapa bort lite lim på kaklet (som jag har kletat dit tydligen), sen åker nyckeln ner i brevinkastet och jag säger hejdå till lägenheten. Nice.
Kär i den här låten!

Tillbaks till plugg!
PUSS

Tur att man kan göra flera saker samtidigt...

Ny hyresvärd, check!
Sagt upp hemförsäkring, check!
Adressändrat, check!
Sålt bord, check!
Besiktningstid för lgh, check!
Packat, not so much check.
Stressad? Jotack. Besiktning på måndag. Har börjat packa lite smått bara. Visste inte ens att jag skulle vara ute från lägenheten så fort. Men jaja. Bara att sätta fart. Ska bara äta först innan jag dör..
Puss då

En helt vanlig dag

JAG HAR KÖPT EN ONE PEICE/JUMPSUIT/MYSDRESS!! Or whatever you want to call it.. Jag som lovat att jag ALDRIG skulle köpa något så fult. Men kan behövas, den måste ju vara varm liksom. Och ser så himla mysig ut. Inte jättedyr heller. KNALLROSA. Asbra.
Jag borde packa.

Bara så att alla vet

så ska jag nog sätta på elementen nu. Kanske. Det är förbannat kallt.

Torsdag

Nu är statistiken sådär bra igen. Eller inte ;) Har inte orkat.
Börjar se ljuset i slutet av tunneln gällande hemtentan iallafall! Det är skönt. Har visserligen inte lagt ner så mycket tid på den heller men... Ändå. Inlämning måndag.
Har visat lägenheten för typ 100 pers känns det som (okej, kanske 10 eller nåt men ändå). Börjar bli lite trött på det. Alla har sagt att dom är intresserade också, så fattar inte varför sååååå många ska kolla. Kommer tre stycken till idag (minst). Måste börja flyttpacka också, men vet inte var jag ska börja så det händer inte så mycket på den fronten...
.
Snart kommer Helena och lilla Jacob till mig:) Så jag får mig ett armpass idag med ;) Överaktiv unge! Tur att han inte börjat krypa/gå än...
.
Fyllde förövrigt år i tisdags, fick massa fina saker! Eller, inte massa, men fina saker. Parfym av Magnus, värmekudde av Frida (och kylkudde), champangeglas av mormor, bok, armband och berlocker av mamma och pappa. Och lite pengar av gammelmormor och av Magnus familj :D Och fick fiskbullar av mamma igår, favoriträtt! (Ja jag vet att jag är konstig, och kanske inte favoriträtten om man äter på restaurang och sådär men ändå)
.
Hade tänkt att dra ut idag kanske.. Men har ont i halsen och fryser som attan (kan bero på att jag inte har på elementen), så kanske ska skippa det. Ska visa lägenheten efter åtta någon gång också... Blir antagligen ut imorn på Hardcore superstar också :)
.
.
Jaja, skriva lite mer innan Helena kommer!
PUSS

RSS 2.0