Nyårsafton

Sista dagen på detta året. Sammanfattningsvis har det varit övervägande bra tror jag. Trots brustna hjärtan, vänskapsband som brutits, död och andra motgångar. Det har varit mycket skratt och mycket tårar.

Det har varit körkort, bal, student, jobb, fester, kärlek och även nya vänskapsband som knutits. Jag återfick tron på kärlek och även att det gick åt helvete var det värt varenda sekund.

Skulle lagt ut lite bilder som beskrev året, men har ju inga på den här datorn, så ni får väl kolla gamla inlägg eller nåt om ni är sugna.

Och vet ni? Igår fick jag sista antagningsbeskedet från universitetet, och jag kom in :D Socionomprogrammet är det som gäller nu. Har jag en jävla tur hittar jag något jobb också så jag kan flytta. Vet inte om det är värt med studielån..

I förrgår blev det helkväll med grabbarna (Peter Markus och Robin) med våfflor, TP och nästan bio. Hur kul som helst. Bion sket sig lite eftersom Robin köpt biljetter till bio i Stockholm, men vi fick iallafall pengarna tillbaka. Och mina popcorn åkte ut på golvet :( INTE jag som höll i dom då.. Men vi bestämde oss iallafall för att åka pulka istället. Så vid elva på kvällen gav vi oss ut med pulkorna. Eller en pulka och en matta. Hur kul som helst var det. Min kamera dog på en gång, så tog bara några kort med mobilen, inte alls bra, men ändå. Vet inte om jag vågar lägga ut bilderna nu, för datorn hängde sig när jag försökte förut, och vill inte behöva skriva om allt igen, så tar det nog imorn eller någon annan dag. Har bilder från drinkkvällen och sånt också:)


Ikväll blir det att äta hemma, sen dra iväg på fest :) Vet inte riktigt som jag ska ta kjol eller klänning.. Kommer väl frysa ihjäl oavsett men.. Får se vad det blir.

Kan kosta på mig en bild när jag ändå är klar med vad jag ska skriva ;p


Robin och Peter i pulkabacken :)


Jaja, det var väl allt från mig, hoppas alla får en bra kväll, och ett gott nytt år :)


PUSS

Måndag

Jaaa, det blev minsann en dator i lördags. Den är mycket bra tycker jag. Det är ju inte som att jag ska spela eller nåt på den... Har inte så mycket mer intressant att skriva...

http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=3211112   Den blev det, om någon ville veta :p


PUSS

Annandag jul

well, börjar bli frisk nu iallafall tror jag. Inte ont överallt iallafall, bara halsen. Men inte så farligt. Ingen feber heller. Det är bra :)

Blir snart att dra iväg och kolla lite mellandagsrea, ska nog köpa en laptop tror jag. Fast har ju inte så mycket pengar så det kan bli lite knivigt ;) Har kollat lite på internet och hittat några som kanske skulle funka, men jag fattar ju inte så mycket såntdär så..

Förövrigt fattar jag inte hur mina föräldrar orkar bråka så mycket hela tiden. Helt galet, sen klagar dom på att jag och Frida inte kan hålla sams. Undrar vart vi fått det ifrån. Ibland undrar man varför de inte skiljer sig...

Jaja, det är väl som det är. Dusch blir.


PUSS

Julafton

Ja minsann, trevlig jul, började med migränanfall när jag vaknade, gick upp och tänkte "2 treo kanske hjälper" drack upp det, och på en gång kände jag att, nja inte helt bra tänkt kanske. Det stannade inte nere så länge. Så pappa fick åka till apoteket och köpa såndär spray mot migrän. Som smakade skit.. Men huvudvärken gick över iallafall. Visserligen fick jag ont överallt i kroppen utom huvudet och fick en go förkylning istället men... Bättre än migrän.

Firade julen hos kusinerna, blev inte mycket julmat för mig, en laxbit och ett halvt ägg typ. Sen blev det lite godis allt eftersom, och har precis tagit min första skinkskiva för i år.


Mycket fina klappar, bra-att-ha-saker när man flyttar sen, lite kläder, pengar osv. Jättefina champangeglas också :)

Är supertrött, men har lovat att åka och hämta Johannes (systers pojkvän) så får väl hålla mig vaken ett tag till. Sen blir det nässpray och sängen kan jag lova. Om jag inte fastnar vid msn ;p

PUSS

Dagen före...

borde egentligen slå in paket nu och sådär, men tänkte bara skriva lite kort.

Blev stan förut, köpte julklapp till Helena, sen blev det lite film och så. Julgodis blev igår, mumma!

Hursomhelst, fick en LIIITEN maska i mina strumpbyxor förut..

Snyggt.

 

Har packat upp granen och klätt den. Ja, plastgran...


Går inte att vända..  men ganska snygg blev den iallafall :D

Jaja, God jul gott folk, hinner nog inte skriva något imorn tror jag..



PUSS

Heldag på stan

Just nu känns den här dagen väldigt värd. Hela dagen på stan typ, eller ja, större delen iallafall, utan att hitta någonting. Behövde en klänning, typ fodralmodell, men alla som fanns kvar var typ minst storlek 38 eller 42 eller så.  Jag har storlek 34. Det funkar inte. Skulle köpa julklapp till Helena också, men nej, det fanns inget som passade henne heller.

Fikade iallafall och så. Och Mondira fick sig några skratt över att jag var så himla borta i huvudet. Sov lite för lite inatt. La mig vid tio och somnade ganska på en gång, men däremot skickade någon sms vid halv två som jag såklart svarade på, sen var jag ju jättepigg, som somnade inte förens vid halv sex igen. Himla bra det. Borde nog ta och försöka fixa till mina sovvanor nu. Nyårslöfte kanske. För något sånt har jag inte än.

Eller jo, jag ska inte säga "År 2010 ska bli det bästa året ever" eller liknande som jag sagt så många år innan, för det blir aldrig så, eller jag menar, jag hoppas att år 2010 blir lika bra som 2009, för 2009 har varit himla bra. Några undantag finns väl men, student och bal och så blir svårt att toppa.

Aja hursomhelst blir det lite julstädning och julpyssel ikväll. Och sova.


PUSS

Trött måndag

Gick och la mig aningens för sent inatt, tror jag. Vaknade när Frida och Johannes satte igång ett krig i rummet bredvid också. Fast då var det bara att gå upp och gå ut med hunden. Kallt.. Men vaknade ordentligt iallafall.

Tog världens bästa kort förut typ, men såklart får jag inte in det i datorn för den är på lagning. Tog även kort på några rådjur som stog utanför fönstret också. Jättesöta.

Var ute en sväng ett tag, sen blev det Ikea och så vidare med mamma. Fixade några saker och en julklapp :D

Fryser något oerhört för tillfället vilket är lite småjobbigt, menmen, jag överlever väl.

Borde dammsuga.. Men det får nog bli ett senare problem.


PUSS

Söndag

Kan börja med att skriva att jag har haft en himla bra helg. I fredags blev det drinkkväll med lite folk hemma hos Robin, mycket skoj! Blev väl lite mer dricka än vad jag hade tänkt, men ändå.. Goda drinkar (förutom rosa pantern som blev ganska misslyckad) och sådär. Har massa bilder på mobilen (som jag inte får in i denhär datorn, såklart), visserligen inte så bra, men syns iallafall vad det är jag tagit kort på :p

Mådde hyfsat dåligt under natten, så blev i princip ingen sömn förutom ca 2 timmar på morgonen, men det var värt ändå. Slapp dag med film och så med några. När jag kom hem blev det en liten powernap och färga håret, för att sedan göra sig iordning för att dra till Ellen. Hade lite spelkväll med tjejerna med massa popcorn och sådär innan vi drog till Score. Jag körde helnyktert faktiskt, duktigt gjort av mig tycker jag. Tyckte att det sög ganska mycket där, fast Katrins och Ellens biljard var ganska underhållande:p Drog hem ganska tidigt, snodde skjuts av Sebastian:) Himla längesen man såg honom hemma..

Katrin behöver nog lära sig lite mer allmänbildning, det är något som står klart efter gårdagen.

Lina -"Stad i England, världens bästa Beatles kommer därifrån"
(...)
Katrin -"IRAK!"

Och mycket mycket mer.. Fem poäng till Katrin för hon är så duktig :p


Vet inte alls vad det blir idag. Måste städa endel iallafall..

Så himla bäst!

 

 

PUSS


Torsdag

Ja, jag vet, jag har varit jättedålig på att uppdatera för tillfället. Och läsarantalet bara sjunker, men jag har verkligen inte orkat.. Har inte haft något att dela med mig av heller. Har varit så trött efter denhär stressperioden med massa konserter och julsaker så har mest sovit de senaste dagarna :p

Konserten vi hade i tisdags gick bra iallafall, snabbt och smärtfritt gick det ;)

Sista ridningen inför jul igår. Det gick typ.. piss. Redlight var jättestark och sådär som alltid när han inte gått, plus att det var askallt så han blev taggad av det också. Sen finns det vissa som inte förstår hur man ska rida och ta hänsyn till resterande i ridhuset och verkligen TRYCKER sig in framför en. Det gör man inte i vanliga fall, men ännu mindre om man har en häst som sparkar och den man trycker sig in framför rider barbacka. Jag skojar inte när jag säger att jag nästan ramlade av tre gånger. En gång var väl ingen annans fel, utan bara Taurins som tvärstannade och sparkade och Relight blev lite förskräckt och tvärnita så jag halvt åkte över halsen men... Då är man ganska glad över att man inte är kille minsann :p

Nä, folk borde veta hur man beter sig i ett ridhus. Speciellt om de bara rider igen. Fnys.

Aja, tänkte iallafall lägga ut lite bilder..


Julbordet. Världens bästa mobilkamera när det är mörkt..

Viveca, Helene och Helena :p

Asbra bild ändå.. Nej men.. det är på Blue Moon med alla dom som uppträdde där. Den vita saken där är Tomas Di Leva iallafall :p


Och det var alla bilder jag har från den kvällen :p


Från promenaden med hunden "imorse". Han posar inte så bra men.. Ändå.



Letade även upp min gamla gamla mobil och rensade bland allt där, så jag kan lämna den till välgörenhet (Peter). Mycket gamla bilder och så :D


Liseberg med "gänget" sommarlovet till tvåan, alltså.. sommaren 2007:) Mycket roliga minnen, minst sagt!

Som det kanske syns så var det mycket sämre kamera än den jag har nu i mobilen tillochmed men, går väl att se vad det är ändå :p


Från sommarjobb samma år. Jag är vääääldigt lik mig, right? :p Haha usch.


Aja, det var väl det mest intressanta man kunde hitta där. Sen blir det bergvik med Ellen och sådär :)


PUSS

Tisdag

Ännu en konsert avklarad. En kvar ikväll, sen är det klart för i år. Det gick över förväntan igår, med tanke på hur det gick när vi spelade genom låten en gång innan det började. Jag och Bea körde en duett, och för att knappt ha spelat den tillsammans innan så lyckades vi bra :p

Körde en liten kupp i slutet också. Det var lite skoj minsann.

Borde väl lägga ut bilder från i lördags, men är så himla trött så jag oooorkar inte.

Förövrigt är allt vitt här. Var helt överlycklig igår när det snöade. Idag var det inte lika kul när det mesta på vägarna smält och jag skulle ut med hunden. Halkigt och blött. Gled bara bakom Joppe. Tycker ändå att han inte borde kunna dra min vikt med tanke på att han är ganska liten själv men.

Jag har inget vettigt att skriva.. Ska nog ta och sova lite eller nåt.

PUSS

Bakissöndag

Med betoning på bakis. Började orka röra på mig lite smått vid fem. Drack ändå inte såååå mycket igår tyckte jag men.. Hursomhelst, var ju ute i fredags också. Körde dock ganska nyktert då. En och en halv cider eller nåt. Men det var nice :p Träffade mycket folk och sådär. "Förfest" hos Ellen med en massa popcorn och Idol. Inte för vi var så insatta men ändå. Mötte resten lite senare.

Gårdagen var hyfsat stressig. Gick upp vid halv tolv. Vid halv två skulle jag vara vid Folkets hus för genrep och så. Klockan tre började konserten. Gick väl ganska bra. Kan länka en av låtarna sen.. Mysko musik men ändå. Sen var det bara att skynda hem och byta om för att dra bort till Norrstrand och hämta upp Helena och Jenny och sedan vidare till Kvarnberget och Viveca för förfest.

Mycketmycket trevligt. Min häxblandning blev kanske lite för stark kom jag på efterhand men.. Man lär så länge man lever :p Stannade där till kvart i sju sen bar det av till Plaza, och träffa alla andra jobbarkompisar, som också hade fått aningens för mycket att dricka. Haha, hur kul som helst. Maten var inget speciellt god, jag åt bara lax, men det var värt ändå :p

Det är även en fördel att jobba på G4S eftersom folk är väktare och så och känner andra som står vid krogarna. Det var inga direkta problem för mig och Jenny att komma in på Blue Moon även att vi är för små egentligen. Viveca är bäst. Blev lite mer dricka där inne och se klart på uppträdandet de hade där för sitt julbord. Tomas DiLeva, Ola, Hanna Hedlund, Roger Pontare med flera. Himla bra var det, fast vi hann bara se de två sista numrena, och jag fick bara jättesuddiga kort, men kanske lägger upp dom ändå. Inte jämt nu men.

Blev väldigt mycket dans och mina fötter dog för jag var extra fin och hade kjol och höööögklackat för en gångs skull. Dessutom sommarskor så det blev hyfsat kallt på vägen från Plaza till månen.

Drog hem vid halv ett någon gång, när jag inte klarade att stå längre. Helvärd kväll iallafall, med mycket skönt folk. Kände mig väl lite liten ibland men :p

Hursomhelst tror jag att jag ska ta det lite lugnt med drickan ett tag nu. För usch vad illa jag mått idag. Som dagen efter studenten all over again typ. 

Aja, vår fina tango om någon är intresserad :p
 
Som sagt, jävligt mysko låt och jag hatar den men jaja, gick hyfsat bra iallafall.

PUSS

Fredag

Sitter här och väntar på att klockan ska gå så jag kan dra in till stan. Idag SKA det bli julklappar. Antagligen en sväng till AF också :/

Blir iallafall utgång ikväll, blir skoj. Hoppas jag :p

Måste bara säga att ridningen gick sådär asbra i onsdags också. Var helt slut överallt när vi var klara, glömde nästan tillochmed köra hem Marie :p Jag vill köpa Redlight.. Så himla mysig är han. Visst, han var inte så mysig när vi gick på små volter (cirklar för de som inte vet) och fick för sig att släng sig ut åt vänster :/ efter första gången insåg han väl att jag tappade stor del av balansen (red barbacka så det blev aningens vingligt) och sen fortsatte han med det. Tur att jag har såpass bra balans som jag har... Var väl lite ivägen för de andra men.. Kunde inte göra så mycket åt det :p

Annars var han så bra sååå :D

hm.. Har drömt om "The shining" inatt, eftersom jag såg den alldeles själv igårkväll. Bra drag...

Aja, nu ska jag sminka mig och dra, eller nåt.

PUSS

Torsdag

Hyfsat uttråkad för tillfället. Kanske skulle ta och träna lite.

HAHA

Asbra.

 

PUSS


Onsdag

Idag har det blivit pepparkaksbak och stan för min del. Köpte julklapp till mig själv och mamma. Fast den till mig lär jag väl ha innan jul ändå men.. roligare så. Blev iallafall två plåtar med pepparkakor, sen kom mamma på att jag skulle göra delar till ett pepparkakshus istället. Blev väldigt krisigt i slutet när all deg nästan var slut, men jag fixade det minsann.

Mamma rensade bland gamla saker och hittade en jättefin mössa som hon tryckte på mig när jag satt och bakade...

Fint va?:P

Om jag orkar blir det att fixa glasyr och kleta med imorn på pepparkakorna.

Snart bär det iväg till stallet, hoppas på att rida Donna igen tror jag. Eller prova på Mannen. Eller så blir det helt enkelt barbacka på Redlight. Det spörs ;)

PUSS

Tisdagkväll

ASBRA dag! Var iväg ett tag på dagen och grejade lite, sen blev det stallet, red Donna som gick jättebra:)

Fick första antagningsbeskedet också. Har inte bestämt om jag ska dela med mig av det här än :p

Jag är på topp iallafall :d

PUSS

Tisdag

Fick bilerna av Malin igår (de från i fredags). Jag ser halvt jättedrogad ut på alla. Vet inte hur jag lyckas med det alltså. Menmen, Kan väl lägga ut någon ändå, eftersom jag ändå sagt det.


Förhoppningsvis behöver jag inte skriva vilka det är..


Hej jag heter Emma och jag kan verkligen inte hålla ögonen öppna när någon tar fram en kamera!


Lyckades ganska bra där ändå. Kanske.


Hm.. Ja. Jag ska lära mig att hålla ögonen öppna när folk tar kort helt enkelt...


Hursomhelst så har jag varit sådär duktig idag igen och varit ute på långpromenad med hunden, och hunnit städa också. Ska bara dammsuga vardagsrummet också.

Kollade om jag hade fått antagningsbeskedet från universitetet också. Det hade jag inte. Men det stod "Urval förbereds/körs" så snart är det väl klart. Läskigt. Eller, spännande kanske är mer rätt ord.

Hm.. Tror jag ska dra till stallet sen och rida igen min sista gång så jag har det avklarat. Om jag känner att jag orkar. De är så himla många i den gruppen så man känner sig bara ivägen. Men borde göra det iallafall.

Kanske ska dra iväg och köpa pepparkaksdeg också, så jag kan göra pepparkakor. Skulle visserligen göra degen och allt hade jag tänkt men.. Billigare att bara köpa deg tror jag:p


Bra låt.
 


PUSS

Måndag och en luciashow avklarad

Ja ni, igår gick stapeln av för luciashown i stallet. Dagen började för min del klockan tolv i stallet med att göra glasyr till pepparkakorna. Det blev asbra. Bea skrev jättefint med glasyren. Den var tydligen god också fick jag höra, så det var ju bra iallafall :) Efter mycket förbredelser satte allt igång klockan fyra. Och vet ni? Det var klockrent. Helt otroligt jättebra! Så himla skönt att det är över, och att allt gick så bra trots att det mesta gick åt helvete på genrepet.

Jag ska dock aldrig mer ställa upp på att vara stjärngosse igen, tror jag. Såg ganska.. mongo ut. Haha. Kommer väl kanske lite bilder någon dag när folk har lagt ut det och så.

I lördags blev det "klassfest". Drog dit med Ellen, var där ett tag.. Drog till Magnus brors lägenhet vid halv tolv eller något. Var typ.. 7 personer från klassen på "klassfesten", det sög lite :p Men kul att träffa lite folk. Kom hem vid halv tre eller nåt, och då blev det minsann sova så jag skulle orka med gårdagen.

Idag har jag mest sovit och suttit här. Kom på att jag skulle exprimentera lite med nagellack och lite tejp, resultatet blev:

Lite dålig färg på mobilkameran, och Fridas ostbågar i bakgrunden, men ändå. Har inte riktigt bestämt om det är snyggt än men, ganska mycket jobb :p

Har inte fått bilderna av Malin sen vi var på stan än i fredags heller. Lite synd men.. det kommer väl. Hoppas jag :p

Hursomhelst vill jag ha denhär parfymen.

Öh, föreställ er att den är åt rätt håll :p


Det var väl allt för nu tror jag..

PUSS


Lördag

Gårdagen var himla bra måste jag säga. Sprang runt på stan större delen av dagen, hittade såklart inga julklappar men.. Ett par jeans och en tröja iallafall. Och en parfym jag vill ha. Såg även Filip och Fredrik på Akademibokhandeln. Var tvungen att ta ett kort, men det blev jättesuddigt. Malin tog ett med hennes kamera, så lägger väl ut det när jag får korten av henne. Plus lite mer bilder.

Och jag är tydligen en bra tvålhållare, bara så ni vet.

På kvällen blev det bio med Peter och Erik, 2012. Riktigt bra! Trodde verkligen inte att jag skulle orka hålla mig vaken eller sitta still så länge som filmen faktiskt höll på men, fixade det ganska bra. Har nog aldrig haft så ont i knät förut iallafall som när vi skulle gå ut därifrån. Peter köpte pommes frites åt mig på Donken också :p

Hm.. Idag har jag kollat lite mer på Jul i Kapernaum. Tänk om julkalendrarna var lika bra nu med. Det skulle vara något det. Efter jag har ätit och sådär blir det stallet och genrep inför luciashowen imorn, sen snabbt hem och typ, duscha och fixa mig, sen iväg på "klassfest" på Kronoparken. Inte en aning om vart jag ska eller något utom just Kronoparken men.. Fixar sig kanske förhoppningsvis.

Vet inte vad jag ska ha på mig, som vanligt. Och vet inte riktigt hur jag ska ta mig hem. Känner inte för att åka buss själv från krp, om ingen annan ska med. Vet inte hur de bussarna går heller, men kommer väl på någon lösning förhoppningsvis (y)

Och förövrigt tror jag att jag har klantat till endel grejer, igen. Jag är så bra så. Verkligen..

Aja, har inte tid, puss

Tredje december

Ännu en vit kall dag. Har dock inte gett mig ut på någon promenad idag. Frös hela dagen efter promenaden igår. Blev inte mindre kall av att gå på stan, men fixade iallafall en mössa och vantar. En mössa som jag inte ser ut som ett ägg i :p

Och appropådet ökade läsarantalet hyfsat igår igen. Det är bra :)

Ridningen var nice igår, iskallt var det men.. Alla såg ut som michelingubbar innan vi hade fått upp värmen lite. Var bara fem stycken så fick jobba ordentligt. Efter öppnan på medellinjen kände jag att jag bara ville ge upp, men sen gick det asbra. Min lille sötnos var så duktig så :D


Hade lite tråkigt så jag tog lite egobilder:p

Kul att jag kan roa mig iallafall..



Vet inte vad det blir senare men det märks väl. In mot stan en sväng iallafall. Och nu ska jag rensa lite bland mina kläder och se om jag hittar min stickade tröja som verkar vara helt försvunnen :/


PUSS


Bara för att slippa skriva personligt brev.

Så roar jag mig med att fixa bilder på PS, och hittade detta.

Senaste trettio dagarna på denhär bloggen.. Känns som det har sjunkit lite de senaste dagarna. Inte bra alls.

Aja, hittade en bild på mig som jag grejade lite med också.



Och den ville bara funka som miniatyr.. Men föreställ er att den är stor eller nåt :p


SKA skriva klart nu.

PUSS

Onsdag, som jag tror är tisdag

Vaknade på fel sida, har mascara i ögat och är lagomt nedfrusen sen promenaden med Joppe. Fast det är nog ganska bra ändå. Det hela började väl med att Frida stormade in i mitt rum och tjatade om att jag skulle köra henne till skolan. För mamma hade sagt det. Sen när har jag ingen egen vilja? Och varför kan inte hon ta bussen till skolan som alla andra? Fick väl iallafall gå upp och göra det.

Blev lite glad när allt var sådär, frostigt och vitt ute iallafall. Inte lika kul att köra i med tanke på att solen lyste väldigt mycket men.. Ändå. Börjar kännas som det är december, och även att jag inte gillar vintern något speciellt och att jag halvt fryser ihjäl varje gång jag går ut tycker jag det är väldigt fint.

Därför var det självklart att ha med kameran ut på hundpromenaden. Jag är ingen mästerfotograf och har ingen bra kamera, men det blev något iallafall.


Jag vet, fokuset hamnade på fel ställe. Men ha överseende, höll faktiskt i en hund som drog :p




Egentligen helt onödiga foton, men ändå. Och helt klart inte lika fint som i verkligheten.. Men har vart så dålig på att lägga upp bilder så kompenserar lite :p

Och den blev ganska väldigt bra tycker jag. Kanske för att jag faktiskt stod still och tog kortet..



Ska iallafall se till att skriva klart det personliga brevet, som jag itne hann klart med igår för datorn bara krånglade. Ska nog även in till stan sen en sväng. Och så blir det ju såklart ridning också. Hästarna kommer vara aspigga och jag ska ha ett par feta vantar så jag inte fryser fingrarna av mig.


PUSS

Förste december

Riktigt bra väder idag :) Kallt, men soligt. Tog med hunden på en "morgonpromenad" förut och njöt av att solen för en gångs skull inte var täckt av regnmoln. Och eftersom det är minusgrader och lite is ute fick jag lite mer jul/decemberkänsla. Nackdel med isen är att om hunden får för sig att dra, glider jag bara efter. Inte så rockigt kanske. Försökte ta lite kort med mobilen på en "vattenpöl" (snarare träsk kanske?) som träden speglades i jättefint, men, mobilen var nog inte rätt verktyg för ett sånt motiv upptäckte jag :p


Hm.. spelningen gick som väntat igår, åt helvete alltså. Blev ju inte bättre av att jag och Bea var ensamma i cellostämman direkt. Menmen.. Inte så mycket att göra åt det direkt.

Efteråt frågade Johannah om jag skulle med ner till ishallen och kolla på hockey. Sagt och gjort. Det var huuur längesen som helst jag kollade på hockey där kände jag. Kände mig som tretton-fjorton år igen. Det var tider det. Sprang runt och kollade på cuper och suktade efter killar, eller när jag var där och tittade på Viktor, då för längesen. Känner mig riktigt gammal när man tänker tillbaks på dedär åren. Jaja.. Var väl inte sån spännande match direkt, hammarö vann med 16-3. Inte helt jämnt om man säger så.

Men vi hade kul iallafall. Och för att hålla värmen lite satte jag igång att dansa lite halvt där jag satt. Måste sett ganska... konstigt ut. Sjöng fint dessutom. Tur att bara Johannah hörde. Skrattade lite lagom mycket så min röst nästan försvann också, men det gjorde inte så mycket. Så nu ska jag och Johannah börja spela hockey. Tror dock inte jag kommer klara det, jag med mina konståkningsskills. Och absolut inte på andra skridskor än konståkningsskridskor. Får se hur det går med våra planer :p

Höll iallafall på att frysa benen av mig där vi satt. Fick upp värmen lite när vi gick hem igen i rask takt som tur var iallafall.

Jag borde börja skriva mitt personliga brev till mitt CV nu. Men alltså.. jag vet ju inte vad jag ska skriva. Känns helt tomt i mitt huvud. Får väl börja med att göra en mindmap kanske som Karina alltid sa att man skulle göra:p


Och bara så alla vet så har jag inte stökat till på mitt rum än. Så duktig så.

PUSS

RSS 2.0