Kossor

vi blev bästisar. 4-ever <3<3<33<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3
;)
Min andra bästis. Typ. Den tyckte om att äta på mig iallafall. Inte så mycket mer kemi än så kanske.
Lite fläcktyfus. Eller snarare ringorm, men ändå.
Får räcka med kobilder så. Tänkte lägga ut en på kon som höll på att kalva, men bilden ser inte alltför fresh ut, så skiter i det, helt enkelt.
Sova kanske?
PUSS

Torsdag. (Tror jag?)

Jobbar livet ur mig för tillfället, så orkar inte riktigt skriva här. Slutade iallafall tidigt idag (fast med övertid ändå) och deeeet är skönt. Ska väl dra och bada sen, ska bara betala lite fakturor osv. Och min nästa lön blir feeeeeeet! Har dessutom blivit städerska eftersom hon är sjuk, så får pengar så också :D
Imorn blir det att åka på "kalas" hos gammelmormor. Hon fyller 93. Hoppas på hennes goda jordgubbstårta :D Sen jobba natten. Och jobb på söndag också. Kanske en stund på lördag. Fast bara städning då.
Förövrigt är det väldigt svalt i min lägenhet jämt nu om man jämför med ute. 26 grader bara. Hähä. Synd att det inte är så bra väder när jag är ledig bara. Fast idag är det okej.
Jaja. Skaaa lägga in kobilder och midsommarbilder. Jag lovar. Men orkar inte lägga tid på det nu,,
PUSS

Seeg

Entrade jobbet vid elva. Förmiddag. Såg solljus igen 23:20 ungefär. Skulle slutat åtta. Inge seg man blir. Men tjäna pengar kan vara bra har jag hört. Och bra arbetskamrater dessutom, så inte alltför hemskt.
Pretty little liars nu. Jobbar natt imorn. WOHO!

Midsommardagen

Hej, jag har inte riktigt orkat skriva eller lägga upp bilderna. Men dom kommer.
Har haft en bra midsommar med god mat, trevligt folk, äcklig men effektiv dricka blandat med massa myggbett.
Har tryckt i mig en aaasnice pizza, ska snart dra och köpa aaaasnice choklad tror jag.
Pöss

Magnus i sina egna tankar..

Sitter och diskuterar epilatorer osv. Jag byter lite samtalsämne..
E - Men du har ju runt munnen!!
M - VA?! KÖNSHÅR?!
E - Men neeeej
M - SNOR?!
.
.
Ehm.. ja, Magnus, du har snor runt munnen. Helt normalt.
Inte.
Tack för mig,
PUSS

Lazy.

Om jag går ut nu, slipper jag duscha idag. Värt att tänka på.

Just sayin'

Jag vill ha en tvättmaskin. Och diskmaskin. Men just nu mest en tvättmaskin och ett torkrum. Jag har nästan inga rena trosor kvar. Bara fintrosorna. Behöver tvätta. Orkar inte gå ner och kolla om det finns tvättid. Allt är förbannat jobbigt.

blöh

bara för att saker är som dom är gör det inte okej. inte alls.
varför tror jag alltid fel om människor?

Smakprov

Inte helt bra kort men supersöt kalv!
Åker hursomhelst en sväng till stugan sen, kommer hem imorn igen. Hoppas på hyfsat väder iallafall..
PUSS

MUUUUUUUUUUUUU

Jag vill ha en kalv. Eller tre. Eller nåt. Varit och klappat idag. Bilder kommer när dom är inlagda och fixade.

Katt

Skrålliboll
Och så några från de djupa skogarna i Väse
Trötta djur..

Tisdag

Hallå därute i cyberrymden! Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Tänkte bara lägga ut några bilder tror jag. Dagens bravader blir nog att städa och så. Sen rida :D
Lite bilder dååå.
min fotogeniske pojkvän
Anna och Therese bakifrån :p
Och hyfsat dålig bild men.. Jaja. Thereses handskar var inte de lättaste att få på i värmeböljan kan jag meddela :p
Jaa, det var väl allt..
Ska lägga in lite kort på katten också, men det blir ett annat inlägg. Ett kattinlägg :p
PUSS

Wiioooooo

Jag ska ut på lördag!! SKOJSKOJSKOJ!!

.....

JÄVLA IDIOTJÄVEL!!!!!!!!

Tisdag

Skriver för fullt. Typ. Första delen av hemtentan blev klar inatt. Eller ja, bestämde mig för det iallafall. Lite småfilning och så bara. Kanske någon överskrift? Vetefan. Snart klar med debattartikeln också. Den blir förbannat bra!!
Sen blir det iväg och leka make up-artist. Och sen rida. Hoppas det inte är världens bastu i manegen.. Keep dreamin'.
Jaja. Äta något också kanske?
Puss

Åh,

Jag har ju faktiskt inte firat Sverige något idag. Förutom lite bad. Kanske en cider till pluggandet? Om jag orkar gå och hämta en. Är ju förbannat varmt i lägenheten så något kallt vore bra. Kalldusch funkade ju inte...

Måndag och nationaldag

Ja men jag får väl skriva lite då. Typ omöjligt att skriva på hemtentan när Emil (grannen) spelar piano så hela lägenheten skakar. Okej, lite överdrift men ändå. Jävligt högt iallafall. Blev väckt av det vid halv tio... Skulle visserligen upp men... Suck.
Bra helg, mycket sol och bad och bra folk. Dock lite för kallt på badstranden vi var på igår så satt mest under handduken, men nice ändå.
Skulle väl grilla efter men eftersom Magnus kalsonger aldrig torkade (för man kan ju inte bada utan kalsonger under badbyxorna, vet ni väl? Fattar inte riktigt... ) så blev det inget. Tänkte lyxa till det med lite sushi. Köpte. Bar hem. Började äta. INTE ALLS LIKA GOTT SOM DET BRUKAR VARA :( Men helt okej ändå. Men jag hade högre förväntningar. Menmen.. Sjögräset var gött. Fisken smakade typ ingenting. Massa wasabi bara typ. Därifrån köper jag nog inte igen iallafall. Fördel var ju att det var billigt. Och nära..
Ska väl ta tag i skrivandet. Har skrivit mer än hälften iallafall. Däremot är det inte sammanhängande alls. Vetefan vad jag ska göra åt den biten. Och antagligen för lite refererat. Blöööö. Men måste hinna med att göra debattartikeln också så får sätta fart.
Ska försöka sminka mig lite. Testa färger. Så det blir bra imorn när jag sminkar Therese. Fick byta ut några ögonskuggor som var helt åt skogen dåliga. Och de som hade gått sönder och gjort hela sminkväskan blå.. Hmpf.
Jag vet att ni avundas mina paint-skills, men ni kan bli lika bra! Flera år av träning ligger bakom, övning ger färdighet, men ingenting är omöjligt ;)
Jaja.. Puss då
PS. Kanske åker till mamma och pappa sen och tar ut vovven så vi kan bada lite för att fira nationaldagen. Och tittar på flaggan. Typ. DS.

Kors i taket..

Jag har blivit brun idag! Underbart väder! Badat också. Inte alls så kallt som jag trodde att det skulle vara. Hunden fick hålla mig sällskap ett tag, så långt han kunde gå iallafall. Officiellt sommar!
Magnus hittade ett såntdär kvalsterätande kryp förut. Sött vaa??
hähä

Suck.

Jag suger på att plugga när jag har musik på. Verkligen suger. Om det inte är matte eller så, men det har jag ju inte läst på något år nu.. MEN eftersom min kära granne spelar massa folkmusik och liknande SKIT (ja, jag är lite trött på det) får jag ha på musik för att försöka överrösta (går mycket dåligt med min dator). Vi får väl se hur detta går.
Blö.

Allt typ

Yes, då var vaxningen avklarad. Jag överlevde. Benen gjorde ondast, otippat nog. Men klar för sommarn då! Gött. Köpte lite nya kläder också i måndags, en supersöt top från Vila, ett linne från Vero Moda, sen köpte jag ett par nya jeans och en tröja i torsdags. Asbra. Kanske kommer upp bilder på det tillochmed ;) Och såklart bikinin jag köpte! Inte samma färg på byxor och bhn, men kanske funkar. Båda är blå iallafall. Orkar nog inte skicka tillbaka...
.
.
Blir ingen ridning idag, får inte bli för varmt åt benen osv efter vaxningen och är det lika varmt som igår i manegen så blir man svettig bara man kommer in där så.. Får vänta tills tisdag eller i helgen med att rida igen :( Gick superbra igår iallafall. Hon hade stått 3 dagar, och till skillnad mot vintern då hon blev explosiv när hon stod bara en dag var hon superseg igår, och lite motsträvig, men tillslut fick vi kläm på allt!! Superbraa.
.
.
Hemtentan går lite trögt, har bestämt mig för att göra om allt typ, det blev så invecklat med två funktionsnedsättningar i samma så får se hur det blir. Ska skriva lite nu tänkte jag. Sen till Magnus och provsminka Therese. Tror jag. Får hoppas att jag inte petar ut något öga eller så.. Man vet ju aldrig liksom.
That's it.
PUSS

Happ

så gick det med att gå upp tidigt för att skriva mer på hemtentan. Huvudvärk och sov till tolv istället. Nu ska jag snart dra in till stan för vaxning.., Aj vad ont det kommer göra. Ska nog ha pyjamasbyxorna på mig. Så det inte skaver mot benen efter. Snyggt. De är svarta iallafall så syns inte att det är till pyjamas riktigt iallafall..
Så är det. Får väl skriva resten sen,.
PUSS

RSS 2.0