Fredag

Efter typ elva timmars sömn känner jag mig rätt utvilad faktiskt! Hela dagen igår var som i en dimma med först PPU och sedan jobb. Skulle egentligen ut men det kändes inte helt som en bra idé när jag var så trött och mådde illa. Och vad är grejen med att må illa hela tiden?? Bra fråga.
.
.
Förövrigt måste jag säga att jag är lite avundsjuk på alla som skaffar barn, dom är ju så små och underbart söta!! Jag vill ha en. Fast nej, jag skulle inte bli en bra mamma än, och Magnus skulle absolut inte bli en bra pappa än :p Väntar några år. Nöjer mig med lilla Jacob, som börjar bli rätt stor och tung. Och katter. Menmen, jag är inte rädd för bebisar längre, och det kan nog ses som en fördel ;)
.
Himla glad för deras skull som får barn nu iallafall! (Konstig mening, hur ska man skriva för att det ska låta bra??) Och en gnutta avundsjuk också då ;) (Skämt åsido)
.
Hursom.. MÅSTE städa. Eller borde iallafall. Fattar inte hur allt kan bara hamna i en hög på "vardagsrumsbordet" och diskbänken. Ser förjävligt ut. Städade ju nyss liksom?? Måste tvätta också. Eller ja, inte lika panik med det men kan ju vara bra att göra det i tid så inte alla trosor försvinner igen..
.
Jaja.. så är det. Frukost!
HEJ!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Har hittat världens bästa lägenhet. Hur fin som helst. Inget behöver fixas (möjligtvis måla ett element), MEN vi kommer inte få den. Har lagt bud. Vilket andra också har. Vi kommer inte ha råd. Ledsen :(:(:(:(:(:(:(

#¤%&"#&&, typ så.

ÅÅÅH den där mäklaren svarar aldrig i telefon!!!!!!!!! Och ringer inte tillbaka. Bra service. Jaja. Han kanske ringer senare.

Det är så det är.

Anmälan till visning, check! Ska bara fixa två till då. Fast lite svårt på telesvar när det inte finns datum osv utlagda. Förövrigt så har jag nog kommit över min telefonskräck. Att ringa till okända folk alltså. Duktigt!
Har nog förövrigt övertalat Magnus att titta på den lägenheten på Bellevue. Tror det blir bäst där. Lite långt från mycket, men hur billigt som helst. För tänk om han inte får fast jobb? Då får han ju gå enligt LAS, hur ska vi då kunna betala om vi köper en dyr? Och så får jag ju nära till lilla Jakob också, så jag kan vara där och snosa på honom :D
Ridning sen. Två veckor sen sist. Syns på magen. Måste komma igång med träning. Ser ut som en bulle. Typ. Nästan så det ser ut som gravidmage. Om jag ska växa där tycker jag faktiskt att jag kan växa på bredden också, annars kommer jag ju se helgravid ut. Mysko detdär..
Jaja. Ska väl återgå till sysslorna ;)
Puss

Kanelbullens dag

Shit vad dyrt allting är. Sitter och kollar på allt vi måste köpa när vi flyttar. Typ säng, soffa (eftersom Magnus inte gillar min), soffbord (eftersom Magnus inte gillar mitt), en till byrå och så vidare... Hoppas också på att Katrin vill måla lite tavlor som man kan ha, så det blir lite mer unikt. Det blir mycket pengar om vi ska köpa lägenhet.. Fast då kom jag på den superbra idén att han köper alla möbler (utom mina kattsaker, för han får inte bestämma nåt om katterna) och jag lägger in hela kontantinsatsen och tar lånet. Om det inte är för dyr lägenhet då.
.
Så om vi gör slut har han typ alla möbler och jag lägenheten :p Fast tar ju med mycket som jag redan har så får ju ha TV:n, TV-bänken, alla köksgrejer (om vi inte köper nya köksmöbler) och sådär.
.
.
Jaja, hur som.. Vaknade igår av att grannen under spelade fiol. Idag vaknade jag av den andra grannen som stod och spikade precis vid mitt huvud (alltså, på andra sidan då) har ingen i det här huset någon tidsuppfattning????!?!??! Suck. Vill ha en lägenhet nuuuuu!!
.
Sen ska jag trycka i mig lite bullar. Så det så.
PUSS då

Måndag

Sitter och kollar på lägenheter för glatta livet. Har bestämt mig för att jag kan bo med Magnus efter tre veckor i samma hus. Blir antagligen till att köpa en. Eller om vi tar hans farmors om hon inte kan bo kvar där. Fast den är dyr... Hur som, vill helst ha en trea så jag kan göra ett rum till walk in closet typ.. Fast det stämmer nog inte riktigt med min ekonomi tyvärr :d Dock har vi lite delade meningar om var man ska bo. Jag hittade en på Bellevue som jag skulle kunna tänka mig. Blir typ 1500 var i månaden där. Vilket innebär att man har råd med bil och köpa nya saker osv, men det är för långt bort från stan för honom, så får väl bli något dyrare. Hur som helst blir det ju billigare än lägenheten jag har så, jag är rätt nöjd ändå ;)
.
Ska ha två katter. Har kollat på djurskyddets hemsida och hittat jättefina, om dom nu finns kvar.. Kanske inte ska ta ut för mycket i förtid eftersom Magnus antagligen måste få fast jobb först men ändå.
.
Kanske skulle vänta och se om det blir några kattungar som ska sparas nästa år också om jag ska ta någon därifrån. Fast det är ju långt kvar tills det blir nya.
.
Alla tre befintliga kattungar blir nog "tagna" iallafall. Det är ju en som inte är helt säkert än men det kommer en och kollar på den imorn. De har växt supermycket! Mina ben ser ut som en krigszon, eftersom det är superskoj att klättra i benen på en.. Inte superskönt. Det kom två till kattungar av en annan kattmamma i veckan också, fast den ena var dödfödd och den andra inte helt hundra. Satt och gnuggade med handduk på den ett bra tag och försökte få liv i den men det var ingen idé :( Den såg ut som ett lejon..  Jaja.. sånt är livet. Stina (katten) adopterade de andra kattungarna istället, vilket var väldigt roligt att titta på (:
Anfallsmode,
Dålig bild, men ändå
Annars så händer det väl inte så mycket i livet, första delkursen är avklarad, Magnus och jag har varit ihop i ett år på lördag och jag har hittat en kusin i klassen. Världen är liten.
Jaja, det var väl allt för nuu.
Puss då

RSS 2.0