Måndag

Mattegeniet har lyckats igen. Räknade ut att efter jag hade betalat allt denna månaden, skulle jag behöva föra över pengar från mig själv för att överleva. Hm.. Hur tänkte jag där? Har drygt 5000 kvar och ska bara betala mobilräkningen (som blev nästan 3000 billigare) och då lär jag ju ändå ha var typ.. 3500 ngnting. Bra där. Fast jag är nöjd :D
Ska ta och kolla Oscarsgalan nu. Om det är något att se. Kommer antagligen somna, men ändå.
PUSS

När man väl börjat så..

Och det är reklam hela tiden på big brother. Och jag tycker knappt det är bra, men måste kolla ändå. Folk klagar på att jag inte uppdaterar men jag kanske ska börja skriva igen då. Om jag har tid. Livet består av så mycket jämt nu.. Skolka. Ja, skolKa, inte skola. Plugga, städa och träna. Och försöka sova. Och umgås.
Fredagen var himla rolig. Eller, natten till fredag kanske jag ska säga. Kunde inte sova. Somnade lite, vaknade vid halv fem. Pigg. Väckte Magnus lite för att underhålla mig. Sen somnade han.. Jag höll på att somna vid sju, men då ringde dom från G4S och så var det bara att dra till jobbet. Efter jobbet var jag död resten av dagen. Tills jag la mig vid tio. Vad händer? Superpigg. Somnade vid tre.
What's up with that liksom?
Hursomhelst, sov asbra inatt. Ikea med familjen idag, köpte lite till köket och en strykbräda samt lådor att slänga ner såntdär onödigt i. Sen blev det städning av barack och vidare till sats för OERHÖRT effektiv träning. Eller inte. Lite ben sen trampade jag på ett gåband och kollade hästhoppning i 25 min. Glömde bort mig lite när jag stod där och såg nog lite smårolig ut när dendär hästen gick omkull i hindret.. Riktigt läskigt.
Jaja.. Ska kolla One tree hill nu.
PUSS

förresten

glömde detta
'

Söndag

Måste bara skriva lite bra för en gångs skull liksom. Torsdags var rätt bra ändå. Hade fått en faktura på mobilen på nästan 4000 spänn, så drog till telia, som makulerade den för det var fel, så blev aaaaningens mindre att betala. Fick även presentkort där på 400 spänn för jag bytte abonnemang. Dessutom hittade jag min förlorade strumpa nere när jag tvättade och min borttappade penna som låg fastfrusen i backen. Det ni!
Förövrigt kan jag inte alls sova för tillfället. Det suger.
Jag saknar oss.

....

Det är konstigt hur man så levande kan vara borta så snabbt.

...

Bortdomnad, avtrubbad, känslokall, bedövad. Vet inte.


RSS 2.0