Det ÄR synd om mig!

Trött på att vara sjuk nu. Snurrar i huvudet som fan för all feber. Skönt? Nä. Skön hosta och ingen röst däremot. Eller, nej. Inte det heller. Ska nog unna mig lite popcorn.

Oorka

Bloggen har nog blivit något jag bara skriver i när jag är jävligt trött på vissa. Eller liknande.

Vet ni? Det är så jävla gött att ha flyttat. Jag är "hemma" nu. Och för er som trodde det skulle bli bättre med min syster efter jag hade flyttat kan jag meddela att det inte har ändrats ett dugg. Men hon verkar ju nöjd med att vara som hon är och hålla på som hon gör så då är väl allt som det ska.


J ä v l a    I D I O T ! !


Okej, nu har jag tröttnat.

Trött på skitsnacket. Du är inte så jävla bra själv. Känns det värt att snacka skit om min pojkvän med alla? Du är en jävla idiot. Du lär ju bara vara avundsjuk. Sluta ljug. Ta det personligen istället kanske? OKEJ?! Jag trodde att det var tjejer som skulle vara de som snackade skit men tydligen inte.


Förövrigt har jag lagt ner bloggen. Var bara tvungen nu. ÖÖÖÖRKER inte annars.



Jag suger på att uppdatera. I know.

Måste säga att dethär med Per Oscarsson är.. sorgligt. Måste säga att det känns lite som mitt fel. Inte för att jag tände på eller nåt men på julafton när vi nästan kollade på "Kan du vissla Johanna?" sa jag -"Oj, just det, lever han än?" eller.. Kanske snarare använde mig av något som "Är inte han död än?" Och dom andra sa ju såklart att han fortfarande levde och jag säger "Oj, han lär ju vara jättegammal". MMM. Onödigt.



Förövrigt var dagens föreläsning helt ovärd så jag drog hem. Sitter nu här och känner mig tuff för jag skolkar.


Och jag ska få en ny spis. Om jag inte har nämnt det redan..


PUSS

RSS 2.0