Helg och söndag natt

Jo, här sitter man åter igen, och försöker få tiden att gå så man kan gå och lägga sig. Börjar jobba klockan 21.00 och slutar 07.00 imorn (till tisdag) så måste se till att sova länge in på dagen för att hålla mig vaken. Det blir ett jävla projekt för jag är dyngtrött nu, så lär ju inte klara av att vara vaken speciellt länge till. Blir kanske att dricka kaffe imorn istället för att hålla sig vaken under arbetspasset.

I fredags blev det iallafall Arena. Det var väl ganska kul, förjävla varmt och svettigt, och ganska dött, men annars så. Hade himla ont i fötterna också. Men det funkade. Sen kväll och tidig morgon då man vaknade av att Daniel skickade ett sms aningens för tidigt. Han övertalade mig iallafall att följa med till Söa, med han, Manna och så tog jag med mig Johannah. Ett annat trevligt gäng hitttade vi där också. Pops, Kieebs, Janne, Billy, Lisa och Myspersson (har jag missat någon?). Jävligt roliga var dom hursomhelst. Myspersson fick jag damp på när han snodde mitt vatten efter att ha vält med kajaken och vi dragit upp honom på land mitt i natten (efter en lång förmaning av mig om att man inte ska paddla kajak när man knappt kan gå). Och Pops var lite elak och slängde i mig i vattnet. Men inte så farligt, hade ju badat innan ett antal gånger så.

Eftersom det inte var tänkt att vi skulle sova där jag och Johannah hade vi inte ens med oss en tjock tröja, vilket gjorde natten till ett frysande helvete på den punkten (och några fler som jag inte har ork till att gå in på för det jag har inte orkat bearbeta tillräckligt i mitt huvud än). En massa filtar och handdukar hjälpte väl lite. Hursomhelst satt vi uppe tills solen började komma fram på stranden vid fem och gick helt enkelt och lade oss vid den soliga delen då. Där sov vi till klockan åtta (i princip, vaknade en himla massa gånger av att det var himla hårt), sen blev det full rulle igen.




När jag kom hem vid kvart över tio längtade jag ganska mycket efter frukost, säng och tandborste. MIN säng. Ingen annans. Men vem har då gått och lagt sig i mitt rum då? Jo, min kära syster. Det vore ju synd att sova i sitt eget rum... Så jag lade mig helt enkelt ute i skuggan och sov i en timme typ. Sen hade Frida och Linn vaknat. Och det här med att ta hänsyn till andra finns ju inte i deras system så istället för att ha musik och prata på sansad nivå var det skrik och.. ja, hög musik. Kan tilläggas att jag hade öronproppar, så jag överdriver inte direkt med att de var högljudda. Så inte mycket sömn för mig direkt.

Har iallafall nog aldrig träffat så klockrena människor förut iallafall. Kieebs med hans bok med citat i. Pops med sin göbbighet, Billy som var billi, och Manna som gav ut fel nummer. Och alla hade fått för sig att jag och Daniel var syskon. Och jag vet inte allt som sas på dedär båtarna. De flesta hade väldigt fina brännor också. Riktigt rosa. Jag lyckades bara bränna min näsa lite. Det var oväntat. Har en ganska snygg bränna nu iallafall. Det är gött.

Kanske blir någon mer gång? Jag vet inte. Om jag ska väga fördelar och nackdelar vinner nog fördelarna ganska mycket. Dock jobbig PMS och så. Och lite drygt att jag inte har någon bikini. Tog ett tag för "badkläderna" att torka.

Undrar om någon har orkat läsa det här..

Jaja, ska roa mig med något annat nu, typ sova.

Tja!

Sol!

Världens bästa stekarväder! Tar en liten paus så jag inte torkar ut totalt. Såklart har jag ju då jobbat det mesta av de soliga dagarna, men hinner ju med lite ändå. Kan ju iallafall skylla på att jag jobbar när folk klagar på att jag är så vit.

Grejen med att jobbet är ju att det inte finns några fönster och man får inte ha med telefoner in, så man vet ju knappt vad det är för väder ute, så det är ganska lugnt ändå. Och med trevligt folk funkar allt. Fast jag är lite rädd för Edvin, men han kommer inte in ändå så det är väl ganska lugnt. "Apa i bur" enligt Helena. Som tydligen behövde lite smisk enligt Magnus. Det blir bra det.

Har dock inte varit så mycket att göra, bara i måndags natt typ. Och medan alla andra tycker det är skönt att det är lugnt kliar det i mina fingrar efter att få göra något. Men så kan det vara.

Har försökt hitta en bikini, eftersom jag inte har någon som passar eller är hel. Men såklart, det finns ingenting som passar. Så det är trosor och BH som gäller för mig i sommar. Men det duger väl. Tar lite längre tid att torka och så bara. Himla sugen på att bada nu iallafall.

Hm.. I tisdags lyckades jag med min första "krock" vilket innebar att jag körde in i den framför. Och den körde in i den som var framför den. Vet inte vem som körde in i vem först men. Skyller på cykeln som bara åkte rätt ut så den första fick tvärnita. Kanske får betala 3000:- ... Menmen, blir endel kvar av lönen ändå, så ganska lugnt. Bara vår bil som skadades också.. Inte mycket, bara mummerskylten, hållaren och lite på stötfångaren där dragkroken gick in, men ändå. Onödigt Emma. Tur att det inte var högre fart.

Har målat det lite fint. Den första tvärnitar, och vi andra hinner inte bromsa.


Skitsnyggt om jag får säga det själv.

Ikväll blir det att dra ut och jag vet för ovanlighetens skull inte vad jag ska ha på mig. Kommer väl svettas oerhört mycket oavsett. Vi får väl se vad det blir. Ska bli kul iallafall. Inte för jag känner för att dricka men får väl ta det lugnt då.

Nu blir det stek igen.

PUSS

Midsommar

Var mycket trevligt. Det firades hemma hos Emma med några från klassen. Blev mat, sång, dans, frågesport, massa prat, bada och massa annat mys. Synd på vädret men så jävla värt ändå. Jonathan var jävligt rolig och tjejsnacket var bäst. Dock blev jag alldeles för övertrött framåt fyratiden och skrattade överdrivet mycket åt tråkiga saker. Somnade vid fem, halv sex någon och vaknade vid sju och var kissnödig. Fast, somnade om och gick upp vid tolv istället. Då var det krisläge kan jag lova. Haha. Blev lite film innan vi drog tillbaka hem också.

Hannes och Sara var bäst när de skulle sova. Så det så.



Annars har jag jobbat idag, vilket har lett till att jag är 100% säker på att det är måndag idag. Bra Emma. Blir att jobba natt imorn också. Mys. Ont i halsen som fan har jag också. Borde kanske kolla upp det. Och cpryggen jag har. Annars är allt jävligt bra tror jag.



:D:D:D:D


Puss!

Torsdag

Tänkte ta och skriva lite mer nu. De senaste gångerna har det inte funnit så mycket att skriva om... Inte för jag har så mycket på hjärtat nu heller men.

Kul att ..... har skaffa bilddagbok så jag ska bli övervakad där med. Bryr mig inte speciellt, men ganska drygt ändå. Det är inte som om jag behöver övervakning direkt, jag pratar inte ens med hennes pojkvän.

Hur som helst, lyckoruset från studenten har lagt sig och nu känns det mest som ett hålrum efter klassen. Det känns konstigt att det är slut. Det känns konstigt att åka till ett jobb istället för att åka till skolan. Börjar fyra idag förövrigt. Hade varit mer nice och ha 7 till 14.30 passet, menmen, jag överlever.

Igår blev det att pressa i solen, så har väl fått lite färg igen (y), sen vidare till stan med syster och fixade mig ett par skor, ett linne och ett par strumpor. Efter det blev det ridning, jag var inte så himla taggad med tanke på att jag har svinont i halsen, men det gick väl hyfsat ändå. Skrittade av i skogen, det var jävligt gött. Var ett tag sen man red ut. När jag kom hem var jag hyfsat mör, mend et blev en tvåtimmars promenad med Johannah istället för att dega framför tvn. Inte så mycket träningsvärk i benen iallafall.

Pratade om allt möjligt, bland annat om vissa killar. Och jag kan inte förstå att jag har värsta hangup:en på "han". Jag menar, vad finns det som är bra? Ingenting. Bara negativt, så jag fattar inte hur det kan vara så svårt att lägga ner han. Önskar att jag aldrig hade tagit hans nummer. Och sen tror folk att jag har gjort något med honom på Nöjes. Ja men visst. Alla andra såg att något var fel liksom... Jaja, jag orkar inte hänga upp mig på det. För mycket dricka var det nog den kvällen :P

Jag måste hitta någon bättre kille. Helt enkelt. Har ju endel runt mig, men det verkar ju nästan aldrig klicka med någon kille som inte är dum i huvudet eller som faktiskt gillar mig.

Är ganska sugen på att dra ut till Arena eller något. Det var så längesen så det kanske skulle kunna vara lite kul. Får bli det när jag är ledig igen. Typ nästa fredag eller nåt.

Imorn blir det iallafall midsommar hos Emma, mitt ute i skogen med klassen.. Eller föredetta klassen :/ Det ska bli kul.

Flummigt och osammanhängande inlägg. Men ändå.

Dags för dusch. Puss.


Studenten :D


Jo, jag tog ju studenten i torsdags. OCH FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Förjävla bra dag var det, ända från morgon till natt. Skulle dragit lite tidigare från Nöjes och sluppit några incidenter med en viss person. Men annars asbra. Och, Martin är den töntigaste personen i hela världen. Så mycket behöver man inte undvika mig, jag hade faktiskt tillochmed bestämt mig för att vara storsint och inte säga något elakt. Och kanske tillochmed säga grattis. Eller inget alls. Men det gör inget. Men ändå. Jag upptäckte att han inte ens är snygg längre. Och det var jag himla glad över. Haha. Kan behövas något liknande nu med kanske. (Ja jag vet att jag svamlar lite nu. Men jag antar att några förstår, och det räcker).

Baksmällan igår var dock inte att leka med. Skulle inte tatt de sista muggarna med dricka. Och dendär drinken på nöjes. Men vafan, lika bra att slå på stort. Det var nog faktiskt värt det. Orkade ta mig upp ur sägen vid halv nio på kvällen igår. Det ni, det var nog rekord :p Sen blev det att kolla film med Daniel ett tag. Sen tvingade jag mig att sova vid halv fem.

Idag har det blivit dragracing med Albin. Sen lite Family Guy med tårta hos han också. Nu blir det kanske att dra ut. Fast känns lite sent, jag menar, lär ju inte vara inne i stan förens vid elva tidigast sen går sista bussen halv två liksom. Men får se.

Orkar inte skriva så mycket mer jämt nu. Känns jävligt tomt att det inte blir någon mer skola och så.. Men ändå jävligt skönt. Hyfsade betyg blev det, 5 G (varav ett är fel, skulle vart VG) 19 VG och typ 7 MVG tror jag. Kunde väl lagt ner mig lite mer men ändå. Bra presenter också. Och aldrig mer Champange. Inte så mycket iallafall.

Här kmr lite bilder iallafall.

 



Balen..

.. Var helt jävla underbar :D

Alla var himla fina och glada, och jag hade inte så himla oint i fötterna som jag hade trott att jag skulle ha. Och jag orkar inte skriva så mycket. Blir lite bilder istället. Kmr kanske fler när jag har fått av andra som tog under kvällens/nattens gång:)


Måndag

Ja, jag vet att jag är dålig på det här med att uppdatera. Men jag har inte riktigt tid eller något alls för tillfället. Har knappt hunnit äta idag. Vilket har resulterats i att jag är väldigt hungrig jämt nu. Vad som jag också har kommit fram till är att jag inte har lika stort behov av att skriva blogg och sånt när jag mår bra. Alltså, när jag är lycklig behöver jag inte klaga av mig på allt möjligt som jag behöver när jag till exempel har blivit dumpad eller så. Inte för det händer så ofta men ändå. Slutsats: när jag inte uppdaterar ofta mår jag bra. Dock måste jag uppdatera lite ibland för att hålla bloggen vid liv.

Iallafall, idag blev det kort med klassen. Köpte lite grejer till håret också, så jag har till balen imorgon. Det känns helt sjukt att det är redan imorn. Har fixat frisyren idag, så man vet hur den ska vara. Dock vet ajg inte vad jag ska ha för smycken. Lite panik över det har jag, men det fixar väl sig.

Hade egentligen konsert förut, men hann inte vara med. Hittade iallafall en kul person att prata med. Där gjorde jag något osvenskt, pratade med någon jag inte visste vem det var. Värsta grejen! Kul att träffa Anders också.

Hur som helst känns det väldigt overkligt att det faktiskt är slut nu. Eller på torsdag då. Tre år som bara har flugit iväg. Känns sorgligt att lämna allt och alla, men ändå jävligt gött. Kul att det ska ösregna också. Blir nog paraply och en fet tröja över klänningen. Iallafall under frukosten. Och inget lockat hår.

Stressad som fan är jag, så jag har inte tid att skriva något mer vettigt här nu..

Förövrigt har innebörden av att gilla magar förändrats endel för mig, haha. Inga fler kommentarer.

Pöss




Var har sommaren tagit vägen föresten?

Huvudvärk

Okey, i helgen har man legat och pressat som aldrig förr bara för att lyckas få en liten bränna till studenten och så. Och såklart som en följd av detta får man världens jävla huvudvärk. Egentligen orkar jag inte sitta här men det är bastu på mitt rum och bastu ute, så inte så mycket annat att göra känns det som.

Skulle egentligen vara på alster och gå rundtur och massa nu. Läst dikt av Fröding. Jävligt tråkigt med dikter, men skulle föredra det framför huvudvärk. Hur som helst borde jag göra klart filosofin. Men det känns så ovärt. Och spela. För det är konsert sen. Jag kommer svettas ihjäl eller något. Jag menar, jag är inte sån som har lätt för att svettas i vanliga fall.. Men nu är jag ju helt jävla kibbig hela tiden typ. Jättemysigt. På grund av detta blev det första doppet för i år igår. Det var väldigt skönt måste jag säga. Och jag var först i. Bara så alla vet. Mörudden har väl inte den bästa stranden och så men, det duger i krig.

Jag har inte så mycket vettigt att skriva, vilket kankse märks men ändå. Jag har inget bättre för mig.

Har nog fått alla betyg nu. Bättre än väntat, men kunde ju förstås varit bättre. Förstår inte vad jag höll på med i ettan egentligen. Men det syns ju att jag har blivit aningens mer ansvarsfull under åren. Och jag är fortfarande väldigt förvånad och nöjd över mitt Biologi B betyg. Om man knappt tror man kan få VG blir man väldigt glad om man får MVG, kan jag meddela.

I fredags blev det klassfest. Det var nice, fast min huvudvärk tog nästan död på mig ett tag. Hur ska man klara sig utan klassen när allt är slut? Jag vet en som inte kommer kunna hålla tårarna inne på studenten iallafall. Massa andra folk man inte kommer träffa sen heller, det är lite synd. Menmen, sånt är väl livet.

Jag har kommit underfund med en konstig böjning jag har. Eller, jag tror den är konstig iallafall. Eller är det normalt att tända på killar som är bra på GH? Jag menar, det är väl ganska vanligt att man "tänder" på sånna som spelar något riktigt instrument bra. Men tv-spel? Fast det beror väl lite på vem det är också. Blir nog inte tänd av någon jag annars äcklas av eller något. Jaja, jag fortsätter att förvåna mig själv med konstiga saker. Okey, kanske ska tillägga att det inte är sådär överdrivet tänd, men lite. Typ.

Blir jobb imorn. Gött att tjäna lite pengar (y)

Och nu ska jag fösöka göra filosofi.

Tjipp!

RSS 2.0