Måndag

Det närmar sig! På fredag är lägenheten vår! Igår fixade vi lite saker som vi inte hade än, ringde på en Blocketannons och åkte iväg för att köpa en sängstomme och sängbord för 500 spänn. Jävligt bra pris! Fick även med en Billy-hylla i priset. Bara en liten skada på huvudgaveln, men det kan man väl leva med ;) Åkte och köpte en micro också, som var nedsatt med 200 kr. Svart blev det. Har väl aldrig riktigt varit för svarta micros, men den var så snygg så det fick bli den.
Har betalat in första hyran nu iallafall. Ska försöka få tag i något kontonr så jag kan betala in medlemsavgiften också. Fast det kan Magnus få göra. Känns rättvisast så. Fast han lär inte ringa. Sooom vanligt. Menmen, det gör jag imorn istället. Jag MÅSTE se till att skriva mer på hemtentan. Kom på asbra saker igår när jag skulle sova. Kommer jag ihåg dom nu? Nej. Måste lägga papper och penna vid sängen..
Jaja. Det var väl allt.
Puss.

Fredag

Een vecka kvar!
Och igår firade basgruppen Johan som fyller 40 idag, riktigt skoj var det! Bowlingen gick väl inte jättebra, men förlorade inte iallafall :p
Åter till tentaskrivandet. Vill helst sitta ute i solen men..
Puss då

Samma visa..

Men jävla Sipan. Åk ut. Orka reta upp allt och alla jämt. Orka att jag bryr mig. Jag måste skaffa mig ett liv. Och fortsätta skriva om min gamla dam i min hemtenta.

Mer mutter.

Okej, jag har kommit på en början. Och skrivit massa fakta. MEN SJÄLVKLART SKA MAN HA JÄVLA ONT I HUVUDET så man inte orkar ha glasögon på sig. Ta av glasögon-huvudvärken lättar lite. MEN då blir det jävligt jobbigt att sitta och skriva. Visserligen ser jag ju, mn får anstränga mig lite väl mycket. Blir inte bättre av surret från datorn heller. Men jaja. Jag försöker. Hade varit jävligt bra om föreläsningarna sög nu, så kunde jag sitta och skriva på förmiddagen istället. Men nej.. nu på slutet (kan bero på att det är gästföreläsare) har föreläsningarna varit asbra. Hoppades på att den skulle vara dålig idag så jag kunde smita på första rasten. Men nej. Fan också. Riktigt intressant.
Fast ska väl inte klaga på det. Men ändå.
Puss då.

Allmänt mutter.

Det värsta utav allt är att jag inte vet hur jag ska börja skriva min sista del på hemtentan. Hittat referenser och så. Vet vilka teman (eller temata som det tydligen heter) jag ska behandla. Men hurfan ska jag sätta ihop det och hur ska jag börja? Och sen, när jag är typ klar, ska jag fixa en avslutning också. Fyfan. Hatar avslutningar. Tacka vettja salstentor!

Fredag

Det är ju helt sjukt vad man kan gråta till en tv-serie. Kollade Grey's nu. Hann liksom inte med i onsdags. Och här sitter man och snörvlar. Suck. Det blir bara värre och värre med åren också...
Synd om mig också. Sträckte nacken eller nåt i förrgårkväll. Kunde knappt röra huvudet igår och under natten. Och imorse. Blev lite bättre nu efter jag tog en varm dusch. Och en bamyl. Dessutom har min mun svullnat upp också. Eller ja, tandköttet vid ena visdomstanden. Trodde det var en stor blåsa först, men syns inget sånt så det har väl bara fått något ryck och svullnat upp. Får väl gurgla med saltvatten och borsta ordentligt så det inte är massa bakterier. Måste kunna äta sen. Systeryster fyller år idag så ska dit och fira lite.
Hästprat, så ni som inte bryr er om det, kan hoppa över nästa stycke ;)
Flög av häst i onsdags också. Fick lite ont i huvudet men inte värre än vanligt.. Var väl därför jag skulle sträcka mig sen efter så jag skulle ha ont någonstans iallafall. Hade iallafall liten häst så det var inget långt fall. Mollebolle marsvin. Hade väl suttit kvar utan problem om jag hade haft sadel men.. det hade jag ju inte. Han var lite pigg men det var ju bara bra liksom. Tills sista galoppen, då han drog iväg lite när jag fattade galoppen, men höll in och fattade om. Och där var det lite kört, för då var det så att hästen bakom, som blev rädd för sig själv eller nåt? Tog sats på dåligt underlag och gick omkull, så även Jessica ramlade av, och Molle satte av i en jävla fart. Gick bra tills han stannade och hoppade åt sidan. Min kropp hade liksom högre fart inprogrammerad och så, så då blev det en volt ner i spånet. Men var lite skoj mest. Annars gick lektionen hur jävla bra som helst :D Dock höll han på med bakbenen och typ trampade på sig själv så han började halta lite då och då men.. Vetefan vad det var :S
Men hur som helst, bästa lektionen på länge!
Var och kollade på lägenheten lite igen. Förråd och allt visade dom, och mätte gardiner och så så mamma vet när hon ska sy ;) Supersöt hund hade dom också. Men det hör inte hit :p Bara tre veckor kvar nu! Kliar i fingrarna. Vill börja dra ner border och så nu. Hittade massa fina saker på stan också som jag vill ha. Typ fina behållare eller vad det heter till tvål och så.
Jaja.. jag ska väl göra något vettigt kanske.
Puss!!!

Måste bara dampa lite

och över vad? Jo.. Big brother. Jag älskar att hata dendär skiten. Och jag stör mig något enormt på Joe. Kan han inte bara åka hem istället för att tjata om att han ska dra hem varje dag? Och SLUTA tjata om "blogghanna". Dumjävel, hon vill inte ha dig. Inse det. Suck. Bli inte kär efter en jävla dag och tjata om det hela jävla tiden. Och bli inte kär i en sån jävla tjej heller.
Så. Där var det avklarat. (Och ja, jag måste kolla på det. Även att jag stör mig. Och att det är dåligt. Osv, osv, osv.)
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives, SOM JAG LÄNGTAT!
PUSS

Hejhej.

Oj vad jag inte orkar skriva saker. Hyperexalterad inför flytt och renovering osv. "Bara" 25 dagar kvar. Niiice.
Pöss då

RSS 2.0