Var kommer alla myror från?

Gårdagen  ägnades åt att ligga och njuta i solen. Hann väl plugga lite också. Dock tröttnade jag på plugg och hittade en annan bättre bok. Mari Ljungsteds nyaste. Läste 100 sidor eller något, och sov lite emellanåt. Hursomhelst, när man väl ligger där, oavsett om man ligger i en solstol och solar framsidan eller om man ligger på en dyna på marken och solar baksidan, är det alltid en himla massa myror som är och klättrar på en. Jag menar, var kommer alla ifrån? Och varför måste dom klättra på mig hela tiden? Det kittlas ju!

Aja, det hela resulterade i en lite brunare färg, samt solutslag. Otippat nog. Bättre nu än till balen iallafall.

Jag har äntligen köpt en klänning till avslutningen. En som passar. Den sitter faktiskt helt perfekt :D

För övrigt blev det film igårkväll, i brist på ork kollade vi på Insomnia som gick på femman. Den sög. Passande namn iallafall, för jag blev jävligt trött av den. Somnade gott också. Utan att se klart den. Menmen, så kan det vara. Just nu försöker jag komma på något att skriva i min kost- och träningsdagbok. Inte för det spelar någon roll eftersom jag ändå bara kommer få godkänt i idrott eftersom jag aldrig kommer göra något bra konditionstest. Kommer nog inte få mer än G i filosofi och biologin heller. Men jag orkar verkligen inte mer nu. Kan inte allt bara vara klart? Det skulle vara så skönt..

Nej, det här har jag inte tid med, plugg blir.

Tja!


KÖRKORT:D osv

Har ju varit lite lat med det här igen. Har inte riktigt haft tid med tanke på allt plugg och så. Men vi är iallafall klara med projektet nu, och det är jäääävligt gött. Jag har läst ut "Hemsöborna" som var jävligt dålig enligt min mening. Svenskaprov om ca en timme, vilket innebär att jag inte behöver plugga mer till det provet nu. Igår var jag och Josefine effektiva och skrev mycket på samhällsuppsatsen, så vi är lite på gång iallafall. Visserligen ska den vara inne på fredag men skit samma.

Körkort blev igår, så inget mer teoriplugg:D Har nog aldrig fått sååå många grattis för någonting förut (fast det var ju inte så oväntat att du inte orkade skicka iväg ett grattis...). På kvällen firade vi med jordgubbar och så, och drog ut och dunkade med Josefine, Frida och Linn. Kunde gärna skippat Linn och Frida men.. De är lite för... Energiska för min del. Och Linn trodde att man hade en tuta på bilen för att hälsa på sånna man kände, och inte för att använda vid fara eller något. Helt seriöst.  "Jaahaaa, är det det den är till för?!" ...

Duktiga var vi och valde rusningstid att köra i. Så det blev lite omvägar (inte för att det gjorde något) och lite snigelfart bakom en lastbil (med släp som Josefine noterade) på Hammaröleden. Utan tillfällen att köra om. Men det togs igen på vägen tillbaka. Men det säger vi inte högt.

Nu ska jag vara duktig och klä mig osv så jag kommer i tid till Josefine, så vi kan åka till skolan (y)


Tack och hej, leverpastej


Fredag

Jo, jag gjorde rätt i att inte ringa. För inte ens smset kunde du svara på utan att få det att låta som jag gjort något oerhört dumt i att kontakta dig. Men jaja, okej då.

Hursomhelst blev det inget Johannahfirande för mig idag, tyvärr. Hyfsat tråkigt att sitta här och dryga hemma i ett hörn en fredagkväll, men så kan det vara när man inte är frisk. Hyfsat trött på mig själv som inte pluggar något heller. Blir ju att göra allt på söndag istället. Och det kommer jag ju ändå inte hinna. Det gäller att prioritera, för det är jag ju så bra på. NOT.

Provade min balklänning förut. Den blir mycket bättre än vad jag hade föreställt mig :D Däremot går det inte att göra något åt någon av de klänningarna jag köpte till studenten så det blir väl att sälja dom igen då. Och så får väl Marianne sy en klänning till avslutningen också (y).

Är det förövrigt någon som  vet hur jag fungerar, och kan förklara det för mig? Jag skulle behöva lite hjälp på den fronten tror jag. Så fort jag tror att jag känner något, känner jag helt plötsligt något helt annat och tvärs om. Förvirrande.

Imorn kanske det blir stan för att kolla tyg till klänning då, men får se. Borde väl plugga också, för ovanlighetens skull..

Bara så att alla vet.

PUSS

Risketta

Yes, då var den avklarad då. Och alla faser och repetitioner och sluttest på teorin också (alltså, inte det riktiga än..). Det är lite gött. Inte lika gött att jag hostar så jag tror jag ska dö ibland. Glömde köpa hostmedicingrejs förut också, det är ju bra gjort det med.

Får väl kanske skylla mig själv när jag red igår. Men det var nog värt det. Mollemarsvin var jätteduktig. Mollemarsvin goes dressyrchampion var det. Okej, inte riktigt, skänkelvikningarna gick lite halft åt helvete och han var lite krånglig i högervarvet, men annars gick det asbra. Tillochmed i galoppen :D Deeet mina vänner, det händer inte ofta. Men som sagt, det har ju fått sitt pris nu iallafall. Hoppas att det inte blir värre så jag kan dra till Johannah imorn. Bara en aning partysugen. Men vi får se, ska ju jobba också, börjar klockan 07.00, så det kanske tar knäcken på mig också.

Hursomhelst kan jag använda jeans igen och det är gött. Och nu känner jag att jag skulle behöva sova en aning..

Tjipp!

Sjuk igen? Underbart..

 

Ja då var det väl dags igen. Ont i halsen och hosta. Gött det. Har antagligen för lite kläder på mig ute som mormor brukar säga. Men då får jag väl bli sjuk då. Hellre det än att svettas ihjäl i en vinterjacka.

Appropå jacka så köpte jag en ny jacka när vi var på bergvik i lördags. Typ kavajaktig. Fast jag måste sy fast ena knappen som är på väg att åka av (jag vet, jag kommer inte göra det förens den verkligen har ramlat av, och jag har tappat bort knappen...). Jag köpte även en tröja, leggins och lite annat smått och gått också. Efter det blev det Skåre och kusinerna, sedan hem till Erik och kolla på superäcklig film. Jag menar, jag är inte den som ofta svätter till i filmer eller skriker eller så. Men usch fyfan. Tillochmed när jag tittade bort från TVn skrek jag. illa. Typ, Texas chainsaw någonting. Det var läskigt att gå hem efter att Tobias gick rakt och jag fick gå mina 200 meter själv eller vad det är hem därifrån :P

Söndag blev det projektarbete, vi är väl i princip klara för inlämning nu, några extrasaker bara. Annars har jag en jävla massa plugg kvar. Läsa "Hemsöborna", läsa genom svenskan till provet, göra PM till det muntliga, skriva klart samhällen (som vi knappt har börjat på), börja på teckenspråksvideon och viktigast av allt, TEORIN till körkortet. Usch vad mycket. Hur som helst skulle jag iallafall jobbat på fredag men det verkar skita sig eftersom jag har en körlektion då. Men vi får se. Om jag inte jobbar kan jag fika med girlsen i klassen. Det är bra.

Fixade ett kollage till mormor som fyllde 70 igår. Det blev ganska bra :D Himla mycket blommor fick hon iallafall. Och Bosse är allmänt knepig, för att sammanfatta allt lite kort.

Imorgon missar jag uteritten med resten av ungdomssektionen. Varför? Jo, för Emma har körlektion. Tidigt. 08.20. Det blir trevligt det. Somnar bakom ratten eller något. Förövrigt ska jag otippat nog till Körskolan och plugga efter lunch. Och jag tror att jag har listat ut när Katrin har teoriprovet.

Nu har jag inte tid med det här längre.

Tjipp och hej!


Tillägg

Måste bara tillägga, att jag egentligen skulle vart på Elmia i helgen om det inte var för allt pluggande och jobbande. Diss till det. Att jag inte kunde följa med dit alltså.

Och jag fick värsta gott vin på torget igår. Bara så alla vet. Jag brukar inte gilla vin så mycket. Det var en rolig figur minsann.

Långfredag

Med betoning på lång. Det var hur drygt som helst att jobba förut :/ Visst, det var ganska kul och inte så jävla stressigt som vanligt, men klockan gick ju för fan inte! Och jag kan ju meddela att jag var död imorse när klockan ringde kvart i sex. Det var INTE nice. Orkade inte ens äta frukost (vilket alla som känner mig vet att jag måste göra för att överleva dagen). Det var illa. Menmen efter massa skitsnack och godis vaknade jag väl till lite iallafall :)

Första dagen med jeans sen Branäs. Inte skönt. Men förhoppningsvis läker det helt snart... Förövrigt börjar det bli krisläge. Jag kan knappt knäppa byxorna. Betyder det att jag bara har ätit onormalt mycket eller? har iallafall bestämt mig för att springa lite under lovet. Och fortsätta med sit-upsen. Förhoppningsvis gör det susen. Inte för det syns så mycket, men det skulle vara jävligt gött att slippa köpa massa nya jeans. Det har jag nämligen inte råd med.

Jag är så jävla trött på endel så ni skulle bara veta. Speciellt tre. Inga namn nämnda. Vissa vet nog iallafall men. Och speciellt på mig själv. Jag borde inte bry mig, men jag gör det ändå. Varför? Det är inte som om jag vill något, men usch. Alldeles för snabbt. Blandannat. Och för att gå till en annan person, hurfan kan du vara så dum? Tänk på det du hade innan istället för att kasta bort det. Igen. Och andra är jag bara allmänt less på. PMS eller något antar jag. Fast ändå är jag så himla glad osv. Vetefan vad det beror på heller. Eller lite i och för sig, men inte helt och hållet.

Jag funderar på om jag ska våga ringa en person. Någon jag inte har pratat med på väldigt länge av många olika anledningar. Eller så går jag in på Åhléns och säger vad jag vill säga till din mamma, så hon kan säga det till dig. Känns ju onödigt att ringa i onödan för en sån liten sak kanske. Vad tror ni? Kan tilläggas att jag tycker det är läskigt att ringa till folk som jag inte umgås med... Jag borde ta och övervinna den rädslan lite kanske. Får bli ett projekt efter studenten.

Annars blir det nog bara att ta det lugnt ikväll, tv, chips (om jag inte inser att det är dags att dra ner på sånt och börja äta nyttigt, vilket inte är en sån stor chans) och sova eller något. Skulle behövas iallafall.

Någon som kanske har lust att dra ut något under lovet? känner att det var ett tag sen. Och jag saknar mina homies. Det var ännu längre sen man gjorde något med dem. Jag får fan ta tag i det här nu. Så får det bli. Någon gång under lovet.

PUSS

SM-guld




Inte för att jag har den mest insatta i hockeyn, men jävlar va gött att de tog guld :D Var på torget idag, sån jävla känsla. Helt sjukt. Inte för jag såg speciellt mycket men.. Ändå.

Förövrigt hade jag en 4,5 timmes håltimme förut. Tänkte dra till körskolan och göra massa prov, men när man kommer dit upptäcker man att de precis har stängt. KUL. Då blev det till att bara dryga ut de där timmarna som vanligt då. Fast blev ju iallafall en glass. Det var ju ganska okej.

Det händer inte så jävla mycket i mitt liv för tillfället.. Bara en massa plugg i princip. Jobb imorgon. Börjar 07.00. Gött de. Helena hade iallafall köpt godis och påskmust som vi skulle gotta oss med, så det blir nog ganska bra ändå ;)


Over and out.

Jomenvisst

Jaja, I guess I deserve it. Lite besviken bara. Eller något. Det känns som en lögn.

Branäs 09

Då var man hemma igen. Jävligt sleten och på väg att bli sjuk igen, men ändå. Inte lätt att undgå det när alla var så sjuka därborta. Menmen, ett jävla fint väder, jag har tillochmed blivit lite brun (och det händer väääääldigt sällan, som många kanske vet). Men tänkte ta allt i lite kronologisk ordning, fast det blir lite kortfattat. Men bara lite.

Torsdag
Drog in till stan för att bli upphämtad av Emelie, fikade och solade en stund tills Natti ringde och klagade på att vi var så sega. Efter tre felkörningar eller vad det blev kom vi iallafall till Grums och hämtade upp Natti och Emma. Köpte mat på BK och sedan vidare till Fagerås för att hämta upp Nina. Väl inne med all packning (nästan ett evighetsprojekt) drog vi vidare upp mot Branäs. Stannade i Sunne för glass och nässpray, och insåg att deras centrum var väldigt litet. Tog några mer pauser för att vänta in alla andra (dock var vi först framme). Inspektion av stugorna blev, för att sedan äta och påbörja festandet. Jag Ellen Emma och Sara bastade, vilket fick lite jobbiga konsekvenser för min del då jag lyckades backa in i aggregatet och fick ett jävligt snyggt brännmärke på skinkan. Ont säger jag bara. Blev väl mer festande för vissa och jag var så jävla trött så jag somnade vid halv ett (jag vet, det var klent). Jag diggade inte epelepsilampan så mycket..

Fredag
Var bland de första tjejerna att gå upp (Ellen Emma och Elina var dock uppe innan) så vi satt och kollade på tvn ett tag innan vi drog till killarna för att äta frukost. Väl där stannade vi och solade ett ganska bra tag, innan vi kom på att vi skulle ha snöbollskrig vilket blev ännu roligare när de från B-klassen kom från backen med skidorna. Tacksamma offer ;) På kvällen blev det mer röj, efter lite singstar och hockey. Jag var hyfsat.. glad och fick många oförklarliga blåmärken.. Kvällens slutsats: Nina och jag är lite lika och Ellen klagar väldigt mycket på oss :P Och endel killar i klassen utövar bögporr. Och Emil saknade Malin.

Väl innan vi somnade hade vi en trevlig pratstund med sanning och konsekvens i vårt rum :)

Lördag
Slapp dag med bara solning och lite pluggande på schemat. Ellen var hurtig och åkte ute i backarna. Medan många andra gick till toppen och solade där. Jag var kvar med några vid stugorna och solade. Himla varmt var det iallafall. Sommarvärme som fick mig att längta ännu mer till sommaren..  Vissa andra sov. Länge. Kvällen började väldigt slappt med tv-tittande och mys. Vi började städa lite också (vilket var totalt onödigt första gången..). Vi körde partyalias som, där jag och Ellen var ett mycket bra team. Gick dock över till killarnas stuga där det var röj och hade lite jordnötskrig och skrev upp bra citat från resan. Och sprutade hårspray i Oscars mun. Haha. Sen drog vi över till vår stuga igen och slappade lite. Natti städade och var jätteduktig. Sen blev det en till mysig pratstund innan vi somnade. Ända till klockan halv fyra.

Söndag
Upp kvart över åtta för att städa. Klara typ kvart över nio då det blev frukost och lite städning av killarnas stuga. Dock smet vi i vår bil tidigare för alla var sjuka (i princip). Resan gick ganska snabbt, iallafall när Nina körde, sen blev det Emelies tur och ut till Portila och Grums.. Mysig väg med köldskador och så. Det tog ett tag :/ Men kom hem vid halv tre ungefär.

Cred till Nina som lagade så god mat och diskade och så vidare och till Natti som städade jättemycket!

Ska orka skriva upp citat och så vidare någon gång, men jag har en sån jävla huvudvärk nu så det får bli någon annan gång. Mysig helg allt som allt iallafall :)


RSS 2.0