Alllt

Okej, nu var det så längesen jag skrev något här, eller var inloggad överhuvudtaget så burken kom inte ihåg mitt inloggningsnamn. Och jag fattade ingenting när allt var ändrat i design och sådär. Menmen.. Är sjuk. Är inte på praktiken. Vill inte smitta min handledare. Visserligen skulle jag inte orka vara där heller men ändå. Trodde jag skulle klara mig utan att bli smittad av Magnus som blev sjuk i tisdags typ. Klarade mig till i lördags. Då sa det minsann pang och feber, ont i halsen, tät i näsan och allt såntdär kom på en gång. Och inte blir det bättre heller. 
 
Trött på att inte göra någonting. Finns inga serier som det finns något avsnitt jag inte sett på av dom jag kollar på. Förutom Dexter.. Men tycker inte det är speciellt bra ändå så orkar inte titta. Har använt så mycket nässpray man ska ta max på en dag och jag är redan tät igen. Det blöder när jag snyter mig. Inte sådär mycket som i näsblod men näsan är väl arg på mig.. 
 
Och Magnus har åkt till Eksjö. Kommer hem imorn. Arbetsintervju. Försvarsmakten. Så om han får jobb där blir jag väl själv kvar med Tussen. För jag kan inte flytta innan jag är klar med utbildningen. Visserligen är det cirkus bara 9 månader kvar tills jag är klar, men ändå. Dessutom är Eksjö utsedd till Sveriges tråkigaste stad. Kul då. Men billiga  hus iallafall. 
 
Lär väl inte kunna rida på onsdag heller med den här förkylningen. Bajs. Och inte spanska imorn. Kanske inte praktiken heller. Bajs. Ska egentligen på ett seminarium på förmiddagen, men känns ju sådär att sitta bredvid massa okända människor och snörvla och ha mig.. Vi får väl se hur det blir...
 
Tack och hej leverpastej.

RSS 2.0