Blabla

Lägger nog ner bloggen. Har ingen motivation. Känns inte så värt att skriva något då. Om jag inte kommer lägga upp bilder på katterna sen då.
Och förövrigt var det riktigt sorgligt igår när jag kramade och pussade på Redlight för kanske sista gången. Hoppas att det var sista gången för hans skull. Han ska inte behöva ha så ont.

Onsdag

Oj vad bloggen är aktiv nu! Ironi ja. Har iallafall internet igen. Inte trådlöst dock, så sladdar överallt. Ska försöka hitta på någon lösning på det problemet någon gång kanske..
Kattungarna är typ två veckor nu och växer så det knakar! Börjar vilja vara utanför lådan också. Skriker och har sig. En av dom har börjat spinna tillochmed, när man kliar på magen. En av dom andra älskar att bli kliad i typ.. nacken eller vad man ska säga. Den sträcker jättemycket på sig. HUUUR SÖTA SOM HELST. Har väl antagligen hem till alla tre nu.
Och här tänkte jag lägga in bild då, men hittar inte sladden till mobilen.. De finns ju på fejjan så. Och de flesta som läser är väl vän med mig där så.. Bara att checka out däär.
Har haft en asbra helg och så vidare med fest och mys med det gamla gänget. Pizza i måndags för att Tobias åkte tillbaka till Japan igår. Lite tråkigt.. Eller ja, inte för han men. Tycker det är lite jobbigt att alla ska försvinna så långt bort :p
Ridning blir sen. Ska försöka säga hejdå till Redlight. Om jag klarar det. Vill inte att min älskling ska försvinna. Fast jag vill ju såklart inte att han ska ha ont. Men han är ju så underbar. Tänk om jag bara hade kunnat köpt honom innan han blev halt. Då kanske han skulle varit frisk. Och leva mycket längre. Man kan ju trösta sig med att han slipper ha ont sen iallafall. Och att han antagligen inte vet vad som händer. Vem ska nu vara min favoritpålle?? :(:(:(
Jaja.. Been there before. Vet hur det var då. Jag klarar det... Men vill inte :(
Orkar inte skriva något mer vettigt. Ska diska. Och duscha. Och dammsuga. Och så vidare.
PUSS

Man kan om man vill.

Jag är vid liv. Mitt modem dog förra torsdagen. Blö. Men eftersom att jag är så jäääävla teknisk så fixade jag det nu, vet inte hur länge det håller men.. Eller ja, inte modemet men lite internet iallafall. Har så hiiimla mycket bra saker att skriva egentligen men jämt nu är det tomt. Blev iallafall inte sjuk som jag trodde, KORS!
Jobbat klart, och kommer väl dö av uttråkning innan skolan börjar igen, vilket jag inte ser fram emot alls, alltså, skolan. Menmen.. '
Köpt ny mobil äntligen. En Xperia Neo. Asnöjd.
Hittade kattungar hos Magnus förut. SUPERSÖTA. Vill ha alla. Och mamman. Får se hur det blir. Tre stycken iallafall. En död också.. Några dagar gamla. Och ett jävla letande innan vi väl hittade dom. Tog in dom iallafall så det är varmt och skönt åt dom.
Måste hitta lägenhet så jag får ha katt.. Vill bo närmare stan. Känner mig så långt bort när både Ellen och Katrin bor så nära stan nu..  :(:(  Fast klarar mig utan alla trappor upp till Katrin då.. Rätt nice att bära upp massa saker där på fjärde våningen utan hiss. Tycker mina trappor är jobbiga när man handlat och sådär..
Flummigt inlägg. Hungrig också. Slänger in en bild från dopet på Jakob för två veckor sen.
Trodde jag. Det funkade inte. Jaja.. kan väl inte begära så mycket av mobilsurfsaken.
Puss då

Onsdag

Börjar bli sjuk :(:( Asont i halsen osv. Menmen, får väl ta det. Inte varit sjuk sen i slutet av januari, och så ofta som jag brukar bli sjuk så är det ju ändå väldigt acceptabelt. Bara 6 jobbdagar kvar också.. Blir väl sjuk lagom till "semestern". Fast bättre det än att vara borta från jobbet!!
Orkar inte uppdatera om mer värda saker jämt nu.
PUSS

RSS 2.0