Om migrän och annat.

Skulle på Tupperwareparty och biopremiär idag. Och FINT väder. Men självklart fick jag en jävla huvudvärk. Trotsade den ett tag i solen iallafall. Sov lite i skuggan också. Blev lite bättre. Sen sämre. Fick skippa allt. Bion har hållt på i en halvtimme nu. Gissa om jag har ont i huvudet nu? Nej. Fast hade nog inte orkat ändå. Men så typiskt.
Var hos läkaren igår. Med huvudet under armen typ. Han sa att det lät som spänningshuvudvärk och inte migrän. In my ass heller. Sist sa han att det var migrän. Nu skulle jag inte ta tabletter eller nåt. Då dör jag ju typ. Suck. Fast åskade förut så kanske var därför det slog till idag. Samma i fredags när det åskade. Solen lyser jättefint på balkongen nu iallafall.
Har kollat lite resor. Funderar att dra nånstans. Typ weekend. Eller vecka. Får se vad det blir helt enkelt. Om det inte fortsätter vara fint väder då. Fast jag gillar ju typ saltvatten och så, och det får jag ju inte här. Får se hur det blir. Får inte bli för dyrt iallafall. Har ju liksom redan vart i USA och lite pengar kan ju vara bra att ha.. Har ju massa lån som ska betalas av :p
Jaja.. Fick schema för augusti idag. Bajsmycket nätter, så migränen får hålla sig borta! Många timmar så blir bra lön då med. Har ju fått lönehöjning så det blir braaa :D
Puss dåå

Tråkig jävla söndag

bara för att man är ledig en jävla dag under veckan är det bajsväder. Eller var fint när jag vaknade. Men där stannade det tydligen. Åkte till Mariebergsskogen och klappade djur. Vill ha allihopa typ. Inte fåglarna eller fiskarna då. Åt glass. Höll på att frysa ihjäl.
Och jag vet inte vad jag ska göraaa nu. Ätit sushi. Den var äcklig idag. Kan lika gärna jobba dagar som denna. Om det inte vore för att få sova lite längre då. Och jobbet är ju rätt tråkigt det med. Men bra betalt iallafall.
Skulle vara förbannat skönt att ta en restresa någonstans nu. Varsomhelst bara det är varmare och går att bada. Har inte ens badat i Sverige än i år. Brukar göra det jättetidigt. I år har jag bara gått i till knäna en gång och fotknölarna en annan. Kallt som attan. Ska det inte vara nån mer sommar än såhär? Borde flytta till USA.
Hejdå.

Magnus roligaste idag

Vi sitter och äter jordgubbar, konversationen som uppstår:

E- Vi borde egentligen typ skära upp de som är kvar och ha i fil eller nåt. Det är faktiskt gott.
M- Men vi har ingen fil..
E- Nä, jag vet, men vi borde sa jag, inte att vi skulle.
M- Men det kanske går bra med en rasp istället???
.
.
HA HA HA. Det var ju iallafall en av oss som skrattade åt det. Mycket fyndig är han minsann.
.
Förövrigt har vi varit ute och gått, ca: 3,5 km, alldeles lagom för mig. Sprang dessutom en bit. Längre än vad som är normalt för mig. Blev jagad av en broms. Då kan jag minsann!
.
.
Haft migrän. Och feber. Johannah också tydligen. Vi kanske är synkade på något konstigt sätt. Fast jag har haft ont i halsen och såntdär ett tag nu, fast mest på jobbet med allt damm och sådär.. Men ändå. Får väl se om det blir något.
.
Jobb imorn och på lördag igen. Woho...
.
Lite USA
Hejsvejs!

BRA!

Och tydligen var inte hela låten med, men ni fattar grejen.

Jävla måndag

Trött som ett jävla as. Ska nog gå och lägga mig snart. Blir inte bättre av det jävla vädret som envisas med att vara jättedåligt. Tänkte lägga upp lite bilder här men eftersom jag tydligen knappt har något internet alls (!?) så blir det inget med det, skulle väl ta en hel dag att få upp en bild.. BAJSinternet som alltid ska krångla.
Förövrigt ringde de från Telia för tre veckor sen, exakt, och ville pracka på mig en mobil (sämre än den jag har) och spotify premium om jag band mig i 2 år. NEJ. Efter många om och men fattade han att jag inte ville binda mig och inte ville ha ny mobil, men skulle få spotify premium. Har jag fått det då? Nej. Bekräftelse skulle skickas. Har jag fått någon? Nej.
Hatar Telia och Comhem för tillfället. Speciellt Telia för dom inte kan ta ett nej.
HEJDÅ

RSS 2.0