Torsdag

Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Har varit i skolan och så idag, suuuuperdryg föreläsning. Visserligen kanske den var lite intressant men jag klarade verkligen inte av att sitta still. Jag har mina slängar av bokstavskombinationer ;) Gick lite på stan efteråt, köpte 3 par örhängen på Ur&Penn, för 58 kr och lämnade in min klocka på lagning. För nu är jag trött på min fula vanliga minsann. Tur att jag får saker gjorda så fort. Över ett år sen den gick sönder, men jaja.

Var på studiebesök igår, kuratoravdelningen på den slutna psykiatrin. Eller nåt. Mycket intressant faktiskt. Fast, hade varit roligt om man fick se mer och så men, helt klart värt :)

Hm.. Vad mer? Har nog kommit på att jag tycker ridningen är kul igen. Tror jag. Gick så bra i tisdags. Igår gick det väl sådär, hon gick himla fint, men det lilla monstret blir ju helt vettskrämd för allt som rör sig eller är annorlunda.. Det satt nämligen en lapp vid ena dörren om att det var nymålat. Den fladdrade till lite ibland. Hej och hå, vad farligt det var. Funkade att gå förbi någon enstaka gång, annars började hon krångla redan efter halva långsidan eller flög iväg nere vid dörren. Menmen, annars så..

Suddig. Men ganska söt ändå :p


Hinner inte träna något den här veckan heller tror jag.. (Förutom ridningen i tisdags och igår men) Hade iallafall tänkt gå på spinning på söndag, men då ska jag på nagelkurs :/ Menmen, kanske åker dit även om jag inte kan gå på något pass.. Får se.


Grillning blir det imorn iallafall. Jag är taggad :D

PUSS

Pluggdag

Tänkte vara duktig och komma någorlunda med i litteraturen denna kursen. Har lyckats ganska bra idag. Nästan två böcker har jag läst. Satt ute i solen och myste med hunden samtidigt (: Tar en paus nu. Kollar vänner. Som var slut nu.. Ska betala lite fakturor och så också. Och förhoppningsvis kan det sluta göra så ont i min mage. Vetefan vad som är felet nu. Mådde illa efter jag åt, sen började det göra himla ont bara istället. Jag har inte tid med sånthär, jag ska ju rida och sånt ikväll ju. Som sagt, min kropp tycker inte om mig.

Men jaja. Studiebesök imorn på kuratoravdelningen, kan nog bli intressant.

Nu blir det att ta tag i fakturorna, woho!

Aja, puss!

Duktig flicka

Körde på ganska hårt när vi tränade. Kommer ha en mysig träningsvärk i benen imorn, men gött var det minsann.

Och jag blir så trött på facebook. Funkar verkligen inte. Suck.

Kommerintepånågonbrarubrik.

Allt ordnade sig med fejjan. Sån himla tur. Man vet aldrig vad som kunde hänt annars ;)

Skulle egentligen till i2-mârten idag med Michelle. Men, vädret kändes inte så bra, så vi sket i det. Ska snart dra och träna istället. Risk finns att jag dör. Men ska försöka undvika det så jag kan göra något med brudarna senare. Får väl köra på lätt motstånd helt enkelt. Och mycket vatten. Men känns himla gött att kommit igång med träningen, så jag kanske kan få lite bättre kondition och såntdär.


Jag älskar vår. Och längtar till sommaren. Och efter dig.

Puss

Blir lite deprimerad

Facebook vill inte fungera :(:( mitt liv går under. Typ. Nej men.. skulle underlätta om man kunde kolla lite saker...

Jaja, hej.

Svammel

Jahapp. Nu tar vi tydligen bort trappan upp till dörren. Det var inte det mysigaste ljudet att vakna till kan jag meddela. Jag funderar på om dom försöker göra huset oigenkännligt för min syster när hon kommer hem.. Eller om dom gör om huset helt för någon annan konstig anledning. Jag tror nämligen inte det blir något snyggt alls med en farstukvist till vårt hus. Och det kommer inte funka med en uteplats/veranda på baksidan. Det är ju liksom nerförsbacke på en gång ju? Och sen en skolgård, hur mysigt blir det då? Och räcker det inte med två uteplatser liksom? Nä, jag är emot detta. Räcker med att dom byter tak. Och all annan utbyggnad för några år sen.


Jaja, kvällen igår var mysig, jag fick som jag ville och vi åt ute, blev pizza för min del, bara för det var så himla längesen. Tvingade dom andra att se på "Så ska det låta" också (ja, jag är en mycket gammal 19-åring) bara för att jag är så bra på låttexter och såntdär. En halv film och massa gamla bilder kollade vi också på. Drog hem ganska tidigt, halv tolv-bussen blev det. Dom andra skulle ut, men eftersom jag och Mondira hade "ont i magen" och så vidare så vi hängde inte med. Trevlig bussresa, fulla medelålders/pensionärer framför och fulla jobbiga fjortisar (läs min systers kompisar) bakom. Himla jobbigt med sånt, speciellt om man själv inte är full :p

Har ingen aning om vad det blir idag. Tentafest ikväll egentligen, men vet inte hur det blir, har ju som sagt ont i magen och sådär, och antagligen inte så bra att dricka med massa ipren och sånt i kroppen. Ja, jag vet att man kan gå ut nykter och så men, inte så kul oftast.. Får se vad som händer. Ska läsa lite sociologi iallafall...


PUSS

Bara för att fördriva tiden lite

Ska snart iväg till stan. Och sen till Ellen. Antar jag:p

Hoppas innerligt på att vi ska äta. Och det fort. För jag är himlans hungrig. Finns inget ätbart alls här hemma. Eller ja, okej, finns väl alltid något, men inget jag tycker om.

Kattiz (den ena katten) kom och gav mig en liten näbbmus förut. Eller, hon la den i en kruka vid dörren. Den stackars musen såg livrädd ut. Inte första gången jag fått en näbbmus av henne. Låg även en och tryckte i min sko för två år sen sisådär. Märkte den inte förens jag hade satt i foten, det blev nämligen lite trångt, fatta vilken traumatisk upplevelse för musen... För, hon dödar dom ju inte, utan de är levande. Kan inte säga att jag är direkt tacksam över presenterna men hon är ju givmild iallafall ;)


Och nu bär det av!


Puss!

Fredag

Och jag har så förbannat ont i magen. Så förbannat jobbigt. Lever på Ipren. Fast jag är ganska mycket på topp ändå.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill inte röja mina känslor och tankar allt för mycket jämt nu. De som ska veta vet. Sen om alla tror på det är en annan grej, men jag är inte sån som ljuger. Allra oftast iallafall.


Sov ungefär som en sten inatt. Det hör till ovanligheterna. Iallafall där. Gick upp rätt tidigt, sen la mig och sov till elva igen. Det var gött minsann.

Ikväll blir det mys, eller nåt? Med det "gamla" tjejgänget. Det blir nog trevligt :)

Det var väl allt, I guess.


Puss!

Asbra


Hihi :)






Du är bäst.



Duktig flicka

Blev ingen powernap efter frukosten. Dammsög hela huset istället. Och långpromenad med hunden i snön. Och städade toaletten och så vidare. Har varit jätteduktig minsann. En till halvlång promenad blev det också. Jag vill inte rida egentligen. Jag vill till en annan. Men det får bli imorn. Kan inte skita i fler ridningar nu. Gillar inte att slänga pengar i sjön. Inte när jag är fattig iallafall :p


Jaja, that's it. Snart byta om och åka och hämta upp Marie :)

Puss


Onsdag

Det blir nog bra. Riktigt bra. Tror jag :) Och ikväll ska det gå bra på ridningen. Faktiskt.

Vaknade typ kvart i sju. Var pigg. Men när jag ska till skolan är det världens jobbigaste grej att vakna och ta sig upp vid kvart i sju. Varför är det så? Skulle hellre ha det tvärs om. Men börjar bli hyfsat trött nu, så får väl kanske bli en liten powernap efter frukosten som jag ska orka fixa snart.

En bild från i lördags. Så himla bra :)

Have in mind att det är jag som har varit utomlands. Syns va? Kritvit typ (y)


Väääry nice.



Puss!

Jaha?

Har hjärtklappning. Bra? Nej. Har nog alltid haft det lite så. Men aldrig reflekterat över det. Men kan ju inte vara normalt att hjärtat skenar iväg som in i helvete? Har börjat bli oftare. Vad göra? Mamma säger att det beror på p-pillrena. Who knows. Som sagt har jag haft det länge, men har väl antagligen ökat. Eller så lägger jag bara mer märke till det nu. Baaaajs.



Blev iallafall afrodans med Katrin. Det var kul, fast jag var lätt sämst. Men det gör inget. Torsdag blir det igen, antagligen.


Det var väl allt.

Dessa ilandsproblem

Jag är så förbannat trött på att äta. På mat, på smörgåsar och allt. Eller ja, smörgåsarna från cafeterian i skolan går bra. För de är goda. Fortfarande. Allt annat tar sån himla lång tid att få ner. Frukt är också ganska okej. Blir jämt såhär när jag mår lite dåligt.

Sitter just nu och försöker få i mig en smörgås. Och varm oboy (för jag lyckades glömma nycklarna igen, och det var kallt där jag satt och väntade). Det går inte så bra. Men man måste ju äta så.. Men vi kan ju iallafall utesluta tröstätande för min del. Det kanske är bra ändå?

Menmen. Hade tänkt träna ikväll. Vet dock inte om jag ska dra till Sats eller om jag ska rida? Har ju endel igenridningar.. Fast ska ju rida imorn. Men kan vara lika bra att fixa alla igenridningar när man väl har tid. Har ju ändå betalt för dom? Och tisdag är den enda dagen jag kan typ. Svårt beslut. Behöver avreagera mig iallafall. Gör jag kanske bäst på hästryggen? Eller så blir jag bara mycket surare. Eller mer besviken, för det går dåligt. I-landsproblem.


Puss


Jag vet inte vad jag ska göra för att rätta till allt.


- - -

Hur kan man sakna någon så mycket?

Ny vecka, nya tag

Och ännu en tenta gjord. Underkänt är jag väldigt beredd på. Borde pluggat mer, speciellt igår. Men hade annat i huvudet då... Och fortfarande.

Har iallafall städat lite nu när jag kom hem. Äter lite nu, sen blir det tv. Och massa cello. ORKAR INTE. Men tänker väl på annat då iallafall.


Har inget vettigt att skriva. Skitsamma.


Puss

.....

Well, this is iallafall de senaste veckornas favoritlåt. Blandannat.

Helgen...

..har mest bestått av plugg och festande. I det stora hela bra. Riktigt bra, förutom vissa saker.

Tjejer, ni är bäst!


Och jag känner mig allmänt sämst. Men är jag så dum så får jag väl skylla mig själv. Blir så trött på mig själv. Känner väldigt mycket för att bara gå och dränka mig. Men det vore fegt. Så det gör jag inte.


Kändes lite halvbra att betala inträde på Harrys igår när vi bara stannade en kvart men.. Jaja. Bussresan hem var ganska kul ändå, så kanske värt det.


Tenta tomorrow.

Puss

Fredag

Har vaknat på helt rätt sida idag. Tidigt också! Kvart i åtta typ. Och var pigg, sånt händer inte ofta. Somnade inte direkt tidigt heller så.. Fast låg kvar i sängen till halv tio, bara för säkerhets skull liksom. Sen en kalldusch på det :p Har försökt mig på att installera Office, men det går inge bra.. Jag fattar ingenting. Men orkar inte köpa nytt. Alldeles för dyrt.

Blev att kolla hockey med Billy igår. Jag höll mig vaken och allt. Tummen upp! Kollade film efter.. Eller ja, en halv film eller vad det blev.

Ikväll blir det fest och sådär. Den här gången ska jag inte vara sjuk. Punkt slut.

Innan det ska jag hinna plugga.. Fast har faktiskt läst lite redan, jag är duktig jag :D


Pusss

Det här med nattgäster som tar upp hela sängen

Och ser skitnöjd ut. INTE okej. Kolla bilden liksom, det skriker skadeglädje om den...


Haha.

Nej men för att vara lite seriös då. Det gör inte så ont i örat längre, och locket har släppt lite iallafall. Det är bra. Piper i det som fan dock. Tinnitus? Jag tycker jag är för ung för det. Hoppas det går över. Var till doktorn och tog halsprov igår också, men det var inga fel där heller, så det får väl gå över av sig självt. Blir ingen ridning idag iallafall.

Har varit på biblioteket och pluggat med Michelle och Josefin :) Blev donken också. Och HM. Och Cubus. Strumpbyxor och knallrött läppglans. Som sitter som berg. HUUUR BRA SOM HELST, eftersom jag alltid äter upp sånt annars :p




och..


Så. Blir asbra när man ska ut och sådär.

Ska städa lite nu tänkte jag, och sen plugga lite mer (kanske). Mamma ska ha sminkparty här ikväll så det är väl bäst att det ser bra ut. Men packade faktiskt upp väskan jag hade till utlandet igår. Kors i taket (nej, jag skjuter väl aldrig upp saker?!).

Jaja, det är väl så det blir. Plus powernap kanske.

Puss!


Men jaha.

Igår mådde jag lite bättre faktiskt. Iallafall när jag väl hade vaknat ordentligt. Idag ligger jag på väldigt mycket minus igen. Förstår inte vad det är med kroppen?! Får nog bli doktorn imorn igen. Tur att jag inte smittar... Men så förbannat jobbigt att inte orka göra något. Allt bara snurrar i huvudet. Menmen, var till skolan förut och hade seminarie. Så nu är det bara tentan kvar på måndag på denna delkursen. Eller ja, omtenta också kanske, vem vet?

Satt ute i solen förut (med vinterjacka, lite lagom varmt sådär..) och tog lite vårbilder, innan jag somnade. Vilket inte tog lång tid...

Krokus med humla :D

Krokus med humla

Krokus utan humla :p

Blåsippor :)


Längre än så kom jag inte... Bara så ni vet.


Puss

Klagomuren

Jag vet att jag tjatar om mitt öra. Men det gör förbannat-jävla-cp-helvetes-jätteont. Och jag har annars ganska hög smärttröskel. Typ. TYP. Jag menar, om jag har lite ont i huvudet eller magen och sådär är ju inte det något speciellt, migrän är jag ju van vid så lite är ju inte något speciellt osv. MEN ÖRAT, har inte haft ont i örat sen jag hade öroninflammation när jag var typ två eller nåt.

Och varför ska det börja göra SVINONT typ en vecka efter vi flög? Gjorde ju visserligen asont när vi flög och jämt efter det också men.. Var iget fel på det heller. Utan jag skulle försöka göra tryckutjämning genom att hålla för näsan och hålla munnen stängd och "andas ut". Det funkade inte. Det gjorde bara mycket ondare och locket blev öh.. tätare? hörde absolut ingenting. Nu hör jag lite på det igen. Har sovit på en hög med kuddar, för jag skjulle ligga högt upp. Varning för nackspärr. Jag som brukar ligga UNDER kuddarna. Jaja, får väl stå ut.

Lever på alvedon. Hjälper inte något speciellt men.. That's life.

Blev ingen fest, förstår inte varför jag ska vara sjuk när kul saker händer. Var ute en sväng med hunden, tog typ dubbelt så lång tid som vanligt. Vet inte vad det är med mig :S

Satt även och kollade på "Flickan som lekte med elden". Fixar med massa annat också men iallafall, kliar mig i ögat. Ser något svart på handen och tänker "men, jag har inte haft mascara idag ju" sen ser jag att det rör på sig. FÄSTINGHELVETE! Jävlar vad panik jag fick kan jag lova. Och mamma typ "Ja men det var ju bara en hane iallafall" SO WHAT? Jävligt äckliga ändå.

Ja, jag tycker synd om mig själv för tillfället.

Puss

Ja men det är tur att man kan roa sig

Haha!

Himla snuskig dendär kråkan alltså.


Jävla förkylning.

Well, är inge speciellt tät. Inte så ont i halsen, och inte någon speciell hosta än så länge, men hör ju fan inget på vänster öra :/ Känns som jag har en öronpropp i :s Ont också. Suuuger.

Kanske blir fest ikväll, får se vad min kropp säger om det. Funderar på att gå ut och gå. Och så ska jag nog roa mig med att försöka göra slingor i underhåret, så det också blir blont någon gång.

Eller åka och kolla upp örat, enligt mamma. Den som lever får se.


Måste plugga också.

Puss

Je sais.

MM, jag veeet att jag suger på att uppdatera för tillfället. Tränade igår. Mår asdåligt idag. Dålig idé. Men kändes bra då. Och efter :p Hade typ migrän förut, så sov ungrfär fyra timmar.. Vilket innebär att jag är hyfsat pigg nu. Jättebra. Fick ont i örat igen också, deeeeet suger.  Men tänkte dra liten sammanfattning av Gran Canaria, orkar inte skriva allt jättenoga, och orkar inte fixa allla bilderna, för det är så oerhört drygt att ladda upp dem här :/

Iallafall, kom dit lördagkväll, så blev inte så mycket mer än att sova då.

Utsikt :)

Söndagen blev det en promenad först för det var mulet (och jag fick den briljanta idén att ha låg solskyddsfaktor) sen blev det stranden. Upptäckte att alla spanjorer hade rakade ben och speedos, INTE okej. Och spanjorskorna hade string och var topless (de flesta iallafall) även de som inte alls var snygga. Satt bredvid ett par, där kvinnan satt och noppade bikinilinjen med pincett. PÅ STRANDEN, helt ogenerat. What's up with the world? Herregud.. Jaja, brände mig förbannat jävla mycket iallafall...



Måndagen såg väl ungefär likadan ut, köpte spf 50 och brände mig minsann inget. Blev en promenad på kvällen också, i solnedgången.


På tisdagen gick vi på marknad. Jag köpte armband, solglasögon (som jag inte såg ut som en fluga i) och sen ett nagellack på vägen tillbaka. mulet sen så då låg vi bara vid poolen.

(inte när det var mulet då, fast det ser ni väl)



Sen blev det en tripp till Puerto Rico på onsdagen. Tänkte att vi skulle shoppa, men fanns inte något kul. Kändes som om man var tillbaks i Turkiet när man gick där och alla försökte få en att köpa och tjatade om att man var så fin osv. OOOKEJ liksom.

Badade lite där och så.


Jesus.

Förövrigt körde busschaufförerna helt galet..

Torsdagen bestod främst av hosta och ont i halsen. Det var inte så mysigt. Gick till Anfi beach som tydligen hade sand från västindien. Värt att frakta sand så långt... Jag låg och dog under ett parasoll mestadels.


Fredagen bestod av mycket moln på förmiddan och fram till ett-två någon gång, så då låg vi mest och frös vid poolen. Men det var ganska gött det med. 35 grader och sol var inte så gött med min förkylning :p
Sen blev det packning och sådär på kvällen.


Jag och mamma

Kyparna var förövrigt ganska roliga. Och en som tjatade om att jag såg ledsen ut.. Men hur ofta ser man överlycklig ut när man skär bröd liksom? :p

Orkar inte skriva mer nu, men lägger väl upp fler bilder någon gång (obestämt när) annars finns det fler på fejjan.


PUSS

Onsdag

HÄJHÄJ!

Lite piggare idag, tror jag. Men orkar inte dra allt från utlandet ändå, har iallafall lagt in bilderna på datorn och så (y)

Föreläsning idag. Tentan närmar sig. U på den känner jag.. Men det märks. Lyckades göra bort mig lite när jag gick från bussen förut.. Tänk om mina kära föräldrar kunde meddela när fok ska vara här och börja bygga saker. Vet inte ens vad de ska göra med huset nu :/ Så ja.. det var väl själva orsaken till det hela :p mer behöver vi inte gå in på...

Ska deklarera. För första gången. Mycket spännande :p Fick tillbaka mycket på skatten också, då blev jag minsann glad när jag såg det :p Trodde jag skulle få betala mer eller nåt (har ingen koll på såntdär alls egentligen), men det blev ju himla bra!

Blir ingen ridning idag. Kroppen orkar nog inte det. Gör inte så mycket, har tröttnat himla mycket för tillfället. Har alltid höga förväntningar och så innan, men blir alltid besviken så det känns som det kan kvitta. Har hänt förut att jag tröttnat ett tag så det går nog över. Annars tar jag uppehåll nästa termin.. Vi får se.


Kan kosta på mig att lägga ut en bild från när vi varpå Gran Canaria. Tror ni jag brände mig första dagen eller?? Gissa vem som flagnar lagomt nu.. Men fläckigt är väl sexigt va?? :p



Puss

Ingen ork

Orkar verkligen inte ta tag i bloggen jämt nu.. Är för sjuk. Eller nåt. Kändes som det blev ett bakslag igen. Fast kanske bara är för det är kallare. SKA skriva om Gran Canaria, och lägga ut bilder, men när jag orkar. Läsarantalet har inte sjunkit så mycket konstigt nog. Bra bra.

Grattis till Johannah som får handla på systemet nu (y)


PUSS

Hemma

Hemma. Sjuk. Trött. Hungrig. Och ska iväg till folk sen. Får väl mat då iallafall. Hoppas på att bli frisk snart, räckte väl med att knappt kunna ligga i solen och så? Sedär, en anledning till varför jag inte är så brun den här gången iallafall. Men lite färg har jag fått. Om man jämför med mig själv. Kanske inte med någon annan men..

Kommer bilder och lite mer om vad som har hänt och så när jag har tid. Blev väl inte så mycket bilder heller men... Nån finns det väl ;)


PUSS

RSS 2.0