Onsdag

Yes, då är det officiellt. Lägenheten är vår. Eller, man kan väl dra sig ur visserligen men det ska vi inte. Skrev på en himla massa papper igår och ska väl lägg ain handpenning idag eller imorn. Får nycklar och så den 30/3 är det bestämt. En tvåa på Rud blir det. 64 kvm, dock mätt på det "gamla sättet" som mäklaren sa, så antagligen större än så också eftersom det är en massa inbyggda garderober och så. Det första vi ska göra är att fixa alla väggar. Det är knallgult och grönt. Nej tack. Har varit och kollat på lite färger vi vill ha och fondtapeter. Vilken djungel!! Hittade många jag ville ha. Hittade några som båda ville ha. Blir svårt att bestämma sig tror jag. Men ett tag kvar så :p
.
Måste köpa säng och soffa. Och stolar till bordet. Och typ lampor och annat smågrejs. Har väl hittat endel vi vill ha, sen får man köpa mer allt eftersom man får pengar. Har bara halvt lån den här terminen så får väl se hur det går..
.
Tvättade bilen igår också. Usch vad läskigt det var. Trodde hela bilen skulle tryckas sönder.. Men vi överlevde ;) Var även en stund med Johannah, även att våra pojkvänner gnällde över att vi inte var med dom på alla hjärtans dag. Trodde det brukade vara tvärsom? ;) Men iallafall, fick en chokladkartong av Magnus, Anthon Berg-hjärtan :) Och sen myste vi lite i badet med tända ljus eftersom han tjatar så om att vi ska bada jämt.
.
Idag har jag minsann varit effektiv. Packat ihop massa saker, eftersom vi flyttar ner när Magnus föräldrar kommer hem några dagar. Städat bort massa saker, diskat och plockat in saker i diskmaskinen, tvättat, städat bilen ute i solen (och blivit superblöt om skor och strumpor), snittat rosor osvosv.. Ska dammsuga snart tänkte jag. Och hänga tvätten som blev klar nu. Sen stämplar jag minsann ut! Ska väl lägga i lakan i sängen och så också visserligen men..
Och sen blir det ridning :D
PUSS

Måndag

Alltså, det är ju helt sjukt vad folk ska vara otrevliga när de svarar på mejl. Skickade ett till kassören i stallet för att jag fått en faktura i fredags som skulle vara betald i december, bara för att kolla om det var rätt och om det skulle bli förseningsavg osv.. Inget otrevligt, avslutat med MVH och annat man skriver som normalt fungerande människa..
Svaret var mycket otrevligt och det verkade vara väldigt jobbigt för honom att jag hade flyttat. Vad spelar det för roll? Allt ska ju eftersändas?! Jobbigt för honom att han fick BEMÖDA sig att hitta min adress. Kan väl inte vara så svårt när han har personnummer och telefonnummer. Nej, SKÄRPNING, man kan väl iallafall försöka låta trevlig när jag "bemödade mig" att fråga om det var rätt osv. BLÄ!
Fick även ett annat otrevligt svar under veckan, på annat mejl, verkar vara trend detdär. Ska sluta meddela folk om saker går fel när man är på fältstudie, eller fakturor osv. SÅ DET SÅ.
Imorn blir det en bra dag (inget med att det är alla hjärtans dag dock) :D
Puss

RSS 2.0