Valborg

Otippat att man får migrän när man ska göra något roligt då. Samma som förra året dåå. Blö.

Fredag

Är helt slut! Jobbade 11-20 igår och 7-14 idag. Snacka om att vara seg i fötterna nu. Orkar inte stå konstant så länge... Menmen, pengar är bra att ha.
Efter varje pass har jag haft massa missade samtal. Förstår inte detta. Aldrig nån som ringer till mig annars typ. Bara Magnus. Och mamma typ. Men nu vetefan. Inga nummer jag känner igen heller. Så orkar inte ringa upp. Jag är ju lite rädd för såntdär.
Hade tänkt hänga på folk till campus och festa där ikväll men orkar inte. Sov typ inget inatt heller. NÅGON tog upp hela sängen och kunde inte ligga still... Varmt blir det också. Snart får det bli att sova med öppet fönster minsann.
Fick ny ID-bricka på jobbet. Kortet ser ännu lustigare ut i svartvitt än i färg. Haha! Menmen.. bättre än körkortskortet iallafall. Förövrigt funkar den som ett vanligt leg, vilket kan vara bra tycker jag :D
Meeeeeeeeeeeen nu har jag inget annat vettigt att skriva om.
Hejhej!

Jag säger då det..

plusikassan.se

Hähäähä

Kollar på lite lägenheter. Inte för jag tänkt flytta (tror jag) men för skojs skull. Det skulle iochförsig vara kul att ha en balkong. Och bo någonstans där man får ha katter..
Hursom, kollade på en 2,5 på herrhagen. 58 kvm. 7 495 kr/mån. WTF? Galet. Visserligen inkl. vatten och värme vilket jag inte har nu. Men ändåå. Jaja. Keep dreamin'.
Nästa får nog bli en bostadsrätt känns det som. Hur jag nu ska ha råd med det...

Silverfiskar

Hittade en silverfisk igår. URK. Eller jag TROR det var det iallafall. Kliar överallt fortfarande. Ska väl ta och ringa hyresvärden så han får sätta upp fällor. Om det finns någon mer. Men det antar jag. Jag vet att jag har sagt att jag vill ha husdjur, jag veeet. Men jag vill inte ha sånna husdjur. Så det så.
MMM gullig va?
Menmen, dom äter hår stod det på Wikipedia. Det lär ju vara rena rama julafton här för dom jämt. Oasett hur mycket jag dammsuger ligger det ju lika mycket hår på golvet igen inom någon timme. Jag får raka av mig allt helt enkelt. Flint känns ju ganska inne faktiskt..
Håller på med en städ-räd. dammsuga, torka golv och allt. Fast kom på att jag kanske skulle äta frukost. Borde tvätta håret också. Det kliar som fan. Säkert massa som byggt bo där. Fast får göra det ikväll, känns inte så värt att göra det innan jag ska rida.
Blabla..
Ska väl äta min grape.
PUSS

Stackars Emma!

Fem minuters ridning. Sen gav jag upp. Jätteont i magen. Stackars Emma. Det vill inte gå över. Hade huvudvärk, som gick ner i magen istället tydligen. Suck.
Tröstshoppa tror jag.

Snabbgenomgång av påskhelgen

Fyrhjulingstur, utgång, stugan, badminton, sola, promenader, shopping, påskmat x2, fest, födelsedagskalas, stek och godis


Bilder på delar av detta.
Bild från google, införskaffat sådan. I princip likadan.
Jaja, men puss då

Tummen upp!

Mer kommer!

Stugan

Stugan hela dagen. Mys! Promenader och hunden badade. Tror jag blivit lite brun idag också. Bra det :D
Tog massa bilder, men funkar inte att lägga upp. Gör det när det funkar..
Ellen hade tydligen kunnat köpt Håkan-biljetter för 300 kr. Två stycken. Det hade varit något det. Men hon var i Munkfors och jag skulle inte hinna hem från stugan så.. Hade nog inte orkat heller, helt slut!!!! Och har ju redan sett den konserten vettja :p Men kul hade det vart!
Jaja. Påskmat hela dagen imorn. Nice.
PUSS

Mitt fulla kylskåp och mina raka ljus.

Nu ska ni få se. Håll i er.
Riktigt mycket mat. Ska snart ta den där smarriga lådan där med thaimat. MMMMMM. Har massa sylt om nån vill ha??
Yes. Superbra. Eller inte. Hatar dom. Har satt folie i, så dom ska vara raka, men hjälpte minsann inte. Ska bränna upp dom!!!
Blir iallafall att dra ut till väse sen. Sen ut. Men dricka lagom. För imorn blir det stugan, och vill inte sitta och vara bakis dom där 10 milen dit. Så är det.
PUSS

Ett av Magnus brighta moments

Vi sitter och kollar på Grey's anatomy. Meredith ser dåligt. Hon gör ögontest men ser inte när hon inte kisar säger hon. Helt enkelt. Inte mer med det.
Det går ett tag, hon är med på operation, och ska borra i ett huvud. Hon ser inte. Hon avbryter för hon inte ser. Och här kommer Magnus in med en kommentar.
.
- Kan hon inte kissa då?
- Eh. Va?
- Ja, hon sa väl det?
- NEJ. Kisa. KISA Magnus!
- Jahaaaaa, ja jag tyckte väl att det var lite konstigt att hon såg bra när hon kissade.
.
Bra slutledningsförmåga måste jag säga!

Jahapp..

Ja men i brist på solskyddskräm får jag väl gå i långärmat hela dagen då. Lyckas nog bli solbränd ändå. Nypeelade händer får den enda solskyddskrämen jag har. SPF 50. Har jag någonsin nämnt att jag är lite solkänslig??

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nää. Jag är nog inte normal. Men det är bara att leva med!

Måndag

Klockan är 21.47 och det är tolv grader ute. SICK!

Söndag

SUPERDUPERGÖTT VÄDER! Mina armar har antagit en lätt grisskär nyans. Satt ute i solen en halvtimme eller nåt utan solskydd. Hittade en med spf 6 sen.. vet inte om det hjälpte så mycket men.. Skönt ute iallafall.
Missade att ta Mynta förut också.. Suck. Fast kände inte för att rida ändå. Och Johan svarade inte när jag ringde så.. Inte helt mitt fel :p Han hade ju glömt att säga det också liksom. Får bli på tisdag istället.
Jaja. Blir nog bra.
PUSS

Lördag

Ni trodde att jag skulle vara bakis idag va?? Det är jag inte, inte det minsta faktiskt! Blev precis lagom igår. Har lite cravings för cola jämt nu bara. Och thaimat. Eller mat överhuvudtaget kanske.
Mamma och pappa kom och hjälpte mig med min vägg.. öh.. grej. Vad heter det? Skit samma. Blev bra iallafall!
Och måste visa mitt suuuuupersnygga kort till ID-bricka :p
Tur att jag inte är blek alls!!!
Och min fina nya ring :d
Från www.beccadesign.se   :)
Orkar inte lägga ut bild på klockhalsbandet, bestämde mig för att lämna tillbaks det. För stor klocka för mig. Jag är för liten :p Men det var supersnyggt. Eller lägger ut bild. Från beccadesign också!
Fiiiiin!
Men ska väl hitta på något kanske...
Typ.. läsa något vettigt.
PUSS

Frredag eller lördag

hihihihihiihhihiihiihihihihih
förstört bord och tangentbord
och ingen ville dansa
men skoj ändåäåååååå
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Fredag

JAG VILL UT JAG VILL UT JAG VILL UT!
Men har typ inga pengar alls. Och verkar inte vara någon annan som vill ut heller. Suck. Känner mig hyperaktiv. Ut och springa kanske. Nej, skulle jag? Ja, kanske. Känns nästan som det. Men jag har inga bra skor. Och inga bra byxor. Fast man kanske kan vara ute i trekvartslånga nu utan att frysa ihjäl?
Jag har internet igen. Det är bra. Jag har nästan läst klart en till bok. Tjugo sidor kvar.
FBK tog SM-guld igår. Ska man dra till torget kanske? Ska jag gå på Zumba? Sa till Ellen att jag faktiskt skulle testa. Men jag har ingen koordinationsförmåga. Kan inte ta koreografi. Vet inte om jag vågar.
Börjar bli hungrig. Har ingen god mat hemma. Bara fiskbullar, men jag äter inte en hel själv, och ställer jag det som blir över i kylen hinner det bli förstört innan jag äter upp det. Makaroner och chicken nuggets kanske? Och sötsur sås. Eller korv.
Jag ångrar att jag sa till Magnus att jag ville springa.
Nu ska jag göra 100 sit ups. Eller 200 kanske.
HEJHEJ

Torsdag

Mitt internet är paj :( Fick åka till Magnus och snylta på deras. Blir lite ledsen när det gör sådär. Jag behöver ju internet! Menmen..

Seminarie idag, gick helt smärtfritt! Sades mycket tänkvärt. Skönt att det är avklarat:)
Fick även kläderna och smyckena jag har beställt idag. Bikinin var jag lite för bred för, så den åker tillbaks, men hoppas att 75 passar istället. Fast den blir säkert för stor.. Skjortan var väl bra, fast lite trång i ärmarna. Jag har för biffiga armar! Nej men, jag hade tänkt att vika upp den liksom, typ till armbågarna, men den var som sagt tight i ärmarna så funkar nog inte om den inte töjer sig. Vet inte om jag ska behålla den.. Den var ju snygg men kommer få damp på ärmarna.
Ringen jag beställde var asbra! Ska lägga ut bild när jag har kamera+internet som funkar där hemma. Vill ha fler ringar därifrån (Beccadesign) men typ alla var i storlek 18-19. Jag kan knappt ha 16 liksom :/ Beställde ett klockhalsband också, jättefint, men klockan var mycket större än vad jag tänkt mig så får se om jag behåller det..
.
Ska väl kolla på hockeyn sen, blir spännande! Skriva FÄRJESTAD i pannan kanske för att visa mitt stöd? Kanske inte. Bläck blir nog inte så snyggt.
.
.
Varför måste jag göra punkter så jag får mellanrum mellan raderna? Fattar inte. Klurigt.
Men det var väl allt.
PUSS

Dear god!!

Produktiv dag idag. Ska snart hämta upp tvätten, som förhoppningsvis har torkat, har varit iväg och tagit kort till min ID-bricka och stuckit med det till jobbet. Ska dra "hem" till Skoghall och städa barack efter jag har hämtat tvätten. Ska se till att läsa lite mer och sen blir det rida.
.
TVÅ TIMMAR. Snacka om att jag kommer vara död. Men förhoppningsvis blir hästen lugnare på lektionen med dom andra när jag ridit en timme innan..
.
Ser förövrigt lite ut som ett troll (mer än vanligt) eftersom jag fått en liten grön nyans i håret efter jag blekte utväxten igår.. Utväxten blev rätt bra, inte så gul som den brukar bli. Dock vetefan varför jag blir grön i resten av håret? Samma sist ju. Men försvinner ju efter någon tvätt så gör inte så mycket.
Jaja, så är det!
PUSS

Måndag


Fick ett påskägg av Magnus med fina örhängen och bounty i, ASBRA :D

Dagens sanning,

Det är omöjligt att sitta på föreläsning och koncentrera sig när det är så fint väder ute!
.
Slutsats: Jag drog därifrån. Jag ÄLSKAR vädret! Och förövrigt smällde jag min första mygga för i år igår.

Vår!

Underbart väder!! Red tillochmed ute i padocken utan att frysa (snarare svettas). Det var mysigt. Dock gick det väl inte direkt bra men.. Hon ville mest bara stå i en vattenpöl och plaska runt och gick emot högerskänkeln hela tiden. Rakt in i staketet. Suck.. Men varm och skönt iallafall!
Satt och lekte lite med katterna ute i solen också medan jag väntade på att någon skulle köra hem mig.
Ont överallt sen Boda borg igår. Blåmärken på hela benen och mördade knän. Men blev iallafall 15 stämplar och nu behöver jag inte åka dit på några år igen känner jag :p Kom hem vid halv tio på kvällen (var hos Magnus ett tag efter vi kom hem från Boda) och slocknade vid tio. Jag är så vild!! ;)
Menmen.. har nog inte så mycket vettigt att skriva. Har varit dålig på att plugga i helgen. Eller ja, läsa. Har massa böcker som ska vara tillbakalämnade den sextonde.. Hinner nog inte läsa så många har jag en känsla av.
Men vi tar väl lite ponnyakuten på det vettja!!
PUSS

Halvår och såntdär

Yesss. Halvår med Magnus, två veckor utan migrän och körkört för Magnus dessutom. Gött väder (kunde blåsa lite mindre, men synd att klaga). Firade körkortet med Donken. Firar väl halvåret med chokladpudding sen och TV-spel. Fast jag lär nog tröttna rätt snabbt. Tror jag.
.
Imorn blir det Boda borg också. Det blir skojj! Dock lär jag vara helt slutkörd. Ellen ska ju det så lär väl hålla på några timmar längre än vad jag orkar :p
NOSTALGI :D
Så ärre.
Pösss

Lunarstorm och gästboksinlägg på fel sida

Jag drömmer så himla konstiga drömmar jämt.. Jämt innan jag vaknade drömde jag att det var nyårsafton eller nåt, fast typ, sommar. Och jag var sur för att Magnus hade tagit bort alla mina sparade sms (hur kunde han göra något så dumt liksom?)
Jag skulle få tag i Martin tydligen, men han svarade inte på sms, så ajg gick in på Lunarstorm, gamla hederliga lunarstorm alltså. Jag hade tillochmed fått ett gästboksinlägg! Men domhär fötterna som visade att man hade det satt liksom längst till höger utav domdär sakerna där (mejl och vänner eller vad det nu var). Jättekonstigt! Och Martin hade tagit bort sin :(
När jag vaknade så var det inte att jag hade en lunar igen som var det konstiga, speciellt när det vanliga lunarstorm inte finns längre, utan att dom hade bytt plats på fötterna, och att Martin hade tagit bort sin.. Haha. Kanske skulle ta och skaffa en? Jag var ju riktigt road av det ett tag liksom.
Jag får nog sluta snooza så mycket. Hinner drömma mycket på dom där åtta minutrarna..
Ska äta lite frukost nu innan min mage kurrar ihjäl sig. Ska röja upp på mitt bord som består av post. Läsa lite sen blir det studiebesök på S:t Lukas (googla för information vettja).
Fick mitt örhänge igår! :D
Suddigt men ändå.
Snöggt!
Jaja, frukost vare!
PUSS

Måndag

Vaknade lite sent, insåg att bussen gick en kvart tidigare än vad jag trodde, skyndade mig att duscha, var tvungen att kolla datorn och vilken sal vi skulle vara i, och där står det att det är inställt! GÖÖÖTTT! Då ska jag vara duktig och läsa mycket.
Ridningen gick väl.. sådär igår, för att göra en underdrift. Hon var jätteseg och jag fick Johannah som ridlärare :p hon påpekade såntdär som jag ville att hon skulle påpeka men usch vad dålig jag kände mig! Haha. Tänk om Johan kunde säga sånt till mig också? Vrid om handen, sträck på dig, sänk ner knäna, hälarna! (Och allt det här hade jag i princip ingen aning om, och där åkte jag bakåt några år i min utveckling tror jag). Mockade åt henne också, något som jag inte gjort på flera år. Blev lite seg i armarna kan jag säga, klen som jag är!
Hemfärden från Väse i lördags (när jag skrev at jag hoppades dimman hade försvunnit) var ett helvete. Såg absolut inte mer än en meter framför mig. Kom upp i maxhastighet 40 km/h i Skattkärr där det var lite lampor. Och 70 ett tag på motorvägen. Livrädd vad jag. Usch.
Nej men vi tar väl några bilder?
Gulletuss! Förövrigt heter han nog Jakob. Nog.
Hittade en grävling när jag var hemma på Skoghall. Eller?
Och jag vann en auktion på en earcuff på tradera, wihoo :D
Nej, göra lite nytta.
PUSS

Lördag

Börjar likna en katt. Lika mycket hår iallafall.. Känns sådär. Nästan heldag i Väseskogarna blev det idag, ska snart köra hem igen. Leta parkering. Suck. Hoppas det inte är så dimmigt längre, för då vet jag någon som kommer köra i 30 km/h större delen av vägen. Det lär ta lite tid tror jag..
Imorn blir det typ fika hos farmor, sen rida Mynta och mocka åt henne och sånt kul. Och barackerna såklart. Wiiiiiiiiiiiiiiie vad skoj! Iallafall rida antar jag. Förhöra Magnus på massa teori också.
Har förövrigt bara två ggr kvar att träna nu så jag kan få min väska eller vad det nu blir från Sats. GÖÖÖTTT!
Over and out.

Helg

Då var det äntligen helg igen då. Förste april dessutom, inte lurat någon än och ingen har lurat mig heller. Min fantasi flödar inte direkt dagar som denna. Kommer alltid på allt bra några dagar eller månader för sent.
Har en hel kattpäls på mig känns det som.. Måste dom vara så håriga? Eller framförallt, måste dom fälla så mycket hår? :/
Jaja, sitter här i Väseskogarna. Har tråkigt. Är sugen på chokladpudding. Inte ätit någon lunch. Jaa, snart går jag nog under. Livet är hårt.
Tur att jag bor i ett I-land iallafall...

RSS 2.0