Söndag

Och då på riktigt söndag. Är så trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Meeen, måste plugga så det är väl bara att sätta fart. Skrev inget på hemtentan igår. Dåligt.

Annars var det en alldeles helvärd kväll med asbra folk igår, och natten var inte sämre.

Plugg, fixa utväxt (?), middag hos farmor och jobba står på schemat idag. Vill hinna med en powernap också...

Vet inte när jag ska ha tid att rensa mina grejer och packa ihop för att flytta men... Senare problem.

Sätta fart.

Du är allra bäst.

PUSS


Håll i mig och släpp aldrig taget

ÅHHHHH vad jag vill gå på Daniel Adams Ray! Lätt att jag ska!

Och bara så att alla vet så blev sittningen himla bra igår, och maten var himmelsk. Åt aningens för mycket och för snabbt så hade lite problem med att stå och röra mig sen men... Man vet ju aldrig när man får mat nästa gång som Michelle sa. Dekan uppträdde, riktigt bra!

Och vet ni? JAG HAR EN LÄGENHET ;D Göttgöttgöttgött!

Idag ska jag försöka skriva klart hemtentan, sen blir det träning (dock ont i halsen, så kanske blir lite lugnt? Fast antagligen inte.. ) och sen ut igen. Men blir nyktert idag igen. Dricker nog imorn. Måste ju ta hand om kroppen vettja. Och jag brukar ändå känna mig full när jag har riktigt kul så.. Typ inatt på bussen när jag fastnade med foten mellan två säten. Bra där Emma!

Snart vet jag en som fyller 20 år ;)


Nu blir det ut med hunden.

PUSS

Bara massa punkter

Men jaja, var sån då. Kul.

Onsdag

Och det är ingen vanlig dag, för det är världens bästa Magnus födelsedag! Bara så ni vet. Min present blev väl sådär, fick inte tag på det viktigaste men.. han verkade nöjd iallafall :p

Har varit på studiebesök på frivården. MYCKET intressant. Lätt värt att jobba som i framtiden. 


Blir tillbaks till skolan (eller ja, inte tillbaks, för har ju inte varit där än idag men) vid två för föreläsning, sen ridning ikväll. Som vanligt. 
 

Ska skriva lite på hemtentan innan, duktig som jag är.

Imorn blir det skola, signa kontrakt (!) och sittning :D Wiiiiiiiioo!

Jag skriver sååå intressanta bloggar. Helt sjukt.


Puss

Sjukt

Kollar på "Kvinnors hemliga liv" om sektgrejs. HELT JÄVLA SJUKT :S Usch.

Se det.

Superstressígt liv.

Igen. Plugg. Komplettering. Cello. Ridning. Sittning/Sova. Magnus. Kompisar. Jobb. Glömt något? Antagligen. Börjar bli sådär konstant stressad igen. Ooooorkar inte.

Fixar med present till Magnus nu iallafall. Djupt blire!!


PUSS


Lördag

Här ligger man i soffan och latar sig. Egentligen borde jag göra massa annat. Typ städa och plugga. Men orkar inte. Sitter och njuter av att Magnus gör högskoleprov och att det är totalt utbytta roller, jag menar, det är ju annars jag som sitter och pluggar och så medans han sover typ så. Känns bra ;)

Helvärd kväll/natt i torsdags (dock inte lika värd på föreläsningen igår kanske men) och jag blev helt jättelycklig när det snöade. Första snön är underbar. Igår blev det bara förfest för min del (ovanligt, jag vet. Inte.) och hade inte tänkt dricka eller nåt men.. det höll inte. Fast drog inte ut iallafall. Blir ut ikväll istället med lite folk :)


Förövrigt har familjen köpt ny bil. SAAB. Otippat. Typ, femtonde i ordningen eller nåt? Har dock inte testkört den än men.. Tänkte att jag skulle dra ner på bilåkandet så det inte blir så stor omställning när jag flyttar. Eller nåt :p


Nejmen.. om man skulle vara lite social kanske istället för att sitta här och uggla..

Yes.


PUSS



Torsdag

Jag förundras lite över hur snabbt veckorna går. Visserligen gör jag det varje typ, torsdag, men ändå. Hinner inte riktigt med livet känner jag.

Äter för tillfället frukost och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Skola vid kvart över två till fem iallafall. Hade tänkt hinna träna innan, men eftersom promenaden med hunden (och kattskrället som hängde på) tog en timme typ så hinner jag ändå inte till passet jag ville på. Borde verkligen börja plugga, både på juridiken och.. det andra.
 

Jag är så jävla dålig. Hämtade ut hemtentan i tisdags. Visst, jag var ju förbredd på U men känns mycket värre när man får det i handen. Plus att jag tror jag är ensam med att fått u i hela klassen. Värt? Nej. När tillochmed dom som inte läst böckerna får g blir man lite... deprimerad.

Tillbaks till dagens sysslor. Måste lämna paket på Ica samt hämta paket på Ica. Och sortera grejerna (Oriflame), skriva pris och allt. Naglarna ska fixas. Det måste göras innan skolan. Får se hur det blir.. Har filat ner dom massa (har alltid långa naglar för de som inte snappat upp det) så nu ser fingrarna typ jättetjocka och korta ut. Korta iallafall.

Sen kanskekanskekanske det blir att signa kontrakt på lägenheten. Fast egentligen har jag inte fattat om jag fått den eller inte heller. Men Ellen säger att jag har det, så då har jag väl det? Eller? Haha. Det märks.

Det är nog dagens. Kanske ut ikväll, men tror inte jag hinner :/ Borde liksom jobba också.

Nu blir det dusch!

PUSS

Har allvarliga problem

Okej, jag behöver hjälp.

Problemet lyder: Magnus fyller år. Jag vet inte vad jag ska ge honom. Plus att jag är ganska pank. Ganska.


Så vad ger man en pojkvän som fyller tjugo?

Hjälp!!!


Over and out.

Söndag

Har väl egentligen inte så mycket vettigt att skriva jämt nu. Bra helg, med bra filmer och bra folk och jobb och allt såntdär.

Livet är jävligt mycket värt för tillfället :D

Känns kanske lite mindre värt att jag ska till skolan varje dag denna veckan men, överlever nog skulle jag tippa på.

Mina händer är fulla av paper cuts. Det är väldigt skönt. Inte. Finns det något mer värdelöst än det? Känns mer värt att skära sig på skalpellen om man nu ska skära sig liksom, för att göra det ordentligt när man väl gör det. Typ.

Var även ute i Väse igår. Hemma hos Magnus.. fick en katt i armen. Också snyggt. Fast det gör inte så mycket, dom är för söta (och så kunde jag ju tagit bort armen. Kanske).


Nej, nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar göra något nyttigt innan jag drar till skolan imorn!

PUSS

Hej

Jag heter Emma och har kanske en lägenhet.

Hejdå

Gissa bajset

Nej okej, inte riktigt, men lite funderingar iallafall. Eller en snarare kanske. Kan man kalla någon vän, när den inte kan glädjas åt att man har hittat någon? Eller glädjas behöver man väl inte heller göra, men man behöver väl inte bli sur? Vad hade du förväntat dig liksom?? Alla dessa problem. Suck. Jaja.. krävs nog mer fundering där känner jag.


Sen blir det träning och så. Spinning. Sen drar jag väl med Magnus hem och imorn blir det att jobba.

Så ligger det till jämt nu. Tänkte fixa mina naglar innan kanske. Inte snygga alls nu. Jag tappar greppet! Kanske hinna städa lite också. Eller en powernap.

PUSS

Konkreta uppgifter och abstrakt tänkande

Appropå ingenting liksom. Och jobbet inatt gick åt helvete för jag fick migrän, så blev bara fyra timmars jobb. Men rätt okej ändå. Jobb imorn igen. Och ikväll, fast då ska jag städa.

Bilder.

Fint :D


Och där glömde jag att jag bloggade ja.. Har inte tid med detta.


PUSS

Måndag

Var på världens segaste föreläsning förut. Kändes värt! Segare gubbe får man leta efter...

Men hursomhelst har jag iallafall bestämt att jag inte ska ha lägenheten jag var och tittade på. Lite dålig planlösning. Och väldigt liten för så mycket pengar. Så bara att leta vidare.


Och jag ska jobba natt. Ska snart gå och lägga mig igen. Fast kommer nog vara som en zombie där ändå, tror nämligen att min kropp fattat att det är höst och mörkt jämt och kontrar då med att vara trött hela tiden. Skönt att det inte är helnatt iallafall :) Bara till klockan två, och det är ju inte så farligt. Men skippar nog skolan imorn :p

Fick skrapa rutorna imorse. Sen hann det typ frysa igen. Såg inget alls ett tag där. Då är det bra att bo bredvid en låg- och mellanstadieskola med massa barn som ska till skolan samtidigt som jag. Som bowling, fast mycket stort klot. Ha-ha. Kul jag. Nej men jag träffade faktiskt ingen, jag lovar :D

Jag var lycklig över att jag hade hunnit köpa handskar iallafall!

Nu ska jag vidta sängläge.


PUSS

Söndag

Och för dom som inte visste det blev svaret ja. Typ. Med lite krav, fast dom skiter jag i :p

Bild på det kommer. Orkar inte krypa på golvet och leta fram kameran.

Igår blev det stan, köpte jacka och ett par handskar. Ganska mycket fattigare. Även släktmiddag blev, eller vad man ska kalla det, MYCKET trevligt :)

Blir nog att träna sen, om man hittar något kul att träna vill säga. Ska väl städa barackerna också antar jag. WOHO!

Vi säger så va?


PUSS

Hemlisss


Denna ska jag ge Magnus snart när han anländer. Bara att vänta och se vad svaret blir då :D

Haha, jag är sjukt rolig!

Hihi :D

Tänk för jag har varit och kollat på en lägenhet. Ett steg närmare :D

Fredag

Yes, jag är sämst på att uppdatera. Men orkar verkligen inte. Har inget vettigt att skriva. Inget att klaga på alls tror jag. Jo.. förresten, jag har aaaasont i min läpp. Har jag bitit mig en gång fortsätter det med minst fem gånger per dag. Jävligt onödigt.

Hade en råvärd kväll igår med Sova hos Maja och Rebecka sen Blue moon. Well, månen var väl inte så värd med 120 kr för typ en halvtimme men.. Ändå.

Och sen ska jag göra något jätteskoj :D Bild och så kommer. Jag loooovar! Kan bara inte avslöja än, involverar dock penna, papper och en andra part. Och det borde gå bra. Självsäker yes.


PUSS!

Dagens slutsats

Sista föreläsningen om.. öh.. Eller, sista föreläsningen med PO iallafall idag. Så mycket vet jag. För det var väl inte all allmän juridik? Eller? Jag fattar ingenting. Dagens slutsats lyder: Överkokta nudlar är jävligt äckligt. Och mormor är himla grinig. KUUUUUUL.


Sova eller så ett tag tror jag.

PUSS


Söndag

Utgång blev det ändå igår, det var nice. La mig vid fem imorse, kändes mer värt att prata i telefon faktiskt. Kändes inte riktigt lika värt när jag gick upp dock...

Idag blir det att städa, och städa och städa typ. Och måla naglarna. Kuuul dag.

PUSS

Lördag som känns som söndag

Yes, huvudvärk. Kul när jag tänkte dra ut. Men antagligen mitt egna fel eftersom jag inte hade glasögon på mig och satt med datorn ett tag. Bra tänkt där.

Bio igår med Magnus, I rymden finns inga känslor. Riktigt bra! Lätt värt att gå på igen.

Och appropådet så har jag nog en lägenhet på g. Eller ja, den är på g, men jag vet inte om jag får den än. HOPPAS!

PUSS

RSS 2.0