Förvirrad

När blev allt såhär??

Fredag

Idag har jag hunnit med endel faktiskt. Typ, försova mig, spela in rollspel, plugga, sova, städa och fixat hemförsäkring. Och borde plugga mer. Men orkar jag? Nej. Har inte så bra självdiciplin. Plus att jag fortfarande är supertrött så får nog inte in så mycket ändå. Har även ringt min hyresvärd angående omläggning av golv i köket. Han skulle ringa upp. Detta var två timmar sen. Har han ringt? Neej. Och jag hatar att ringa folk så jag orkar inte ringa upp. Får göra det på måndag om inget hänt. Han kanske ringer snart. Han var ju ändå på besiktning av lägenhet så..

Sen blir det iallafall ut och äta med snygga tjejer, sen vidare ut. Det blir niice. Och förövrigt vet jag inte hur min ekonomi ska gå ihop.. Men jaja. Det funkar ju nu innan jag betalat hyra och allt. Sen blir det på minus. Kanske ta lite av sparpengarna?? Vore en bra idé skulle jag tro :p

Tror iallafall att pappa skulle komma med min cykel, så jag kan cykla in till stan. Där sparar man lite busspengar (nej jag orkar inte gå när det är så förbannat kallt). Dock lär jag frysa näsan av mig eller liknande men... Lite får man väl offra ibland ;)


Ska försöka borsta ur mitt hår. Och ta några pepparkakor.. Får se hur det går angående håret.

PUSS


För jag har internet igen :D


Söndag

Och en helg i lägenheten. Asbra :D


Torsdag

Har verkligen lagt ner det här känner jag. Har ingen tid, plugg och flytt är mest prioriterade nu, sen kontakt med andra betydande människor och sen massa annat, sen längst ner finns bloggen typ. Flyttar väl in helt i lägenheten imorn, sen blir det shopping på lördag så jag fixar allt jag inte har. Typ duschdraperi och dörrmatta. Och vitlökspress. Men kan väl dra några bilder från Stockholmresan.








Nä, nu bär det av till Kronoparken och Josefajn istället.


PUSS

HÅÅÅÅKAAAN


Helgen

Stockholm och Håkan var förbannat bra :D:D

Bilder osv kommer (:

Onsdag

Haha, sitter och läser på tjuvlyssnat.se, massa skoj. Himla skön ändå:

Centralsjukhuset, Kristianstad

I hissen står en flicka ~5, och leker med sin mjukishund. Mamman och en kvinna ~40 står bredvid.
Kvinnan (glatt): Vilken fin hund du har! Vad heter den?
Flickan (helt gravallvarlig): Det är ingen hund. Det är en busschaufför, och han är arg!
Mamman stirrar på dottern och kvinnan fnissar nervöst.

Fick även en mycket bra idé i förrgår natt, efter pappa hade dragit någon vits med bensinpumpar som hade könet i örat. Sen utvecklades den idén igår natt (kväll) när jag pratade i telefon med Magnus, med om tjejer skulle haft hm.. vaginan i örat, så när man hade sex skulle penis in där. Och då säger jag, och detta är riiiktigt bra. "höhö, snacka om en annan innebörd av mindfuck" Guuud vad jag är rolig :p


Rida och såntdär.

Och ja, jag önskade mig snö när jag fyllde år.

PUSS

Tisdag

Gårdagen, det vill säga, födelsedagen var fullspäckad och mycket bra! Himla fina presenter och sådär :)

Fick massa saker till lägenheten som är nödvändiga och såntdär. Superfint halsband blandannat av Magnus, som jag inte ska tappa bort.

Vet inte alls vad jag ska skriva här? Tomt i huvudet för tillfället. Har varit en liten sväng till lägenheten och kollat lite. Har ingen aning om hur jag ska möblera. Lite dålig på sånt... Men löser väl sig (y)


Aja. Puss

Söndag

Och imorn, dååååå fyller jag 20 år. Wihoo :D Visserligen inte så kul dag med skola från åtta till fem sen cello från halv sex till typ kvart i åtta.. men ändå :d

Igår blev det lite bäversafari i Väse med Magnus och vovven. Såg dock ingen bäver men ändå. Sjönk några gånger i allt vatten.. Gummistövlar är bra ibland.

Bilderrr

Släktkalas. Jag är nöjd!

Misse och lite Magnus

Skogsmulle.

Suddig vovve








Well. Efteråt blev det restaurang med Daniel och Malin också. Himla gott och trevligt! Bortskämd blir jag..

Och nu somnar jag snart så får bli sängen.


PUSS

Fredagkväll och släktkalas

Och jag är tydligen "minst född". Så ni vet liksom. God mat, god tårta, fina presenter och jag är helt slut i huvudet. Bilder kommer väl antar jag.

Till veckan flyttar jag :D:D:D

Nu blir det film eller nåt.


PUSS

Tre bokstäver

P M S

.

Jahapp..

Jag är råttfärgad i håret. Färgen hette "Mycket ljusblond". My ass. Jaja... blir väl inte lika mycket utväxt då, eftersom jag är råttfärgad i vanliga fall. Dock lite mörkare tror jag. Ingen aning hur min hårfärg är eftersom jag bara sett utväxt de senaste åren. Endera ljus utväxt när jag har mörkt hår eller mörk utväxt när det är ljusblont. Ser oerhört tråkigt ut nu iallafall, men vågar inte bleka hela håret för då bara går det av och blir som tuggummi och jag vill inte bli brunett igen så får väl vara såhär ett tag. Ska testa med silverschampo och så.

Jag fyller år om en vecka :D

Sitter vid den "gamla" datorn så tänkte hitta lite roliga bilder faktiskt.

Haha, min sötaste lilla vovve. Och min inte lika söta syster. Hursomhelst, Sälen -07 blir det väl..

Lite kul bild kanske :p från studenten för de som inte ser det. Och ja, jag hade vit klänning som de flesta och bytte bara till lite bekvämare kläder den stunden man hann vara hemma.

En nästan osminkad Emma. Det ni!

HAHA gissa vem? Det är inte jag. Januari -09. En av de jag umgås mest med. Förövrigt armhävningstävling.

Branäs -09. Sara och Magnus. För er som inte har träffat min pojkvän kan jag ju meddela att han somnar väldigt lätt. Väldigt ofta. Överallt ;d

Jaa.. vad ska man säga? Jag vill ha långt hår igen. Bara en dm räcker liksom. Snälla?!

Charmigt.


Snart två år sen det där..

Avslutar med den snyggaste bilden på mig. På den tiden jag kunde roa mig med att åka runt huset hur många ggr som helst på längdskidor. Tider det!

Hoppas att ni fattar att jag inte tog de snyggaste bilderna man kunde hitta.. Inte för det finns så många snygga kanske men :p

Mat kanske?


PUSS


RSS 2.0