Jobb, sommarjobb och deklaration

Blev jobb idag också, 11 till 18. Seg som fan i fötterna och ryggen nu vill jag lova! Menmen, bara att köra igen imorn, börjar sju, så slutar tidigt iallafall :)
Blir också sommarjobb där. Det var gött att det blev klart, tror inte jag orkar plugga i sommar också. Inte två kurser iallafall.
När jag kom ut från grottan där snöade det. Lite onödigt. Blev jätteblöt när jag gick hem.. Men hade iallafall fått deklarationen, får massa pengar tillbaka :D
Och nu ska jag trycka i mig riskakor. För jag orkar inte laga mat.
PUSS

Onsdag

Hihi, igår när jag kom hem efter ridning och allt hade Magnus städat nästan hela min lägenhet, duktigt! Nästan så jag är lite rastlös nu, när jag inte har något att städa. Eller ja, toan. Men det går ju så snabbt. Läsa lite kanske, kan ju kännas bra att inte behöva läsa alla böcker samtidigt..
Vi har iallafall redovisat vår design nu och så. Lämnat in hemtenta och debattartikel. Känns gött. Åt lunch och glass med Magnus på stan också. Borde cyklat hem min cykel men orkade verkligen inte, så kallt i skuggan och så. Hoppas dom inte vill att jag ska jobba imorn. Då skulle jag behöva cykeln, det går lite snabbare att cykla än att gå nämligen.
Jag har jätteont i min tå :( Och skavsår på rumpan. Blir barbacka idag. Ridningen igår var skoj, superpigg häst som mest var uppe i luften och flög tror jag. Det är tur att hon är lätt att sitta på så det inte är några problem att sitta kvar. Synd att sadeln åker på sniskan jämt bara..
Jaja.. det var väl allt.
PUSS

Busserier

Alltså, dethär med att ta upp två säten när man åker buss stör jag mig något oerhört på. Okej om det är lite folk och ingen behöver platsen, men när det är fullt kan man faktiskt flytta på sig! Suck. Jag klarar väl att stå utan problem men äldre liksom. Nää, fy säger jag bara :p

Förövrigt, seg dag på universitetet. Intressant, men segt. Redovisningar från 8.15-17.00 och vi var först. Blev liksom lite segt på slutet.

Ska skriva klart debattartikeln nu, äta och sen iväg till stallet. Försöka komma ihåg att skriva ut allt också..

Och kanske försöka göra jobbyxorna aningens mindre. Om jag hinner. Annars blir det imorn.


Syns dååå.


Yoga

Det var nog inget för mig ändå. Tror jag. Kanske går någon mer gång. Kanske.

En balkong tack!

Tänk om jag hade en balkong. Då hade jag sluttit ute på den och solat samtidigt som jag skrev min debattartikel. Men neej, nu har jag ju ingen sådan, så jag får nöja mig med att ha fönstret öppet och känna solen bränna i nacken (samt få värmeslag rent allmänt) i min soffa. Jag lär ha en bastu i min lägenhet till sommarn skulle jag vilja påstå. Skönt.
Jaja. Har jobbat idag, 7 till 13.30. Eller ja, jobbade in lunchen så blev bara till 13.00, sen gick jag och handlade. Jag är så duktig! Ska ta tag i debattartikeln på riktigt nu. Kom på lite vettigt att skriva tror jag, så får se hur det går. Har ju en vecka på mig egentligen så det är lugnt.
Blir yoga ikväll. Får se hur det går... Kan bli intressant! Borde verkligen städa också, men får se vad som hinns med.
Nej men får väl börja skriva då.. Wish me luck.
PUSS

Söndag

Blev ingen fest igår. Ingen av dom jag var bjuden på. Var hundvakt och mådde illa istället. Något fel på min kropp skulle jag vilja påstå. Men, somnade riktigt tidigt också så hade nog varit lite seg om jag hade varit på fest också.
Blev lite ridning på Mynta, men ridhuset var tydligen bokat så blev bara en halvtimme. Måste komma ihåg att kolla detdär nästa gång.. Tog lite kort när vi skrittade av ute, men dom ligger på datorn hos mappa så dom kommer någon annan gång. Och lite bebisbilder.
Blir film snart. Och så måste jag träna idag. Woho.
PUSS

Nostalgi

Snart två år sen. Sjukt. Saknart lite. Eller ganska mycket. Ibland iallafall. Helt underbar känsla var det! Jag är ganska kort förövrigt.

SKÄRPNING EMMA!

Ingen semla på semmeldagen. Eller ja, fettisdagen. Och nu ingen våffla på våffeldagen. Har visserligen inget våffeljärn och är inte jätteförtjust i våfflor om man inte har jordgubbsgrejs på (jordgubbar eller jordgubbar tinade med massa socker eller så, helst inte sylt, men funkar), men ändå. Besviken på mig själv!

Myskväll

Hej, jag har precis inlett en myskväll med mig själv. Och det lät fel. Jag menar att jag ska titta på tv och sådär och bara seega hela kvällen. Eller städa. Och skriva debattartikel. Lär nog vakna till snart, efter migränanfallet. Apropådet, har man migrän för ofta om man tycker det var längesen man hade migrän om det bara gått fyra dagar? Jag tror nog det.. Jaja.. Ska testa någon ny tablett, hoppas att den funkar. Sprayen är inte det ultimata, jag menar, jag sover ju flera timmar efter jag tagit den. Skulle underlätta om man kunde göra något vettigt liksom.
.

Blir nog "Så ska det låta" snart, mitt absoluta favoritprogram (beroende på vilka som är med kanske men). Och jag vet att jag är gammal. Men det är liksom mitt program. Jag är dunderbra på låttexter och komma på vilka låtar det är. Tur att man är bra på nåt! Synd att man inte var lika bra på att sjunga. Då kanske man hade blivit något stort minsann.
Hade riktigt intressant grupparbete förut iallafall, med Trolltyg i tomteskogen, Från A till Ö och Trazan och Banarne. Och jag blev refererad till som Alireza ett tag. På grund utav mitt "Wooooooow". Hmpf. Jaja. Kunde väl varit värre antar jag :p
Happ. Tänkte jag skulle lägga in ett klipp på Alfons när han lär sig knyta. För det älskar jag. Älskar Alfons. Men det funkade inte. Suck.
"Snoddiga snören och trasseltrådar, tänker han, men han säger inget, nej, för det är ju bra att pojken har lärt sig att knyta!"
"Snoddiga snören och sjuttongubbars trasseltrådar!"
Haha, love it!
Och såklart, "STICK DU STYGGA SPÖKE, FÖR DU FINNS INTE!!!"
Äsch, nu får det räcka. Imorn blir det att rida och städa baracker och sånt kul. Fest också. Nice.
PUSS

Torsdag

Idag har jag shoppat minsann! Okej, inte jättemycket men ändå. Blev en cardigan och skor från H&M (för bara 328 spänn), torrschampo och en ögonskugga. Magnus hade säkert jättekul :p
Var duktig och tog ett spinningpass förut också. Är helt död i benen. Och rumpan ska vi inte tala om. Två ridpass och en stenhård sadel är inte skönt! Go träningsvärk, men gud så skönt! Cyklade hem i det fina vädret också.
Ska försöka hitta på något att äta hade jag tänkt. Blir säkert något avancerat ;)
PUSS

High on life

Allt känns så himla bra jämt nu! I fas med skolarbete och allt, vilket inte hör till vanligheterna. Ska börja rida Mynta på tisdagar framöver, samt helger när inte dom kan, antagligen redan nu i helgen. Ridningen gick förövrigt himla superbra idag och jag kommer ha hur mycket träningsvärk som helst imorn, skönt!!
Hursomhelst, anledningen till inlägget var ju att vi var och hälsade på den lilla kusinen (som ser ut som en Leo eller William, förövrigt). Han var supersöt!! Blev många kort. Fick hålla honom, vilket han tydligen inte tyckte om för han började skrika nästan direkt... Fast han var hungrig så det var därför. Sa dom iallafall :p Han var supersöt när vi fikade, han somnade typ, sen helt plötsligt började han tokle flera gånger, supergulligt! (Nej, jag är inte alls sugen på att sno honom eller nåt.)
Eftersom att jag såklart glömde kameran hemma så fick det bli mobilkort (Frida skulle skicka dom vi tog med "hemmakameran" men man vet ju aldrig) så det blev inte så himla bra kort men här kommer ett på när han log iallafall :)
Ser ut som det är Helenas tröja som fortsätter där men han hade randiga byxor också, såg lite knäppt ut först, som om han inte hade några ben. Typ. Men söt väl? :D
Nej.. sova kanske. Eller nåt..
PUSS

Onsdag

Haha, det var ju inte meningen att trycka ner Comhem för att dom inte svarade när jag ringde (appropå kommenteren till det inlägget), hade jag väntat lite längre hade jag förhoppningsvis fått hjälp, men stressad själ som jag är hann jag inte med det. Skickar brev med ångerblankett istället, för dom som vill veta det :p
Ska snart ta och äta lite lunch och dra iväg till skolan i det fina vädret.. synd att man inte orkar cykla dit. Och att man inte har någon fungerande cykel kanske. Eller ja.. fungerande, men inte mycket mer än så. Blir jobbigt i uppförsbacke på treans växel, och eftersom det är uppförsbacke hela vägen skippar jag nog det.
Det gick rätt bra att rida igår. Jättego ponny, men väldigt pigg. Fick några turer. Och massa bakut och sånt, men man satt som i en soffa i princip så det var inga problem att sitta kvar. Väldigt ovant att rida en så mjuk häst, har ju bara ridit ridskolehästar förut som är... förstörda. Detta var väldigt annorlunda. Superkul! Får se hur ofta det blir att jag rider henne i fortsättningen :)
Ikväll blir det nog som sagt att hälsa på lilla kusinen, som fortfarande inte har något namn, och såklart rida.
Nej nu blir det lunch,
PUSS

Även om det bara är för efternamnet..

Under hela gymnasiet var jag lite småintresserad av en person. Visserligen hade jag pojkvän ganska stor del, så därav småintresserad, mer intresserad när jag inte hade pojkvän. Men liksom, förstod att det inte skulle bli något. Man vill ju inte göra något med nån i samma klass (glöm för tillfället bort att folk refererade till vår klass som inavelsklassen) och jag var ju dessutom inte, vad ska man säga.. nån av dom mest intressanta. Eller nåt.
Och vi pratade ju knappt. Och så vidare. Och så vidare. Jag är blyg (eller var iallafall) och kunde ju knappt föra ett samtalsämne med folk jag inte kände bra. Om inte dom förde hela samtalet då. Men hur som helst. Tog studenten. Insåg ännu mer att det inte skulle bli något och att han inte lade märke till mig. Lade ner det helt enkelt.
Sen hände något. En fest. Alkohol (jag var visserligen nästan nykter, sånär på endel drickande ur kirdunken, men det visste nog ingen annan). Och närhet. Inget speciellt, men ändå jättespeciellt. Fast en annan med i bilden. Och lumpen. Och det hela glömdes väl lite. Tillbaka till småintresserad. Bli dumpad, och tillbaka till mycket intresserad. Och halloweenfest. Och alkohol (någon som ser ett mönster?). Och till slut, kyssar. Jag vet inte ens hur det gick till. Det bara blev liksom. Och här är vi. Ett och ett halvt år senare typ. Varit tillsammans i nästan ett halvår, och även att jag bara är tillsammans med honom för att få byta mitt tråkiga efternamn till hans, så tänkte jag bara meddela att ibland blir det som man vill. Faktiskt. Och även om vi går varandra på nerverna ibland och har våra ups and downs, så känns det himla bra. Bara så ni vet ;)
Och tänk bort Jonathan.
PUSS

Tvätthelvetet

Mutter. Gick upp tidigt idag (för att vara ledig). Drog ner till tvättstugan och kollade om det var ledigt vid tio. Yes. Fixar tvätten, går ner, sätter på två maskiner. Jättebra. Går upp och duschar och allt såntdär, och går ner igen efter en halvtimme typ när dom brukar vara klara. Fast ena går fortfarande. Jaha? Kollar.
JA MEN BRA EMMA, DU HAR VUNNIT EN SVART EPATRAKTOR I VALFRI FÄRG!!!! Istället för 40 grader har jag dragit på 95. Eftersom att dom är mittemot varandra så stog ju pilen på 40 och 95, men jag tänkte ju för i helvete inte på att den målade delen pekade på 95. Suck. Jaja, bara att stänga av och köra om på 40 den här gången. Gör om gör rätt.
Går upp igen. Försöker ringa comhem men de vill inte prata med mig tydligen.. Går ner. Maskinen är klar. Skönt. Öppnar. Tar tag i "innehållet". Som är sjöblött. DÅ HAR DEN JÄVLA MASKINEN INTE CENTRIFUGERAT. Behöver jag säga att jag blev väldigt blöt? Att det var tungt att hänga upp lakanen som är svåra att få upp i halvtorrt "mode", eftersom att jag är för kort? Att jag ser ut som jag har varit ute i ett monsunregn? Suck. Man skulle ha en balkong att hänga kläderna på en sån här dag. Ska nog bygga mig en..
Den här dagen går inte som den ska.
Nu ska jag skriva om alkohol. Kanske skulle testa lite för att se vad som händer.
Jag kan ju vara glad över att jag inte har ont i huvudet iallafall.

Måndag

Superintressant föreläsning idag, med Pia Sjögren (finns dokumentärer av Tom Alandh om henne) som är nykter narkoman/alkoholist och Olle Granath som är addiktolog och föreståndare på korpberget, med mera. Blev lite jobbigt att sitta där så länge, men superintressant som sagt. De som inte var på föreläsningen missade verkligen något!
Annars har det inte hänt så mycket idag. Har handlat, för en gångs skull innan det blev kris (ja jag är lite stolt över mig själv ;) )
På onsdag får jag nog träffa min lilla kusin för första gången, ska bli kuul!
Ska försöka ta tag i min debattartikel nu. Försöka. Kollar på "En unge i minuten", får se hur mycket jag skriver :p
PUSS

Söndag

Och jag har på riktigt haft ont i huvudet varje dag denna veckan. Jag ska kolla upp detta. Migrän alla gånger utom igår också. Väääärt.
Och jag måste tydligen vara en hemsk människa med hemsk personlighet. Eller? Isåfall tar jag gärna emot tips på vad jag gör fel. Tack.
Kolla One tree hill och sova lite kanske...
Hej.

Migränfredag

Hej. Värd dag. Migrän. Migrän hela veckan. Gööööött.
Viktig föreläsning som jag skulle gå på men neeeeeeeeeeej. Vaknade till liv vid kvart över tre. Överkörd av en ångvält men inte migrän längre iallafall.
Hos Magnus nu, har ätit lite, för man ska tydligen äta mer än en smörgås på en dag. Tacos, gott. Emma seg. Typ.
Funderar på var man hittar parkering på herrhagen en fredagkväll, tips tack! Helst ganska nära lägenheten :p
Jag hittade en mapp här, "Emmassak", hmm.. nyfiken. Men eftersom jag inte gillar att rota i andras grejer kollar jag inte. Däremot letar jag efter bilder. Men dom är tydligen gömda.. Något måste jag väl roa mig med liksom?
Jag hittade inget kul. Lite bilder från Branäs, men inte något direkt skoj. Tråååkigt. Massa bilder på mig också. Hade vi inte varit ihop hade det varit lite stalkervarning. Eller, kanske inte. Men ändå.
Men bara för att jag längtar till värmen kan jag väl lägga upp den. På en bränd och sjuk Emma. På Gran Canaria. Bara för att.
Jaja.. Det var väl allt.
PUSS

Torsdag

Utan migrän idag, woho! Underbart :D
PPU sen. Personlig professionell utveckling. Jag tycker inte om det. Faktiskt. Känns ovärt. Känner mig inte proffsigare alls. Menmen, så är det.
Innan blir det väl lunch med Magnus om han inte glömt bort mig. Cykla ner till stan i det fina vädret :)
Efter blir det stan med Johannah. Köpa babysaker. Och kanske en grej till mig. Eller två. Vi får se vad jag har råd med.
Ridningen gick himla bra igår, med galen ponny. Eller ja, galen galopp iallafall, det var mest att hålla i sig där. Typ. Fast himla kul att rida en häst som man inte vet hur den ska reagera när man gör nya saker. En sådan man får lära sig hur man ska ge hjälperna på. Att göra som man gör med Red Light när vi skulle göra skänkelvikning var bara att glömma. Då blev det galopp och kortslutning. Gör om gör rätt. Fatta galopp: tänk galopp. Flytta innerskänkeln minimalt lite och vi flyger iväg i en rasande fart. Kändes så iallafall. Fast kändes nog som det gick snabbare bara för att han hade så korta ben som gick som trumpinnar hela tiden. Fast fort gick det. Men kanske inte så snabbt som det kändes.
Mysig ponny iallafall. Förutom när han försökte dra tyglarna ur händerna på mig. Morr.
På tisdag ska jag testa att rida Johans ponny. Spännande!
Och nu får jag sätta lite fart på fläsket.
PUSS

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Jag fick en liten kusin inatt! Fick precis mms på honom och han är jättefin!
13 dagar förtidig. 2,9 kilo (jag är fortfarande "minst född" som mamma säger med mina 2,8).
Och jag ska shoppa. Gud vad jag vill köpa små kläder!
Dock hatar jag att det är mars. Alla fyller år i mars. Det är helt galet. Men han lyckades ju iallafall träffa in ett datum som inte var upptaget. Pappa fyllde år igår. Bebisen var beräknad på Helenas födelsedag (hans mammas helt enkelt), men han fick ju iallafall en egen dag.
Migrän. Men jag tänker inte bry mig om det idag. MÅSTE på föreläsningen. Och jag är för glad för att ligga hemma och dö. Så det så.
PUSS

och jag bloggar på.

2800 g.
Det är ganska litet. Som jag var när jag föddes.
Och jag har lite problem med att sitta still.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Blablablabla

Det är sjukt vad bortglömd man känner sig ibland.

VILL HA!

Jag vill ha ett par skinnshorts. Och en kofta jag hittade på H&M förut. Ska jag lägga pengar på det? Har faktiskt cirka 1000 spänn kvar den här månaden.
Och så har dom höjt min hyra med 90 spänn. Värt? NEJ.
Bitter? Ja.

Fortfarande tisdag

YES! Då var designen fixad. Mycket bra måste jag säga. Och jag har köpt migräntabletter.
Ska kanske ta och börja med debattartikeln. Eller alkoholen (arbete om, inte börja dricka. Inte idag ;)).
Och jag har fått mitt första pensionsbrev. WOHO. Gammal. Fanns iallafall lite pengar där, det var bra iallafall.
Jag borde städa.
PUSS

Tisdag

Överlevde natten. Kanske skulle köpa tabletter idag? Mycket bra idé. Vi får se hur det går..

....

Tänk om man någon gång kom ihåg att köpa migräntabletter/spray. Det vore bra.

Word.

Hej, jag skulle vilja dampa lite över två ord jag hatar.
Älskling är ett av dom. Det har liksom aldrig funkat. Och nu kanske ni tänker att det är för att jag aldrig har blivit kallad det och bara är avundsjuk. Nej. Har visserligen aldrig blivit kallad det och personen verkligen menat det (har jag insett efteråt) men hur som helst tycker jag ändå inte det är något ord som.. är värt. Det kryper liksom i mig. Hitta på något roligt smeknamn istället, eller som jag själv skulle föredra, mitt namn. Jag är lite konstig på det sättet. Jag älskar när den jag tycker om säger mitt namn. Inte för mycket kanske. Men så är det.
Sen, baby. Babe funkar bra. Baby, nej. Och absolut inte förkortningen bby. Så är det bara.
Jag var bara tvungen att få ur mig det.
Förövrigt har jag körsbärsblommor. Och en sjujäkla snygg färg på naglarna.
Nu ska jag äta upp Magnus pizza, ta en bamyl och bestämma om jag ska gå eller åka buss ner till stan för att ta nästa buss till universitetet.
PUSS

blabla

Vill ha en chokladboll. Vet ni hur gott det skulle vara? Från Hanna Larsson. MMMMMMM.
Nej men jag skulle bli nyttig. Och gå tillbaks till min kropp jag hade i somras. Men inte nu.

Dags att börja oroa sig?

Igårkväll (eller natt)
Magnus -Jag gjorde en jättefin frisyr på dig imorse, när jag kammade bak allt bakom örat sen låg jag och tittade på dig när du sov. Du var jättevacker!
Jag -Ehm.. okej. Ska jag bli rädd nu?
Lite senare.
Magnus -ÅÅÅH vad lent! (nyrakade ben) GUD vad lent. Jag ska skära av lite hud och lägga i fickan så jag kan ta på den. Eller göra vantar utav.
Jag- Det är nu jag ska bli rädd va?
Har jag en normal pojkvän? Näe? Ska jag vara rädd?

WOOOOOOOOh

Min lilla vovvis ska bli pappa, naaaaaaaaaaaaaaw vad gölligt! (Ja, jag är superseriös. Med att han ska bli pappa alltså.)
:D:D

Torsdag

Tvätt. Disk. Dammsug. Plugga. Det är typ vad dagen består av. Handla också kanske.
Kuul.

Onsdag

Och där bröt nog förkylningen ut helt. Jaja.. Blir väl ingen ridning ikväll då kanske. Får se hur jag mår sen helt enkelt. Nu ska jag ner till stan och äta lunch med Magnus, sen till biblioteket och hämta en bok. Sen till universitetet och plugga lite med Maja. Sen till Skoghall och fira syster som fyller 18. Hennes presenter har inte anlänt. Inte helt bra kanske.
Sen kanske ridning.
Fast egentligen vill jag bara sova.
Fast det ska jag inte. Jag ska gå till bussen. Nu.
PUSS

Tisdag

Var på en mycket bra föreläsning idag :) Eller ja, två stycken. Universitetet från kvart i nio till halv fem typ. Det tar på en... Hur som haver, mäns våld mot kvinnor i nära relationer handlade den första om. Med Maria Scheffer Lindgren som har doktorerat i ämnet. Som sagt, MYCKET bra! Verkligen lärorikt, och jag vill ju jobba med såntdär, så himla himla bra! Tog upp väldigt mycket på bara två timmar. Skulle varit bra med mer också kanske, men fanns väl inte tid.
Andra var introduktion till missbruksdelen av delkursen. Inte så djupt. Kollade på första dokumentären om Pia av Tom Alandh. För dom som inte sett är hon i denna film hemlös i Stockholm och säljer Situation STLM för att försörja sig. Drogmissbruk och sådant i det förflutna med vissa återfall. Mycket bra! Hon ska komma och föreläsa för oss om ngn vecka, ska bli superspännande!
Har huvudvärk. Vill inte försvinna. Jobbigt. MÅSTE diska. Det börjar bli ett berg. Usch.
Inga semlor idag heller. Får nöja mig med att vara kvinna idag helt enkelt.
PUSS

Mutterochmummel.

Jag förstår inte varför jag ska bli sjuk HELA JÄVLA TIDEN!? Okej, jag borde tänkt på att jag hade feber idag innan jag tränade kanske. MEN ÄNDÅ! Att vara frisk i en månad för att sen få en mördarförkylning gång på gång är inte normalt! Fattar ni?!

Söndagkväll

The ark var underbara!! Det räcker väl så? Stod riktigt bra dessutom. Om jag hade haft med kameran hade det blivit bra kort. Men det hade jag inte, så jag snodde en från Aftonbladet. Riktigt så nära stod vi inte men nääästan. Nästan.
Näst intill magiskt.
Följande timmar av natten var inte lika trevliga.


Men dagen har iallafall bestått av spinning. Eller lite av den iallafall. Riktigt seg efter. Men cyklade iallafall hem min cykel efter. Cred till mig!! Fixade lite mat, blev illamående och supertrött. Botade det hela med lite choklad. Mörk choklad. Himmelskt gott.
Nu är det Bones som gäller. Borde plugga lite, sa att jag skulle vara klar med hemtentan idag, men har inte gjort något sen i fredags så inte klar än :/ Men bara en bok kvar att skriva om. Flyttar deadline till onsdag tror jag. Eller fredag.
Jaja.
PUSS

Taggggar

Och snartsnartsnart kommer Ellen och är min förfestkompis!
Och det ser godare ut än vad det är..
PUSS!

Utgång!

The Ark blir det senare. Med Ellen :) dock blir det nog mest att förfesta själv eftersom hon ligger lite efter med allt. Inte jättekul kanske men ändå.  Hon kommer väl någon gång antar jag :p  Och för att chockera er alla måste jag meddela att jag har feber. SKRÄLL när jag har biljett till något. Men ska försöka ignorera det, den är inte så hög än så länge så jag överlever kanske. En ipren kanske?
Jag har ingen blanddricka. Braaaa.
Jaja. Överlever kanske.
PUSS!

Det här med telefonsamtal

Jag har ett väldigt lätt och bra mobilnummer. Jättebra! Dock är det tydligen ett VÄLDIGT lätt nummer att ringa fel till. Jämt och ständigt. Hela tiden. Får mer samtal som är felringningar än andra tror jag nästan. Och helst ringer dom tidigt på morgonen eller precis när man har målat naglarna eller så.
Det ringde ganska nyss. "Okänd" står det på skärmen. Då kan det ju vara från jobbet eller så så då är det väl bäst att svara ordentligt liksom.
-Aa det är Emma
-Hej, jag heter .... och ringer från försäkringskassan. Är det Maja jag pratar med?
-Eeeh, nej..
Lyssnar dom ens när dom ringer folk? Visst, folk brukar tro jag säger att jag heter Anna, men Maja var väl liiiite långsökt?!
Jaja.. Ska väl kanske fixa något att äta. Eller nåt :p
PUSS

Tillägnat Joel.


Dagens bloggis

Ojoj vilket gött väder det är idag! Jobbade från sju till halv två och fick en rejäl chock när jag kom ut ur "grottan" av allt ljus och att det var så varmt. Vinterjackan var inte så skön att ha på sig när jag gick hem... Blev att damma av skinnjackan :D Har storhandlat lite med mamma och hämtade biljetterna till The ark.
Hyfsat trött nu, sov typ inget inatt heller och dagens bravader börjar komma ikapp. Planen var att träna men den stöp när jag skulle jobba. Orkar verkligen inte träna också tror jag. Senare isåfall.
Här skulle jag lägga in en bild. På mig i min skinnjacka (och andra kläder) men alla  foton blev supersuddiga utom ett där det ser ut som jag är helt vindögd. Så.. det blev ingen bild.
Förra hemtentan gick bra tydligen, ingen underkänd så antagligen g. Niice.
Fick även nya kläder på jobbet med orden "det finns inga mindre storlekar tror jag"  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Kläderna sitter som tält på mig. Utan att överdriva. Jag vill inte använda dem. Blö.
PUSS

Gårdagens bloggis

MMMM, eftersom inget ville fungera igår så lades inte mitt inlägg upp så jag tar det idag istället. Så när det står igår är det alltså i förrgår..

 

Jag skulle varit cool och skolkat igår. Varför skolkade jag inte? Visst jag trodde det skulle vara intressant och lärorikt, men varför kunde jag inte bara trängt undan moraltanten bak i huvudet? Har nog aldrig varit på en så ovärd föreläsning. Visst, den hade säkert varit bra, om hon kunde språket hon föreläste på! Den skulle säkert vara jättebra på iranska. För hon var därifrån. Föreläste på stapplande engelska, som man knappt förstod. Och den skulle nog varit bättre om hon lät pp-bilderna ligga uppe lite längre, så man kunde anteckna lite, för de var faktiskt begripliga. Men nej.. Noll av fem toasters till den. INTE kanonkul. Lär dig engelska, och kom tillbaks. Då lovar jag att jag ska vara där och lyssna. Igår blev det istället såhär:

Förstå mig rätt nu, jag är inte rasist eller nåt. Och jag tycker inte att man måste ha korrekt engelska eller så, jag menar, ni skulle höra mig. Hello, ajm from swiiiiden. Typ. Men jag tycker att man iallafall ska kunna så mycket så att man kan få fram vad man vill utan att andra ska behöva gissa sig fram till det. Iallafall om man föreläser.

 

Hursomhelst. Sås. I-landsproblem. Hur kan det aldrig bli lagom med sås? Det blir alltid för mycket eller för lite. Tar man för mycket första gången tar man lite mindre andra gången, och då helt plötsligt är det för lite. Kan någon förklara detta för mig?

 

Har varit duktig och pluggat endel idag. Inte så mycket som jag gjorde igår men lite iallafall. Lite mer än hälften på "hemtentan" klar. Har även städat, dammsugit, dragit ur lakan osv. Har lite disk jag ska ta också. Har sorterat allt papper i papperskassar. Har fyra fulla papperskassar som ska kastas. En plastkasse med plast i. Plus att jag ska ha med kassen med ridkläder ner. Tror ni jag får gå flera gånger? Det tror jag. Suck. Eller hälften nu och hälften någon annan dag.

 

Rida sen. Kommer förvänta mig att det ska gå lika bra som sist. Det kommer det antagligen inte göra. Jag kommer bli sur. Men har köpt ridtrosor så ska testa ifall de hjälper mot skavsåren jag alltid får av sadeln. Förväntar mig inga under men.. ska testa iallafall.

 

En banan på det!

 

PUSS

 

UPPDATE

Ridningen gick bra faktiskt. Knackligt i början men det var längesen jag red Reddis nu, och han var rätt stel. Men efter många galoppökningar blev han mjuk och go. Vet inte hur ridtrosorna är mot sadelskavet eftersom jag red barbacka.

Sova.

Godnatt.


Tisdag

Köpte några lådor att slänga ner allt onödigt/sånt jag inte använder i söndags ju. Började fixa igår. Nackdelen är att när jag väl börjar fixa så tar jag i lite väl mycket. Fick för mig att börja sortera smycken. Örhängena gick hyfsat bra ändå. Men halsbanden? Har slängt ut dom över soffan nu för de inte ska trassla ihop sig igen. Men vad gör jag med dom nu?? Har ju inte direkt smyckesaskar till alla. Mitt smyckesskrin är inte så mycket för världen och vill inte lägga alla i en klump igen.. Förslag? Kan ju inte ha dom på soffan liksom.
Några av dom..
Borde dessutom klä mig och så. Ska inte skolka idag. Fast stannar nog inte hela föreläsningen. Dom är inte så värda för tillfället..
PUSS

RSS 2.0