Lördag

Tröttare än tröttast. Varit och grejat med barack idag med Peter för djurskyddet. Fyfan vad det tar på kroppen att arbeta med såntdär. Räckte efter all målning i lägenheten kan man ju tycka men.. nä.
Längtar tills vi åker till USA. Bli brun. Vara ledig. Nice.
Puss dåå

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.


Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Foto: © UNICEF/Asselin


Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Slösa pengar, jotack

Blev en "liten" tur till Ikea förut. I full mysmundering. Nästan iallafall. Inte Onepeicen som tur var. Migränefterdyningar och allmänt seg. Men shopping blev det. 2200 spänn. Hejdå pengarna! Dessutom inte mina, för jag trodde ajg inte hade några. Men det hade jag tydligen såg jag nu. Men lånade av pappa så det är väl bara att föra över då :p
Gick loss på blommor totalt. Blev skitsnyggt! Ska bara hålla dom vid liv också.. Blev rätt mycket annat också. Fast bara nödvändiga saker. Nu ska jag bara hitta gardiner som tilltalar mig till vardagsrummet. Magnus säger att han inte bryr sig så :p Balkongmöbler och blommor ut dit när det blir lite varmare. Och ett badrumsskåp. Fast det är det väl inte någon panik med.. Men kommer bli snyggare då. Och så får man undan lite grejer också. Typ.. smink. Och tamponger och såntdär livsnödvändigt  ;)
Det var väl allt jag hade att skriva om nu tror jag. Någon bild kanske jag kan chocka med :p
Vardagsrum innan
Efter. Fast gardiner ska ju upp såklart. Och tavlor. Sen är det ju tv och så på andra sidan. Och så har vi en matta under bordet. Och Magnus datorhörna i ena hörnet också..
Sovrum innan
Stökigt sovrum. Tavlor ska upp här med dåå. Och det är inte vitt, faktiskt.
Hall innan
Hall. Fast skohylla och hatthylla uppsatt bredvid byrån.
Köket innan, och Magnus huvud.
Kök klart. Minus allt som ska vara på väggarna..
Och toan är förbannat snygg. Men den orkar jag inte ta med :p
Puss dåå

Jomenvisst, comhem

Besvarar din fråga inom 24 h. Jaha. Nu har det typ gått fyra dagar. Inget svar. Och Magnus skulle ringa men han är för MESIG för att göra det. Men han lovade. Jomenvisst. Blö. Slutar väl med att jag får göra det. Som vanligt. Inte för jag fattar något av såntdär men..
Trött. Gick upp kvar över sex. Drog till gymmet. Duktig Emma!
PUSS

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

jag blir så trött! eller jag är så trött. varit värsta pepp för att träna, för nu har jag kommit igång igen, men ända sen jag kom från universitetet vid halv tolv eller nåt har jag bara blivit tröttare och tröttare och känt mig mer och mer förkyld. HAR INTE TID! ska komma i form tills usa ju! skippar väl träningen idag då. Hoppas att jag mår bättre imorn, så tränar jag på morgonen istället.
Förörvigt är lägenheten klar. Bara gardiner i vardagsrummet (vet inte riktigt vad vi ska ha än) och sätta upp tavlor och så. Lite kvar att packa upp också. Men orkar verkligen inte idag. Blö. En tur till Ikea har jag lust med i helgen också. Skaffa lite småsaker som man inte köpte förra gången. Måste sälja lite fonder så jag har råd. Blir inte mycket pengar på ett halvt studielån minsann!
Det borde bli varmare också så jag kan cykla. Cyklade till gymmet i måndagskväll. Höll på att frysa ihjäl. Men dyrt med buss. Fast jag är rätt lat. Borde träna upp konditionen också. Inte bara typ mage och sådär. Men hatar att springa. Och kan inte gå på spinning innan jag köpt nya skor. Och det är också dyrt. Får nog bli i USA. Billigare där.
Ska nog ta och lägga in lite bilder. Kanske.
PUSS

Söndag

Dag tre av renoveringsprojektet avklarat, klart att måla i vardagsrum, målat en gång i sovrum, dock blev färgen lila (som skulle vara beigaktig, vet inte hur det gick till?) så ska nog ta och åka in så de får blanda i någon annan nyans, klart att tapetsera i hall, tror jag. Sen ska det bara upp renoveringstapet eller vad det heter i köket och målas där så är det klart!
Att påstå att jag är slut i hela kroppen är en underdrift! Fy satan vad trött jag är!
Men puss då

RSS 2.0