Inga valpar gjorda idag heller...

Det var väldigt vad svårt det skulle vara att släppa till. Tredje gången på en vecka de är här med Jatzy. Alltså, tiken. Blir att testa imorn igen. Fast då orkar jag nog inte vara med.

Blir att fira gammelmormor imorn, hon fyller nämligen 92 år. Hoppas på hennes goda jordgubbstårta! Sen blir det något med Michelle :D

Har förövrigt varit duktig och städat hela huset (inte damma och så men) när det ändå regnade och så. Och naglarna. Rosa igen. Very good.

Tror jag ska fixa tacos. Bara jag och mamma hemma, än så länge. Frida är på Peace & love (väldigt gött här hemma nu) och pappa jobbar fortfarande. Nice som fan!


Två år gammal bild. Eller ja, imorn iallafalll. Gammelmormor, mormor, mamma och jag:)


Ska nog fixa min jävla utväxt också...

PUSS

Sommar+Blogg=Dött

Orkar liksom inte sitta inne och klura på blogginlägg. Men skaaa ju lägga ut bilder från midsommar. Fast inte idag. Tänkte lite katt och hundbilder istället.

Har nämligen försökt para hundar, idag igen. Men gick inte vägen idag heller. Hon ville inte. Blir att testa imorn eller på onsdag igen.


Hon som förhoppningsvis ska bli mamma, om det går vägen :p


Tog lite kort på min söta monsterkatt igår också






Sötnos!


Och jag har förbannat många myggbett, som kliar så inni helvete. Ändå hade jag myggspray.. Jaja, har man gött blod så har man!

PUSS


Sammanfattning av midsommar

Fast med början på torsdag och slut idag.

Kebab (första gången), rullande bilar utan förare, monopol, midsommarstångsbyggande, volleyboll, bad, supergod mat, film, kubb, dans, fotboll, himla mycket disk, ekorrimitationer och mycket mycket mer.

Övervägande bra väder, några skurar bara. Riktigt varmt och gött!


Hur trevligt som helst var det :) Bilder kommer!


PUSS

Migräntorsdag och packning

Jag har typ migrän varje torsdag. Och varför just torsdagar? Konstigt. Brukar visserligen börja på onsdagskvällar (om det inte är så att jag ska ut eller så för då kryper det sig på precis innan man ska ut..) och jag tror alltid att sömn ska funka.. Men nej.. migränspray idag också. Ska snart iväg och köpa ny så jag har... Dyrt som satan!

Munkfors blir det senare :) Midsommarfirande och så där imorn, myyys!

Är helt död förövrigt, och nu ska jag försöka packa lite mer. Det får inte plats. Ser ut som jag ska vara borta en vecka istället för typ, 2-3 dagar, bra Emma!

Skitsamma, får hitta en större väska. Eller ta en till.


PUSS

Fail

Höhö, gött med underkänt på sista tentan. Inte alls oväntat men ändå :p Har ju iallafall tid på mig att plugga nu, speciellt eftersom jag knappt gör något annat än sola och träna för tillfället.

Badade med Ellen förut iallafall, det var mycket trevligt. Blev en tur till Maxi också, så jag fick mig en billig foundation nu i kristider ;)


PUSS


Måndag

Dagen har bestått av solande och hoppande. Och kalas. Läste en hel jävla bok i brist på annat när jag solade. Blev himla brun iallafall. Orkade inte åka till Sats och träna idag, så hoppade massa hopprep istället, och lite studsmatta. Sen kalas för kusin Julia som fyller elva imorn. Åt himla mycket tårta, blir att träna bort det imorn eller nåt. Himla gott iallafall. Och mycket förbannade mygg, men bara två myggbett. Ett under foten och ett vid byxkanten vid svanken... Gött!

Tänkte ta och lägga ut bilder från igår när jag drog med ut till stugan. Lekte lite fotograf medan mamma och pappa klippte gräset. Drog ner till sjön när vi skulle hem också, riktigt varmt i vattnet, men hade såklart inte med badkläder eller handduk eller nåt. Det sög lite. Sög även att åka tio mil fram och tillbaka med en massiv ryggvärk. Men det gick.

Kom ihåg! Ta med stege nästa gång och klättra upp i eken.




Äälskar färgen på de bakre lupinerna.











Så är det :p

Kanske skulle ta mig en powerwalk, som igårkväll så jag går av lite tårta. Om jag orkar.


PUSS


Någon fantasifull rubrik, som vanligt

Tänkte lägga ut massa bilder, från i torsdags och igår och så. Blev utgång igår efter mycket om och men... Många lustiga typer träffade man iallafall. Var nog nära att dö av skratt några gånger. Katrin hade skön stil också, med pengar och allt i skorna plus en glassbunke att dricka ur. Mycket stilfullt.

Fredagens bilder

Katrin och bunken i väntan på folk

Mycket vackert. Håret blev nice av regnet iallafall...

En väääldigt glad Katrin inne på Koriander.
Inge förvånad man blev när man kom in på Koriander då (främst för att jag själv kom in även att det var 23-års gräns och jag bara är 19 liksom) och sen går in på toan, där kusinen står som är 93:a. Inte riktigt vad man väntade sig ;p


Hittade ett nagellack jag fick när jag fyllde nio:p Torkade lite dåligt men, det fick duga..

Sov i vad som borde vara en av världens skönaste sängar också. Jag vill ha en ny säng. En sån säng..

Drog och tränade med Katrin förut också, ganska hårt för att vara hur seg som helst. Blir en go träningsvärk imorn känner jag. Tränat alla dagar utom onsdag denna veckan, gött de! Blir kanske spinning imorn, får se hur hals och allt mår. Kollade bröllopet när vi tränade också, eller ja, delar av det iallafall. Så himla fin klänning! Eller ja, allt var fint och så men.. Vill ha. Satt och kollade när jag kom hem också, i brist på annat, det var nära till tårar där vill jag lova! Jag är nog föööör sentimental alltså.

Är egentligen på "gårdsfest" med massa grannar och så, men det var så förbannat kallt så gick hem efter vi hade ätit typ. Funderar starkt på att sova, men känns lite tidigt ändå.. Jaja, bilder från i torsdags nu!


Vi fick ju för oss att bada, jag och Ellen. Det höll tills vi gick i typ. Fy satan vad kallt det var i vattnet..

Badade upp till låren typ. Sen lekte vi med annat.





Hett som faaaaan

Jag testade flygförmågan lite. Riktigt bra :p

Avslutar med en bild som visar lite vad jag känner jämt nu.




PUSSS

Torsdag

Är supertrött, av någon anledning. Vaknade med migrän imorse (måste vart för jag sa att jag inte hade haft ont i huvudet på jättelänge igår), så tog en såndär spraysak och gick och la mig igen. Gick upp vid ett, efter ha blivit väckt av sms. Ganska skönt att sova länge ändå :)

Drog och tränade med Katrin ett tag. Kände mig lite seg efter migränen men, fick gå ändå. Blev att åka och bada med Ellen efteråt. Eller ja.. Det var så förbannat kallt där vi bestämde oss för att bada så gick bara ut till låren, sen dog vi nästan. Ellen doppade håret också, så det skulle se ut som vi hade badat iallafall ;) Byggde lite sandslott och grejer i brist på annat och jag försökte hitta saker att ta kort på. Blev inte så bra kort alls. Hade inte glasögon på mig så såg ju inte var måsarna flög eller nåt (solglasögon asså, behöver inte vanliga för att se fåglar.. Tror jag)

Tar sån förbannad tid att ladda upp bilder för tillfället så ooooorkar inte nu. Risk finns att jag somnar typ.

Kanske blir utgång imorn :D

PUUUUSS

Tidsfördriv

Kollar på en film. De använder disketter. Fatta vad längesen ändå! Ojoj, vad gammal jag är. Disketter och vhs, det var tider de!!

Onsdag

Är nog brunare nu än vad jag var på hela sommarn förra året. Det är typ en av de få fördelarna med att inte ha jobb, att kunna sola och sådär istället för att jobba när det är fint väder :) Har läst ut en bok, vid namn I onskans spår eller nåt. Ganska bra. Lite för mycket sidospår men.. dög.

Var också hos Johannah ett tag :D

Händer inte så förbannat mycket i mitt liv för tillfället. Fryser om knäna gör jag, om nån ville veta ;)

Så det så.

Puss


Måndag

Himla bra det går för mig alltså. Typ tvärslut på foundation, så tänkte beställa från e.l.f förut, fö rdet är så billigt. Men nehe, då funkade det inte att betala med kortet på internet. Tyyyypiskt. Jaja, får väl bli en dyr en då.

Blev fika och så på stan förut med Michelle, myyys :D Den jäveln drar till Gran Canaria. Alla bara försvinner. Morr.

Tränade förut också. Lite segt efter 20 dagars uppehåll men ganska gött att vara igång igen. Blir nog gym imorn med Katrin :)


Och det var allt.


PUSS

-

Börjar förstå dethär med mord tror jag. Det räcker nu. Jag hatar dig.

Toppar och dalar

Ingen skillnad alls va? :p



Förövrigt har mina föräldrar bestämt att jag ska städa hela huset idag. Vet inte riktigt var jag själv står i "frågan" men.. Jaja.

Trodde det var soligt ute när jag vaknade så jag kunde gå ut och sova istället, men så var inte fallet tyvärr. Lite för mycket moln för det.


Den är braaaa.


Jag är trött.

PUSS

Bilder

Bilder från veckan som gått, börjar väl med lite bilder från kusinens bal :)


Kan meddela att det är mamma som tagit korten, vilket innebär att det inte fanns så många som inte var supersuddiga :p


Så fin så :p

Själv kunde man inte vara med och kolla, utan fick spele cello istället -.-

Måndag

Tisdag, sådär skarpt och bra.

Världens minsta cellos typ till vänster/mitten eller nåt. Jämför med min klump...


Studentfirande av Jenny :)

Paketöppning. Och jag tog typ inga kort alls. Frida fick stå för det, bli ju hyfsat mycket finare kort med systemkamera vetja.

Syster och kusin, plus endel i fönsterglaset :p

Vidare till Tomas och leka att jag tog studenten igen med Michelle ;)


"Den konstiga killen i hörnet" och fina Michellle :D


Ibland tar jag himla bra kort..

Sexy bitch ;)

Nej nu får det räcka. Jag ska duscha och massa annat och bestämma om jag ska iväg på dragracing eller inte...

PUSS

Seg fredag

Firade studenter igår. Lite för hårt kanske, för är inte helt med idag. Men det gör inget. Hade mycket trevligt :)

Har lämnat in essän nu, så nu är det sommarlov även för mig. Har varit borta hos Marie och ätit tårta och annat gott nu, var väl nära att somna i tårtan men, det fick gå ändå ;) Har massa bilder från igår från utspringet på Jenny och massa, men har inte orkat lägga in dom än. Så de kommer upp någon annan gång. Kan meddela att jag inte var ett dugg avundsjuk när man såg flaken med massa studenter på. INTE ALLS.

Saknar träningen. Ska nog försöka komma igång i helgen igen. Min hals är lite förstörd sen igår, men kan väl ta det lite lugnt.

Mitt huvud är helt tomt jämt nu, så kommer inte på något vettigt att skriva, så det får väl vara allt.


Pusss

Nästan sommarlov

Ja då var tentan avklarad. Gick bättre än vad jag hade förväntat mig, ligger väl antagligen vid gränsen för g någonstans. Hoppas att jag ligger något över gränsen. Räknade ihop att jag skulle få typ 26 poäng kanske, och sen räknade jag ut att godkänt skulle vara 28. Eller ja, 28,2 för att vara exakt. Så kanske gick vägen... Satt nog lite för kort tid ändå. En timme liksom. Men kändes mer värt att säga hejdå till folk som försvinner än att få g på tentan. Faktiskt.

Nu ska jag göra klart essän, så jag kan ta sommarlov :)

Imorn blir det att kolla på när kusin tar student. Sen bort dit och fira lite. Klassreunion också, men tror fan inte att jag hinner på den. Nöjes blir iallafall. Med Michelle och så. Och jag har inget att dricka, jag planerar bäst. Får komma ihåg det sen. Annars blir det champangen jag inte drack upp när jag själv tog studenten :p


Så ärre.

Pusss

Tiiiiisdag

Stenhårt plugg idag med Michelle och Josefin. Och litelite Maja på ett hörn. Känns lite bättre inför tentan imorn. Ska nog kolla genom lite till ... Och kanske fixa lite på essän. Ovärt att jag inte började med den tidigare så jag var klar nu.

Konsert också. Gick himla bra. Massa söta barn också med pyttesmå cellos. Och en suuuuuuupersöt bebis. Jag vill sno den. Jättestora blå ögon och rufsigt mörkt hår. HUUUUUR söt som helst.

Annars har jag väl inget värt att skriva, jag är bara stressad för tillfället. Men allt är himla bra ändå. Men vill inte har sommarlov. Flickorna åker ju härifrån :( Jaja, blir nog bra ändå. Hoppas jag. Får väl dra till Dalarna och Stockholm osv.


Och btw, du bör nog byta titel på mig. Så det så.

Jaja, that's all.

PUSS

Fortsättning

Orkar inte uppdatera förra inlägget..

Blev frukost med ett sverigefärgat band runt glaset imorse, jag menar, man måste ju fira lite liksom ;) Blev även att åka in till stan och kolla på kusiner som dansade och sådär.


Hursomhelst, så var det nog inte så himla smart att bada igår ändå. Förkyld ju. Kan meddela att halsen känns långt ifrån bättre idag, men det får jag väl leva med.




I samband med att vi drog och badade igår ringde pappa (som hade tagit Oldsen till flygfältet) och hade tydligen tappat däcket. Stackars biiiilen. Hela framskärmen och ena dörren helt dödad. Blir ingen balkörning i den detta år iallafall!

Grillkväll blev också, med Ellen, Malin, Katrin och Lina på ett litet hörn. Det var längesen jag åt som jävla god mat :D Synd att man inte fick i sig mer bara...

Malin vek servetter. Gick väl... öhm.. sådär kan vi säga :p


Jag -"Men jag går in och fixar löken då.. Hur många?"
Ellen -"Ta alla"
Jag -"Alla?! Säker på det? Hur...?" (Hur ska vi orka äta upp alla tänkte jag säga men hann aldrig så långt)
Ellen -"Men kör upp dom bara!!!"  

Helt normal konversation ändå :p


Malin och Katrin :)


För vi har vårat glada barnasinne kvar...

Yes..

Har faktiskt varit lite duktig och pluggat lite idag också. Blir lite essäskrivande nu. Känns som det är så himla rörigt bara :/ Jaja... skitsamma det får bli som det blir.


PUSS

Söndag

Nu finns det endel att skriva om iallafall. Shopping, bio, bad, bil som tappar däck och grillkväll. Och ingen huvudvärk :)

Blev iallafall shopping i fredags. Skulle leta studentpresent med mamma och faster. Blev två klänningar, ett linne och ett par skor för mig. Lite för dyrt egentligen, men så himla snyggt så det fick gå ändå.


Ena klänningen, eller vad det är.. Har inte orkat plocka upp det andra än, så har inga kort på det.

Sen blev det bio med Peter och Erik. Och Markus. Robin Hood. Mycket bra tyckte jag :) Lite väl lång kanske, fast mest för att jag frös och får träsmak i röven av stolarna...

Igår blev det bad faktiskt :D Ellen, min trogna vapendragare följde med till Getingberget. Det var inte så förbannat kallt som jag hade trott:D

Och nu dör datorn och jag orkar inte sätta i sladden, så jag fortsätter sen.

PUSS


Vad har jag gjort för att förtjäna det här?

Migrän sisådär fem gånger på en vecka. Känns det värt? Nej. Blir ni förvånade om jag säger att jag fick migrän igår? Nej, trodde inte det heller. Jag klarade mig nästan tills jag skulle iväg till Josefin. Jävla skit. Men åkte dit och tog med medicin. Men sprayen hjälpte inte. Just då kunde jag lika gärna dött. Varför ska jag aldrig få ha trevligt? Dricka lite? Dansa lite? Träffa folk? Umgås lite? Fuck. Det gick över när jag hade åkt hem. Pappa fick komma och hämta mig. För jag kände mig inte så fräsch kan jag meddela.

Har varit på massage idag. Se om det hjälper. Har dock jävligt många knutar kvar känner jag. Hela högersidan av ryggen typ. Jag har inte råd med sånt där egentligen. Ska nog testa akupunktur också. Och skriva om detta i min essä, som jag förövrigt skrivit ganska mycket på nu. Ska gå ut och lägga mig ett tag nu, sen ska jag fortsätta.

Puss

Torsdag, som i nästan lördag

om det inte vore för att man var i skolan förut. Utgång sen, och humöret är på topp. Orkar inte skriva något vettigt här egentligen. Ska ta och sova lite i solen tänkte jag, sen blir det dusch och sen handla och äta sen iväg till Jossan. Har ingen aning om hur jag ska ta mig hem inatt, men får väl sova hos nån i värsta fall (inte så farligt, men ändå).

PUSSSSSS

Tisdag

Skrivkramp. Kommer inte på något alls till essän. Suck. Menmen, ska ju inte vara klar idag heller så. Varmt och skönt idag med, hatar mina skor för det ser helkonstigt ut med brännan på fötterna. Ska hitta några andra. Punkt slut.

massa bilder.


Katt på väg upp på taket..










ROSA :D



För dom som inte märkt det är blommor ett mycket tacksamt motiv.

TV osv.

PUSS

RSS 2.0