Gran Canaria

Jag lever. Sa ni vet ;) Röd som en kokt kräfta osv. Aldrig varit sa bränd. SPF 50 är det som gäller.

Har inte riktigt tid med detta, men tänkte bara uppdatera lite. Ca 32 grader och skönt i havet :)


PUSS

...

Skit också.. Men det är väl så det är.


Om typ 2,5 timmar bär det av.


Blablabla

Sitter och skickar musik till mobilen. Tar år. Kanske skulle leta upp sladden ändå.

Kom iallafall på att det kommer bli aslite läsare till veckan när jag antagligen inte skriver något i princip. Det är ju lite tråkigt när jag har jobbat så för att få upp antalet. Jaja, skit samma.

Om ni vill få många läsare lätt kan ni iallafall registrera er här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emmmmaan


PUSS


Paus i packandet

Nästan klar faktiskt. Nu är det bara krångel med vad jag ska ha med för smink/konstiga krämer osv :p

Hm.. blev utelåst förut. Snälla föräldrar. Sa liksom när jag drog till skolan "Jag tar inte med nyckel, för ni är väl hemma?" (Båda är lediga idag, slappt?!) Och om dom åker någonstans brukar dom lägga ut nyckel liksom. Kommer hem. Ingen bil hemma. OCH LÅST. Ingen nyckel ute. WOHO! Fick sitta ute och vänta ett tag...

Förövrigt lystrar jag till namnet "Guldlock" idag. Lockigt blev det. Och typ guldfärgat när det mörka och ljusa blandas så :p

Tänkte lägga ut lite bilder nu från i tisdags ;)


Min outfit, suddigt och bra


Paketet vi slog in så fint till Carita




Asbra skärpa (y)



Det var väl det. Har några fler bilder, men det får räcka ändå. Tillbaka till packningen.


Puss

Givande seminarium

Seminarium idag. Himla bra faktiskt. Insåg än en gång att jag har valt rätt. Blev så jävla förbannad när vi tog upp fall som stred mot barnkonventionen. "Leo" och Bobby bland annat. Hur jävla grymma kan folk vara? Att skada barn sådär, till döds. Sån grov tortyr som Bobby blev utsatt för förstår jag inte hur man ens kan tänka sig göra mot någon annan, varesig djur eller människa. Och att folk misstänkte att det var något fel men inte anmälde, det är även något jag inte kan förstå. Eller som i "Leos" fall, att folk anmälde till soc, men inget gjordes. Egentligen skulle jag vilja skriva så mycket mer om det, men jag har verkligen inte tid.

Den andra saken som gjorde mig himla upprörd var fallet Osmo Vallo. Han blev mördad av poliser, på Kronoparken här i Karlstad 1995. För att han var påverkad. Sen mörkades allt. Bevis förstrördes, och man sa att han dog av en hjärtattack i samband med gripandet. HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅ?! Enligt vittnen hade Osmo gömt sig efter mycket våld i en trappuppgång. Poliserna följde efter. Handfängslade honom när han låg på mage. Sätter foten över ryggen och trycker till. Och där bröt han ryggen/nacken. För att han var påtänd. SEN NÄR I HELA JÄVLA FRIDEN ÄR DET RÄTT ATT GÖRA SÅ FÖR DET??!?! Missbrukare är lika mycket människor som oss andra, och så jävla mycket mer människa än dessa poliser. Som sagt tystades allt ner, och så vidare. Ni kan läsa mer om det här http://sv.wikipedia.org/wiki/Osmo_Vallo (jag vet att wikipedia inte är den bästa källan men jag känner att detta funkar). Fy fan säger jag bara.

Det var även fler fall som togs upp men hinner inte skriva allt..

Jo, jag har nog hittat rätt. Jag vill hjälpa barn i utsatta förhållanden och motverka sånhär skit. Vet ni vad det värsta ändå är? Jo, att poliserna bara fick böter. De fick fortsätta arbeta och fick bara böter.

Jaja, hursomhelst, asbra redovisat flickor och pojkar!

Ska fixa lite packning, skriver mer om annat sen. OCH ska fixa bilder.

Puss

Torsdag

ÄNTLIGEN har jag hittat en bikini som passar :D och är snygg. För de som inte märkte det var jag hyfsat sur i måndags när jag provade den jag skickade efter på La Redoute. Fixade en från Nelly istället. Sitter asbra. Även att jag fick fel storlek?! Trosorna är väl inte de snyggaste men, skit samma.

Funderar starkt på att lägga ut en bild på den. Men känns ändå lite överdrivet kanske? Har inte bestämt om det räknas som okej än. Visserligen kommer jag väl lägga ut bikinibilder från veckan som kommer men här är det ju ändå i en spegel. Hemma. Och jag är himla blek. Moral och etik. Det är det det hänger på.

Var iallafall hos mammas moster igår, och kollade på hennes übersöta valp. Försökte ta lite kort, men det var inte det lättaste när hon vägrade vara stilla. Plus att min mobilkamera inte är den snabbaste...

Bästa kortet kommer iallafall här.

Det ser visserligen ut som hon viftar på de stora öronen men.. jaja, bästa kortet som sagt.


Som sagt blev det inte så mycket gjort på föreläsningen igår, ett resultat på vad jag åstadkom:

vackert va? haha


Hittade en bild från när jag väntade på bussen också.

Inte världens bästa väder, men ganska snyggt ändå. Tycker jag iallafall :p



Och nu har jag tänkt klart. Jag gör det. Jag lägger ut bilden. Ni får skälla på mig om det är fel.





Sa ju att jag skulle lägga upp bilderna från i tisdags. Jag är seg. Får kanske bli sen. Men de SKA hit innan jag drar på lördag. Punkt slut.


Puss

Onsdag

Ganska ovärd dag i skolan idag. Helt oviktig föreläsning. Och usch vad trött jag är på värmländska efter att ha lyssnat på henne. Annars är det inga problem. Men en föreläsning känns bättre om det är mer rikssvenska tycker jag.. Blev inte bättre av att jag inte kunde sova inatt heller. Två timmar. Så länge fick jag sova i princip. Börjar höra till vanligheterna detta. Usch.

Blir ridning sen iallafall. Blir väl bra förhoppningsvis.

Trevlig kväll igår, lite väl dyrt kanske för mig som försöker spara men :p Bowlingen gick väl inte så bra för min del (som vanligt) men annars så. Andra serien gick bra, men hann inte spela så mycket på den.


Hinner inte skriva så mycket mer, bilder fixar jag nog imorn. Men en låt kan ni väl få lyssna på antar jag. Fastnat på denna igen.




Nu blir det mat, lite plugg och lite ridning ;)

PUSS

I brist på annat

Egentligen pluggar jag. Lite. Har målat naglarna och grejer. Mitt favoritröda nagellack är borta. Gissar på att min kära syster tagit det. SOM VANLIGT. Så fick bli rosa istället. På tånaglarna. Kanske blir snyggt när jag blir brun. Tänkte lägga upp lite bilder. I brist på annat.


Efter blekningen av utväxten. Lite gult. Men inte lika som vanligt iallafall. Mamma missade lite, men det bleks väl. Håret är aningens blött därav mysko gul färg längre ned. Och flygig lugg. Men ändå liksom.

Mina vita ben. Och snea tår. Och jag tror kameran lägger på några kilo.

Katten har förövrigt blivit hund, or something.

Och hunden var blöt.

Och jag är tydligen så himla söt när jag nästan sover så man måste ta kort på mig...


Nej.. jag borde väl plugga igen..

PUSS

Det här med dricksvatten

Efter att ha varit utan vatten en dag och sen behöva koka vattnet innan man dricker det eller lagar mat i det och så, är man hyfsat tacksam över att allt är som vanligt igen. Visserligen fräser kranen endel och vattnet ser ut som det är blandat med mjölk mest hela tiden, men det spelar ju inte så stor roll.

Men liksom, de flesta länderna har ju inte rent vatten. Så fatta vad bortskämda vi faktiskt är, som kan dricka vatten direkt ur kranen, som smakar gott och man inte blir sjuk av. Och här klagar man efter någon dag av denna misär.

Men bortskämda eller inte, jag giller't.

Förövrigt börjar det kännas som Sverige ute igen.. Ösregn. Det var mysigt att vara ute med hunden i. Han såg ut som en blöt korv när vi kom in. Med hår på. Tummen upp.

Sen blir det bowling och äta ute, för att fira Carita lite :) Tänkte ta med kameran så det kanske kommer upp lite bilder här minsann. Kors i taket!


Dusch osv nu.

PUSS

Done

Håret blev inte så orange. Utväxten är väl gul som vanligt antar jag (inte helt torrt än) men tog typ ingenting på underhåret. Så det blev bara lite ljusare brun. Blir alltså att göra slingor i någon dag också. Jag kör på tills det ramlar av som resten typ gjorde helt enkelt. Stackars mitt hår :p


Annonser från BloggPartner

Varför inte förstöra håret ännu mer liksom?

Fixar utväxten. OCH underhåret. Skulle egentligen göra slingor i underhåret så det inte blev fullt så slitet och så skulle det inte synas lika mycket att det blev gult/orange. För det kommer det bli. Men tog allt ändå. Så det kommer bli ganska orange igen. Utväxten blir väl antagligen gul. Jag gillar mitt hår. Not. Men det blir alltid gult så är ganska van, och tänkte att det inte gör så mycket nu, ska ju typ bara till skolan två gånger den här veckan (mössa) sen blir det ju Gran Canaria. Där hoppas jag att vattnet och solen blekar allt som det brukar så det inte är så hemskt längre. Förhoppningsvis.


Blev iallafall New Moon igår hos Ellen. Nice shit. Blev lite livliga diskussioner om vem som var snyggast men... Jag tycker fortfarande Robert Pattinson. Fast han var lite väl blek. Men ändå. Hade även lite problem med att prata. Speciellt med att säga "varulv".

-En val.. val.. valurf. Nej vad heter det?
-Varulv
-Ja.. En val.. Neej, valurf.

Bra jobbat.

Kanske lägger ut en bild på håret när det är klart.

Puss

Lördag

Ja men då har man testat några timmar utan vatten. Annars har man många gånger vetat att vattnet ska bli avstängt eller nåt så  man bunkrat upp lite. Men neej. Jaja, jag lever fortfarande. Ville så gärna duscha i morse, men det sket sig. Fick duscha när vattnet kom tillbaks. Jag brukar typ ta 5-10 minutersduschar oftast. Idag blev den cirka 1,5 minut. Bara för att den fräste så åt mig så det inte var någon idé. Menmen, är väl ren iallafall.

Igår blev det filmkväll med Ellen. Tänkte hyra New Moon. Men den hade de släpp på idag, vilket var himla deprimerande. Men hyrde en annan film, som var.. ehm. väldigt oseriös. Slutade med att vi kollade en annan gammal istället. Sen kom Peter och Kieeps och rev halva lägenheten kändes det som. Så blev det pizza på Alpina också. Inte så mycket för min och Ellens del iförsig, men jag var rätt nöjd ändå.


Lite gött ont i huvudet idag till och från. Men har iallafall bestämt att mamma ska fixa håret på mig snart. Ska väl bara iväg och köpa färg.

Kanske blir New Moon sen iallafall. Kanske.


Det spörs.

PUSS

Torsdag

Yes. Då har man varit till VC och tagit prover och dom har klämt och kännt på mig. Inga direkta fel än så länge. Sista provet om struma kommer nästa vecka, men tror ändå inte jag har det. Det är bara mamma och mormor som har fått för sig det. Hon som tog massa blod från mig klantade sig lite.

Först och främst tycker jag att man ska berätta vad man gör och sådär. Inte för jag är rädd för nålar och sprutor och så men jag visste ju ingenting... Förvarning tack. Sen hittade hon tydligen inte rätt första gångerna fast det var tydligen bara fel på röret för när hon drog ur nålen blödde det ganska friskt. Andra armen funkade det på. Så fick två stora plåster, som hon sedan inser att jag överreagerar på. DET var onödigt, för inte så jätteskönt att behöva dra bort dom på en gång. Eftersom de var stora satt dom liksom där det är hår på armen också. Från vecket och nästan till armbågen. Ajaj.

Jaja, jag lever iallafall...

Måste fixa min utväxt. Det är riktigt illa :/ känns som om håret blivit mörkare också. För sååå mycket tror jag inte utväxten brukar synas. Kanske.. Egentligen kanske jag borde vänta till efter Gran Canaria, för solen kanske bleker det lite.. Kanske :p


Tur att bilden så gärna vill vara rättvänd... Men snyggt, right? Suck. Men jag är så jävla frän så håret lägger sig i sicksackbena utan att jag anstränger mig. Haha. Hade vart något när jag var liten det.




Här har vi henne. Katten som måste vara med när man är på toa. Och sitta i knät när man kissar är väl ett måste? Speciellt när hon vägra sitta i knät annars.. Trevligt.



Jaja. Ridning igår. Tre stycken från gruppen där plus två privathästar. Känns lite lite för tillfället, men jag klagar verkligen inte :p Red Mannen. Mycket mysko häst. Och mysko galopp, inte ens lite bekväm. Och så fort man inte drev som fan blev det trav. Inte kul. Men han blev bra i traven och skritten iallafall. Så lite nöjd var jag. Och han var tydligen bättre i galoppen än vanligt, men varför bli nöjd när det inte är flytande liksom? Typ :p


Borde plugga.. Men vill helst göra något kul. Fast vet inte vad så.. Det spörs.


PUSS

Bara för att.

Annonser från BloggPartner

Remember me

Asbra film. Och jaa, jag kan erkänna att jag grinade mig genom hela filmen (just därör brukar jag föredra komedier eller action eller nåt som inte är så sorligt eller så mycket kärlek i).
Hade bajsont i huvudet kan jag lova. Fortfarande lite imorse, så blev inget jobb för mig inte. Skulle funkat om jag hade stillasittande jobb eller så, för blir så seg i hela kroppen om jag tar något som hjälper mot det.. Ska iallafall till vårdcentralen imorn och ta lite prover. Mamma har fått för sig att jag har struma. Bara för att jag skakar så och så vidare.

Tror inte att jag har ont i huvudet nu. Hungrig till och med så.. Alltid något.


Hade liksom tänkt orka rida ikväll. Och tror jag ska säga upp mig från jobbet. Eller, så jag har kvar sommarjobb, men känner att jag inte orkar med jobb samtidigt som plugget. Hade vart en sak om det var helger eller kvällar.. Men det är det ju inte. Suck. Får se hur det blir.

Puss

Några sanningar om mig

1. Jag har ett "Algrensbilar"-format födelsemärke på min vänsterhand. Det syns när jag blir brun.

2. Jag älskar mörkt hår och mörka ögon.

3. Jag är 158,8 cm lång (eller kort om man så vill)

4. Jag kan typ inte snyta mig, det är uppenbarligen mycket krångligt.

5. Jag kan tycka att jag är himla snygg när jag ser mig hemma i spegeln (asbra ljus dessutom), men sen när man kommer ut i verkligheten brukar självkänslan sjunka rätt ordentligt.

6. Jag kan inte säga R. Engelskt och franskt går. Har för hög gom eller något.

7. Jag tycker det är läskigare att gå till frisören än att gå till tandläkaren.

8. Jag har dragit ut elva tänder och haft tre olika tandställningar.

9. Just idag väger jag 50,3 kg.

10. Har mycket varierad musiksmak och tycker att Michael Jackson var genialisk.

11. Jag har aldrig blödit näsblod, svimmat eller brutit något.

12. Jag har ridit i tolv år och ramlat av fem gånger. Aldrig något allvarligt.

13. Jag älskar smink och sånt. Kan inte låta bli att köpa i princip. Det mesta använder jag knappt.

14. Jag har spelat cello i nästan tio år, men hatar fortfarande att spela solo inför publik.

15. Jag gör alldeles för mycket smilegubbar, speciellt i sms och på msn. De kommer liksom dit av sig själv..

16. Det kliar i hela kroppen på mig när folk gör grova felstavningar eller särskrivningar. Speciellt om det är på föreläsning och föreläsarna skriver på tavlan eller så.

17. Sista, jag lovar. Jag tycker att Madonna är jävligt läskig och att Brad Pitt inte alls är snygg/sexig. Johnny Depp däremot får gärna komma och lägga sig i min säng.


Bara så ni vet typ. I brist på annat.

Har förövrigt bara sovit typ 2,5 timmar inatt så är lite... borta. Hade seminarium förut, glömde typ hälften men gick bra ändå. Kanske konsert sen också. Får se hur det går med låten.


PUSS


Söndag

Inte så värd kväll igår. Faktiskt. Drog hem rätt tidigt och kollade på "Bruce den allsmäktige" istället. Somnade typ några gånger men. Tror inte jag är helt frisk för tillfället. Vad är det med jag och helger? Feber och sånt nästan varje helg nu ju. Mysko.

Menmen, blir snart kalas för syster. Jippie. Typ.

Förövrigt förstår jag mig inte på folk alls. Men det spelar väl kanske ingen roll.

Har även märkt att jag nog har växt ifrån den vanliga umgängeskretsen. Känns så iallafall för tillfället. Men får se.

Svammel svammel, as usual.

Ska väl gå ut med hunden.

PUSS

Lördag

Migränen är borta och underbart väder. WOHO typ. Gick och la mig vid halv åtta igårkväll, kändes som att det var det enda vettiga. Huvudvärken försvann vid nio typ. Vaknade vid åtta imorse, ganska utvilad måste jag säga ;) Blir nog stan snart. Vill köpa bikini.

Blir väl fest ikväll antar jag. Och jag har bestämt mig för att inte få tillbaka huvudvärken idag. Så det så.


PUSS

- - -

Det är så himla synd om mig idag. Mensvärk så inni helvete, halvt förkyld och som om inte det räckte är det väl lika bra att få migrän också. Och jag orkar verkligen inte ligga och inte göra nånting längre. Överdos av treo eller nåt kanske? borde väl kanske få bort huvudvärken iallafall. Fast antagligen inte så bra i andra syften. Jävla skit.

Jaja, om det går över lite blir det kanske att försöka slinga underhåret lite så det inte är lika mörkt. Får se.

Kul att jag har fxat så det läggs ut på fejjan så fort jag skriver något också så alla får reda på detta. Orkar inte ändra.

Hej.

...

Jag hatar dig så förbannat mycket ibland. Kan du inte bara gå och dö eller nåt?? Här ställer man upp, men vad får man? SKIT. Bara skit. Tack så himla mycket.


Vår på riktigt?

Kan det vara så att det faktiskt är vår nu? Att snön smälter och att alla förjävligt kalla minusgrader snart är ett minne blott? Let's hope so. Jag börjar nog få vårkänslor. Var ute en timme med hunden igår och bara njöt. Har nog aldrig gått så långt med honom själv. Brukar tycka det är roligare med sällskap. Men det var hur skönt som helst. Skulle egentligen bara gå en kvart tänkte jag, men det blev aningens längre. Hundstackarn var helt slut efteråt :p

Blev ridning också. Det gick bra :D:D Känns i axlarna idag dock. Vilket ger mig spänningar upp i nacken. Vilket innebär huvudvärk. Men.. jag överlever. Hoppas ridningen går bra ikväll med. Antagligen hoppning eftersom det inte blev av sist...

Blev en promenad med hunden imorse med, bara en halvtimme i ganska lugn mak om man jämför med igår men det räckte bra. Tog ut min feta jacka och la mig på i snön efteråt. Jättemysigt! Fast, har typ frysit sen jag gick in vid elva, så kanske inte var det smartaste man kunde göra men. Skit samma.

Tänkte ta och lägga ut några bilder också. Från promenad igår och sådär. Några från bowlingen också. Fast de flesta korten sög...


Idolbild på mig. Kan meddela för den som inte ser det att klotet gick i rännan. Jag har en tendens till att vrida handleden åt vänster.... (kan vara därför det går så dåligt när jag inte tänker på att hålla rakt;))

Lina, Ellen och Katrin :)

Vi hittade ett coolt träd när vi gick in till stan för att äta.

ja...




Yesterday

Inge töligt stora mina byxor ser ut då :p menmen, så länge man inte väljer vägarna med skog runt om kring kan man tillochmed se vägen. Och slippa gå på is och snö och nästan slå halvt ihjäl sig. GILLA! (:

Yesterday.


Försökte ta kort på katten förut. Blev inte så himla bra kanske..

Andra missen. Som faktiskt vågar sig ut nu när solen skiner igen :p



Nu ska jag kolla Andra avenyn, så det så.

PUSS

blablabla

Värt att jag vaknade vid sju imorse och inte kunde somna om något mer än någon minut. Hyfsat trött nu. Rida sen kanske?
Måste börja göra situps också. Måste ju se bra ut när man ska sola och bada och allt. Behövs väl egentligen inte så mycket men.. Anyway.

Lite bilder.


Mina kläder hade fått svans imorse.. [INTE mina grejer som ligger på vänstersidan. Dock mitt nattlinne och mina jeans under lådan men.. ]


Det visade sig vara katten som tyckte det var okej att håra ner alla mina kläder...

Sämst bild på mitt nya nagellack. Men ändå.

Ganska nice väder imorse när jag väntade på bussen. Kallt iochförsig men.. Synd att det blev rosa av solen..
Ganska bra för mobilkort ändå :D


Skola today, annars hade jag jobbat. Kanske blir imorn istället, de ringde imorse och behövde folk iallafall. Får se. Skulle vara skönt att sova också. Jaja, blir cello sen iallafall. Måste klippa av mina långa naglar så inte Anders får dåndimpen på mig.. Men de är ju så fina nu :( Fast överlever säkert.

Måste äta något. Är hungrig typ hela tiden för tillfället. Har varit lugnare sen jag började med p-piller, men den här gången vet jag inte vad som händer. Har haft mensvärk i en vecka typ och som sagt, hungrig hela tiden. Och jag ska inte ha mensen än heller. Mysko. Hela min kropp är ett mysterium :p

Bara så ni vet eller nåt.

PUSS


PMS?

Värt att jag har sparat det mesta plugget tills idag. Speciellt eftersom internet har lagt av så fort man startat dammsugaren eller liknande. Helt normalt. Jag blev inte glad kan jag meddela. Måste kolla så allt i boken stämmer med "nutid". Jämt nu känner jag att jag inte orkar fixa det. Men fler som inte är klara i gruppen tror jag så känns inte så hemskt iallafall. MEN DAMP PÅ INTERNETHELVETET.

Efter många om och men med dampande internet och ickefungerande överföringar på swedbank gick jag ut och gick. Tyvärr hade solen försvunnit ganska mycket bakom molnen, men gött ändå. Tog en låååång promenad med vovven och bra musik i öronen.

Kollade på reprisen av Cougartown förut. Väldigt bra tycker jag (: Nu är det Gossip girl som gäller. Gillar söndagkvällar en aning sådär.

Har väl egentligen inget vettigt att skriva. Förväntar mig underverk med mitt hår när jag köpte så dyrt schampo och balsam.
And that was all I think.


Jag gillar mitt nya läppglans.

Puss

Stan

Blev en sväng till stan med Mondira. Slängde nog iväg lite väl mycket pengar.

Köpte schampo och balsam för 199:-(Biolage) present till Frida för typ.. 150 kanske?(Make up store) Två t-shirtar 160 resp. 100 kr (Vero Moda) nagellack, concealer, mascara på H&M för 198,50 kr sammanlagt. Mat för 29 kr (Donken, ofc. Chicken mcNuggets) och fyllde på busskortet med 200 kr. Blev kär i några skor. Men orkade inte ta av mig de jag hade på för att prova, och det var väl antagligen tur :p

Betalade fakturor och så förut också. Där rök 2000 typ. Suck.

Hur ska jag ha råd att åka utomlands liksom? Iallafall bokat till gran canaria om 2 veckor väldigt exakt. Längtar sådär hyfsat mycket :p

Nej, återgång till pluggandet.

PUSS

Lördag

Då var arbetsveckan klar. Eller ja, arbetsvecka och arbetsvecka, de tre arbetsdagarna. Och har minsann inte orkat plugga något, så helgen lär väl bestå utav plugg till seminariet. Att jag aldrig kan ta tag i sakerna i tid :/

Bra kväll igår med bowling, mat och filmmys med tjejerna iallafall :) Och så vidare. Har typ tre bilder från bowlingen (jag kom näst sist om någon var nyfiken), kanske lägger ut dom när jag har orkat lagt in dom på datorn. Jag avslutade iallafall värdigt med en strike, alltid något.

Kom nyss hem typ. Blir väl fika nu, sen beställa resa med mamma:D Längtar till värmen. Börjar bli skönt i solen här med. Fattas bara ca 20 grader varmare eller nåt och att all snö försvinner. Aja, blir nog iallafall Grand Canaria typ, 27 mars. Undrar hur det ska gå med mig och mamma i en vecka? brukar ju inte vara så... överrens om saker och ting. Men det märks :p

Borde dra till stan och köpa present till Frida. Och hårgrejs. Får se vad som hinns med idag..

Puss

Släkt med sengångarna?

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött för tillfället. Och eftersom jag inte har någon skola mer den här veckan tänkte jag att det skulle bli himla gött att få sova länge några dagar för en gångs skull. Jag hann knappt tänka klart tanken innan det ringde i mobilen och fick veta att jag börjar jobba imorn. Klockan sju. Så gick det med den sovmorgonen. Menmen, inga fel med att jobba heller, jag vill ju ha pengar liksom ;)

hm.. Borde få mitt nya kort imorn. Och studiebidrag också kanske? Och då blir det ju ganska mycket eftersom det är för både januari och februari. Då blir jag glad. Måste åka och hämta mina böcker också, men det känns inte så lockande. Orkar inte läsa alla böcker :/


Har inte lagt upp några bilder på länge heller.. Så får väl bli en på lite snö.

Vi hade en gång ett staket. Men det var för längesen, så längesen. Typ.

Tog en 20 minuter tidigare buss imorse. Tio över sju. Gick upp tjugo i sju. Bara för att hinna med bussen som går 49 från torget. Så jag skulle komma i tid för en gångs skull. Och det var ju jävligt värt, eller hur? NEJ för bussjäveln från stan var tio minuter sen. Så kunde lika gärna tagit den vanliga bussen tror jag. Om inte den också var jättesen då. Jaja, kom iallafall i tid. På minuten. Bra där.


Och nu ska jag ta och sova.

Puss

I love mondays.

Eller inte. Är hur trött som helst. Får nog bli att sova lite snart efter jag har tagit reda på disk och grejer.

Plånboken är iallafall återfunnen. Hos Maja. Har ingen aning om hur den kom dit alls, men det är ju bra att den var där iallafall :p Synd bara att jag hann spärra korten och så. Men får ju nytt på onsdag. Får bli smsbiljett på bussen imorn. Fixar busskort när jag kan betala det igen :p

Förövrigt är jag himla trött på mitt nagellack som knappt sitter i två dagar. DÅLIGT! Jävligt snyggt, och ganska dyrt dessutom.

Min farmor är tillsammans med världens konstigaste och drygaste gubbe iallafall. Så jävla otrevlig också. Har aldrig gillat honom, och lär väl inte göra det heller. Bara så alla vet. Måste jämt bara meddela sånt där. Men liksom ärligt, är man på släktkalas och alla sitter i köket går man inte iväg och sätter sig vid tv:n och äter. Eller gör man det? Visst, det var OS, och det hade kanske varit okej om det var typ i slutet av loppet. Men de hade precis startat 5 milaren. VAR ÄR FELET? Då behöver man väl inte ens följa med? Och farmor som alltid klagar på oss "barn" så fort vi vill se något på tv, eller säger något olämpligt, varför ska det gå bra när han gör det? Svär gör han också hela tiden. Något som vi får mördarblickar om vi gör. Vad har man för moral då? :S

Blir så trött på sånt där. Sen klagar alla på "dagens ungdom" javisst, som om ni själva är så mycket bättre då. NEJ. Samma på typ bussen eller nåt. Det brukar inte vara "ungdomarna" som sätter sig på yttersta platsen och vägrar flytta på sig om någon vill sätta sig där. Nej, det brukar vara de äldre. Iallafall på de bussarna jag åker med. Kanske är annorlunda på andra, vad vet jag. Men som sagt, jag blir så trött på sånt. Dagens ungdomar är inte så hopplösa. Visst, alltid finns det väl vissa. Men det har det alltid gjort. PUNKT SLUT.

Det var allt jag hade att säga:p

Puss

RSS 2.0