jahapp

då var det igång på G4 igen då (y)

Onsdag

Lämnade in hemtentan igår. Den blev inte bra. Får väl se när jag får tillbaks den vad det blir men är iallafall 99% säker på komplettering. Nya delkursen är intressant, men krånglig. Höll på att ramla omkull flera gånger dessutom för jag hade med så mycket saker till skolan. Jävligt tungt..

Riktigt snygg föreläsare dessutom. Hade förväntat mig någon gammal grå gubbe, så blev lite chockartat när han kom in. Haha :p

Red igår, gick mucho bra. Tydligen skulle jag ramla av enligt de flesta och hästen skulle vara galen men gick hur bra som helst. Well, en liten flygtur blev det. Men jag satt kvar. Hon måste väl få testa lite liksom? ;) Hoppas det går lika bra sen!


Var huslig och stekte pannkakor förut. Första pannkakan tog jag kort på, tänkte att jag skulle lägga ut bilden här så ni fick gissa vad det var, men går ju inte att få över bilderna från telefonen än så.. Det sket sig. Den blev en byggsats iallafall. Resten blev bra. Och mycket goda, tummen upp!

Sett klart alla True Blood säsonger nu. Vad ska jag roa mig med i fortsättningen? :/

Jaja.. Powernap på det!

PUSS


Nu måste jag väl vara vuxen ändå?

Min första visdomstand har börjat kika fram! Värsta grejen. Kan vara därför jag haft så ont i huvudet och ner i käkarna den senaste tiden.. Hoppas verkligen inte att den ska krångla till något i munnen. Räcker med alla tandställningar och tandutdragningar nu. Så det så.

Men bara så ni vet liksom.

Visserligen trodde jag att den var på väg upp för någon månad sen också, men det visade sig bara vara en pocornkärna som fastnat. Men nu har jag inte ätit popcorn så borde ju vara rätt....

Well, det känns bra i hjärtat liksom

Känns som att det mesta är som det borde nu, tror jag. Det känns skönt. Och jag hade jättetrevligt igårkväll. Blev pizza (sallad för mig då) med Tobias, Erik, Daniel och Anton. Och runt lite överallt, typ.

Blev att träna innan med Katrin, cyklingpulse 55 min. Var hyfsat slut efter det, men asgött vill jag lova! Och Rammstien är mycket bra att träna till.

Köpte nya skor i förrgår också btw,

Jag gillar dom! Jävligt sköna dessutom. Fem av fem toasters.


Nej. Hemtenta vare.

PUSS

Söndag

Kan meddela att jag är himla glad idag faktiskt, även att huvudet krånglar och halsen börjar göra ont. Känns himla bra att "folket" är hemma från japan igen, för gud vad jag har saknat. Inte hela tiden kanske men inimellanåt. Tur att året gått ganska snabbt. Fast ändå inte. Vad gjorde jag för ett år sen liksom?

Hm.. Jobbade. Hade mörkmörkbrunt hår. Var hyfsat rik. Var tillsammans med ..... (känns som en livstid sen). Och hade inga direkta planer på att börja plugga.

Och vad har hänt sen dess?

Blev av med jobbet, blev dumpad, fyllt år, börjat plugga, blivit blond igen, fått nytt jobb x2, krånglat till allting i mitt liv typ och bytt umgängeskrets helt totalt. I princip.

Känns väldigt längesen om man tänker så. Typ, tre år snarare.

Jaja, vi kör lite nollningsbilder, eftersom jag hellre väntar på att det ska ladda än skriver hemtentan.














Finns hur mycket bilder som helst, men skulle nog bli drygt att lägga upp alla här. Lägg märke till vad jättelång jag är.. Inte. Jaja, huvudet säger ifrån ordentligt, men får väl sätta mig med hemtentan igen. Den skriver sig tydligen inte själv..

PUSS

Utan sömn i en soffa

intryckt mellan en blöt äcklig hund som vägrar flytta på sig och verkligen MÅSTE luta sig mot mig, och en halvblöt katt. Som ser väldigt grinig ut. Har sovit typ, fyra timmar eller nåt, men känner mig helt utvilad. Konstigt. Inte bakis, vilket jag absolut trodde jag skulle vara. ASBRA :D

Och JAG MÅSTE PLUGGA. Suck. Går aldrig vägen detta. Känns som det får bli komplettering på detta alltså. Men jag tänkte såhär när jag gick från bussen igår: "Jag önskar att jag inte är bakis imorn. Jag önskar att jag inte är bakis imorn. Jag önskar att jag inte är bakis imorn. Då ska jag plugga."  Såå.. Ska väl göra det. Blä.

Förövrigt kan ni ju läsa detta då

Dåliga på matte
Annica Dahlström har tidigare fällt andra kontroversiella uttalanden som att kvinnor med stora bröst är dåliga på matte.
- Det stämmer. Förmågan till matematiskt tänkande finns i testosteronet. Östrogenet däremot ger ökade fettdepåer och därmed stora bröst. Alltså hör stora bröst och mattekunskap inte ihop.

Bara så ni vet liksom. Jag är ju då bra på matte så då vet ni det liksom. LIKSOM.

Och jag är så himla glad för min fasters skull så det är sjukt.

Och jag är sämst på att lägga ut bilder. Jag vet. Men tar sån förbannad tid så jag orkar inte.


PUSS

Torsdag

Happ, igår var en dag utan tv, internet och telefon. Man kände sig lite handikappad. Och lite rastlös. Perfekt för plugg egentligen. Hur mycket pluggade jag? Inget. Otippat? Nej... Men det fixar sig, det gör det alltid :p

Drog med Magnus till stallet igår.. Bara för att liksom, och som vanligt var det kaos som alltid när någon man känner är där och kollar. Gick väl bra ändå för mig men... himla störande när folk inte kan rida!!

Och jag blir lite ledsen för att facebook inte vill funka. Men ska väl plugga lite kanske..


PUSS

Hahaha

Sååå bra



Förövrigt migrän och sådär. Skola i typ tre timmar, annars inte orkat med något vettigt. Nu är jag dock ganska väldigt pigg. Men där fick jag för att jag trodde migränen hade försvunnit med p-pillrena. Men nejnej..


PUSS

Söndag

Plockat svamp-check
Panikat över älgflugor i håret-check
Panikat över fästing i hårbotten-check
Röstat-check

Och två avsnitt true blood. Hittills. Och vart ute med hunden.


Sååå äre.


PUSS


WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE :D

För jag fick vg på tentan! Det ni! Fyfan vad bra :D Och har varit ute med hunden i ösregnet så vi såg ut som vi hade rullat i vattenpölar, och läst lite i den boken som är kvar på denna kursen, och fyfan vad bra den här dagen är!!

Lätt värd en cheeseburgare nu väl? ;) Vill ju faktiskt till stan och köpa skor... Får se vad som blir. Träna ska jag nog iallafall.


PUSSSSSSSSSSS

Positivt

Fan vad trött jag blir på vissa. Same shit all over again?

Och jag hatar min kropp som bara krånglar hela jääävla tiden.

Hej

Måndag

Jag tror att jag får lägga ner det här med fritid helt. Finns ingen tid till sånt.


Och det är bekräftat, min bluetooth-grej är död. Sad but true.


That's it. True blood och plugg igen.

Lördag

Äntligen igång med träningen igen. 90 minuter blev det idag, med spinning, core och runt i gymmet sen. Hyfsat mör i kroppen nu :D Försov mig rätt supermycket också men det löste sig det med.

Tentan igår gick nog bra. Tror jag. Kanske. Det märks. Hoppas på det bästa med förväntar mig det värsta. Bäst så, så slipper man bli så besviken om det gick dåligt.

Ska väl se till att plugga endel idag med, var meningen att jag skulle jobbat men fixade det igår så (y)

Kalas i Kil igår. Malinkalas :p Trevligt var det. God mat och sådäär.


Har ingen vidare blogglust... Powernap kanske?


PUSS

Döda bananer

Ibland lyckas man. Ibland lyckas JAG. Ibland lyckas jag med riktigt äckliga saker. Såhär var det. Nollning igår. Jag hade hyfsat bråttom och letade efter ett läppglans, som jag insåg låg i en väska som jag inte har haft sen jag tränade sist. Vilket var ett antal veckor sen. Öppnar väskan och tar fram läppglanset. Och känner en oerhörd stank. Som om något hade dött där i. Men, jag hade ju inte lagt i något där? Förutom typ läppglans och såntdär jag slänger lite överallt och aldrig vet var jag har. Stoppar ner handen längst ner i väskan. Kletigt. Stoppar ner huvudet typ för att se.

Fyfan. Äckligt. Hemskt. Kväljningar. EN DÖD BANAN!


Riktigt död menar jag då. Möglig och allt. Svart. Fanns säkert djur också. URK! Och stanken var... Värre än bajamaja. Slängde hela väskan. Tvättade alla saker som var värda att ha kvar. NOGA. Usch. Aldrig igen. Ingen mer banan. På länge.


Hur glömmer man sånt? Usch vad äcklig jag är.


För övrigt var nollningen riktigt nice igår. Flottracet gick väl inte så bra men.. Kul iallafall ;) Förfesten var himla kul också. Drog inte med ut. Känns som plugg går före sånt jämt nu.

Snackade "första intryck" på vägen ner till stan. Johans intryck av mig var typ "Hammarö. Bitch. Ytlig. Lite finare. I kanten sådär." Framstår jag som sån?! Trodde absolut inte det :p Är INTE sån iallafall. Nästan inte alls någon gång.

Jaja, kunde väl vara lite kul att veta. Bilder kommer. Jag vet att jag är seg.


Plugg.


PUSS

Stressar ihjäl.

Detta går inte. Jag kommer få någon stressrelaterad sjukdom. Pluggar nästan 24/7 jämt nu men det blir ju aldrig tillräckligt? Plus nollning och ridning och träning (visserligen ligger den vilande för tillfället) och jobb. Och kompisar. Och såntdär. Och hinna med mig själv. Borde klippa mig. Men har inte tid. Hinner knappt äta. Ska det vara såhär??


ORKAR INTE!

Söndag

Är lite för lat för att skriva något för tillfället. Eller egentligen har jag inte tid. Stressar runt som fan för tillfället. Inte bra alls. Helgen har iallafall bestått av nollning i fredags, som var aaasbra typ. Igår blev det mest plugg. En sväng på stan där jag shoppade lite snygga saker och Ikea. Och jag vill lägga in massa bilder men bluetooth-helvetet vill inte funka nu heller så.. Får sätta mig vid andra datorn och fixa in bilderna på den helt enkelt. Men nollningsbilder kommer!

Idag har det blivit plugg och kalas för kusin som fyllde 13 år. Har även tränat mina sykunskaper. Sytt upp massa byxor (eftersom jag är sååååå kort så är ju alla byxor aslånga). Världens äldsta symaskin dessutom. Men det gick efter många om och men. WOHO!

Aja, nu blir det lite mer plugg. Och antagligen ett avsnitt av True blood eller One tree hill innan det är läggdags :)

PUSS

Fredag

Nollning tonight igen, men ingen overall! Nöjes osv. Blir braaaaa!

Torsdag

Har inte riiiktigt haft tid att skriva här.. Verkligheten har dragit igång. Kan lova att jag var död typ när jag skulle upp i tisdags, och föreläsningen gick minst sagt segt. När jag kom hem var det bara sova som gällde. Sen panikstressa till nollningen. Kul var det, fast hade nog varit roligare om jag inte hade haft så ont i halsen och så. Har lite bilder som jag ska lägga in någon gång...

Igår blev det myskväll hos Michelle med henne och Josefin, åt pizza och såg på Fucking Åmål (för jag inte hade sett den) och Hata Göteborg. Tummen upp!

Inget ont i halsen längre (y) typ. Bara en jävla hosta och sådär. Dagen var planerad så att jag skulle jobba och sen plugga resten av dagen.. Ehm.. så blev det inte. Magnus kom hit istället. Så ska dra iväg och jobba snart (ändå lättare att städa där dom inte är där och så, så ingen big deal) sen får jag väl plugga inatt eller nåt. Är ju ledig imorn med så det funkar väl kanske. Antagligen inte. Men.. Borde :p Hade ju tänkt att fixa omtentan denna gången ;)

Jaja, blir nog bra.


PUSS

RSS 2.0