Jag lyckas något oerhört ibland

Jag menar, hur många lyckas få kramp i bröstet? Haha. Skulle stretcha lite snyggt samtidigt som jag skrittade av hästen. Funkade väl sådär. Ont som fan gjorde det. Men HUR LYCKAS MAN?!?! Kanske sträckte mig? Men låter lika konstigt det..

Ett tredje inlägg idag. Har tydligen mycket att skriva för tillfället.

Ridningen gick iallafall väldigt mycket bättre än väntat, fyra veckors uppehåll för mig och Red Light var inte heller helt i form, nyvaccinerad och stått två dagar. Men vi kompenserade varandra rätt bra ändå. Han var himla stark och ganska pigg, men har man bestämt sig för at det ska gå bra så gör det faktiskt det ibland. Glad att jag red barbacka (som om jag skulle göra något annat på honom när det inte gäller hoppning..), sadeln är bara i vägen. Hade även en Donna med ett hett temprament med. Där var det sparka bakut som gällde vid varje galoppfattning, vilket blev en hel del eftersom hon bryter av till trav hela tiden också. Man kände sig lite i farozonen när man befann sig bakom den hästen kan jag lova. Var dock aldrig såååå nära, men ändå. Var bara fem stycken som red idag. Lagom. Jag kommer ha hyfsad träningsvärk imorn kan jag meddela!



Lilla Reddisan :) Hade bara lust att testa i svartvitt. Vet inte vad som blir bäst. Skit samma.
 

Som Johan säger så tycker jag att vi passar hur bra som helst tillsammans. Jag skulle verkligen köpa honom om jag hade råd och tid för häst. Skulle inte tveka om han skulle bli till salu och vara billig men.. nu när han väl kosta endel tror jag. Önska mig i födelsedagspresent kanske? Han är ju rätt gammal så.. Snart borde det väl vara dags för pension.


Jaja, skitsamma. Borde väl sova nu känner jag. Duscha bort stallukten till att börja med kanske. Jag är så seeeeeeg.




Aja, godnatt. PUSS

I väntan på mat

och kanske Peter om han orkade åka förbi. Tvivlar på det dock. Hursomhelst. Korten blev inte sådär.. asbra. Och det blev inte direkt några höstkort eftersom Frida bara ville att jag skulle ta kort på henne. Så vi åkte till vattnet och tog kort helt enkelt. Kallt var det.





Litet smakprov på vad som togs. Fick inte lägga ut några kort på Frida än, men kanske kommer senare någon gång...


Nu bär det snart av till stallet :)

PUSS

Höst på riktigt

Vaknade för en liten stund sen. Ont i huvudet sen igår, funkade inte att somna om. Gick alltså upp, letade efter lite mer effektiva huvudvärkstabletter, så jag slapp dricka treo, inte så gott det första man gör på morgonen kanske. Men, pappa har tydligen slängt dom eller något så fick bli en treo. Och två smörgåsar. Satt mig här, loggar in på min "användare" kollar upp i högra hörnet där det står "Karlstad -1 °c". MINUS?! Springer ut i köket, för jag menar, den där har ju haft väldigt fel förut. Vår termometer står på 2,5 °c, så det är iallafall inte minus här. Men ändå. Visst det kanske har varit minus fler dagar den senaste veckan eller så, men inte vad jag vet, eller har märkt. Så... Slutsats: Hösten är verkligen här. Och varför vara så chockad över det, det är ju ändå oktober imorn, men jag är inte riktigt med i tidsuppfattningen. Sommaren gick så förbannat fort..

Blir nog att gå ut och ta lite höstkort sen, om jag inte ska få ondare i huvudet. Har nämligen inte så mycket annat för mig. Kan försöka få med mig Frida och hennes systemkamera. Får se hur det går. Min kamera är väl inte heller helt dålig men.. Blir ju himla mycket bättre med hennes. KOMMER BILDER SEN!


Igår var sista jobbdagen för min del på typ två veckor. Vadfan ska jag göra nu? Kolla utbildningar. Kanske fixa One tree hill säsongerna och kolla dom i brist på annat, insåg att det hade börjat gå igen på TV:n i södags, men jag fick inte se för Peter. Snäll han... Fast, fick ju iallafall se de fem minutrarna som var kvar på Kändisdjungeln..


Roade mig lite med att ta kort på mig själv igår.. I brist på vettiga saker att göra.


Resultatet. Hyfsat omgjort, men ändå.


Nu blir det lite stickning och Andra avenyn och Riverside.

PUSS

Några timmar senare

och jag har kommit ganska långt på halsduken för att inte ha någon tid egentligen. Var ju och spelade och så också. Det är nog inte riktigt min dag idag känner jag. Så förbannat ont i ryggen så jag orkar inte tänka. Vilket inte blev så bra med spelandet, då jag inte hängde med alls. De andra tyckte nog att jag var lite jobbig. Men vafan.. vi skulle ju öva stämmorna så de fick väl träna lite extra då. Jag fixade knappt att byta lägen och grejer i långsamt tempo. Jag menar, det kan jag ju. Nu fattar väl folk antagligen inte så mycket, men ändå.


Mycket gammal bild på mig och min kära cello..



Imorse när jag lyssnade på P3 (som ni har hört några gånger att jag brukar göra när jag jobbar) snackade dom även om det här med alkohol och en undersökning som gjorts i Finland om vilka som känner ett extra sug efter det. Vissa målgrupper liksom. Resultatet var; Kvinnor som äter P-piller, de som är stressade och sånna som är bakfulla. Bakfulla var väl kanske inte så otippat, jag menar, en återställare har väl alla hört förut. Men p-piller? Jag har inte kännt något som helst mer sug efter alkohol sen jag började med P-piller iallafall. Det var något med en kick som kommer för testosteronet ökade i samband med intaget. Samma gäller då stressade. Fast då kanske det menas att suget kommer när man har smakat lite? Jag vet inte. Tyckte det lät lite konstigt iallafall. Kick får man väl alltid kanske, blir med social och sådär men.. Jaja.



När man står inne i maskinrummet och jobbar i sin ensamhet (oftast iallafall) står man ju som sagt och lyssnar på musik. Jag kommer på mig själv att hoppa till lite av glädje när mina för tillfället favoritlåtar kommer. Lite pinsamt om någon står och kollar på mig i fönstrena då kanske.. 

Två av dessa låtar som jag för tillfället lyckoskuttar över är





Jag har lite varierande musiksmak. Är även väldigt inne i R'n'b och såntdär jämt nu. Bra blandning.


Jaja, det var väl allt för nu.


PUSS


Måndag och bränt gummi

För det är så oerhört skönt att det är måndag igen och att helgen är slut. Eller inte. Hursomhelst. Dagen började med att jag vaknade tjugo över fem och var hyfsat pigg. Klockan skulle ringa kvart i sex. En smart människa hade kanske gått upp, men jag låg kvar, sådär så jag somnade precis innan klockan ringde. Bra Emma. Så trött ändå alltså.

På jobbet visade det sig att jag fick stå vid maskin med dagskassorna. Annars brukar det vara två maskiner, men ena var trasig så bara jag alltså. Lite stressigt. Blev inte bättre av att vid tio någon gång, började det lukta bränt. Bränt gummi. Skadad från dragracing som jag är lade jag inte så mycket märke till det, tycker att det luktar ganska gott ändå. Men, strax kom Tina och frågade om jag också kände att det luktade bränt. Efter det blev det bara värre. Mathias kom och så undersökte vi min maskin för det var den det luktade från. Efter vi hittade ett fel small det i den andra maskinen som var igång, så började det lukta något oerhört mycket. Så det var alltså inte min maskin iallafall. Det var motorn eller något på den andra som exploderade eller något.

Tillslut insåg väl Tina att hon inte kunde stå i den lukten, så jag blev kvar där själv. Såklart slutar då fläktarna att funka, vilket gör att lukten inte kan försvinna åt något håll, vilket gjorde min väldigt snurrig och sådär men.. Jag överlevde. Var lite rädd när Helena kom och sa att jag skulle hålla koll på maskinen, och att om det började brinna så visste jag var brandsläckarn var.. Men det blev iallafall inte så som tur var. Efter någon timme försvann iallafall röken och lukten och så. Då var bara stressen kvar...

Hann klart iallafall.

Lyssnade förövrigt på morgonpasset på P3 i morse. De stickade och virkade, vilket gjorde mig oerhört taggad på att sticka, det var ett tag sen kan jag lova. Så jag och mamma har nu varit och köpt garn och jag har börjat på en halsduk. SÅ SNYGG KOMMER DEN BLI!

Hur som helst har jag inte tid att skriva något mer nu, måste fixa mat och annat. Kanske kommer någon uppdatering på hur det går med stickningen sen.




Sånt garn blev det!




PUSS


Ont i magen

Fattar inte varför men, har haft ont i magen i en vecka nu. Först var det bara som mensvärk, men eftersom jag inte hade mens så var det lite konstigt, för såå ont brukar det inte göra innan. Nu gör det typ konstant ont, och speciellt när jag äter. Som något tryck över hela magen. Jättejobbigt är det :/ Borde kanske kolla upp?


Iallafall, igår kom lite släkt och så för att äta och sådär här. Peter var med också så jag fick lite sällskap. Efter "välkomstdrinken" kände jag inte magontet något speciellt heller, så kunde äta mycket mat utan att ha speciellt ont. Lite vin och hm.. Likör? på det också. Det var trevligt, förutom att de hade med hunden (valp) som då tyckte det var väldigt kul att jaga katter. Och våra katter har då inte förstått att hundar är lite.. farliga sen vi skaffade Joppe, så det blev lite chockartat. Så jag tänkte, "jag bär upp Kattiz på övervåningen så kan hon vara där" sagt och gjort. Fast halvvägs kommer ju Dollar (hunden) och ser att jag håller katten. Resultat: Mycket rivsår på mina armar. Skönt värre.

Dom drog ganska tidigt iallafall, så blev det lite kortspel, och Peter förlorade, stort. Jag vann ganska rejält, även att jag försökte hjälpa Peter så mycket som möjligt. Hursomhelst blev han ganska sur. Mycket nödvändigt. Så han åkte också hem rätt tidigt... Väldigt kul. Resultat: Jag kom i säng ganska tidigt för en gång skull. Resultat av det resultatet: Jag var ganska pigg när jag blev väckt av telefonen vid tjugo i tio. 

Vilket innebär att jag är ganska uttråkad jämt nu. Vilket kanske märks av mitt oerhört innehållsrika inlägg. Skit samma. Vet inte riktigt vad det blir idag. Det återstår att se... Måste kolla kändisdjungeln.

Och jag hittar inga bilder som kan vara kul att titta på så.. Jag skiter i det :p

PUSS

Sömnproblem

kanske inte så intressant för er att veta, men jag kan verkligen inte sova för tillfället. Det är helt sjukt. Är astrött, går och lägger mig, men kan verkligen inte somna. Sen blir jag hungrig efter någon timme, och då kan jag ju inte sova för det. Så då hämtar man något lättåtkomligt, men då blir man pigg för man är uppe och går och måste tända lampan någonstans (om inte annat så i kylen). Så.. jag är typ konstant trött för tillfället. Förutom när jag har sovmorgon för då sover jag på morgonen istället. Men typ idag, när jag började sju, har det varit väldigt kämpigt kan jag lova!

Tänkte att jag skulle ut idag, men orkar verkligen inte. Speciellt inte när jag har mensvärk och allt (utan någon mens, men ändå..). Så det blir nog att ta en lugn fredagkväll (för ovanlighetens skull..) tror jag.

Det är ju även kul att man har blivit helt utbytt nu. Känns iallafall så. Aja, inte första gången kanske.



Måste städa idag också. Det är något jag ser fram emot något oerhört.



Kolla likheten, för de som inte har sett headern.

Sex år VS. 18 år     Synd bara att jag inte har orkat fixa så att de är lika högt upp och så..




Aja , PUSS

Citat

glömde skriva!

Dagens citat, lyssnade på P3, mammas nya kille

"Vi föds och vi dör. Däremellan lägger vi handen på plattan, skrattar och drömmer om oskyddat sex"

Kändisdjungeln som gäller. Karl Petter är hyfsat skön. Jobbar med hans syster. Hon är rätt skön hon med!


Puss.

Igen.

Rån och jobb

Mm.. som de flesta kanske har hört ett par gånger idag så blev G4S cash center i stockholm rånat idag. Som många vet jobbar jag på G4s. Inte i Stockholm men.. ändå. Det blir lite ringa på vattnet om man säger så. Säkerheten ytterligare ööhm.. tilltagen? Vakter överallt och så vidare. Men framförallt mer jobb antagligen. Eftersom vi måste hjälpa Stockholm. På ett sätt är det gött att få jobba mer, men skulle ändå vara ganska skönt att vara ledig i helgen.

Fick förövrigt schema för oktober idag. Fyra dagar jobbar jag. Jag lär ju behöva alla extratimmar jag kan få. Minst sagt. Den stora frågan är fortfarande vad jag ska läsa.. Snart sista ansökningsdatum. Bajs.

Annars tycker jag att dehär rånarna har för mycket fritid om de orkar planera något som bara händer i filmer med helikopter och sprängmedel och vapen. Och jag är jävligt trött.

PUSS

Onsdag

Hinner egentligen inte skriva något, måste göra mig iordning och dra till jobbet, men om jag är snabb så. Igår blev det jobb, sen fika med tjejerna på Wayne's. Det var mys. Tog dock inga kort, och hinner inte lägga ut dom korten från i lördags nu heller. Kommer nog inte orka lägga ut dom alls.

Efter fikat blev det hem och sega lite med pizza och sådär, sen vidare till Peter, som för övrigt är väldigt bra. Vi var nästan ute på taket efter att varit nere i källarn och uppe på vinden och allt. Ganska glad ändå att han inte hittade nyckeln. Det är förbannat högt. Jag hann dessutom med bussen hem, mot alla odds. Då var jag lite glad. (Orkade inte ta bilen ifall jag skulle behöva fickparkera. Kan verkligen inte det längre :S) Fick dock sitta framför en gubbe som satt och pratade med sig själv hela resan. Nej inte i telefon eller något, konstant oavbrutet med sig själv. Satt på musik på min oerhört fina gamla mp3-spelare, höjde mycket, men han hördes väldigt mycket ändå. Vad är det för fel på folk?!?!?! Jaja.. det var väl en upplevelse.


Missar ridningen idag igen :/ börjar bli tråkigt detta. Nästa vecka blir det iallafall. Kanske så jag har tid att rida någon mer dag också så det inte blir så många igenridningar.

Nej nu blir det dusch. Och pepp inför jobbpasset. Hatar 11-20 passen. Stå hela tiden och med stora jävla påsar som tar aslång tid i maskinerna. Blö.

Jaja, Puss!

Måndag

och september är snart slut också. Snart är alla löv borta från träden och allt detdär. Deprimerande. Men fyller ju iallafall år snart, en positiv sak iallafall. Måste köpa en fet vinterjacka så jag inte fryser så förbannat också.

Menmen, iallafall, lördagsen utgång blev väl snarare ett fiasko än något bra, men förfesten var nice. Väl ute var det heldött, så vi drog och käkade istället, och jag var sur för att Peter inte hade på mobilen och jag skulle behöva sova hemma (han var på bio, enkel förklaring där). Typ. Fast hade chansen att gå hem till han sen ändå, men då hade jag insett att jag skulle sova hemma och var sur för något annat, och ansåg att jag kanske inte skulle pesta till hans tillvaro bara för jag var på dåligt humör :p Dessa piller är... jobbiga, minst sagt. Allt går upp och ner och fram och tillbaka i ett jävla tempo. Men folk är förvarnade iallafall.

Hursomhelst, bilder från förfesten!


Ja men vi är helt normala iallafall!

Jag och väggen :p


Nehej minsann nu vill det inte funka att lägga upp mer bilder, de får komma med i nästa inlägg helt enkelt.

 

Igår fixade jag en ny klocka, har gett upp hoppet om att det ska gå att laga den jag köpte i Turkiet. Sedan drog Peter runt mig på stan ett tag tills jag höll på att dö av värmeslag (klimakteriet? Lite tidigt kanske). Drog hem till han en stund för att sedan dra vidare till en kompis till hans syster på lite fika, och jag skojar inte när jag säger att jag aldrig har sett så fina muffins och så mycket hembakta kakor/muffins och liknande på samma ställe. Det var helt underbart gott! Hon hade en jättesöt katt också, med såndär jättetuff päls (typ, allergivänlig).


Och här kommer det allra bästa med gårdagen. Håll i er. Klockan 18.47 entrade vi Brunos lägenhet för att... SPELA BINGOLOTTO! Haha. Alla var oerhört taggade innan det startade, men det där förväntansfulla i alla dog ganska snabbt, och konstaterandet kom efter en kort stund "Bingolotto sög". Men jag vann. En ny lott. Gud vad glad jag blev. Eller inte. Så om någon vill ha en bingolott tills på lördag(?) kan den alltid få min, för jag vill inte spela igen ;) Kan alltid rätta på internet annars.


Efter det begav jag mig hemmåt och kollade Andra avenyn innan jag gick och la mig. Idag har det inte hunnit blitt så mycket mer än att varit ute med hunden, men ska spela cello och sådär snart. Kanske blir film ikväll också, får se... Börjar ju ändå sju imorn..
 

Aja, Puss!


Lördag

En mycket trött lördag dessutom. Kvällen hos Sebastian var mycket trevlig igår, lite sorgligt att säga hejdå, men det är ju inte såå långt till jul egentligen så... Fick skjuts av Daniel in till stan efteråt sen blev det att kolla klart på någon film Peter såg på (okej, jag sov lite halvt större delen av den, men ändå). Inte riktigt min typ av film. Var hur trött som helst när vi gick och la oss, men självklart kunde jag inte sova, som vanligt för tillfället. Så, jag låg där och räknade får typ. Riktigt kul. Eller inte.. Så lite trött idag.

Tog en liten power nap i solen förut, med hunden liggandes över mina ben,  men det var ganska mysigt ändå. Tills solen försvann bakom träden.


Och nu har alla sett mina fina pyjamasbyxor också :p

Hittade en till som var lite trött, nämligen min kära mor, som låg och sov på bordet. HAHA.

Så går det när man pluggar.. Kanske.


Hursomhelst... Var ju begravning för Linnéa idag. Jag bestämde mig tillslut för att inte gå. Så nära var vi ju inte, så det skulle kanske kännas lite fel. Fast, ångrar det kanske lite. Fast, jag hatar begravningar (vem gör inte det?!) så kanske mest inte gick för min egen skull. Jag och Josefine skickade iallafall kondoleans med 150 kr var till Barncancerfonden och sådär.



Senare blir det att dra ut iallafall. Var ett tag sen. 4 veckor. Vet dock inte vad jag ska ha på mig..


Boktips: "101 whisky du måste dricka innan du dör" Oerhört roliga smak och doftbeskrivningar!

PUSS

I brist på annat..

Sitter och väntar på Peter, som skulle ta och komma hit, så i brist på annat tar jag och skriver lite här. Har vant mig vid hårfärgen ganska mycket nu, är riktigt bra när man har sminkat sig (blir lite stor kontrast annars eftersom jag är ganska vit i ansiktet egentligen) det är väl typ, pappa och mormor som sörjer det blonda. De på jobbet kände inte igen mig igår. Det var lite kul :p

Ikväll blir det väl lite "myskväll" hos Sebastian innan han åker, sen får man väl se om man sover hemma eller någon annanstans. Som om det finns så många ställen att välja på :p

hm.. jaa, vad finns det att skriva? Jo, lyssnade på p3 igår under tiden jag jobbade, Sanning eller bullshit. Och för er som då inte lyssnade, visste ni att myggor dras till kåta personer? Snacka om sexuell dragningskraft. Lite kul att veta kanske. Tror dock inte det är därför jag får så mycket myggbett men.. ändå.

Okej, jag har faktiskt inget vettigt att skriva här, men som sagt.. I brist på annat.

PUSS

Då har man gjort det igen

För ungefär två år sen tog det slut mellan mig och Martin, vad gjorde jag då? Jo jag startade singellivet med att färga håret. Väldigt mörkt. En stor förändring synd alltså i min hårfärg, eller något. Nu då. Inte singel, saknar det inte ens. Så... Svart hår. Mellanbrunt skulle det bli men.. Svart blev det. Peter kommer få chock. Han gillade det blonda tror jag:p

Men, vad tycks? Jag har inte riktigt vant mig, men det är väl okej.. Syns inte så mycket, men jag kunde inte få till ett kort som inte var suddigt på något annat sätt..


Mormors kommentar: "Men dra åt helvete!" Haha, tack mormor.


Förövrigt hade jag ett sjuhelvetes migränanfall, men det tog med sig min förkylning, så det kankse var bra. Missade dock en arbetsdag och ridning. Men gött att vara hyfsat frisk iallafall!


PUSS

Jag är ingen modebloggerska

Eftersom jag fått lite "ris" för att jag skriver för mycket om hur jag känner, hur jag mår, vad jag gör och har för långa inlägg så tänkte jag att jag skulle förklara detta. Jag är ingen modebloggerska. För jag kan ingenting om mode. Jag bloggar inte om sport, för den enda sporten jag följer är mig själv i ridningen, och, det är bara för skojs skull jag rider, så det finns inte så mycket mer att skriva än att "det gick bra, han var jätteduktig" eller "idag gick det åt helvete" eller något liknande. Jag skriver inte om film eller böcker eller tv, även att jag kollar på mycket tv, film och läser mycker böcker. För att jag gillar inte att recensera.

Jag skriver om mig själv. Mitt liv, mina sjukdomar, mina känslor och vad jag gör. Varför? Jo, just därför att det är det enda jag har ganska mycket koll på. Och, mitt "bloggnamn" säger väl ganska mycket om vad bloggen handlar om?

Och gällande mina långa inlägg; jag orkar/har inte tid att skriva varje dag, vilket innebär att det kan bli ganska mycket och ganska rörigt ibland.. Men försöker faktiskt skärpa mig med det.

Hursomhelst har jag fått mer läsare, så lite bra borde väl någon tycka att min blogg är??

PUSS

Måndag

Skulle egentligen skrivit igår så det inte skulle bli så mycket, men hann verkligen inte. Kan börja med att säga att kvällen var väldigt bra med "folket" i lördags. Det var kul att umgås igen. Och himla bra film och så vidare. Snart försvinner nästan alla :(

Men iallafall.. Igår blev det Ikea, där jag fixade en byrå och lite annat smått och gott, det var lite skoj. Sedan blev det blandannat att köpa hårfärg, och säga farväl till det blonda håret på ett tag. Blev inte så hemskt som det brukar bli när jag färgar det, men får nog göra om det för det blev lite grönt längst ner :p

Efter färgningen började jag och mamma skruva ihop byrån och så.


En bit på vägen. Hunden och även ena katten var väldigt hjälpsamma!


Mata inte djuren, ha-ha. Ja, jag vet, min mobilkamera är superbra!


TA-DA! Mycket snyggt blev det, dock syns det inte så mycket med ljuset som varade vid tillfället, men iallafall, jag är mycket nöjd. Och Peter som inte trodde jag kunde skruva ihop saker. HAH!



Och såklart, hårfärgen. Syns inte så bra, men ändå. Det är inte blont iallafall:P Det gröna syns lite...

Iallafall, det blev ju så att jag skulle jobba idag, vilket inte var meningen, så all min planering rök, vilket innebär att jag är jävligt stressad nu! Vad som också kom som en glad överraskning imorse när klockan ringde kvart i sex var att jag har blivit förkyld. Bara sådär. Som ett brev på posten. Så då har man gått runt som en annan zombie hela dagen på jobbet och snörvlat och druckit så mycket vatten som möjligt för det gör ont i halsen. Vilket ledde till att jag fick springa endel på toan när allt vatten hade gjort sitt i halsen...

Blir jobb imorn med, även onsdag och torsdag, jag som bara skulle jobba tisdag och torsdag egentligen. Vem vet, kanske blir mer med. Passa på. Fast skulle vara skönt att bara ligga framför tvn nu känner jag. Men klaga är onödigt! Hoppas iallafall jag kan rida på onsdag. Annars blir det inte att rida på tre veckor. Vilket vore synd.



Nej, det var all tid jag hade! PUSS!

Jaha...

Kul att ingenting vill funka för tillfället, och jag har världens humörsvängningar. Ska iallafall vara med lite folk snart. Det var längesen, går inte ens att kalla dom "det vanliga folket" längre som jag brukade. Lite sorgligt kanske. Blir väl antagligen att sova hemma inatt också... Jaja, inget att göra åt.

Hej!

YES!

Jag lyckades bra med att locka håret för en gångs skull! Kortet blev int elika bra men.. för mörkt. Och jag har inte städat toaletten än...


Ganska bra va? Kan tillägga att jag bara stod där i en kvart också.. så hade väl kunnat bli bättre men.. orkade inte.

I brist på annat

Var uppe rätt tidigt idag, så har hunnit med att äta frukost och gå ut med hunden och så vidare redan, så jag har inte så mycket att göra jämt nu. Ska väl vara duktig och städa toaletten, men väntar tills min syster har dampat klart. Fattar inte hur man kan vara så PMSig. Iallafall... De vann fotbollen igår. Inte så oväntat. Men sen när ajg väl är klar för att dra till Peter (segade lite) mår han inte bra (typ hjärnskakning) så han skulle sova. Visst inga problem med det liksom. Men sen kläcker massa folk att man inte ska sova själv när man har hjärnskakning, så jag har ju panikat som en galning här och trott att han minst var död. Fast, det är han inte har jag kommit fram till.

Jag är himla bra på att överreagera. Men iallafall, kvällen spenderades här/tvn/lösa sudoku till två när jag insåg att jag borde gå och lägga mig.

Appropå det så skulle jag lägga ut en bild på Peters lagning av sitt saltkar, lovade jag. så, här är det:



Jag skulle även skriva instruktioner så andra kan fixa detta också. Kort och gott, tag tejp och snurra runt locket så det sitter fast. För att det inte ska bli krångligt att fylla på salt sen när det är slut, antar jag att man tar bort tejpen :p

Mycket djupt. Haha.

Gårdagens funderingar på vad man skulle göra på lördag visade sig inte vara så krångliga trots allt, eftersom att de som skulle komma hit skulle komma nästa helg istället. Så nu är det Forshaga eller ut som gäller. Får se vad det blir. Kanske drar ut ikväll, beroende på hur jag mår..


PUSS

Städtant

Yes. For real. Fick ett städryck idag, och har städat rummet och toaletten. Det tog sin lilla tid, men snyggt och rent blev det! Har även kommit på att jag måste köpa en till byrå så jag får plats med alla kläder. Lite bildbevis på att jag har städat:


Badrummet innan (allt är dock inte mitt, men ändå)


En del av rummet. Ursäktar de dåliga korten, men orkade inte ta med kameran upp, så det blev mobilen.


En annan del av rummet, den såkallade klädhögen.


En del av klädhögen från ett annat perspektiv.

Sen har vi ju såklart efterbilderna!


Badrummet :) Och nej, jag har inte orkat vrida rätt bilderna. Jag är lite lat.


En del av rummet:) MAN KAN SE GOLVET :o


Och den andra delen.

FINT VA? Fast, måste skaffa någon korg eller något att slänga ner massa grejer i, för det får itne plats i hyllan längre :S Inte lika fint. Det får bli en tur till IKEA någon dag framöver.

Annars har det inte blivit så mycket idag, har tränat lite och försökt sova, eftersom jag inte kunde sova inatt, men det gick inte under dagen heller. Allt blir så konstigt när man har jobbat natt.

Iallafall, jag hade tänkt att åka och kolla på Peter när de spelar fotboll idag, final och allting. Matchen började för tio minuter sen typ. Varför är jag inte där? För jag fick inte för Peter. För han skulle bli distraherad. Och så skulle jag tycka han var dålig. Och så skulle han säkert bli arg när han spelade, och det fick jag inte se. Tönt :p Så jag sitter här hemma och håller tummarna istället, hur tråkigt det än är.

Febern har lagt sig, och det är bra. Jobbade igår, det var lugnt och skönt. LIte utbrott från Miriams sida, men annars så. Nu har jag damm i halsen, det är inte så skönt däremot.

Veckans dilemma är vad jag ska göra på lördag. Följa med Peter till Forshaga på kräftskiva, stanna hemma och träffa släkt som kommer eller följa med ut. Jag är nästan 100 på att jag inte ska med ut. Vilket lämnar forshaga och hemma kvar. Fördel med forshaga: Det är med Peter och jag gillar kräftor. Nackdel: Känner nog bara Peter, vilket blir lite läskigt. Gillar inte att träffa så många nya folk på en gång. Plus att jag inte skulle dricka då, för jag skulle köra isåfall. Fördel med att vara hemma: Träffar dem inte så ofta och de är väldigt roliga. Nackdel: Utan Peter och ingen i min ålder, vilket kan bli lite tråkigt ibland.


HJÄLP!!!!

Tisdag och feber

Jorå. Jobbade natt inatt. Det gick finfint, tre raster blev det. En överdrivet lång vid halv fem till halv sex när vi satt och snackade om ingenting. Sen blev det att sova fyra timmar, och resten av dagen spenderades framför datorn/tvn, tills jag kom på att jag borde göra något. Kollade om Johannah ville med ut och gå, och det ville hon. Jämt innan kollade jag om jag hade feber, för det var så förbannat varmt, och ja, 38 grader... Det har jag nog inte haft på de senaste tre åren, men kände inte av något annat än att det var just varmt så det blev en trevlig promenad ändå. Nu är det inte lika högt, utan bara cirka 37,7. Hoppas inte det blir värre så jag kan jobba imorn.

Just för tillfället är jag aningens uttråkad och förbannat hungrig, även att jag åt för inte alls längesen. Min kropp är konstig. Har väl egentligen inget annat vettigt att skriva här, men kan ju lägga upp en bild på min sötiskatt.

Puss!

Lördag

Helgen och fredagen blev inte så farlig ändå, inte hittlls iallafall. Eller lite, men ändå. Peter kom hem igår, vilket gjorde min dag, och helg. Sov där och så. Nära till jobbet. Minuset blev just det att jag var tvungen att jobba idag, och jag orkade egentligen inte, men det gick väl ganska fort ändå. Ett annat minus är att det blir inte så mycket mer jobb för mig efter 1 november.. Jävla systembolaget som ska byta öööhm.. Företag? Eller vad det heter. Så jag får väl börja plugga eller något.. Och söka jobb. Eftersom jag inte vet vad jag vill bli.

Over and out.

En helt vanlig fredag

Fast ändå inte. Om det hade varit en vanlig fredag hade jag slutat om tre timmar typ. Istället jobbar jag kväll. Slutar 22. Värt på en fredag. Om det hade varit en vanlig fredag hade Peter varit hemma. Istället är han i Oslo. Hade det varit en vanlig fredag hade jag tyckt det var jätteskönt med helg. Men nu kanske jag ska jobba under helgen också, och om jag ska vara ärlig spelar det inte så stor roll om Peter ändå inte kommer hem. Att inte träffa honom på nästan två veckor känns tungt. Det räcker med fyra dagar tycker jag.

Iallafall blir det väl möte imorn vid halv tio, om jag inte måste börja nio på jobbet. Ska gå ur U-sekt nu, jag hinner ändå inte gå på mötena, och får aldrig reda på något längre, så det känns helt onödigt att vara med. Söndag blir det kalas för Lovisa som fyllde 12 år igår. Om jag inte måste jobba. Men tror jag skippar jobbet isåfall. Eller typ, jobbar innan och efter eller något om det funkar.

Någon som också fyllde år igår var Malin. Henne firade vi i fredags, med tjejkväll i Kil. Vägen dit var minst sagt.. skräckfylld med Katrin som förare. Var nog inte ens så rädd när farmor körde till Sälen i vintras. Vägen tillbaka till stan var bättre, för då var det mörkt så hon inte vågade köra så galet. Men så fort man kom in mot stan när det blev mer upplyst satte hon igång igen. Galet.


Pizza:)


Malin ser lite överglad ut tycker jag...


Här skådas djup koncentration när spelet "Med andra ord" kom fram.

Katrin körde mig till stan efteråt så jag sov hos Peter, som lyckades få mig att vilja sjunka genom jorden ett antal gånger på den lilla biten från stan hem till honom. Men det gör inte så mycket ändå :p

Söndags, efter beskedet med att Linnéa gått bort, kom Peter hit och kläckte den briljanta idén om att vi skulle segla. Jag kan meddela att jag aldrig har seglat förut, och det blåste inte lite. Väldigt mycket faktiskt. Och vet ni? Det var värre än att åka bil med Katrin. Jag var livrädd. Han såg inte så jävla säker ut heller. Fast det berodde nog mest på att jag skulle styra. Vet inte hur han tänkte när han kom på det.. Vi kom inte långt innan han insåg att det inte funkade iallafall som tur var. Då hade även vinden tagit till i styrka. Om det inte var för att han är så snygg och för att jag tycker om honom så mycket hade jag nog aldrig gått med på det.



Veckan har väl knallat på som vanligt, ridningen gick superbra, och igår var jag duktig och fixade piller. Jobbade även lite extra. Så sammanfattningsvis blir det nog ganska mycket extrajobb denna veckan.


Tror inte jag har något mer vettigt att skriva nu. Jo, just det, ska jag färga håret mörkt? Eller typ, mörka slingor?


Puss

RSS 2.0