Högskoleprov och Kenny Starfighter

Jorå, som sagt blev det Högskoleprov igår. Det gick itne så jävla bra men.. Det jag tyckte var svårast gick mycketmycket bättre än väntat iallafall. Var ganska drygt. Själva passen gick väl ganska snabbt, men man blev ju så hungrig! Sen var rasterna onödigt långa. Och jag drack onödigt mycket vatten, vilket gjorde mig onödigt mycket kissnödig. Men sånt är livet.

Efteråt fick Mondira guida mig lite på Kronoparken sedan tog Kimmy över det jobbet och drog med mig ner till centrum osv. Jag blev VÄLDIGT blöt om fötterna. Vad är det för mening med snö och slask nu liksom? Det ska ju bli vår. Ingen mer snö tack. Men iallafall så drog vi på bio senare. Kenny Starfighter, såklart. Och vet ni? Den var SÅ JÄVLA BRA. Nästan så jag måste gå på den igen. Fast känns onödigt att slösa pengar, men ändå. Och Björn Gustafsson var så jävla snygg (ja, jag är lite kär i han). Helt klart värt att se den. Jag gör ingen reklam för den alls :P

Min mobil är cp så alla mina bilder har försvunnit (IGEN) och även de söta filmerna på valparna :( Någon som vill köpa min mobil kanske?

Köpte skor till balen förut (y). Inte världens snyggaste kanske, men enda som passade i hela stan typ. Som inte hade för smal klack eller något. Men så är det när man har små och alldeles för smala fötter...

Aja, hade körlektion i fredags, och fyfan vad bra jag är :D Och jag blev en snöboll när jag väntade på bussen. Det var ju mysigt.. Bara så att alla vet. Jag har inget bättre att skriva än det här så det får väl duga.


Tjipp!


Du är en av flera tusen.


Shopping

Denna torsdag kan man sammanfatta med ordet "shopping". Eller rundtur på stan, för så mycket shopping blev det kanske inte. Skoldagen var hur slapp som helst, med noll seriösa saker på teckenspråket i princip plus sluta 35 tidigare. Den lektionen följdes av 4 timmar och 45 minuters håltimme för min del. Nej, jag överdriver inte. Så, vi drog in till stan. Jag hittade assnygga skor. Dock för stora så klart. Det är något fel på mina fötter. De kan inte vara gjorda för att passa i skor...

Sedan hittade vi Magnus, Oscar och Jonathan och roade oss med att kolla på Jonathan när han försökte bestämma vilken "mössa" han skulle ha. Han såg ärligt talat ut som Skurt (den där gröna figuren, för den som har glömt bort han) fast.. han var ju inte grön.. Men ändå. När de andra drog tillbaka till skolan drog jag mig till körskolan och gjorde teoriprovstest. Klarade äntligen så mycket som jag skulle till körlektionen imorgon! Dock har Emma varit så duktig så hon har tappat bort lappen som det stod det hon skulle veta till säkerhetskontrollen. Och ja, jag pratar om mig själv i tredjeperson när jag har gjort något dumt eller så.

Tillbaks till skolan och biologilektion. Den var minst sagt oseriös. Och varm. Och jag var taggad. Lite kortfattat om det bara. Efter vi slutade drog vi tillbaka till stan och medan vi (jag och Ellen) väntade på Mondira gick vi till Donken och köpte glass. Och tänkte köpa popcorn, men vi sket i det (jag känner mig för fet eftersom jag knappt får igen min klänning jag tänkte ha på studenten (jag vet, jag är inte det, men ändå))... Sen drog vi runt på en jävla runda. Jag fick mig ett linne och lite smågrejor. Skorna som jag var där för att köpa får bli någon annan gång. Ellen och jag töntade oss endel mot slutet, men vad gör man inte för att lysa upp tillvaron lite?? Aja.. Sammanlagt idag blev det väl typ, 6 timmar på stan eller nåt? Hyfsat döda fötter har jag nu...

Förövrigt har jag världens bästa röst för tillfället. Jag förstår inte hur jag kan vara så hes... Men det är väl målbrottet eller något. Jag är lite sen i utveckligen ;) Fast, har ont i halsen också, så det beror nog på det. Blir bra på högskoleprovet det. Sitta där och hosta.

Om en vecka är vi iallafall i Branäs nu. Jag längtar.

Och det var allt för mig, hoppas Ellen är nöjd med att jag har uppdaterat, tja!

ÄNTLIGEN!

Efter en helhelg (nästan iallafall) hemma hos Ellen jobbandes med projektarbetet är vi äntligen klara. Dock bara med första utkastet men ändå. Så jävla gött. Jag kan inte säga att vi var fullt så effektiva igår som idag men, det kan ju ha sina förklaringar. En är kanske att jag råkade somna några gånger och vaknade av att Ellen slog en penna i huvudet på mig... Men så går det när man sover för lite. Och att vi var och handlade så länge eftersom ingen visste vad vi skulle ha att äta. En annan orsak kan nog vara att vi blev aningens övertrötta lite senare på eftermiddagen menmen... Huvudsaken är att vi är klara :)

Blev lite filmkväll igår också. Million dollar slumdog, eller vad den hette, och Twilight för att den är så bra. Eller för att han är snygg. Välj vilket alternativ ni vill. Sedan var jag väldigt glad över att vi skulle sova. Och om jag ska vara ärlig var det längesedan jag sov så bra tror jag. Katrin fick soffan där hon sov med sina leggins på för att inte det skulle vara för mycket hudavlagringar kvar efter henne (ja, hon är lite skum.. ) och jag och Ellen sov i sängen. Förövrigt var Katrin inte så bra på att laga falukorv och koka makaroner. Men det gick ned.

Nu känns det nästan som man har lite koll på allt som är i skolan. Vilket jag egentligen inte har, med tanke på att jag måste skriva en bokanalys tills på onsdag och jar har inte ens läst en fjärdedel av boken än. Men det fixar sig nog. Sedan blir det högskoleprov på lördag. Jag lyckades komma i samma sal som både Katrin och Ellen, det var lite.. tufft, men tanke på hur många det är som gör det egentligen. Vad är oddsen för att tre stycken från samma klass ska hamna i samma sal liksom??

Hur som helst så har jag köpt en klänning. Den kanske funkar till studenten. Dock är den inte helvit utan den är lite svart också.. Ser ut som massa spermier i princip. Haha. Vi får se hur det blir helt enkelt. Den var inte för dyr iallafall, 330 kronor blev det. Nu är det bara skoproblemet kvar...

Efter många diskutioner inom detta ämne denna vecka måste jag bara visa min ståndpunkt inom strypsex (ståndpunkt och sex, ha-ha, vad rolig jag var nu). Den lyder: Inte sunt, jag skulle komma av mig om någon började strypa mig och.. det låter allmänt läskigt. Så nu vet alla det.

Och fredagen var trevlig. Och jag har inte börjat gjort mina sit ups än. Det är lite dåligt, med tanke på att jag skulle börjat i måndags. Men har nog tränat tillräckligt ändå. Har iallafall haft en jävla träningsvärk lite från och till hela veckan så. Det måste väl tyda på något (förutom att jag är dåligt tränad, och får träningsvärk varje gång jag rider osv). Får börja denna veckan istället. Och så måste jag börja skriva lite intressantare saker här i bloggen. För den är ganska dryg. Men det får duga för tillfället.

Nu blir det chokladpudding.

Byebyebutterflyverygoodgummisnodd!


Halkbana :)

Då var man ett steg närmare. Och så jävla kul var det! Jag har nu insett det roliga i att sladda och så :) Och så himla gött att få köra själv, utan någon som sitter bredvid och tjatar. Det var väl lite läskigt när hela bilen snurrade runt, men trodde det skulle vara värre. Och för de som vill veta så väger jag 1900 kg typ om man krockar i 50 km/h. Så nu vet alla som vet hur man räknar ut det hur mycket jag väger med jacka och skor på mig :P

Sen blev det att halvsova sig genom biologilektionen (Emma kunde minsann inte sova och har därmed bara sovit 3 timmar inatt.. det var skönt att gå upp vid kvart i sex då. INTE) för att sedan bestämma sig för att åka till Universitetet och kolla runt lite med alla folk man kände där. Hyfsat drygt var det. Men trevligt folk, så det funkade ändå. Och jag fick ju faktiskt några klubbor. Och kramar (om man räknar med Albins skakning av hela mig). Och en nära-krock-upplevelse. Albin kör lite.. galet.

Det här vädret gör mig väldigt glad förövrigt. Vårkänslor kan man ju kalla det. Inte för att jag blir kär eller så för det är vår, men jag blir så himla mycket gladare :D Och snart är det löning och jag kan gå ut och shoppa lite nya kläder. Och se på bio. För jag har bestämt mig för att se på Kenny Starfighter. Björn Gustavsson, Johan Glans och Johan Rheborg är ett måste!

Jag har kommit fram till att mina helger framöver kommer vara ganska fullbokade dock. Denna helgen blir det projektarbete. Nästa högskoleprov och så (inte för det tar hela helgen men ändå) sen bär det ju av till Branäs. Det ska bli skoj :)

Mindre än tre månader till studenten också. Jag har nästan fixat studentklänning. Och balklänningen är i princip klar, det är bara skor jag måste hitta så man vet hur lång den ska vara.

Nu blir det att åka och kolla på hundvalpar sen ridning. Det blir brabrabra.


Puss och kram, skumbanan (nästan rim iallafall.. )

Söndag

Det slog mig igår att jag vill inte förlora någon som har stått mig så nära för inte alls längesen. Men det kanske går i vågor. Jag klarar ju mig alltid.

Förövrigt fyller pappa år idag och jag har inte köpt något. Bra Emma! Har iallafall fixat färg så ska försöka få iordning håret idag (y)

Och sluta ljug för mig. Jag hatar falska människor.

Lördag och äckligt fjortisblond

Ingen bra dag. Gick och la mig vid tre typ. Vaknade vid åtta och var nästan pigg och hade dretont i magen. Kul. Bestämde mig för att inte följa med till stugan. Somnade om lite halvt några ggr, sen helt vid elva eller något och sov till halv ett. Läste genom svenskan en gång. Annars mår jag mest bara illa. Vetefan varför. Jag borde inte vara bakis, för jag nyktrade till vid halv elva eller något.

Annars var det väl bra igårkväll, förfesten var kul. Väl på nöjes var det väl inte så jävla värt, jag fick panik när alla drog i mig åt olika håll och hade inte råd att köpa något att dricka vilket resulterades i att jag var hyfsat nykter. För nykter för att se det roliga i det hela kanske. Iallafall dansen. Men det var nice att sitta och prata och så. Katrin klackade mig på fötterna ett antal gånger så min högerfot är halvt svullen och blå. Det är ju skönt. Det värsta är nog ändå att jag glömde min kamera hos Ellen. Jag ville se hur bilderna blev.

En annan sak som gör den här dagen till skit är att jag har sån jävla ful hårfärg. Skulle fixa utväxten igår tänkte jag. Men vad händer? Det blir fjortisblont, med lite gula inslag i! Och eftersom jag inte hade tid att färga om det fick det vara så igår kväll också. Får väl fixa det imorgon eller något. Hinner nog inte idag.

Och fyfan vad jag hatar killar som har sagt upp kontakten med en för att man inte ville vara mer än kompis och sen kommer och är fulla och ska ta på en och hålla på. Om det händer igen kan jag lova att du får en stor jävla smäll. Det finns gränser.

Katrin var annars ganska charmig på bussen hem, typ ligger och sover på JG, vaknar tar handen mot kinden och kläcker "Fan vad jag drägglar" sen lägger sig och somnar igen. Illa ;)

Jag kan meddela att jag härmed lägger ned det här med ris och ros. Det är så jävla jobbigt. Fast Ellen får en ris (heter det en ris?) för hon aldrig länkar mig.

Over and out


Jag lider med dig, jag gör verkligen det. Jag vet bara inte vad jag ska säga.


Fredag

Jag måste bara påpeka så att alla märker vilken bra fantasi jag har på mina rubriker. Det är helt sjukt.

Idag har jag överträffat mig själv lite, och gått upp över en och en halv timme tidigare än vad jag behövde (därav sitter jag här nu). Det händer i princip aldrig. Hade tänkt att jag skulle läsa klart svenskan i ena boken innan jag drar iväg till skolan. Förövrigt händer det inte så mycket, jag får snart ett ryck på hunden som gnäller konstant (inte för han vill ut och göra något behov inte, nej, han ska bara ut och lukta där tikar har gått). Det var även han som väckte mig imorse när han satt och ylade. MYSIGT.

Jaja, sen blir det samhällsdebatt om FRA, kan ju vara intressant. Inte. Men iallafall.

Alltså något som jag funderar på, hur ska man bete sig mot sin före detta bästa kompis? Alla säger att jag är för snäll. Men jag tycker inte alls att jag är snäll, lite lagomt otrevlig sådär. Ska jag bli ännu otrevligare? Jag menar, ska jag svara i telefonen/på sms eller så? Jag vet inte riktigt hur man beter sig. Och så funderar jag på om det inte borde kännas mer än vad det gör.. Men det kan jag ju inte riktigt bestämma kanske.

Förövrigt ska jag börja göra 200 sit ups per dag igen. Med början på måndag eller nåt, känns bäst så. Men, skiter i det de dagarna jag rider tror jag, då får jag ju ändå träning av magen så. Funderar även på att börja springa lite, men... Det är jag väl för lat för. Men det är ju tanken som räknas.

Och så måste jag uppmana folk till att se "Män som hatar kvinnor" för den är jävligt bra.

Och det här med ris och ros funkar fortfarande inte, för jag har inte träffat någon än idag. Eller, rosen får gå till Ellen, för hon har förfesten ikväll :D Kanske kommer någon mer ros senare och så.

Over and out.

Torsdag

Efter några isolerade dagar vid biologiboken är det idag det smäller. Eller, smäller och smäller, det är iallafall idag provet är. Sista lektionen, då är man inte lite hyfsat slut iallafall. Men men, skolkar från teckenspråket som jag gör så kan jag ju inte direkt klaga. Så egentligen borde jag alltså plugga nu. Men underhåller mig lite här sålänge.  Jag skolkar faktiskt inte helt, jag menar, jag ligger inte och sover eller så. Himla mensvärk bara (och nu vet alla att jag har det också) så orkar inte gå på studiebesök idag igen med den. Visst, det skulle vara intressant men... Ont. Men iallafall, det här provet, vi i vår klass har prov på 4 kapitel, medan de i B-klassen bara har på ett! Sånt där blir jag deprimerad på. Punkt slut.
         Jag kan typ ingenting heller. Eller inte tillräckligt iallafall. Jag förstår inte varför jag inte valde psykologi istället. Det har jag chans på MVG i, medan i biologin kmr jag inte få mer än VG, om ens det.

Och imorn är det Nöjes som gäller. Och förfest hos Ellen. Det blir grejer det :):) Lite synd att jag är pank bara :/ Eller nästan iallafall. Får tigga till mig ngt att dricka.

Förövrigt kanske det blir stugan på lördag, om jag orkar följa med. Tänkte att det kunde vara bra med en dag utan dator så jag kan plugga ordentligt (svenskaprov på måndag, 100 sidor i böckerna), och passa på att köra dig så jag får köra lite längre än vanligt :)

Och jag har en jävla massa saker som jag känner för att skriva här, men det får bli någon annan gång, för nu måste jag faktiskt plugga osv.

Dagens ros & ris blir det inget med såhär tidigt. Eller, rosen kan gå till pappa, för att han väckte mig (en viss person hade inte ställt min klocka, så försov mig en aning).

Over and out.

Biologiplugg

Yes, då har jag äntligen startat en ny blogg då, som något att göra istället för att plugga biologi som jag borde. Men iallafall, den här bloggen har jag faktiskt tänkt att hålla vid liv till skillnad från den förra.
 
Hursomhelst fyller syster 16 år idag, så grattis till henne. Blir väl lite tårta sen när hon öppnar paketen. Sedan bär det av till spelningen för min del. Jag har varit sådär duktig och inte spelat något alls under veckan som vanligt, så vi får se hur det går. Kan ju alltid skylla på för mycket plugg, för det är faktiskt mycket :/

Veckans "Attgöralista":
- Samhäll
- Geografi
- Biologi
- Svenska
- Spelning (utöver den vanliga gången)
- Sätta in 200 kr för mat på konto
- Fixa biljett till studentfesten, (kanske ngt att ha på mig också)
- Teori
- Present till pappa

Det värsta är att jag säkert har glömt något som jag borde göra och kommer komma på det alldeles för sent. Vi borde egentligen kanske ha ett möte i usek denna veckan, men har inte hört ngt av ngn eller sett ngt så. Hinner nog inte med det ändå känner jag.

Usch vad jag klagar känner jag. Kan vara bra med en blogg så jag får skriva av mig det kanske. Och nu ska jag göra vettigare saker.

Puss och hej, leverpastej

Btw, jag ska införa ett dagens ros och dagens ris hädanefter, men jag vet inte vilka det skulle gå till idag, inte rosen iallafall, så det får bli nästa gång.


RSS 2.0