Tisdag



Bra jobbdag förövrigt. En timme sen blev det migrän och åka hem till sängen. Borta nu iallafall!

Bra låt iallafall.

Bilder vettja

Ja men nej, jag har inte tid med bloggen. Inte ork heller.. Men bilder kanske? Från mobilen.. Typ från somras och framåt.











Minicello och normal cello:D









sååå.


Förövrigt har jag haft en asbra jul. Dock får jag inte så mycket till jullov när det bara är typ 1,5 vecka och jag jobbar större delen men.. Aja.

PUSS

Vi snubblar omkring i för stora skor.

Var tog min röst vägen? Kuuuul.

Måndag

Och jag dör lite på mitt huvud. Migrän. Skulle egentligen vara på föreläsning nu. Sen skriva PM till uppsatsen. Funkar inte.. Vill inte vara i skolan om det blir värre liksom. Men sitter och filar på det lite nu. Skrivit referenslista iallafall. Duktigt.

Som röda akvareller

Jag orkar inte anstränga mig för dig längre. Det är upp till dig nu.



Förövrigt får jag nytt golv i lägenheten idag. Eller imorn om inte spacklet hinner torka idag, gööööttt :D Sen ska jag ta lite bilder och lägga upp här så folk får se hur det ser ut. Fast, ska få in soffan först tror jag, känns bäst så.


PUSS

 

PS. Får antaligen ganska fett U på tentan. DS.


Tentafredag

Ojojojojojojoj vad taggad jag är för tenta. NOT. Men laddar med pizza innan iallafall. Och hunnit med typ ett stekt ägg (typ, som i att det var två stycken men råkade salta aaaaaaningens för mycket så det inte gick att äta). Hoppas jag inte behöver sitta hela tiden till sju ikväll, snacka om att förstöra en fredag..

Måste handla också. För jag har inget smör. Och har jag inget smör, har jag ingen frukost. Eller ja, ägg men det gick ju som det gick. Ätit upp yoghurten också. Och alla grönsaker. Kuuul.


Håll tummarna för mig på tentan! (Antagligen lönlöst men)

Och, Gud, tänk över dealen jag drog igår, okej?

Puss

Deprimerande

Köpte en klänning på Stayhard. Superfin. XS. Fick den idag. Och domen: Säck. Förstår inte hur XS kan vara så stort på mig? Vad ska jag ha då? XXXXS? Där rök den idén om julklänning iallafall. Suck.

jamenvisst.

"Avser ansökningen barn under aderton år"

Yes. Varför inte förnya språket lite i lagboken? Bara lite? Visserligen var väl inte detdär så farligt men.. Typ avtalslagen. Jag borde gå kurs i gammal svenska eller nåt. Jaja. Åter ner i böckerna.

Dan före dopparedan. Typ.

Käre gode Gud, om du gör så jag fixar den här tentan ska jag.. Eh.. Göra himla bra saker, jättelänge!

Amen.


RSS 2.0