Ja minsann, söndag igen.

Jag är sur. Här har man varit duktig och läst i ett jävla kompendium om tankeramar som jag inte fattar nånting utav, men iallafall, så tror jag att jag är klar. Men nej, då inser jag att det är åtta kapitel till att läsa. Vilket innebär över 100 sidor till. Nejtack. Jag gav upp. Spelar nog ingen roll ändå eftersom jag inte fattar nånting. Tar nog och börjar läsa i någon annan bok sen.

Hm.. Jaja, gårdagen bestod av årsmöte för U-sekt, och nu minsann är jag fri! Väldigt skönt. Sen blev det mest plugg och så. Agerade fyllechaffis också. Kom hem fyra inatt/i morse. Superkul. Menmen, får väl skylla mig själv antar jag. Var inte så mycket trafik iallafall. Jag och taxibilarna i princip.

Kan väl ta och lägga ut lite nollningsbilder, ifall datorn samtycker. Den är inte riktigt på min sida för tillfället. Spotify funkar inte alls, står massa konstiga saker, fattar inte varför... Jag har liksom inte gjort något ovanligt ;/


Den snygga outfiten ;) Dåligt kort och skärpa och allt sådär, jag vet.




Och nu orkar jag inte lägga upp fler :p Men himla kul iallafall..

Borde ta och läsa lite.. men orkar inte riktigt än.

Jaja, det var väl allt.

PUSS

För att hålla mig vaken en stund till...

Kolla denna. Hur bra som helst är hon.


Fredag

Jag har verkligen inte tid att skriva eller nåt för tillfället.. Bara så ni vet. Jag borde plugga. Fattade ingenting av föreläsningen :S

puss

Skola och nollning

Åh gud vad kul det är att vara tillbaks i skolan. Jag är seriös. Det är faktiskt det. Och så känner jag mig lite vuxen när jag går där på universitetet ;)

Himla bra klass och allt, typ bara fyra killar men.. Är väl inte så många killar som går socionom. Det gör inte så mycket. Haha.

Igår var det första nollningen. Hur bra som helst. Började med uppdrag och sånt på stan, kallt som fan kan jag tillägga. Himla snygga pannband och så hade vi... Inte riktigt min grej men :p Tänkte att jag skulle komma ihåg kamera idag så får ni se. Men iallafall, förfest sen på campus, sen vidare till Tempel, med dans och allt såntdär. Socionomer, sjuksköterskor och ekonomer var det. Fast på slutet var det bara jag och ekonomerna. Förstod inte alls var alla andra tog vägen :S  Hittade iallafall Amanda utanför sen när vi skulle hem. Det var ganska bra :p

Träffade ganska mycket folk man känner, och blev hyfsat förvånad ett antal gånger över vilka som gick vad :p


Jaja, blev lite halvflummigt inlägg. Tänkte bara uppdatera er lite om läget. Jag har ont i halsen och min röst är typ.. jättesexig. Ut ikväll igen. Fast tror jag drar hem tidigare, börjar nämligen klockan nio imorn, så kan behöva sova lite tidigare än klockan tre. Men får se hur det blir. BORDE ta det lugnt, med tanke på att jag har druckit lite för många kvällar den senaste veckan, men vafan, är det nollning så är det. Det händer ju inte ofta om man säger så.

Så skippar ridningen ikväll, får bråka med det där monstret någon annan dag istället ;)


PUSS

Slappdag

Jo, lite sleten är man väl efter två kvällar ute, speciellt när jag inte tog det så lugnt som jag tänkte igår. Men inte så farligt. Lite seg bara. Inte något värre bakis.

Utgången igårkväll blev väl inte som planerat.. Lite hm.. incidenter som gjorde det hela lite jobbigt. Men början och slutet var väl bra typ :p Tog typ två kort som inte blev bra alls så.. Kommer inga kort iallafall, om jag inte snor av någon annan senare. Som vanligt :p

Kan däremot ta och lägga ut ett från i fredags, där mitt hår syns lite, eftersom jag har sagt att ni skulle få se.

Jaja, hade inte fixat håret än där. Lite väl platt...


Börjar bli lite nervös inför imorn. Spännande :D Får se hur det blir..

Har faktiskt varit ute på en 50-minuters promenad med hunden, det tycker jag är duktigt minsann.

Puss

Några bilder

kanske kommer fler. Dom som läser både min och Katrins blogg får se samma bilder men..


Jag är en förbannat bra fotograf ;)

Jag och Katrin

Elin :)

Som sagt, kanske kommer fler bilder senare :p


Nej, jag har inte fantasi nog för en rubrik.

Ja hörrni. Igår blev det utgång med Katrin och Elin. Förfest hos Elin innan med blandning av drinkar och annat kul. Måste säga att drinkarna var mycket effektiva. Vet inte hur det kan komma sig men?? Haha. Nej men det var väldigt trevligt. Bussen ner till stan igen var lite rolig också.

Väl inne på Ankan var det rätt dött när vi kom dit men, man får väl göra det bästa av det hela helt enkelt. Att passa på att gå på toa innan det är kö ;) Hittade lite folk att snacka med (inte inne på toan då). Ganska trevligt. Fast tror de fick lite fel uppfattning om mig. Och oss. Fast det gör inget. Jag lär väl inte träffa dom igen. Antar jag

Sen kom Albin och Martin också. Trevligt :D Inte pratat överhuvudtaget med Martin typ på ett år och Albin har jag typ inte träffat något speciellt sen i somras.

Hm.. jaja. Helt enkelt en lyckad kväll. Höll på att somna i bilen hem, så för en gångs skull somnade jag ganska snabbt när jag la mig också. Fast har väl vaknat typ minst en gång i timmen. Fattar inte varför jag inte kan sova när jag har druckit?! :S

Well, det var väl allt för nu. Tänkte att Katrin skulle skicka över någon bild från igår så jag kunde lägga ut en här men.. Hon verkar ha gått i ide eller något. Hon säger "Snart nu" klockan är 12:18. Får se när "snart" är :p

Får väl bli ett nytt inlägg när jag har fått någon bild.. Ska nog ta med min kamera ikväll iallafall. Punkt slut.


PUSS

Då var det dags igen.

Man kan ju inte sitta kvar på hästen varje gång. Eller? Näe.

Jag red Donna. För hon var galen och jättepigg, och jag brukar ju rida henne bra. Enligt Johan. Det gick väl bra och så, ganska mycket som vanligt. Var väl lite värre än vanligt i galoppen, sparkade mer än vanligt och krånglade, men till slut fick jag ganska bra flyt. Ganska. Så bra som det går på det där lilla söta monstret.

Hursomhelst började hon krångla lite igen och gick in mot Johan med bakdelen. Och visst.. hon sparkas endel när man fattar galopp, men då kan väl Johan flytta på sig? Näe. Man kastar sittunderlagen på henne. För de som inte vet det är hästar väldigt lättskrämda djur. Så vad händer? Det har jag inte riktigt kommit underfund med än, men fort gick det. Sparkar och bockningar ? Jag vet inte, jag voltade av iallafall. Och landade med en kullerbytta. Ganska mjukt faktiskt . Huvudet fick sig en liten smäll, så ny hjälm är ett måste nu. Annars gick det väldigt bra. Speciellt med tanke på att jag inte hade skyddsväst.

Jaja, femte gången jag ramlar av. Inte så mycket ändå, med tanke på att jag har ridit i tolv år. Och aldrig slagit mig något speciellt heller..

Första gången var väl kanske den värsta, fast jag var nog mest rädd då tror jag. Kommer inte ihåg så mycket mer än att jag flög över halsen på Robin. Andra gången var ute i skogen på Fonzie. Han stegra och helt plötsligt stod jag bredvid honom. På båda fötterna :p Tredje gången GLED jag av Gråll. Vi stod nästan still. Annat än nu när jag nästan jämt rider barbacka.. Fjärde gången var för två år sen på Schebuur, och hoppning. Kort och gott hoppade jag över hindret själv.. Ena tummen blev svullen. Och så nu då. Känner inte av något iallafall. Hon är ju inte speciellt stor så var ju inte så högt fall iallafall ;)


Monster. Men jag tycker om henne ändå :p


Och nej, jag har inte tagit kort på mitt hår än. Kanske sen. Nu ska jag återgå till mitt städande.


PUSS

Onsdag

För att svara på Katrins kommentar till förra inlägget så kan jag meddela att jag ska lägga ut bild på håret, när jag har orkat ladda kameran så jag kan ta kort.

Har haft ont i huvudet i typ en vecka nu, lite fram och tillbaka, men iallafall så har det blivit mycket treo och andra tabletter. Inte för att det har hjälpt något speciellt, MEN hela mitt tandkött känns typ, uppfrätt. Eller sårigt iallafall. INTE skönt. Plus ny tandborste, så den är ju inte direkt mjuk. Gör inte det hela bättre... Menmen, vad ska man göra då?

Jaja, gårdagen var bra. Ibland förvånar jag inte bara andra, utan mig själv också. Jag är full av suprises ;)

Ridning blir sen. Jag borde nog egentligen åka och köpa en ny ridhjälm, men känns bättre om någon följer med som smakråd. Min är för liten, så om jag för en gångs skull inte har ont i huvudet innan jag rider så har ajg det efteråt för den klämmer för mycket. Jättebra.

Förövrigt köpte jag en asbra mascara igår. Bästa jag haft hittills iallafall.

Rekomenderas.

Puss

Tisdag

Har slingat håret. Typ mellanbrunt nu. Väldigt nöjd faktiskt :) Ingen utväxt längre. Hur bra som helst. Köpte en mascara på stan också... Nästan redo för skola nu. Asbra.

Puss

Lite bilder

Kan ju orka lägga ut lite bilder från fredagen iallafall. Eller ganska många...













Jaja, blev endel bilder. Har en massa mer, men antar att det räcker. Himla fint var det ute iallafall.

Puss

Måndag

Jag har härmed varit duktig och reggat mig på studentnätet och fixat lite sånt. Har även städat lite och sånt och varit ute med hunden. OCH ätit. Duktig jag. Även kanske fixat jobb också. Hon skulle höra av sig så skulle vi ses. FAN så bra :D

När mamma kommer hem ska jag fixa alla böcker och så inför "skolstarten". Jag är taggad.

Kanske orkar lägga upp mina bilder sen, har fel dator nu.


PUSS

Ajaj.

Ont överallt idag. Jag behöver en kram. Fel tid på månaden. Uscha. Jävligt bra kväll igår iallafall, tummen upp för Anna och Sebastian :)


Puss

Lördag

Egentligen har jag ingen ork för att skriva något här för tillfället, men jag gör det ändå. Lite kort sådär.

Ridningen gick asbra i onsdags, hur gött som helst att det är igång igen. Förutom galoppen gick allt himla mycket över förväntan. Fast det var jävligt kallt åt fingrarna. Och låren. Träningsvärk som attan.

Igår blev det pulka med Johannah. Eller, jag hade faktiskt en stjärtlapp om man ska vara korrekt. Det var kul. Visserligen hade stjärtlappen en tendens till att liksom, stanna, medan jag åkte vidare. Min rumpa var inte alltför glad över just det. 

Tog en massa kort också. När jag var ute med hunden och lite under pulkaåket. Men alla vet väl hur lat jag är med att lägga upp bilder, så drar väl det vanliga, "de kommer senare någon gång när jag orkar".

På kvällen blev det film och så hos Johannah. Det var minsann mycket trevligt :D

Nu ska jag vara duktig och skicka ett mejl så jag kanske kan fixa mig ett jobb också.

PUSS 

En liten sanning om mig

Jag är ett kontrollfreak. Jag gillar att ha koll på vad jag gör och saker runt omkring mig. Jag gillar inte överraskningar något speciellt för jag gillar att förbreda mig för saker. Jag stressar upp mig för ingenting och förstorar saker något enormt. Det är sån jag är. Det märks mer vissa perioder och mindre andra, men generellt sett är det så. Inte den bästa sidan hos mig, men jag försöker iallafall minska den.. Ibland går det inte så bra.

Jag gillar att ha lite rutin på livet, arbetslösheten de senaste två månaderna har nästan fått mig att klättra på väggarna här hemma. Speciellt under "julledigheten" när jag inte haft ridningen heller. Den börjar idag igen och jag väldigt lycklig över det. Det är en av de få sakerna jag kan göra för att glömma allt annat. Det är underbart.

Jag längtar till jag börjar universitetet också. Inte för tentor och massa plugg, men lite rutin, något att göra och träffa nya människor. Lite nervös förstås, lär väl bli mer närmare starten och så men ändå. Vet inte riktigt hur jag ska hitta där, men kommer väl in i det efter ett litet tag.


Jaja, då vet ni.

PUSS

Tisdag

Jag hatar den här jävla skiten...


Lördag

Internet är tillbaka så jag tänkte försöka mig på att lägga ut alla bilder från tjejkvällar och så. Om datorn inte misstycker.

Hos Ellen 091219


Malin och Mondira


Ellen Malin jag och Katrin. Och hennes tunga :p och jag orkar inte skriva mer bildtexter.






Nej jag är inte så tjock som det ser ut :p

Tjejkväll i lördags också med tv-spel och film och sådär






Hyfsat stökigt efter man har bakat kladdkaka kanske..

Lina tog en såkallad powernap. En lång sådan...





Drog till donken för att få oss lite mat, vilket Malin verkade tycka var väldigt bra:p Eller mycket mat för vissa..
Typ Lina som åt två big mac och en stor pommes... Helt sjukt.

Jaja, ikväll blir det utgång. Hoppas att bussar passar bra ihop så man slipper frysa alldeles för mycket.

PUSS

Torsdag

Har fortfarande inte internet på min dator. Eller ja, det trådlösa är fortfarande dött helt enkelt.. Tänkte iallafall skriva något nu när inte någon annan ska ha datorn eller nåt.

Har iallafall massa bilder från tjejkvällar nu, men såklart på fel dator. Om det tar för lång tid med internet så får jag väl leta upp något USB-minne och slänga över bilderna hit.

Igår blev det iallafall att åka med Ellen och hämta ett soffbord på Sommarlagret. Eftersom jag kör en kombi tänkte vi att det borde funka ganska bra.. Men njaaa, det blev till att åka med öppen baklucka vägen tillbaka. Läskigt värre. Fast, den riktiga utmaningen kom väl när vi skulle bära in det. Jag har ganska korta armar, så jag nådde inte runt eller nånting, så jag hade inget att hålla i, och eftersom det var tungt bara gled det ur mina händer.. Efter många om och men började vi liksom, snurra in det, för det funkade ju på snön, tills det blev asfvalt. Tillslut körde vi in det i bilen igen och körde bilen så nära dörren som möjligt, packade upp bordet så det inte blev så brett, och bar upp det. Det var lite.. krångligt, och trångt :p

Träningsvärk i armarna idag iallafall...

Blev att kolla fotbollscup också. Helt okej, fast egentligen tycker jag inte om fotboll :p

Jaja, idag har jag ingen aning om vad det blir. Ska väl vara duktig och göra situps som jag började med i förrgår. 200 stycken sisådär.

Hittade lite gamla bilder som kanske kan vara kul att kolla på, från förra sommarn/hösten iallafall, alltså 2008...



Syster och hund på en höstpromenad


Höst


Jag i en smutsig spegel. Hade ganska mycket annorlunda frisyr på den tiden..



Frida och Ida när vi roade oss lite i Högboda mitt i natten på deras gräsklippare :p

Oldie på mig


Från rix fm festival :p Mycket vackra. Ellen Ida Katrin och jag.






Söthästarna i stugan :)


Oerhört vackert...


Solnedgång vid Furusjön :)


Och såklart, mitt fina blåmärke efter att ha lekt med Balder (hund) täckte bara nästan halva armen :p


Och den får avsluta...


PUSS


Internet ligger nere

Jo, för de som inte har märkt det har vi typ inget internet här hemma.. Så uppdateringar kommer väl när någon har orkat fixa det :p

Puss

Alltmöjligt.

Hittade inlägget jag raderade igår, så här kommer början på min nyårsafton :p

Åt middag hemma först, vilket var en smärre katastrof i form av;

1. Mamma ställer fram förrätt på bordet. Går ifrån. Jag kollar ner, katten står på bordet och äter.
2. Jag har fått två stora gafflar istället för en liten till förrätten, jag tittar lite misstänksamt på dem, mamma får ett jävla utbrott och kan inte äta tillsammans med mig och pappa.
3. Katten som åt förrätten stäler sig bredvid bordet och spyr.
4. Kräftröran var dålig så pappa blir nästan som katten. Jag däremot petade bort den för jag tyckte den smakade konstigt.

Jättebra :p



Igår var det som sagt tjejkväll som gällde, bilder och så kommer senare!


PUSS

Jag är väldigt klantig...

Jag gjorde det igen. Hade nästan skrivit klart allt och sen tryckte bort. BRA EMMA! Får mest bara bli bilder, för orkar inte skriva om allt. Borde lära mig att kopiera ibland. Nyår firades hos Calle, med massa från klassen osv.

Hände massa småkomiska saker innan här hemma men orkar inte skriva allt igen som sagt. Morr.

Idag har jag iallafall åkt skridskor. Kallt var det.. Men annars så.

Bilder. Rådjur.


Drinkkväll med folk hos Robin :)



Och massa annat..


Egobild minsann.


Katrin Karlsson och biljard, inte bästa kombinationen otippat nog :p


Biobesöket i tisdags :p

Jag och mitt frusna hår och min frusna halsduk under pulkaåket :p





Har massa andra vinterbilder, men nu får det ta och räcka..


Tjejkväll blir ikväll.

PUSS

RSS 2.0