Hejhejhej

Här sitter jag och äter frukost. Är uppe tidigt som sjutton idag. Eller ja, vaknade tidigt av Magnus klocka. Eller mobil kanske.. Gick upp fem över sju. Börjar halv elva. Ska fixa det sista här, typ sista packningen och dammsuga och vattna blommorna. Och tvätta håret. Sen skola som sagt, sen hem, snabbt byta om, sen Stockholm.
Seeeeen bär det av imorn :D Känns fortfarande rätt overkligt. Hoppas inte planet störtar. Förövrigt kollade Magnus hur planet såg ut och typ vad folk tyckte om det. Tydligen det mest obekväma man kan åka med. Fast riktigt så illa tror jag inte att det är.. Får väl gå mycket så man inte får träsmak då. Fast jag ska läsa. Köpt Mari Jungstedts nya bok. Hennes böcker blir bara tunnare och tunnare... Så ska väl hinna läsa ut den. Om jag inte har migrän då. Eller om det är jättebrafilmer.
Nu ska jag speeda upp lite här så jag kanske hinner skriva lite hemtenta innan skolan också! Blir nog ingen mer blogg innan vi åker, så ha det så bra Sverige!
Puss!

Sol

Åhhej vad jag kommer smälta bort när jag ska rida sen. Sjukt. För en vecka sen var det svinkallt. Jag hade halsduk och hela köret. Nu känns det ju som jag kan stanna här istället för USA om det bara vore för värmens skull liksom. Men lite fler anledningar finns det väl ;)
Puss vettja!

Resfeber

Vågor av nervositet och förväntat kommer över mig lite då och då. Resfeber. Inte långt kvar! På torsdag drar vi till Stockholm efter alla slutat så sover vi där. Sen bär det av. Jobbigt om jag fastnar där när man ska in i USA. Ser ju ganska farlig ut liksom.
Over and out.

Förvirrad tisdag

Jaha, sedär, fick några timmar till att skriva på min inlämning innan skolan. Så går det när man inte har koll på schemat och tror man börjar kvart över tio istället för kvart över ett. Kanske till och med kan bli klar?? Eller iallafall halvvägs, vi ska inte överdriva!
Tur att det kommit lite nya pojkband, mitt pojkbandhjärta smälter! Okej, kanske inte riktigt. Men jag tycker faktiskt att den här låten är bra. Inte lika bra som BSB eller Westlife kanske men, ändå ;)
Sen var det någon jättebra låt på knr igår när jag drog till gymmet, hårdrock eller vad det är på måndagar.. kände igen tjejens röst jättemycket men kunde verkligen inte placera låten eller gruppen.. Inget sa dom efter heller. Ledsen.
Ska.skriva.nu.inga.ursäkter.godtas.
Ska bara sätta på mig ett par byxor så jag inte bränner huden av mig på benen. Galet varm laptop.
Puss

Kossor på bete!

Hallå hej!
Idag har jag varit effektiv. Ganska iallafall. Varit på kosläpp ute i Väse, kossorna var så söta när dom kom ut och skuttade, visserligen blev dom väldigt ställda med alla folk som stod där men släppte loss efter ett tag. Vissa vågade inte gå ut, och vissa vände nästan i dörren :p
Sen har vi tvättat, och jag har samlat ihop alla kläder jag ska skänka till barnhem i Polen. Har handlat också, och nu sitter jag och väntar på att mina muffins ska svalna så jag kan ha på frosting. Får se hur det blir. Nån gång ska ju vara den första för allt, så även med cupcakes!
Borde plugga. Men vill inte och orkar inte. Får se om jag blir klar med kommunskiten innan vi drar iväg. Fattar inte vad jag ska göra. Det suuuger. Har skrivit lite iallafall. Ska väl sitta lite på måndag också. Lättare att plugga när man är själv. Håller på att få psykbryt när Magnus spelar. Ett jävla frenetiskt klickande på mushelvetet, blir stressad som fan..
Var för övrigt på bio igår, The dictator. Mycket bra! Skrattade som fan!
Men lite bilder på kossorna då! Tog hur många som helst så blir väl några:p
Nu blir det frostingsdags!
Puss!

blabla

Lilla snuttan vad superduktig igår också. Lite piggare från början och fick en jävla fart ibland! Speciellt i slutet i en av galopperna när Mackan fick för sig att slänga av. Då blev hon minsann jätteglad och satte iväg! Ridbyxorna satt stadigt fastklistrade i hennes svett på ryggen så jag satt som gjutet, var bara kul! Inte att andra ramlar av då, men det märkte jag ju inte ändå förens jag fått stopp på henne. Men kul att se att den gamla damen fortfarande kan. Hon var ju rätt vild i när hon var ny, men det kan man väl absolut inte säga nu längre..
Sen skulle jag och mamma baka godis. Typ jordnötssmörsklet och sådär. VI skulle göra det. Jag fick hälla i mjölet när mamma vispade. Generöst.
Idag blir det lite plugg (med betoning på lite) sen iväg och hämta ett par ridbyxor, vidare till stan och köpa typ öronproppar och så för resan, sen vidare till Skoghall och antagligen tvätta bil och lämna den för den skulle lagas eller vad det var.
Apropå bilhelvetet. Var nere på stan i måndags. Jag och Magnus. Han körde dit, jag körde hem. Fick självklart ställa om stolen, eftersom jag är något kortare. Fine så långt. Kör en bit. Stannar för att köra ut på den andra vägen. Mitt i svängen när jag är över den andra körbanan (svängde vänster alltså) ÅKER STOLHELVETET en jävla HALVMETER bakåt. OCH HUR I HELVETE ska man nå pedalerna då???? Och Magnus bara skrattar. Kul. Jävligt kul. Tillslut fick jag honom iallafall att hjälpa mig. Tur att det inte kom några bilar. Och att ingen såg mig mer än Magnus.
Jaja. Det var väl allt.
Puss.

blabla

För dom som inte gillar hästar och ridning och sådär bör inte läsa, så ni vet ;p
Ridningen gick superbra igår!! Hade hoppats på att få Bruno, men eftersom jag bara red igen så fick jag ju välja sist så chanserna för det var ju inte så stora. Blev Penny istället. Lite skillnad, smidig och mjuk unghäst mot superstel gammal dam. Som dessutom typ var halt. Fast bara med tunga ryttare så jag passade jättebra enligt Johan. Lite skeptisk var jag väl.. Vill ju inte skada hästarna liksom! Men det gick väl bra, red barbacka för att det skulle bli lite mindre vikt och så också. Och så balanserar jag mig bättre i övergångar utan sadel också. SUPERSEG i början. Och stel. Värre än vanligt eftersom hon stått några dagar. Skulle mest stå still. Men bråkade lite med henne och hon gick lite framåt iallafall. Mest krökte hon på nacken och gick ännu segare. Johan jagade mig lite med ett sittunderlag, men hände inte så mycket då heller :p
MEN efter typ, två galopper hände det saker! Hon blev superpigg och VILLE gå framåt! Öronen var spetsade fram, och hon ville galoppera till varje pris. Jättefint i form också. Kände mig riktigt proffsig! Visserligen drog hon väl upp huvudet ibland för att få gå på mer, men ändå. Prestation av henne att bara gå framåt utan att man får jobba ihjäl sig uppe på ryggen. Guud vad underbart det var! Johan såg helt förvånad ut över hennes steg i traven som tydligen var jättefint (något borde hon väl ha kvar sedan hon var travhäst liksom). Det gjorde inget att det inte blev Bruno. Kanske blir Penny sen igen? Om hon får gå. Hon fick gå en timme till efter jag red, så får väl se om hon orkar. Har inte ens skavsår efter barbackaridningen så tar väl utan sadel idag med om det blir så. Fast kommer säkert bara gå dåligt idag bara för det gick så bra igår. Men det gör inte så mycket.
Åter till kommunanalyserandet.
Puss

Dödad arm och ingen hemtenta

Första dagen på typ två veckor som jag inte har ont i huvudet på, gööötttt!
Men har bajsont i armen istället. Fast bättre det. Det är okej i böjt läge. 90 grader helst. Rakt går inte. Gjorde nog något när jag tränade i torsdags. Fast kände typ inget förens igår. Bara träningsvärk. Lite värre än vanligt men inte så jag inte kunde sträcka på den liksom.
Igår var vi ju och klöv ved hela dagen i Väse, så det spädde väl på lite. Bar ju på något hela tiden, även om det inte var speciellt tungt liksom. Men får hoppas det är bättre imorn. Måste rida, eftersom jag är borta två ggr när jag är i USA. Förövrigt blir det ingen hemtenta gjord innan heller. Dumt. Får den inte förrens jag har åkt tror jag så endera får jag ta med mig böcker dit och sitta där eller göra efter och lämna in senare. Vill helst inte ha extra vikt i väskan hem därifrån, så får se hur jag gör. Spelar ju ingen roll egentligen om jag lämnar in den senare, bara att jag inte kan få VG, och det bryr jag mig inte om ändå så.. Men får se. Kan ju vara gött och bli klar liksom.
Har lyxat till det med jordgubbar idag. Riktigt gott, fast svenska är ju bäst. Och riskakor. Är mätt. Och nu sprängs snart datorn tror jag. Puss vettja.

Torsdag

Träningsvärken jag kommer ha imorgon alltså. Kommer vara helt sjukt. Och jag måste träna upp konditionen, förövrigt. Den suger. Fast det visste ni redan.
Intressant dokumentär på ettan förövrigt. Sjukt detdär.
Puss vettja

Träning

Har underbar träningsvärk i magen. Sådär så man knappt kan röra sig. Gillart!

Denna veckan har jag varit duktig hittills. CXwork i måndags, med femkilosvikten istället för 2,5, det kändes i magen vill jag lova! Och arslet. Bra det. Tio min cykling hann jag med innan också.

Igår ridning på underbar häst i cirka en timme (fast bara 45 min intensivt dåå) och sen blir det ridning igen. Har också varit ute på PW med hunden idag. Jävlar vad jag pinnade på. Joppe orkade inte ens gå framför och dra som han alltid gör annars. Förutom när något luktade jättegott då, fast då var det mest åt sidan. Promenad som annars brukar ta iallafall 50 min tog 30 min nu istället. Hunden blev blöt.

Tänkte nog dra till gymmet imorn också. Sen får det nog bli vila på fredag (eller något mitt på dagen) för eftermiddag och kväll går till klassen och middag och jag vet inte vad ;) lördag blir det att gå på vernissage på Konstgruvan så hinner nog inte träna något då. Kanske kan cykla dit? Söndag är det vedklyvning i Väse. Mina starka armar kommer nog bra till användning där!

Tänk om jag kunde vara lika disciplinerad med träningen annars också, vilken kropp jag skulle få! ... eller, kanske inte.

Åter till årsredovisningar av kommuner.

Pusshejs!


Söndag

Insåg precis att jag måste till stan innan USA-trippen. Har inga pengar. Måste sälja fonder. Måste köpa brunutansol (för att inte skrämma folk de första dagarna), senilsnöre (så jag inte tappar solglasögonen) och öronproppar. Och tryckutjämnare till öronen så jag inte har ont i öronen någon vecka efter flygningen. Och säkert massa mer småsaker. Så ni vet liksom.
Puss då

Det här med kondition.

Som de allra flesta som känner mig vet, så har jag typ sämst kondition. HATAR att springa. Och orkar inte göra något åt det. Kan väl cykla lite ibland sådär. Får för mig att springa typ.. en gång per år kanske? Och då ger jag upp efter typ hundra meter. Men det kan funka när hunden är med. Tänker inte så mycket på det då.
.
SÅ. Igår. Tog morgonpromenaden med vovven ute på skoghall. Hade glömt jacka. Var ganska kallt. Tänkte att jag kunde springa mig varm. Sagt och gjort. Gick sådär med tanke på att hunden skulle stanna och lukta ÖVERALLT. Eller äta gräs. Menmen, en bit blev det iallafall. Helt okej.
.
Idag. INTE HELT OKEJ. Kan fan inte gå. Så förbannat ont i mina benhinnor. Helt sjukt. Fel skor, fel underlag? Kanske. Har walkingskor. Sånnadär rumpskor. Inte helt idealt att springa i. Men lite borde väl fan funka??? Slutsats: Jag bör inte springa. Konditionen får vara åt helvete. Hellre det än att inte kunna gå. Bajs-infall med att vara lite hurtig ibland. Tacka vet jag gymmet och corepassen. Och spinning kan gå för sig. Och vikter. Och framförallt ridningen. Punkt slut.
Förövrigt har jag haft huvudvärk/migrän hela veckan. Inte tisdag eller onsdag. Eller lite under onsdagen. Går inte över. I måndags gick det över efter fyra migräntabletter, två bamyl och lite kaffe. Lagom så jag kunde fira valborg iallafall. Annars har det inte varit så mycket ljusglimtar. Ridningen gick väl hyfsat. Häst som stått några dagar. Ville inte sammarbeta. Varmt. Vägra galoppera. Och ställa sig i vänstervarvet. Bråkade lite. Lite bakut och bocksprång och alltmänt krångel, sen gick det nästan som på räls. Det gäller att visa vem som bestämmer!!
Blev klar med hemtentan. Lämnade in vid fyra igår, sista inlämningstid fem. Sen kunde jag koncentrera mig på migrän resten av kvällen.
Imorgon: Konfirmation. Hoppas huvudvärken kan hålla sig någorlunda borta iallafall.
Puss dåå

RSS 2.0