Solsolsolsol

UNDERBART VÄDER! Och jag har läst vanliga böcker. INTE kurslitteratur. För första gången sen jag började universitetet. Fast, borde ha läst några kapitel i den boken jag ska göra tentafrågor till. Men orkade verkligen inte, så började läsa en kriminalroman. Läste typ 60 sidor innan jag tröttnade. Riktigt dålig. Så snodde Fridas typiska tonårspocket. Syskonkärlek. Har typ 20 sidor kvar i den. Lättläst och inte som kurslitteraturen fast ändå lite inslag av socionomstuff. Inte vad jag brukar läsa men, fick duga. Suttit ute i solen hela dagen. Blivit brunare :)

Har även fått massssssa pengar. Eller ja, fått och fått. Semesterersättning från förra året. Mitt liv är hur bra som helst nu :D Eller kan väl säkert bli bättre men, det är bra iallafall. Skulle gärna slippa förkylningen.


Hur normalt är det att sitta och hoppas på att en person ska logga in på msn då? Inte så...

Hursomhelst, blir väl att passa valp imorn. Måste försöka vända mina matvanor. För tillfället äter jag inget på dagen i princip, för att börja käka massa på kvällen. Inte bra. Eller, inte sånna massor, äter inte så mycket när jag är sjuk, men ändå liksom.

VETTIGT SKRIVANDE!

"Romantik är nog ganska osexigt"

Puss!


Fredag som i söndag

Det har blivit så. Torsdag har blivit lördag och fredag söndag. Och usch vad jag inte mår bra idag. Fast var himla kul att fira Maja igår. Hade dock varit bättre utan en sjuhelvetes huvudvärk. Hmpf. Och eftersom jag inte hade någon Zomig nasal hemma (REKLAM) gick det inte över under natten heller. Så fick åka iväg och passa valp med migrän. Not good. Mormor fick köpa med så jag tog när jag kom hem, sen när huvudvärken väl försvann, hade jag asont i halsen och feber istället. Så min dag har bestått av sovande och tv. Och nysande. Gött ändå. Nej.

När jag kom hem inatt fick jag även klättra upp på stegen och halvt upp på taket för att ta ner katten. Som inte kan komma ner själv. Har hon kommit upp måste hon väl kunna ta sig ner???? Och katter har väl ändå nio liv liksom. Men nej.. Där fick jag klättra upp. Livrädd för stegar, speciellt om ingen håller i och höjdrädd. I högklackat. Men vi överlevde iallafall. Det var bra.

Har fått i mig en glass och en godisbit på hela dagen. Likt mig? Nej. Men skitsamma. Går väl över någon gång. Vill inte vara förkyld nu. Man ska ju bada och sådär ;) Ska nog försöka gå en liten sväng med hunden snart så han får kissa iallafall.

Borde skriva essä. Borde. Som vanligt, men som vanligt kommer jag nog inte göra det. Kanske senare. Efter "Så ska det låta" och sådär ;)


Förövrigt tog Michelle snyggaste bilden på mig igår. Kan lägga upp den här om hon facebookar den. Haha, det är nästan så man dör lite.

Får se vad det blir i helgen. Lite halvplaner, men får väl se hur mycket min kropp vill vara med :/

Puss!



Essäskrivande

Ni skulle bara veta vad duktig jag var igår. Helt galet ambitiös. Jag öppnade ett dokument, skrev "essä" hade dokumentet öppnat ett tag, tittade lite på det. Sparade och stängde. Jag kommer aldrig bli klar med den har jag en känsla av.. Men måste. Eller ja, skulle väl inte vara helt fel att ha hela sommarn på sig att skriva den istället, men känns inte så värt. Och om det bara har vart en som fått underkänt på den måste jag ju faktiskt klara den. Skärpning Emma!

Hursomhelst, så skiter jag i föreläsningen idag. Orkar inte vara i skolan från åtta till halv åtta. Skulle nog bara se film ändå. Och har läst boken vi går igenom, så det är lungt väl? Sen blir det firande av Majabaja, och utgång. Jag ska köra. Gör inget, jag går ändå på ipren så blir inget dricka ändå. Jag är bra på att tima saker (:

Ridningen var okej igår, inte så mycket mygg den här gången. Donna krånglade en aning och gnisslade tänderna hela lektionen men fick väl lite fason på henne till sist. Hon hade en fläta i svansen. INTE skönt. Varje gång hon öh, viftade på svansen? slog hon till mig i ryggen. Aj. Jag som inte ens hade spö på henne liksom :p


Jaja, ska väl gå ut med hunden och så. Sen kanske börja på essän. Borde det iallafall...

Puss!

Onsdag

Ibland förvånar jag mig själv. Jag mår bättre nu än vad jag gjort de senaste veckorna typ. Konstigt. Borde nog må sämre? Jaja, kommer väl till den punkten också någon gång kanske. Spinningen igår gjorde allt mycket bättre. Som vanligt, fast det var nog de längsta 45 minutrarna i mitt liv nästan kändes det som...

3 timmars sömn eller nåt inatt, tänkte alldeles för mycket på allt... Upp tidigt för att ta buss till skolan. Skickar sms till Michelle och frågar var vi ska vara. Får reda på att det är inställt. DÅ blev jag superglad. Bara att åka hem igen. Sov en timme. Nu bär det av igen om några minuter. Ett jävla massa fram och tillbaka minsann.

Nej, borsta tänderna igen och dra. Puss!

Lilla söta naiva Emma, sluta vara så blåögd.

Definitivt slut. Hoppas du är nöjd, det är allt jag har att säga.


Lite bilder

Har tagit mig i kragen och lagt in bilder från kamera och mobil. Så hät kommer lite bilder (:


Roade mig lite med att ta kort på cellon, i brist på annat..



höhö, tog kort så man skulle se klänningen i torsdags EFTER vi hade varit ute. Asbra kort.





Och så lilla Zorro också då :)





Well, that's all.

Puss


Soool

Är ledig och solen skiner. Perfekt :) Har varit lite valpvakt idag. Mina händer är lite mördade. Himla vassa tänder, men så söt så. Livet känns himla mycket bättre idag. Gjorde det iochförsig redan igår efter spinningen. Bra det.

Har fått ganska mycket färg idag faktiskt, kors i taket typ. Fast, ganska mycket för mig är väldigt lite för andra :p

Ska väl lägga ut bilder på den lilla vovven sen hade jag tänkt. Nu blir det ut i solen ett litet tag till innan jag ska iväg och spela.


Puss


Blabla

Så länge orkade jag ha bloggen på is. Och jag tror att jag har någon depression eller nåt. Det går jävligt mycket och snabbt upp och ned iallafall. Nu är det jävligt mycket nere. Det suger jävligt hårt. Orkar inte.

Dagen efter

Ehm.. lite bakis idag. Lite, inte mycket, men tillräckligt. Hyfsat seg. Blev Tempel igår, väldigt dött där men kul ändå :) Tänkte att jag skulle lägga ut en bild på klänningen men orkar inte hämta kameran jämt nu. Funderar starkt på att lägga ner bloggen, jag menar, hur intressant är detta egentligen? Får se hur det blir. Kanske får ligga på is ett tag.

Borde städa och borde verkligen börja med essän idag. Det kommer jag nog inte göra. Jag suger på att få till bra inledningar...


Sova eller nåt kanske innan jag ska ut med hunden igen.


Puss

Onsdag

Underbart väder idag! Har legat ute och läst större delen av dagen, förutom när jag cyklade iväg och klippte mig. Håret är kort. Asså, inte kort som i jättekort, men kort för att vara mig. Lite mer än en dm borta. Känns tomt, men friskt. Var gött att cykla. Min cykel är minsann mycket bekvämare än de träningscyklarna på sats. Var på spinning igår (y).

Blir att cykla till stallet sen med. Blir bra det.


Håret före (har ingen bättre)


Jag ser allmänt mysko ut men, så kort är det nu iallafall. Har inte varit så kort sen jag gick i ettan tror jag.


Tog lite kort förut, lite halvbra sådär. Men ändå.










Jag VILL ha en systemkamera. Tänk om man hade pengar...

Jaja. Ska gå ut och läsa det sista i "Kris och utveckling". Sen är det bara en bok kvar på den här kursen. Men den är feeet. Får se om jag orkar läsa den överhuvudtaget.


Puss


Tisdag

Sitter ute och myser. 21,3 grader ute. 21,3 grader inne. Visserligen började det bli ganska kallt ute.. Eller inte kallt men. Solen försvann iallafall. Som vanligt när jag bestämmer mig för att sitta ute. Men gött att kunna sitta ute i linne iallafall, utan att frysa. Snart sommar :D

Sitter och tittar på katten som går och slänger sig i alla grushögar hon hittar. Go hon..

Tänkte att jag kanske skulle börja på min essä idag. Får se hur det går med det, känns mer värt att läsa ut boken jag är inne på nu. Jag kommer nämligen inte på någon inledning... Jaja. Blir ridning eller sats sen också. Har ingen aning om vilket än men...


Vovvar.

Nej. För kallt. Jag borde hålla mig inne så vädret fortsätter vara bra...


Puss

Wihoo

Köpte en assnygg klänning förut :D Jussst so you know liksom.


Puss

Allt, lite kortfattat

Är hur trött som helst. Var uppe vid sex och körde tyskarna till bussen vid kvart i sju. Inte okej på en helg... Men iallafall, har haft himla kul de senaste dagarna, lärt mig ganska mycket tyska, insett att min engelska fortfarande fungerar som den ska och varit på Boda borg och halft blivit döv i kyrkan.

Underbart bra konsert igår, jag spelade inte ens fel ;) Himla bra akustik så blev ett jävla ljud när alla 80 st var uppe på scen.. För dom som inte fattat vad tyskarna gjorde här så spelade vi tillsammans. Som när vi var i Tyskland förra året. Inte för att jag tycker att dethär med att spela är världens grej, men himla kul när de är med och man gör massa annat skoj också. Sena kvällar och tidiga morgonar (y)

Tror dock inte smink är uppfunnet i Tyskland. Eller nåt. Eller så trivs dom bara med hur dom ser ut kanske... Jaja, jag kände mig snygg iallafall ;D

För lite tid på Boda Borg. Fast jag var helt supertrött när jag körde hem ändå.. Jag, Bea, Philipp och Joshua (tror jag det var iallafall, inte koll på alla namn) var helt jättebra faktiskt (y)

Tog inga kort, men alla andra tog en jävla massa så ska sno från dem och så kommer dom väl kanske upp här någon gång.

Orkar inte skriva saker. Saknar tyskarna, BIG TIME!

Puss

Sömn tack!

En natt utan sömn går bra. Men två, nej tack. Mår helt jättedåligt. Somnade flera gånger under föreläsningen.. Usch. Den här dagen kan någon gärna bara ta och radera.

Mitt liv är hyfsat ovärt jämt nu. Känns det som idag iallafall. Och jag måste fixa en grej. Men jag vill inte ta upp det.

Nej jag tycker inte synd om mig själv...

Sen kommer det tyskar. Jag är laddad, javisst. Kommer nog inte hinna skriva speciellt mycket under helgen...

PUSS

Tisdag, tror jag?

Min tidsuppfattning är helt urfuckad. Men det gör inte så mycket.

Somnade första gången vid halv sex i morse. Alltså, FÖRSTA gången på hela natten. Den var jag vaken några gånger efter det med. Vid halv tio eller nåt gav jag upp och gjorde mig iordning istället. Jag är minst sagt trött nu. Men worth it.

Hm.. var i skolan en stund på faddermöte. Ska minsann vara med och nolla till hösten. Blev lite deprimerad när det kostar typ 500 spänn för en overall men, det får väl gå. Försöker sova lite. Men det gick åt helvete. Förstår inte vad felet på min kropp. Sova måste man ju?! Jaja. Blir bra när jag rider sen. Eller inte... Ska läsa klart boken också. Bara 36 sidor kvar eller nåt så det går fort. Ska roa mig lite med att fixa naglarna också :)


Har även kommit fram till att jag skulle kunna hålla mig sysselsatt ganska länge på en öde ö, om jag skulle bli skeppsbruten eller nåt. Krävs bara några få förutsättningar. Och att det finns lite ätbara/drickbara saker så jag inte dör på en gång men :p Kul för er att veta...

Nej, nu ska jag stirra in lite i väggen (jag är såpass trött så det är intressant).

PUSS


Så himla jävla bra

Jag klarade tentan minsann! Jag som var 100% säker på att få underkänt. WOHO :D Detta räddade nog min dag.

Förövrigt har min vägg misshandlat mig något oerhört inatt. Mest i pannan. Tycker inte om när sängen och vägger går ihop och konspirerar mot mig..

Jaja, har varit ute på en morgonpromenad med hunden, nu blir det dusch och så vidare och lite mer plugg innan skolan. Psykologiska perspektiv. Typ allt jag lärde mig på psykologin i trean, så den boken gillar jag. Den går väldigt fort att läsa :)


PUSS

Söndag

Vi borde få reda på hur det gick på tentan imorn. Usch. Jag vill inte göra omtenta. Om jag blir godkänd börjar jag gråta. Utan tvekan. Men det händer nog inte. Bajs...

Vill inte plugga. OOOOOORKAR inte sitta och läsa en dag till.. Egentligen kanske jag skulle kunna skippa det, men vill inte ha allt kvar imorn och på tisdag. Har ju faktiskt läst ett kapitel. Läste klart Vardagslivets socialpsykologi går iallafall. Det var bra.

Jag ska städa idag. Sen kommer någon hit med en hund som kanske ska paras med Joppe, så då måste det vara fint minsann. Har egentligen bara lite kläder att försöka trycka in i garderoben (förstår inte att den kan vara full när jag inte har några kläder?) och dammsugning, så det går väl ganska snabbt. Men tänkte vänta tills Johannes och Frida har vaknat (för så snäll är jag).

Hm.. hade håret utsläppt igår, det händer inte ofta längre. Insåg att håret hade växt jättemycket den senaste tiden! Mitt hår brukar inte växa speciellt fort, eller ja, bara några cm efter man klippt sig sen brukar det bara stanna där (eller gå av när det växer, vad vet jag).. Känns som det är dags att klippa sig, visserligen vill jag ha långt hår, men känns så slitet och trasslar mest ihop sig...


Slitet, som sagt. Men hatar att gå till frisörer... Därav uppsatt hår så ofta som möjligt typ.


Jaja. Svammel.


Puss

Cradle of filth

Yes


Fastnat lite på den låten jämt nu.

Känner mig duktig, har varit och tränat. Har haft i hårinpackning och så också. Bra Emma :D Ska försöka bli klar med "Vardagslivets socialpsykologi" idag också..

PUSS

Fredagkväll

Ja, jag är tråkig idag och sitter hemma. Men har inte tagit en lugn hemmakväll på hela veckan så.. Hade även tänkt att plugga, men den planen gick i stöpet.

Idag har jag varit på superhumör hela dagen :D En viss person har stor del av anledningen till det. Snartsnartsnart. Några dagar sisådär..

Hursomhelst, har en bra konversation med Katrin på msn. Pratade om träning..

Katrin ' säger (22:16):

okej ;p

hmm ja min rygg är helt cepe efter afron igår

emmaandersson, säger (22:16):

 min vad är helt cp

Katrin ' säger (22:17):

rygg?

emmaandersson, säger (22:17):

asså, min VAD , som i ben

Katrin ' säger (22:17):

RYGG

R Y G G

emmaandersson, säger (22:17):

ja men gabanbnaädb

Katrin ' säger (22:18):

JAHA

HAHHAHAH ;D

emmaandersson, säger (22:18):

 hahahha

Katrin ' säger (22:18):

OMG

emmaandersson, säger (22:18):

väntade på att det skulle ljusna

Katrin ' säger (22:18):

:D 



Förövrigt är jag lite rädd för att mina bröst ska krympa av all träning. Det vore inte bra. Rent av deprimerande. Men, får hoppas att det inte blir så. Är rädd för att jag ska dra på mig någon ätstörning också :/ känns som jag har gått in i detta lite för hårt, men det kanske går över. Har ju aldrig haft något sånt innan. Men folk kan ju säga till mig om det går till överdrift med maten och träningen och så.. Om det skulle vara så.


Måste byta/sluta med p-pillrena säger mamma. Och så får det nog bli. Äta några andra eller något sånt.. För jag klarar inte av hjärtklappningarna. Blir bara mer. NOT good. Om det inte blir bättre får jag väl gå och kolla hjärtat, men tänkte testa att byta/sluta först...

Kanske skulle ta och slå upp boken igen så jag blir klar någon gång. Kanske. Ska försöka :p


Puss

När man borde plugga...

...men inte orkar, kan man ju alltid fastna lite vid datorn istället. Har faktiskt läst endel. Och varit på PPU också, kändes verkligen som gruppterapi idag, kan jag lova. Gick genom våra släktträd. Ganska intressant, speciellt med min twistade släkt med inslag av stjärnglans, självmord, cancer och rymningar från Kumla-fängelset. Och den obefintliga sammanhållningen...

Fixade mig nästan parkeringsböter också. Ställde mig i princip så långt bort som möjligt från dit vi skulle vara (okej, en kilometer typ men långt ändå) sen insåg jag att jag hade aningens bråttom dit, men skulle bli lagom promenad tillbaks till bilen liksom i solen. La i så jag hade parkeringstid till tjugo över tolv. Skulle sluta tolv. EHM. Vi slutade 17 minuter över tolv. Jag fick LIIIITE bråttom. Och jag stör mig såååååå på folk som släpar fötterna efter sig. Eller visst, gör det men flytta er för fan när man vill förbi. Morr.

Jaja, igårkväll blev det spelkväll med Maja, Josefin och Michelle. Fast, vi spelade typ inga spel. Pratade mest och massa andra konstiga saker. Och nu ska Josefin och Michelle också sälja smink, det blir bra minsann :d Fick dock jävligt ont i huvudet, så kunde inte sova inatt. Sen vaknade jag halv åtta i morse. Och kunde inte sova. Gissa om jag är trött? Går inte superbra att plugga. Ska nog sova lite sen.

Tog lite kort ute igår också. Blev ganska bra faktiskt. Tränade även. Afrodans. Mycketmycket jobbigare än sist. Träningsvärk har jag också, men det är gött. Blir nog spinning imorn tror jag.


Han är lite duktig ibland minsann.



Söthund.








Har jag någonsin sagt att jag vill ha en systemkamera?? Tror det iallafall....


Aja, Puss!

Rubrik

Idag har jag vaknat på rätt sida av sängen. Det är bra. Fast har ont i halsen, men det hör ju inte direkt till ovanligheterna egentligen, så skit samma. Stod och granskade min kropp lite i spegeln förut, helt otroligt vad stor skillnad spinningen har gjort på mig! Inte för jag har varit tjock eller nåt, men typ, höftfett och så har bara försvunnit och guuud vad snyggt det blev. Ja, jag tycker det.. Och vaderna har blivit himla snygga också. Ja, jag vet att det går fort i början, sen stannar det. Men om det stannar där det är nu gör det inte mig något alls. Borde väl börja med lite annat också så jag tränar typ armar också...


Idag blir det plugg. Kanske dammsuga också. Antagligen afrodans senare. Kanske ut, får se hur det blir med allas halsar och så vidare :p Och så ska jag kolla på Andra avenyn. Får nog bli nu innan jag börjar plugga (fast egentligen har jag redan börjat och läst några sidor men ändå), så jag vaknar lite mer eller nåt (kan vi ju skylla på).



Japp. Så är det.


Puss!

Jävla föräldrar.

Well. Jag kom hem från träning/möte och sånt för typ en halvtimme sen (när jag börjar skriva detta iallafall). Jag prioriterade att kissa och äta. För jag var väldigt hungrig. Men det var tydligen fel. FÖR OJ, jag har ju inte tagit bort träningsbagen, upptäckte pappa när han tog reda på FRIDAS alla kläder som låg i hallen. MEN FÖR ALL DEL TA UT ALLT PÅ MIG, GÖR DET! Sen kläcker han "du ska vara glad att jag bor kvar här" Jaha, och? Nej, jag bryr mig fan inte. Allt du gör är klagar. Och ni bara bråkar. Sen klagar på mig och Frida när vi bråkar. MEN INTE UNDRA PÅ DET, när vi lärt oss av er. FAN vad jag vill ha pengar och kunna flytta. Jag orkar inte.

Träningen var bra iallafall. Eller ja, jag orkade inte riktigt, men det tog iallafall. 55 min spinning. De tränar tydligen inför statsloppet. LIIIITE att ta i för mig kanske. Men det blir bra. Hon är bra på att peppa. Sen sa hon typ något i stil med tänk på den viktigaste personen i ditt liv. Och självklart tänker jag inte på mig utan någon annan. Hon bara: Er själva. Eh.. just det. Så kanske det är egentligen...

Världens tråkigaste föreläsning förut. Jag sov. Sen drog vi vid lunch istället för att stanna till tre. Jag orkade verkligen inte. Skitsamma. Har läst boken iallafall..


Hade tänkt att vara sådär tuff som alla andra och ha en "dagens outfit" idag. Men bilden sög. Och jag är sur. Så hejdå.

Tisdag

Har varit ganska effektiv idag, städat, varit ute med hunden på två mellanpromenader, läst endel i "Teamet" och lagat mat. Och ätit maten. Soppa. Pulversoppa. Jag höll på att bränna tungan av mig, ifall nån tyckte det var intressant att veta.

Blir att rida sen istället för imorn. Oriflamemöte. Ska shoppa imorn också. Och hinna träna. Jag har inte riktigt den bästa planeringen men... Får gå ihop på något sätt. Dra tidigare från skolan eller nåt (lyssnar ju ändå inte så slutet, utan bara sitter och klagar på att tiden går så sakta).

Har kommit på att jag vill gå någon nagelkurs, på riktigt. Men får se, finns väl inga i närheten antar jag.


Har inget annat vettigt att skriva,

Puss

Söndag

Har nyss varit på nagelkurs. Kul och så, fast visste mycket av det som sades redan men ändå. Naglarna blev riktigt snygga. Brukar inte lägga ner så mycket tid på dom innan jag målar och sådär annars (och har inte orkat köpa så mycket produkter heller). Hursomhelst, säljer ju produkter från Oriflame så det var därigenom helt enkelt.


Så ser dom ut nu. Och har inte missat på lillfingret utan det bara blänker till där. Så alla vet :p


Gårdagen bestod av stan och lite shopping med mamma, sen promenad och annat kul med Johannah. Hade med Johannahs grannars hund ut, himla konstig hund detdär. Fick världens ryck ibland och bara sprang runt runt runt sen la sig platt på backen ett tag, sen satte han igång igen. Söt iallafall :p


Efteråt spelade vi lite spel (något konstigt ett, men jag vann iallafall) sen blev det att kolla massa klipp på Youtube och sen Sunes jul. Gud vad jag skrattade, blev Joelbitar (som åt massa gräs), Bamse och Katjakaj och Bentebent, bland annat. Ni får några klipp från Sunes jul. Så underbart bra!




Nu får det räcka. Rudolf är så himla bäst. Gillar julbaket också, Rudolf: "Älskling, i år tar jag knäcken" Karin: "...På oss alla"

Haha

Jaja.. Har väl egentligen endel mer saker på hjärtat men.. Orkar inte skriva allt. Plus att jag inte vet hur jag skulle formulera det. Det blir nog bra iallafall, jag oroar mig för mycket..

Mitt huvud gör ont. Skräll. Borde plugga, men orkar inte sträckläsa.. Får väl göra mitt släktträd eller nåt istället.


Puss




Skit.

Ja men känns det otippat att jag inte kunde fira valborg eller? När allt för en gångs skull fungerade som det skulle, håret var bra, sminkningen satt som den skulle och kläderna var inte klanderbara (enligt mig iallafall). MEN NEJ, då ska man ju få MIGRÄN. Jävla huvud. Drog hem vid typ halv nio (trotsade huvudet och åkte till Michelle ändå, men det gick ju som det gick). Syster och Johannes var hemma. Att prata lågmält med varandra/i telefon finns inte i deras huvuden. Och inte fick jag ligga i min säng heller, för radion i mitt rum var ju tvungen att vara på. SUCK. Men somnade tillslut efter jag tagit en såndär zomig nasal, så det gick över vid halv elva. Sen låg jag och kollade på Zorro. Han är frän tycker jag, och hästen är så förbannat fin (man kan ju bortse från att den röker och dricker och allt ;)). Mamma och pappa var för en gångs skull ute (när jag faktiskt skulle behövt skjuts hem och så, bra timing), så var väl vaken tills dom kom hem (var ju tvungen att se så de inte hade druckit för mycket, ungdomarna) och somnade vid typ halv två..


Tänkte att jag skulle dra iväg och träna, eftersom jag inte drack något och så igår, men nu har jag svinont i halsen av dendär sprayen istället så får nog skippa det. Har ingen bil hemma heller iochförsig, men den kanske skulle hinna hem på en halvtimme. Kanske... Suck. Min kropp tycker inte om mig.

Hade iallafall seminarium igår. Det var mycket kul, och intressant. Kort och gott.


Kom hem! Jag saknar dig. Antagligen alldeles för mycket. Och kanske i onödan.

Puss

RSS 2.0