Ännu en ny vecka.

Ja men då var det måndag igen. Trevligt värre. Inte för att mina veckor skiljer sig så mycket på vad det är för dag men.. ändå.

Detta har dock varit en mycket bra måndag hittills. Hoppas det fortsätter bra också. Ska snart dra iväg och spela cello, kommer antagligen suga ganska mycket eftersom jag inte har övat något och har ganska ont i armen fortfarande men.. Åker väl dit ändå.

Kan meddela att jag diggar Magnus ganska bra som somnade mitt i ett sms igårkväll. Tyckte att det blev tyst i mobilen, sen efter ett tag fick man förklaringen. Bra gjort ändå :p

Och måste meddela läsarantalet har gått upp endel, och det är bra. vet dokc inte hur många som läser det strunt jag skriver men ändå:p


Har väl egentligen inget vettigt att skriva (som vanligt) men kände bara för't.

Aja, puss på det vetja.

Söndag och första advent

Skojade bara om detdär med inga biverkningar igår. Sakta men säkert blev jag först yr sen kom spränghuvudvärken som inte gick över på hela dagen. Var uppe vid tre inatt och tog tabletter (IGEN) och gå gick det över. Åt inget på hela dagen heller. Eller jo, en liten frukost, så får väl äta ikapp det idag kanske. Idag mår jag prima.

Har dock ingenting att göra tyvärr. Ingen som har tid att göra något heller av de jag kollat med. Men det brukar ju vara så på söndagar. Ska kanske ta mig en promenad, för att få lite luft sådär. Inte så mysigt väder med dimma och så men ändå. Började kolla på "Jul i Kapernaum" igår så kanske får ta och kolla några mer avsnitt av det :p

Känns inte som första advent. Snart jul. Usch. Jag gillar inte julen. Eller till viss del men.. nja. Allt är bara kaos här hemma och sen är det typ bara mormor som kommer. Skulle nog gilla den lite mer om vi var fler men.. Jaja, nu är det som det är.

Ska nog ta och skriva ett personligt brev till CV:t så jag kan söka lite mer jobb.


PUSS

Lördag

Inga läskiga biverkningar av sprutan än. Hade väldigt ont i armen inatt, men det var ju bara att sova på andra sidan då. Gör inte lika ont nu längre :) Har lite ont i huvudet, men det kan lika gärna bero på att jag inte sov så bra eftersom jag inte kunde ligga på min vänstra sida. Det är långt ifrån värre än vanligt iallafall.

 
Haha, mycket vackert kort på min arm och mitt fina plåster :)


Trevlig kväll igår, Peter och Erik kom hit så kollade vi film. Dålig film dock, såklart, men trevligt ändå. Peter missade bussen så fick hämta honom i stan. Sen köra hem honom också. Suger att vara ensam om att ha körkort ibland. Köpte kinderägg så vi skulle ha något kul att göra, men det var ingen grej som man skulle bygga ihop ändå. Blev lite besviken.

Jaja, idag vet jag inte vad det blir, skulle kanske vara kul att dra ut, men får se om någon vill med, till och börja med. Nu blir det frukost.


PUSS

Första friska fredagen på länge.

Japp. Då var det fredag igen. Har ganska mycket att skriva.. Har iallafall hunnit cykla till vårdcentralen med Josefine och tagit sprutan idag. Så får se om jag får några roliga biverkningar nu. Hoppas på att jag bara får ont i armen. Vill göra något kul i helgen som omväxling nu när jag mest degat i soffan i feber och halsont de senaste helgerna. Men med min tur vet man ju aldrig. Blir säkert huvudvärk.

Igår var jag hur duktig som helst och var först ute med hunden på en långpromenad i solen (och blåsten) sedan slog det mig att jag skulle städa. Och göra det riktigt ordentligt för en gångs skull. Så började med att städa bort alla kläder och packade upp sakerna från när vi var i stockholm (ett tag sen ja.. ) sen, hör och häpna, började jag damma. Överallt i mitt rum. Vet inte hur många gånger jag fick skölja ur trasan men.. Det var värt det. Assnyggt blev det. Hittade mitt CV också.. Bättre sent än aldrig kanske. Men lär inte ha någon nytta av det nu ändå.. Hursomhelst har jag inte dammat på aaaaslänge, så ett tag trodde jag att jag skulle dö ett tag men.. överlevde, tur att man inte är dammallergiker :p Städade inne på toan också, och dammsög lite här och där. UUH så duktig jag är. Tog en till promenad med hunden och sen plockade jag ur all ren disk ur diskmaskinen och laddade en ny.


Ett städat rum. Lite dålig vinkel men. Och skrivaren ska ut eftersom jag inte har datorn längre men.. Annars så :p


Andra sidan :p TV:n är lite ivägen. Ska nog fixa en platt-tv, fast.. sparar hellre pengarna tror jag.


Badrummet.. Vet inte var jag ska göra av allt mitt smink, så det får bli nessecärer. Inte helt snyggt men. Fridas sida som har utdragna lådor och så, bara så alla vet :p


Kvällen blev att dra till Joakim och kolla "The proposal" (måste tillägga att jag faktiskt cyklade dit :o) som var mycket bra. Jag hade bestämt mig för att den skulle vara dålig eftersom den verkade sådär.. förutsägbar och cheesy, men blev glatt överraskad :) Kan tillochmed tänka mig att se den igen.

Hemfärden blev ganska blåsig och uppförsbackig, vilket blev lite tungt med en cykel utan luft i däcken men.. överlevde:p


I onsdags hann jag också med sådär supermycket. Först en sväng in till stan och apoteket, sen hann jag precis hem, så smsade Johannah och sa att hon hade slutat, så drog vi och solade. Brände mig hyfsat mycket... Inte så himla smart men.. Var gött ändå. Och snyggt med lite färg (det som inte blev rött då).

Hann hem igen och slänga i mig lite mat, sen drog jag till Ellen och inspekterade hennes nya lägenhet. Fanns inte så mycket annat än en madrass där men, snyggt ändå. Roade oss med att göra handfigurer på väggen :p Drog sedan till Pekås och handlade, där Ellen hade lite mysko upptåg i form av hinderbana och sånt. lite skämmigt var det allt, men kul ;) Kom på många idéer om olika temakvällar vi borde fixa och så. Åkte tillbaks till hennes lägenhet, och jag klantade mig ganska rejält (behöver inte gå in på vad jag gjorde, många vet redan..) så kom försent hem, och nästan alldeles för sent till ridningen.

Hann dock dit så jag blev klar med hästen i tid, främst för jag sket i sadeln men.. Reddis var hur bra som helst och allt kändes som vanligt med att rida honom igen. De senaste gångerna har han varit så stel och stark och pigg så jag nästan trott att jag tappat ridförmågan men, nu var han sitt vanliga jag igen :)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer minsann :p snart blir det One tree hill iallafall ♥

PUSS


Tur att jag tänker över beslut noga..

Jaha, då har man varit sådär klantig igen. Mamma kommer tycka att jag är himla onödig när jag berättar för henne iallafall :p Hursomhelst, såhär var det... Igårkväll googlade jag "ID" för jag vill ha mineralsmink från dem. Skulle kolla hur dyrt det var och så.

Kom tillslut in på en auktion på Tradera (jag gör ingen reklam alls i detta inlägget) och det var ganska billigt. En liten svag röst i bakhuvudet sa att jag inte behövde någon foundation på ett tag framöver eftersom jag redan har två stycken som knappt är halvslut, men mitt jävla shoppingglada jag tyckte att jag kunde ju buda lite ändå, någon annan skulle säkert buda över... Kollade inte tiden för när auktionen slutade heller. BRA EMMA! Resultatet blev att jag vann auktionen och blev 248 kr fattigare. Inte jättemycket, men mycket för en foundation man faktiskt inte behöver. Suck.

Sånt är livet. Jag borde tänka lite mer på vad jag köper kanske.

Over and out.

Tisdag

Såntdär jättefint väder idag igen :) Borde gå ut och gå, men vet inte om det känns värt att göra det själv. Iochförsig kan det vara ganska avslappnande och så. Men lite bra musik också. Får nog fundera ett tag till.


Funderar även på om jag ska dra och rida igen min sista gång ikväll. Fast vet inte om jag orkar, har hyfsat go mensvärk. Borde gå och köpa ipren. Eller cykla kanske. Eller bilen ikväll :p

Gårdagen innebar konsert bara och lite städning. Ska väl ta och fixa mitt rum idag, hann inte riktigt med det igår. Konserten gick iallafall väldigt mycket bättre än väntat, och var lagom lång för en gångs skull. Elvira Madigan och Csardas.

Har egentligen inget vettigt alls att skriva här :/ Ska väl ta och sortera lite från oriflame idag också. Spännande liv. Helt klart.

Har fastnat lite på den här låten..

 

PUSS


Söndag

Dags att ta tag i skrivandet igen känns det som. Och gjorde ju faktiskt något vettigt igår så det finns något att skriva om. Älskade vädret igår. Känns nästan som man hade glömt bort hur solen såg ut. Eller ja.. Kändes kanske. Fast idag är det lika grått som vanligt igen :(

Men iallafall. Efter en natt fylld av huvudvärk och illamående väcktes jag av Frida och Johannes i rummet bredvid, så gick väl upp och åt frukost med dem. Sen kom mamma på att vi skulle till Sommarlagret och jag var inte sen att hänga på, jag menar, sitta inne en helfin dag går ju inte. Medan vi väntade på Frida som skulle göra sig iordning (tar lååååång tid) så hjälpte jag och Johannes till att ta av motorhuven på Oldsen. Det var lite klurigt eftersom  jag inte nådde upp riktigt och var tvungen att ta i ganska mycket men det fixade sig. Kände mig riktigt manlig efteråt ;)

Hittade såklart inget på Sommarlagret, så vi åkte och köpte godis istället. Vet inte ens varför jag köpte så mycket som jag gjorde, äter ju knappt godis men.. Ändå.

Efteråt drog jag till Johannah, där det blev lite mys framför tv:n med popcorn och så :) Det är konstigt hur mycket man klarar av att skratta ibland :p Vi hittade även en ny dans vi ska börja köra med när vi är ute. Det blir grejer det. Gick hem vid tio någon gång när hon skulle sova. Sen blev det att dra ut på en biltur vid tolv som varade i ungefär två och en halv timme. Pratade om det mesta på den färden, riktigt skönt faktiskt. Från att inte veta alls mycket om någon till att ha pratat om hur mycket som helst. Pappa var inte så glad när han ringde vid halv tre och tyckte att jag skulle komma hem men.

Turen innefattade Karlstad-Kristinehamn-Karlstad-Kil-Hammarö-Karlstad sen hem. Lite fram och tillbaka men ändå.

Idag har jag väl inte riktigt hunnit med något än, men blir iallafall stallet och Lucia-träning i eftermiddag. Får hoppas det går bra. Känns som jag börjar bli lite friskare också kanske. Hostar mest bara nu.


Bra låt


PUSS

Fredag

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera för tillfället. Men har inte haft så mycket att skriva om när jag bara varit sjuk så.. Men har iallafall jobbat igår och idag. Gött att inte bara gå hemma. Var på massage förut också. HUUUUUR gött som helst. Och behövdes ganska ordentligt. Fattar inte var jag får alla muskelknutor ifrån.

Ridningen var galen i onsdags och jag har ont i halsen som vanligt. Det är väl det som händer för tillfället. Vet inte vad det blir ikväll än. Skulle verkligen behöva sova, men känns som jag borde göra något socialt :p


Ska hitta något att äta.

Det är ju inte som om jag inte visste att det skulle hända, men ändå.. Man blir väl aldrig riktigt beredd på såntdär. Det suger.


noll tidsuppfattning

Blev att jobba natt tills idag. Inte helt bra med tanke på att jag inte är frisk än men pengar liksom. Kunde såklart inte sova under dagen så natten blev riktigt jobbig, men trevlig ändå.

sov inte mycket när jag kom hem heller. Är helt borta i huvudet nu. Dels för att jag är astrött och dels för jag inte vet vad det är för dag eller någonting. Bra ändå. Kanske fixar sig imorn med tanke påatt jag ska rida. Om jag orkar vill säga. Jävla hals.

Innehållsrikt.

PUSS


veckan som gått

Yes jag är tydligen sjuk eller något. Pendlar mellan halsont och huvudvärk. Feber och inte feber. Men jag har väl inte svininfluensan iallafall. Vi får se vad det blir utav det.

Tänkte ta och skriva lite mer om Stockholmresan. Tänkte ju egentligen att jag skulle vänta tills Ellen hade skickat bilderna, men får väl lägga ut dom någon annan gång. Tar allt i kronogisk ordning. Blir väl ganska långt...

Måndag

Eftersom att jag inte ens hade börjat packa något under helgen hade jag lite mycket att göra som det var på måndagen. Skulle till banken också. Kändes lite mycket med 22000 på kortet när jag skulle iväg. Gick upp vid tio, och skulle sätta igång med allt på en gång. Självklart blev det inte så. Fastnade vid datorn (för ovanlighetens skull), sen kom jag på att jag var tvungen att åka in till stan och hämta en bok.

Väl där hade jag ännu mer bråttom, och lyckades smälla igen bildörren på mig själv (käken, väldigt ömt för tillfället..) glömde typ att flytta huvudet. Fråga inte hur jag lyckas med allt. Träffade även Peter en sväng (han jag var tillsammans med, så alla vet vem av alla Peter det var :p) Åkte till banken vid halv två, väntade på mamma som skulle med. Hon var en halvtimme sen. jag blev inte mindre stressad. Kom hem från banken vid halv tre tre någon gång, fixade internetbank och grejer minsann:p

Sen var det bara att skynda med packningen. Halvvägs klar ringde Ellen och sa att hon var på väg. Var nästan klar med allt när hon kom iallafall. Vi åt, sen blandade vi spolarvätska (öh, mest Ellen som blandade, jag är för skakig på mina händer för såntdär). Sen bar det iväg :)

Var lite skillnad att köra Ellens bil emot vår saab, med det fixade sig. Körde till Hummelstad (jag har bara kört typ.. 6 mil som högst förut) sedan bytte vi där. Spräckte mitt hastighetsrekord också. 147km/h. Pappa blev inte så glad när han fick höra det :p Det var inte lika jobbig färd som jag trodde, är ju inte såntdär jättefan av att åka långt, men med bra musik och Ellen bredvid gick det bra :)

Väl framme blev det lite TV och så. Hyfsat trötta som vi var och Linda skulle upp tidigt dagen efter, så la vi oss vid tio eller något. Precis när jag höll på att slockna började Linda och Ellen bråka om något och så var alla pigga igen. Ellen hade bra tidsuppfattning; Linda fick sms strax efter vi insåg att vi inte kunde sova. Ellens kommentar "Vem skickar sms SÅHÄR sent?!" Klockan var 22:28 tror jag. Farmor Ellen var trött :p Lite mer intressant som sas under kvällen var tex Lindas "Snurre sprätt är ingen kanin, han är ju en struts!". Tur att hon har koll på läget iallafall :p

Tisdag och P!NK!

Efter en ganska sömnlös natt för min del (SKRÄLL) gick vi upp vid halv elva och hade lägenheten för oss själva. Duschade och tog det lugnt ett tag, för att sedan dra till Kista galleria. Gick runt där ett tag, jag blev helkär i en sminkaffär, men var duktig och inte köpte något alls :)


Ellen i en fin kreation från Bik Bok :p (alltså, hatten på huvudet)

Drog tillbaks till lägenheten, där Linda bjöd på äcklig cider (ska lägga ut bild, men får inte in den i den här datorn) som hette Kiss, vilket passade ganska bra. sen tvingade hon i mig lite likör också. För att ladda lite liksom. Vilket fortsatte efter Gia hade kommit hem och vi tog tunnelbanan till Globen.


Förväntansfulla tjejer på g till globen :)

Linda fixade en till cider till mig och Ellen, och efter en lång stund hade jag fått i mig min. Sen fick jag ta endel av Ellen också. Jag var väl på toa typ.. 4-5 gånger på dendär pizzerian eller vad det var.

Efter det stoppet gick vi iväg till Globen och försökte hitta vår entre. Nummer tretton. Som om den fanns. Nej.. Så vi frågade en av vakterna vad vi skulle göra. Enligt den var vi tvungna att byta biljetter. Så vi gick och frågade en annan också. Men då skulle vi tydligen in i den entren. Och ställa oss längst bak i en låååååång kö. Så Ellen ljög om att vi redan hade stått i en lika lång kö sen när vi kom fram sa vakten att vi skulle gå någon annanstans. Så vi fick hoppa in längst fram :D

Hittade platser väldigt långt fram, och sen var det bara att vänta... Förbanden kom väl in vid åtta. Evermore. De var ganska bra faktiskt. Fast, inte som Pink då :p



Pink kom in vid kvart över nio någon gång. Och jag kan lova att jag kom nära scenen då. Jävlar vad alla tryckte :p Varmt som fan blev det också. Men det var värt det.

Min enda bra bild typ.

Enda jag kan säga om det var att det var helt himla jättebra! Hon har en amazing röst. Och kropp också för den delen. Hursomhelst fick jag lite vätskebrist och grejer så när allt var klart hade jag en ganska go huvudvärk (skräll, igen).

Vi gick tillbaka till pizzerian eller vad det nu var efteråt, jag kände mig utanför och tröttnade på allas prat så jag la mig och sov på bordet typ :p Gia var däremot himla kul :p Det var katter, sporter, mcdonaldssekter och dyslexi. Skrattade så jag höll på att dö några gånger tror jag...

Väl tillbaka i lägenheten slocknade vi ganska fort...

Onsdag

Degade runt ganska länge i lägenheten innan vi orkade dra oss hemmåt. Det var ganska skönt ändå. Allt gick bra på vägen hem och så också. Körde lite lugnare också :p Kom hem vid tjugo över fem på kvällen typ. Helt okej :) Sen bar det iväg till stallet och så..

 

Och det, mina vänner, var nog allt. Tvivlar på att någon har orkat läsa allt. Men ändå.

Sen blir det bio med mamma, och hoppas på att halsen slutar göra ont.

 

PUSS


Egentligen skulle jag skriva om roadtrippen...

... men jag orkar verkligen inte. Så jag skriver som det är istället. Jag har svinont i halsen och feber. Var inte alltför kul att jobba då. Hoppas på att det inte är svininfluensa iallafall. Känns onödigt.

fast lite Pinklåtar är ju inte sååå jobbigt att lägga upp.





Hon var helt jävla fantastisk. Inte alla som kan sjunga lika bra live som på inspelningarna :)

Sova blir nog nu skulle jag tro.

PUSS

Pink och stockholm och allt

Inte för jag har tid att sitta här alls. Vet inte riktigt hur jag ska hinna skriva allt jag ska skriva;P

Helgen skulle jag ju skriva mer om helgen och så, men lördaggen får ni läsa lite om på Johannahs blogg (länk till höger) om ni känner er intresserade. Inte så mycket men ändå. Släktkalas i söndags, var väl bra. Vissa går mig dock väldigt på nerverna. Skitsamma. Fick typ pengar, en kniv och lite kökssaker.

I måndags drog jag och Ellen till Stockholm och PINK :D Nyss hemkommen därifrån nu.. Jag körde nästan hela vägen dit, lite halvolagligt. 147 km/h var jag uppe i. Jag som knappt hade kört i 120 innan. Bra där :D

Sammanfattning: Kul folk, kände mig lite utanför ibland, Ellen och Linda kunde aldrig vara sams om saker, Pink var hur jävla bra som helst och hur snygg som helst. Stod 1-2 meter från scenen (såg inte så jävla mycket ändå eftersom jag är hyfsat liten men..) och varmt som fan var det. Tog några riktigt bra kort, lägger ut dom när jag fått Ellens också.. Och när jag har tid. Skriver mer då..

Nu blir det mat och sen ridning. Imorn blir det att jobba igen :):) Skulle dock varit skönt att sova ut lite, men hellre jobba (y)

PUSS

Farsdag och MIN födelsedag

Såå, grattis till mig. Firade lite igår, blev utgång med folk. Det var nice. Skriver mer om det senare eller något. Ska snart dra iväg till stallet på möte. Inte många som verkar komma ihåg att jag fyller år heller. Morr.

Har iallafall fått lite saker. ridhjälm och så. Visserligen för stor men. och en "bonuspresent" av mamma, 1000 kr att få färga håret för hos frisör så min fula färg försvinner. TACK. Jag trivdes i den här färgen. Tänker fan inte slänga pengar på något jag inte behöver. Punkt slut.


PUSS


Zombieland

Blev bio igår. Zombieland. Kan ju säga att jag var väldigt skeptiskt innan, och jag var inte ensam om det. Men den var riktigt riktigt bra :) Jätterolig och så. Som en film ska vara, enligt mig.



Efter filmen blev det att köra runt på dom andra i bilen ett bra tag, sen gjorde vi som fjortisarna och satte oss på donken, där jag åt en glass och så kom Robin och joinade oss medan han hade rast. Satt där ett tag, sen körde jag hem alla, inklusive hämtade min syster. Var hemma vid halv två någon gång, och somnade hyfsat jättesnabbt :p

Mamma och pappa köpte tydligen en ny tv igår. Värsta snygg. Har inte riktigt kommit underfund med hur man startar den än men :p haha, illa.

Är tydligen utslängd från huset ikväll, så får se vad det blir. Ska se till att inte vara bakis imorn iallafall, inte så gött att bli väckt och sjungen för då kanske.

Är på värsta toppenhumör för tillfället, bara så alla vet :D'

PUSS

Fredag

Filmkväll med Daniel blev igår. Clockwork Orange. Lite... konstig film. Konstig handling.. fattade liksom inte riktigt grejen med allt :p Men den dög. Lite väl lång kanske ändå. Efter den såg vi klart Batman begins som gick på sexan. Den är jävligt bra tycker jag, och Bale är så jävla het i den! Så det så.

Det känns verkligen inte som om jag fyller år på söndag. För mig är det fortfarande i början på oktober eller något. Helt konstig tidsuppfattning när jag inte jobbar. Och så var det ju så fint väder i början på hösten så det var liksom.. augusti mycket längre än vanligt. Eller något.

Fast med all snö som kom igår känns det nästan som december. Dessutom spelade dom jullåtar på radion när jag åkte och hämtade mamma från jobbet. Lite tidigt tycker jag ändå.


Är kär i den här låten. Brukar oftast tröttna efter jag lyssnat på samma låt ett tag men.. den här har funkat i över ett år nu eller nåt så :d




Blir nog bara en lugn kväll med film eller något sånt ikväll med. Om inte de andra känner för något annat :p

Har kommit över min "ringa-fobi" lite. Har nämligen beställt tid för massage nästa fredag. Det ska bli hur gött som helst! Och på måndag bär det av till stockholm :D

PUSS

Sömnlös natt

Jahapp. Igår skrev jag ett värsta bra inlägg här. Frida stressade mig för att hon skulle ha datorn, och vad händer? jag skriver klart, men sen glömmer jag att publicera det. Fan vad trött jag blir på mig själv ibland..

Kommer inte ihåg vad jag skrev heller. Bra där. Skrev iallafall att ridningen gick asbra i tisdags, även att jag fick byta häst med Jenny och ta Donna som jag aldrig ridit förut. Fartfyllt och askul var det :) Igår blev det hoppning med Karlsson, vilket också gick väldigt bra, fast jag frös något förbannat. Det är nog dags att sätta på sig lite mer kläder.

I brist på annat igår städade jag mitt rum väldigt ingående, sorterade massa saker som jag hade i kartonger och slängde ut en massa. Blev skitsnyggt, skulle tagit före och efterbild. Nästa projekt blir att få någon ordning i hyllan bland alla saker. Men inte idag tror jag. Fick världens jävla huvudvärk under ridningen igår, som satt kvar inatt också. Blev inte bättre heller, så vaknade av att det gjorde svinont i huvudet vid kvart i tre.

Gick upp efter ett tag när jag insåg att jag inte skulle kunna sova med den huvudvärken och tog två stycken treo. Vilket inte hjälpte något nämnvärt. Blev bara ganska pigg och väldigt kissnödig. Detta resulterades i att jag låg vaken till ungefär halv sju och inte gjorde nånting. Kunde inte kolla tv eller något eftersom det var för ljust. Kul. Sen ringde klockan vid halv åtta eller något. Då var det bara att masa sig iväg till tandläkaren. Inte för jag har något emot det men.. det händer ju aldrig något nytt. Visdomständerna är på väg, vilket de har varit i tre år nu, annars ser allt bra ut. Alltid samma sak. Sen bara åka hem. So.. Here I am. Trött som ett as, men vet inte om jag ska sova nu eller bara ta en liten powernap senare.

Just det... Tandläkaren var lite orolig över att min käke låser sig när jag gapar. Men jag menar, så har det alltid varit.. Vad ska man göra åt det??

Bra låt som fastnat i mitt huvud:


Vet inte vad det blir till helgen heller. Om det blir ut eller sådär.. Vill göra något, men spelar inte så stor roll för mig vad det blir. Bara något kul med kompisarna liksom. Och jag vet inte vad jag ska önska mig av folk, asså, släkt och så. Trisslotter skulle vara kul om man vann något. Något över 25 kronor, något jag kan glömma tror jag. Så det känns inte så värt att önska sig det. Får väl se vad det blir.

Onödigt långt inlägg detta.. Inget vettigt skrivet heller.

Skitsamma.

PUSS

Bilderna från lördagen som inte ville med sist

Jag och syster. Gillar upplösningen. NOT. Och var inte helt klar där men.. sådär fast lite vitare i ansiktet och svartare runt ögonen var det väl typ. Och tänder, ett tag iallafall.


Den vackra städningen.. Det blev en liiiten pöl med vatten mitt på golvet :p


och nu dampar det igen så jag försöker mig inte på mer här nu.

PUSS


Halloweenfest

Lördagskvällen/natten blev helt jävla skitbra! Vi hittade dit utan större problem och så. Största missödet var väl att en av mina vampyrtänder åkte av på vägen dit, så den satt helt löst. Fixade utklädnaden ganska bra tycker jag. Kritvit i ansiktet med blodröda läppar. Och typ svart hår. Och klänningen satt där den skulle (y)

Dans, bål, muffins och massa mer och kvällen var fixad. Alla var väldigt snyggt utklädda också! Hanna hade skön fyllehicka och Jonathan var helt cp när vi skulle sova. Är ganska glad att jag inte låt på den tjocka madrassen med alla andra utan la mig på en liten nedanför med Magnus. Buttade dock av honom ganska många gånger tror jag :p

Orkar inte skriva allt i detalj. Det var iallafall hur kul som helst, dock var jag inte så med på morgonen eftersom vi somnade vid halv fem fem efter Jonathan hade skrikit klart, och sen vaknade man vid åtta i princip. Huvudet mådde inte riktigt som det borde heller.. Men upp och städa, och sedan försöka få liv i de andra som sov fortfarande så man kunde åka hem innan dagen var helt borta. Magnus och Per var inte helt.. jättebra på att torka golvet men, det gick ju bra tillslut iallafall. Hittade inte laddaren till kameran så blev inte några kort tagna, men snodde några från Ellens blogg. Och ett som Frida tog på oss innan man drog iväg.

 Gillar mitt läppstift (y) Synd att inte tänderna syndes...

Okej, nu ville inte datorn vara med på fler bilder så jag får väl lägga upp resten någon annan dag.

Bäst kväll iallafall, ni är jävligt bra!

 

Igår blev det bara sova och dryga framför tvn, idag har det blivit stan med Mondira en stund, sen blir det spelning och såntdär.

Fyller år på söndag (y)

PUSS


RSS 2.0