Hiss och diss

Dagens hiss går till nässpray. Hur klarade man av en förkylning innan det fanns liksom?

Dissen går till min dator. Eller bluetoothgrejen till datorn. Den vill inte fungera, så jag får inte in några bilder i datorn från mobilen. LEDSEN. Jag som tänkte visa bilder på min fina overall. Och lite mer.. Menmen.. Ska det krångla så får det väl göra det då. SUCK.


Imorn börjar jag skolan igen minsann. Och massa nollning. Känns som jag börjar bli lite friskare nu som tur är, ingen feber alls idag. Skakade dock som ett asplöv i morse, till vilken nytta då liksom? Brist på sömn eller nåt kanske.. Hann iallafall läsa endel på den tiden jag inte kunde sova. En fördel med det hela.

Nej hörrni, nu ska jag fixa lite mer på overallen så allt sitter fast och sådär.

PUSS


SJUK igen.

Boda borg skulle vart igår. Sjuk. En riktig mördarförkylning. Igen. USCH. Nästan 39 graders feber imorse när jag vaknade. Gött att gå på stan och fixa overall och sånt då liksom. Snyggt som fan blev det iallafall. Bilder kommer. Orkar inte nu..


Ett år sedan idag. Linnéa ♥

Fredag


We're only watching the stars

Imorn är det två år sedan farfar dog. På söndag är det ett år sen Linnéa dog. Tankarna snurrar ganska mycket för tillfället. Gamla minnen. Saker som känns som om det var igår.  

Saknar er båda.

En ganska vanlig onsdag

Fast ändå inte. Har varit ganska effektiv faktiskt. Långpromenad med hunden, städat och dammsugit (dammsugning kanske ingår i städning, men ändå) och läst två kapitel i en av böckerna i den kommande kursen. Och borstat tänderna och klätt mig och allt (annars kan det hända att jag går i "pyjamas" en hel dag, kanske inte när jag är ute med hunden men ändåå). Duktig Emma! Har dock två rum kvar att dammsuga, men det går fort :D


Var ju på Oriflame-kick off igår. Fick ett läppstift i goodie-bagen, vid namn Triple core Lipstick. SUPERBRA! Består av tre skikt, det inre är vårdande och mjukgörande, mellanlagret är ljusreflekterande och ger glans och skimmer medan det yttre ger intensiv färg. Luktar riktigt gott dessutom. Finns i tio färger (lanseras i nästa katalog), jag fick färgen Rose. Skulle nog passa lite bättre i en litelite mörkare färg men helt klart godkänd!!

 



Dammsuga lite mer, fixa mat och kanske ett True blood-avsnitt blir det nu. Ridning tonight (y)

PUSS


Gammal kärlek

http://www.blocket.se/jonkoping/Mercury_Cougar_XR7_69_a_28988609.htm?ca=7&w=3

Hittade på blocket. Pappa sålde den för 2,5 år sedan. Sååååå snygg bil ska ni veta. Och jaa, jag är lite bilintresserad, och nej, jag är inte vad man kallar för raggare. Stör mig oerhört på all särskrivning i annonsen förövrigt...



Också ett mycket bra inlägg. Imorn blir det ett lika intressant om ett läppstift jag fick förut.

PUSS

En annan bra rubrik

Jahapp, då har man blivit True blood-fan då. Så ni vet.

Rubrik

Lite klar med dagens sysslor (ja, lite klar, det heter så!). Morgonpromenad med hunden och varit iväg och jobbat. Trodde jag skulle flyga iväg ett tag, när jag höll i en stor matta ute. Det var nog nära iallafall. Kanske inte, men känslan av det fanns iallafall:p

Tänkte även att jag skulle ta och dammsuga här hemma today. Om jag inte gör det imorn istället. Bädda om och sådär iallafall. Träna, sen oriflame-kick off. Och här sitter jag och nyser och har mig. Vill faktiskt inte bli sjuk igen, capish?

Jaja. En bild. Vet inte när jag tog den. Förra veckan kanske..


Oh så vackert.

PUSS


Måndag

Huuuur trött som helst idag. Somnade vid halv sex(ish) imorse. Skulle vara på stan halv elva. Det var bara att masa sig upp vid nio det.

Natten var typ, gå och lägga sig vid halv två-två, ligga klarvaken. Upp och kissa. Upp och äta nektarin. Några gånger. I brist på annat liksom. Vid kvart i fem började man glida bort lite. Men då kom jag ju på att jag inte visste om min cykel var hemma eller om den stod borta vid jobbet än eftersom jag blev hämtad sista dagen. Och om den nu stod kvar, skulle den inte varit kvar, om ni fattar. Så var ju tvungen att gå ner och ut i garaget för att kolla om cykeln var där. Det var den. Onödigt att bli pigg över det liksom.

Jaja, har ju överlevt iallafall :p

Möta Magnus på stan, inte orka vara kvar där, dra med honom och "bada" (gå till knäna, i brist på badkläder), hänga där ett tag, åka hem, tv osv, dra iväg och spela cello och nu sitta här. Min dag i kortform. Förövrigt sög besöket på ungdomsmottagningen. Nej inte gravid-dåligt eller sjukdom-dåligt, men ändå.

Såå är det.


PUSSS

Migrän och sockerkaka

... det är väl det jag har lyckats utföra idag. Superkul dag. Migränen gör mitt liv så mycket... ljusare. Inte.

Ska iallafall ut och gå sen. Kan ju vara nyttigt. Och jag har vatten i öronen.


Over and out.

Lördag

Winnerbäck vad mys, men jävligt kallt. Vi satt under filtar och kurade och åt sushi, som jag blev glatt överraskad av. Gott faktikst. Vi drack vår coca cola och sjöng under paraplyerna och gungade i.. otakt.

Idag har jag ingen aning om vad det blir, men ska iallafall börja läsa boken jag skulle börjat med igår. Kanske ta fram cellon? Nja.. Så amitiös är jag nog inte.


Sommarn är nog officiellt över nu.

PUSS


Bio och picknick och sånt

Jag hann lugna ner mig lite igår iallafall efter allt. Läste ut en av böckerna vi ska ha i första kursen nu till hösten (fast borde väl plugga till omtentan egentligen) och bara drygade framför dator och tv. Sen blev det bio, Inception, med Magnus. Filmen var väl.. okej. Lite väl lång, och lite svår att hänga med i, tyckte jag iallafall. Fick ont i knäna av att sitta still så länge. Och hade ett huvud mitt i texten varje gång jag sjönk ned lite i stolen. Man borde ha en reklampaus mitt i eller nåt, så stela gamla personer som jag kan få sträcka på benen ;) Menmen, riktigt bra inimellanåt faktiskt. Kanske hade hängt med bättre om jag inte varit så trött.

Mysigt var det iallafall :):)

Ikväll blir det sushi och picknick (tror jag) till Winnerbäck, och jag hoppas på att det är fint väder. Har aldrig ätit sushi, har väl aldrig tyckt att det sett sådär.. jättegott ut men vi får väl se sen :p

Hur som haver... tänkte att jag skulle börja i den andra boken jag fick av Michelle inför hösten. Kanske. Den var typ bara 100 sidor dessutom så borde väl inte vara alltför seg att ta sig igenom. Men borde ju som sagt plugga till omtentan.. Jaja.

Lagt in bilder från i lördags,

En nästan klar jag

Flickor


M&M

Marika, Michelle och Sofie

Johanna :)


Nej, det kanske är dags att klä sig och sådär..

PUSS

På kanten

Tror du att det är kul att höra att man är ful, äcklig och ska dra åt helvete? Tror du verkligen det är det? Hela tiden, varje dag? Ingen har fått mig att må så dåligt som du. Jag önskar att du var död. Nej förresten, jag önskar att du aldrig hade fötts. "Åh, syskonkärlek" säger folk, men fan heller, det finns ingen kärlek. Jag HATAR henne. Mer än någon annan.

Lägenhet nu tack. Och du kommer inte innanför väggarna på den. Jag lovar.


Jävla fitta. Ja, rätt. Jag använde det ordet. För det är så.


Jag förstår inte varför du vill få mig att må så dåligt. Det är obegripligt för mig.

-

And every night the passion's there so it's gotta be right, right?


- - - -

Jag har nog sämst immunförsvar iallafall.

Tisdag

Jag köpte minsann skor igår. Sånna där rumpskor. Aka Reebook easytone. Dom verkade bra (y), kostade även 200 kr mindre än vad jag trodde eftersom jag köpte svarta istället för vita. Jag kan inte hålla vita skor vita liksom...


Är förbannat trött idag :/ Sovit för länge eller nåt.. Ska iallafall in till stan och sådär (hämta tentor blandannat) med Michelle, typ, snart (vid ett). Vet inte alls vad jag ska ha på mig. Ena stunden ser det jättevarmt ut ute, och ganska varmt enligt termometern också men.. Ser förbannat kallt ut ibland också. Kanske borde gå ut och känna efter ett tag. Eller studera barnen som leker utanför och klä mig som dom. Himla smart ändå.


Förövrigt ska jag unna mig lite solarietid, eftersom jag inte kommer utomlands. VAR TOG SOMMARN VÄGEN?! Bajs.


Äsch, det kommer inte så mycket vettigt ur detta känner jag.

PUSS


Nostalgi

La in musik från min mp3 på datorn. Braaa musik!

Exempel





Och massa mer. Typ Sommarpojkarna, Byz osv. Inge längesen jag kollade vad som fanns på den inte :p

Dagen efter dagen efter

Mjo. Lite mycket blev det nog i lördags. Om inte annat märktes det igår. Åt frukost halv tio på kvällen. Gick upp vid fem. Eller ja, förflyttade mig till soffan och låg där och dog istället. Bra bantningskur kanske.. Var hyfsat hungrig när jag vaknade imorse, brukar ju äta lite mer än en smörgås och ett ägg på en hel dag liksom. Jag ska nog ta det lite lugnt ett tag. Annars började kvällen bra iallafall. Slutade mindre bra... Och jag är nog onödigt sentimental, men det visste väl de flesta redan :p


Ska orka lägga in bilderna.. När jag orkar gå och hämta kameran i väskan.

Har varit ute på en långpromenad med hunden, och ska väl ta och städa lite snart. Välj själva definition av snart :p

Tror även att jag skulle ta och träna ikväll. Fyra veckor sen på onsdag så kanske skulle behövas. Om man inte räknar med ridningen och sådär då. Utan bara satsträningen...








Mer sol och bad tack!!


PUSS


Funderingar

Funderar starkt på att köpa sånnadär rumpskor. Måste ju ändå köpa nya träningsskor, så varför inte fixa en snygg rumpa på köpet? Nackdelen är att de är lite dyra. Men får ju snart lön?

Och varför fungerar inte mitt lillfinger? Asont. Snyggt att det är svullet också.. Fast syns inte så mycket. Får blåmärken av strumpor också. Eller ja, ridstrumporna. Normalt? Känns inte så... Men det är väl kanske allmänt känt att jag inte är helt normal så (y)


Idag blir det inget med migrän. Det har jag bestämt. SKA ut. Sket sig igår ju. Blir att fira mycket ikväll :)


Men vi tar väl nåra bilder på det.






Yes.


PUSS


Fredag

Vet inte hur jag ska hantera vissa saker. It sucks.



Och migrändag.

En jobbdag kvar

Himla gött. Lätt.



Ridningen gick SUPERBRA igår. Har dock världens träningsvärk idag. Men den försvinner väl någon gång. Massage imorn, deeet kommer göra ont. Händer inte så mycket i mitt liv jämt nu så vetefan vad jag ska skriva här...

Lite bilder från stugan/släktträffen

Potatisskalning. Mamma, Helena (faster) och farmor.

Föölk

Sötaste Elias

Liiiiite kött att grilla. Jag och Christoffer var lätt bäst på att grilla. Punkt slut.

Ska fortsätta försöka få in låtar på mobilen. All musik har varit fucked up sen jag började jobba. Eller ja, mobil och mp3. Och annan mp3. Suck.


PUSS

Onsdag

Två jobbdagar kvar :) Rääääätt gött. Tycker att sommarn kan komma tillbaks till veckan så jag blir lite brun igen...

Ridning sen. Får se hur det går. Kul iallafall, tror jag, om det inte ska krångla allt för mycket :p

Orkar inte skriva något av värde today.


Såååå är det.


PUSS

Nedräkningen har börjat

Snart sommarlov igen :) Bara fyra dagar kvar. Var på jobbet tio över sex imorse, så slutade hyfsat tidigt, det var nice!

Har kommit fram till att jag ska lämna tillbaks två av de klänningarna jag köpte. Bäst så. Satt cp.

Och såhär såg de andra jag ska behålla ut.



Och jag måste börja träna igen.


Appropådet har jag världens träningsvärk i armen sen igår. Jag spelade badminton. Allvarliga grejer alltså... Och ridningen börjar på onsdag igen :):):):)

Har börjat lägga in bilder från släktträffen, så ramlar väl snart in här. Kan roa mig med att lägga upp från den vi hade för två år sen så länge. Det kan kanske vara lite kul.








Jag var.. inte bäst.




Oooooerhört snygga bilder på en mycket snygg släkt.


Nej, ska fortsätta med bilderna från detta året nuuu.



PUSS!



Helgen

Himla kul helg :) Halvgalen släkt. Bara för att sammanfatta. Har inte lagt in kort än, och måste fixa dom lite men ändå. Det kommer någon gång.

Förövrigt bröt jag en nagel förut. Blev skitsnyggt.




FINBESÖK!!


Fyller år om tre månader exakt. Bra för er att veta!


PUSS

Fel fredag

Saker och ting går inte riktigt som planerat idag. Vet inte hur många gånger jag gått in i något, fastnat i något eller glömt något. Låset till städskrubben krånglade som fan också, så nyckeln gick bara in halft. Värt. Sov för lite inatt. Trött som ett as..

Orkar inte lägga upp bilder på klänningarna. Orkar ingenting. Huvudvärk. Borde packa. Orkar inte. Funderar på att sova.

Stugan och släktträff imorn. Bra det. Vet dock inte vad jag ska ha med mig eller ha på mig eller nåt men.. Det blir ett senare problem vettja!


Godnatt eller nåt.

PUSS



Torsdag

Känner mig nästan frisk idag :D Visst, hosta och så men mer liksom, vanlig förkylning nu bara. BRABRABRA!

Fick hem mina kläder från Nelly igår. Fattar dock inte varför dom skickar en klänning i typ 40 när jag beställde xs/s :S Blir nog att skicka tillbaks den, om jag inte kan sy in den. Fast ovärt kanske. Ska väl orka ta kort och lägga ut på dom. Sen eller imorn. Köpte två väskor på stan i tisdags också. Mycket bra.

Jobb imorn med, jobbade in ganska mycket idag så kan sluta ganska tidigt dessutom. Sen blir det stugan. Eller på lördag, har inte riktigt bestämt vilken dag än. Släktträff. Blir nog bra :) Hoppas på bättre väder... Stor chans.


PUSS


Onsdag

well, det var inget fel på mig. Eller, ja. Inte mer än något virus då. Bara att vänta på att bli frisk då.


Puss då

Minnen är det bästa vi har

Grattis Linnéa. Du skulle fyllt 20 idag. Du skulle ha varit här.


Skolavslutning nian. Jag, Linnéa och Josefine.

Förövrigt

borde du som tycker ordet "ramla" och att se folk ramla sett mig på jobbet förut. Halkiga skor + rengöringsmedel + blött golv = NÄSTAN en Emma på golvet. Många gånger. Nästan så man fick ett brutet ben eller nåt där. De vanliga skorna nästa gång kanske?


Jaha

Körtelfeber kanske? Hoppas inte. Doktor imorn igen. Wiho.

Det finns hopp

Livet börjar komma tillbaka till mig. Ingen feber idag, gööööööttttt!


Jobb blev det. Hyfsat segt. Halsen dog några gånger, och ett pinsamt hostanfall på lunchen så torkarna sprutade typ. NICE!


Läggdags om en kvart. Eller innan kanske. Satsar på att börja runt sex, halv sju någon gång till morgonen. Jag är ju sån morgonmänniska, vettja. Host. Inte kanske.


Jaja, så ärre.

PUSS

Ja, jag älskar min kropp!

Jaha, men det kanske är lika bra att skaffa ögoninflammation också när man ändå är igång?

RSS 2.0