Sick.

Har aldrig tittat så mycket på tv eller letat frenetiskt efter nya uppdateringar på nätet som jag gjort ikväll på jobbet. Helt sjukt. Fyfan.

Blö

ingen jävla fisk alls. Bara massa bottennapp. Det enda roliga var när Ellens lina bara sa pang och draget åkte vidare ner mot botten själv. Och när hon fastnade i trädet. Och när jag hittade en urgullig katt.
Trött som en gnu. Ska jobba natt imorn så tänkte sova länge och därmed vara uppe lite längre. Slutar nog med att jag slocknar här..
Jaja.
Puss då.

Torsdag

Gissa vad jag ska göra!
Ellen och Magnus också. Gissar ni på att plocka svamp har ni fel.

En annan söndag

Varför ska typ alla mobiler vara slut när jag bestämt mig för att köpa? Och varför ska det vara så dyrt??
Hur som helst, var hos Helena och Ronnie förut. Och Jakob då. Han var glad. Och drägglade ner hela min arm, men det gjorde inte så mycket. Han är så hiiimla söt!
Dåligt mobilkort, men ändå.
Eh.. hittade en bild som låg i mina bilder. Vet inte hur den kommit dit? Aldrig sett den?! Vafan liksom..
Eller.. jag vet nog. Kom jag på. Man ska inte lämna datorn obevakad!!!
Har inte lagt ut bilder från midsommar heller.. ska nog ta och lägga upp dom på fejjan nu iallafall. Framsteg!!
PUSS

blabla

Imorse när jag cyklade till jobbet var det 9,9 grader ute. Det var kallt. Det känns som det är höst i luften. Usch. Jag ska iallafall och plocka jordgubbar sen om inte vädret blir som igår.
Funderar på att köpa en mobil. Fast vet inte vilken. Står antagligen mellan en Xperia arc och Samsung Galaxy S2.. Kan inte bestämma mig. Fast vet ju som sagt inte om jag ska köpa ngn men..
Bloggen har lite sommarlov. Så ni vet.
PUSS

Sketen lördag

SKÄRPNING EMMA!! Ja, jag lever, och jobbar på. Orkar inte skriva här för tillfället.. Just nu sitter jag fast på jobbet och övertidar mig själv. Självklart krånglar allt. Krångel+övertid+fint väder= Jävligt onödigt.

Jaja. Blir bra när lönen kommer.

Hejhej

Material world

Saker jag ska köpa för min lön:
Sodastreamer
Systemkamera (kanske)
och sen var det något mer... Jaja.. Kanske kommer på det igen. Kanske en mobil. Fast egentligen får jag inte köpa en ny förens i januari. Enligt Telia. Fast jag klarar mig ju med min gamla så.. Inte så viktigt.
Jaja.. skit samma.

RSS 2.0