Lördag

Hejhejhejhejhej. I brist på annat tänkte jag skriva något. Vet inte vad men ändå.
Bio igår. Hamilton. DAMN! Vilken nice kropp Persbrandt har! Helt okej film, kanske inte riktigt min favoritgenre men.. ändå. Hängde hos Ellen ett tag innan, vilket det blir ikväll med. Tv-spel minsann. Lär tröttna hyfsat snabbt tror jag, men ändå. Äta sushi också:D Magnus är måttligt nöjd. Not. Men han får äta något annat.
Och det var väl typ vad jag hade att säga.
Puss dåå

Valpar och massa annat

Halloj! Var och kollade på valpar i söndags, utanför laxå(?). Joppes små barn, och fyra andra (har annan mamma och pappa:p).
Ville ha allihopa. Minst. Helst mormorn också. Men har inte riktigt råd :p
Kanske vara fodervärd? Det skulle helt klart kunna funka egentligen. Fast jag vill ju ha katter också. Helst typ.. 7. Menmen, lite bilder på vovvarna. De små är från Joppe.
Min favorit!
Den lila ville jag sno med hem. Så himla söt!
Har massa mer bilder på dom små, men orkar inte lägga upp fler..
En av dom större :) (7 v där, dom andra typ.. 4?)
Tröttisar!
Kollade genom bilderna från nyår också. Inte så mycket att ha.. Orkar inte lägga ut här. Blir fejjan på det istället.
Klippte mig i förrgår. Sa att hon fick göra vad hon ville med mitt hår. Tänkte något drastiskt... Hon föreslog att hon skulle ta topparna. Suck. Blev dock lite mer. Och snelugg igen. Så lite skillnad men inget större. Lite tråkigt faktiskt. Är egentligen sugen på lugg, men Magnus förbjuder mig :/ menmen, ser helt enkelt ut som jag gjorde förra sommarn i håret igen. Har iallafall nya glasögon så det är lite nytt där med. Fast det är det ingen som märker heller. Suck.
Jaja.. ska göra mig iordning och åka mot stan för möte med banken inför framtida lägenhet. Får väl se vad det blir. Den vi blev kära i blev aaaaningens för dyr. Synd.
men jaja.
PUSS

Måndag

Hehehhehe tänkte bara dela med mig av något som jag tänkte börja kalla "Dagens Magnus". För er som har tråkigt och behöver tips på vad man kan göra typ. Sitt på en stol. Soffa/säng går också bra. Se till att ha strumpor och ett lätt halkigt golv, typ blankt klinkergolv med sånnadär skåror i. Dra fötterna över. Bli helt till dig för att det känns så skönt mot fötterna, och skutta till lite varje gång du drar över skårorna för det kittlas. Sitt där tills du tröttnar (vilket uppskattningsvis är typ 15 min).
.
Och det var dagens sysselsättning.
.
Min sysselsättning har hittills varit att vara på föreläsning, pluggat och sovit lite eftersom man inte kan sova på natten. Visserligen bara kanske 10 min men det räcker väl. Borde plugga mer. Men det går liksom inte in. Vet inte vad jag ska plugga på heller.. Känns värt att vi hade föreläsning idag (hela dagen, fast jag gick efter halva) och även en imorn, och tentan är på onsdag. Bra planering kallas det. NOT.
.
Kom minsann trea när vi hade pokerkväll i lördags. Av sju. Rätt bra ändå för att inte ha spelat på flera år :D Dock kom de tre som jag trodde skulle vara i toppen sist.. men ändå.
.
Och blev kär i lägenheten vi kollade på. Verkade fler bli. Synd.
Jaja. det spörs.
Pösss

Plugg

Det är helt sjukt! För mindre än en vecka sen fattade jag ingenting alls av någonting. Nu när jag kollar gamla tentor känns det faktiskt helt okej! Och jag har typ inte pluggat nånting, bara kollat efter vart saker och ting finns i lagboken. FYFAN vad bra!!!
Förövrigt upptäckte jag en väldigt sällsynt sak förut. Tussigull (katten) som ALDRIG går på lådan annars (därav får hon inte vara inne utan uppsyn) gick och kissade på lådan!!! KORS I KRISTINEHAMN! Då blev jag lycklig. Hon kissade inte på golvet. Niiiice. Dock var hon på övervåningen typ en halvtimme senare och bajsade på golvet men.. Lite framsteg iallafall. Och jag torkar hellre bajs än kiss. Kiss är så blött och blir överallt. Bajs är ju liksom mer.. kompakt. Hehe.
Åter till pluggningen, sen föreläsning, sen ridning!
Pösss

Söndag

Apropå förra inlägget; Johannah jag älskar dig med!
.
Och apropå idag så har jag nu insett att jag kommer få fett underkänt på arbetsrättstentan. Min hjärna är avstängd. Det går inte in nånting. Suck. Fast egentligen bryr jag mig inte jättemycket. Bara att göra om. Tänker jag nu iallafall. Och när jag gjort den. Och när jag får resultatet. Dock tänker jag inte likadant när det ska pluggas igen. Och skrivas igen. Och vänta på resultat igen. Då bryr jag mig lite mer.. Jag vill ju inte få underkänt på samma tenta två gånger. Men det spörs. Inte hela världen det heller. Ska åka och köpa post-it-lappar sen tänkte jag så jag iallafall får lite struktur i boken.
.
Migrän hur många dagar som helst nu. Orkar inte. Det är omöjligt (ännu omöjligare) att plugga. Och att göra något överhuvudtaget. Och imorn måste jag på föreläsningen. Se om jag förstår något mer då. Då FÅR JAG INTE HA MIGRÄN. För då spelar det ingen roll om jag går på föreläsningen. Funkar ändå inte med migrän. Det gick flera månader utan migrän. Fattar inte varför jag har det jämt nu? Ska kanske börja träna mer. Mer frisk luft. Äter ganska nyttigt så kan ju inte vara det tycker jag. Skit samma.
.
Red i onsdags efter juluppehåll. På Taurins. Stor. Skumpig. Pigg. Stark. "Ölvig". Fick bokstavligt talat klättra upp. Fick i princip ligga ner för att försöka få stopp på honom när han skulle iväg. Lilla jag och stora han. Van vid mycket mindre hästar för tillfället så det var.. ovant. Såg nog förjävligt ut, men kändes rätt gött efteråt. Slutkörd i hela kroppen.
.
Har hittat en lägenhet jag vill ha. Som Magnus också vill ha (kors i taket). Superbra pris. Nackdelen är väl att den lär gå upp i pris. Och inflyttning lite för tidigt för oss. Fast det kan vara värt det. Visning snart.
Och det var väl allt jag ville dela med mig av ;)
PUSS

Allt möjligt

Har inte riktigt orkat skriva något. Julen var braa. Något överjobbad. Blev inlåst på jobbet juldagen. Kuul. Fast inte jättelänge. Men ändå. Jävla skitdörrar till att krångla. Tur att det inte brann eller nåt... Nyår spenderades med några av de bästa. Var inte full. Drack jordgubbsdricka. Skönt faktiskt.
.
Och som de flesta vet blev det inte som det skulle när vi skulle ta bussen hem. Blåljus i mängder. Försenad buss även att den bara skulle en hållplats för att komma till oss. Egentligen hade jag nog inte velat veta vad som hade hänt. Ibland trivs man bra i sin lilla bubbla, där inget ont händer. Men tyvärr funkar inte det. Och det vet ju jag också, annars hade jag väl inte valt att bli det jag ska bli? Hur som helst.. Vi fick höra av två stycken som skulle gått på bussen därborta att någon antagligen var död. Hon låg under bussen. Överkörd. Och dagen efter var det ett faktum. 20-årig kvinna död. Fyfan vilket nyår. Undrar vad hon hann tänka när hon halkade? Hoppas att det gick för fort för att tänka. Hur blir livet för hennes nära och kära? Kan busschauffören gå vidare? Hur länge kommer bilden finnas i huvudena på de som såg? Varför ska en så ung och omtyckt människa behöva dö? Gick in och kollade hennes facebook. Vi har flera gemensamma vänner. Jag kände henne inte, men det påverkar mig något enormt. Alla har skrivit så fint till henne. Hon verkade vara en underbar människa. Sånt där ska inte få hända. Och ja, jag vet att många kommenterar sånthär med "hon kände henne inte ens, vad spelar det för roll?!" Men det spelar stor roll. För mig. Och det kunde lika gärna hänt mig. Eller min syster, eller min vän osv. Ta det lugnt därute!
.
Jag svävar iväg lite ibland.. Men så är det..
.
Bilder från mitt nyår kommer. Har väl inga direkta nyårslöften, det har har aldrig, men ska iallafall börja ha bälte på bussen när jag åker buss, i det mån det funkar. Och ska använda mitt träningskort mer än förra året. Äta lite nyttigare (eller träna bort det onyttiga).
Och nu ska jag betala några fakturor och försöka plugga lite när jag ändå är ledig!
PUSS

RSS 2.0