Bilder från helgen

Har orkat fixat bilderna från mobilen nu. Titta och njuuuut :)



Magnus en sjättedel klar elr nåt? hett som fan :P

Johannah innan utgång, med det "lilla" vinglaset.

Kläderna jag köpte (Y) mycket bra bild, jag vet..

Ett par skor

Och det andra paret :)


Förövrigt är jag död efter två packdagar, och lite skärsår av kartongerna överallt på händerna. Och så har jag världens grej att skriva, måste bara fundera klart och vända och vrida och bestämma mig och så. Och så kanske inte alla som läser borde veta det heller. Så får se vad det blir. Läsarantalet har ökat föresten :D

Puss

Söndag

Så då var ännu en helg över. Dock har jag varit ledig både lördag och idag denna veckan så känns ändå som det har varit mer ledigt än vanligt. Har ju jobbat lördag också de senaste veckorna.

Hur som helst så blev det en mycket intressant vistelse här hemma när de andra var i strömstad. Att sova med hunden är något jag gärna skippar i framtiden. Han ska helst ligga på en, eller så nära som möjligt, och röra så mycket på sig i sömnen som möjligt. Mysigt det. Men båda två har överlevt utan större skador, så det funkade väl iallafall ;)

Igår blev det aningens fullspeckat schema, började dagen med att gå ut med hunden, städa, duscha och så vidare. Sen, bara för att jag har en tendens till att starta konstiga projekt som jag inte har någon aning om hur jag ska avsluta, så skulle jag snagga Magnus. Det är väl inte så svårt att göra det men.. Känns inte så bra att raka av så mycket hår. Men hur som helst tog vi oss båda igenom det. Jag har däremot aldrig varit med om något så tjockt hår. Helt sjukt var det. Aja, körde honom till stan lite senare, sen blev det hem och äta och fixa och så, för att dra ut med Johannah.

Blev förfest inne på toaletten medan jag sminkade mig och fixade, med lite vin/fruktsoda/limegrejs och is. Det var mysigt. Skjuts in till stan, där vi först träffade Victor, sedan Viktor (olika personer, yes) och lite andra folk innan vi gick till Arena, SOM VAR DÖTT! Aldrig sett så lite folk där i princip. Sen kom Magnus och company dit också så vi "hängde" lite med dom. Sen blev det en jävla massa fram och tillbaka och in och ut (låter inte så bra kanske, men tänk inte fel) och träffade massa mer folk under kvällens gång, som faktiskt var helt okej och trevlig trots att det var lite folk och sådär. Lite dyrt för att göra samma saker man lika gärna kan sitta hemma och göra men.. Ändå. Bussen hem blev väldigt flummig. Men det var mys.


Idag har det hittills blivit en shoppingtur på stan med syster, köpte några tröjor och två par skor. Allt gick väl på cirka 1000 spänn, men det får gå ändå, har ju ändå fått lön, och då mycket mer än vad jag trodde. Har bilder, men sitter vid fel dator så lägger väl upp dom någon annan dag (y)

Resten av dagen blir väl antagligen att sitta här och sen ta en promenad med hunden och Johannah, sen försöka lägga mig i tid och somna så man orkar jobba imorn. Packdag dessutom. 7-17, med en jävla massa myntkartonger som väger för mycket för mig...

Aja, det var nog allt för nu..

PUSS


Emma


Populäritet idag: Ökar

Placering på namntoppen 2008: 2

Namnsdag: 23 Juli

Antal kvinnor med namnet i Sverige: 67385

Antal män med namnet i Sverige: 4


Emma är ett kvinnonamn av tyskt ursprung med betydelsen den höga, och var från början ett smeknamn för namn på Erm(in)-, Irm(in)- "stor, väldig", senare även smeknamn för Emilia. Emma är just nu ett av de populäraste flicknamnen. Sedan början på 1990-talet har namnet legat på första eller andra plats på topp-listan varje år. I de äldre generationerna är Emma inte ens med bland de 100 vanligaste namnen. Under slutet av 1800-talet var Emma däremot också mycket populärt, och 1875 var Emma det åttonde vanligaste förnamnet. Det finns 66367 kvinnor som har förnamnet Emma. Av dessa har 44969 namnet Emma som tilltalsnamn/förstanamn. Namnsdag: 23 juli.


I Hammarö kommun finns 110 bärare av namnet, varav 0 är män.


     

Emma - År bland topp 100

År

Placering

Bärare

Per 1000

2008

2

827

16

2007

4

835

16

2006

1

1019

19

2005

1

1109

22

2004

1

1265

27

2003

1

1383

28

2002

1

1223

26

2001

2

1121

25

2000

2

1190

27

1999

1

1396

32

1998

1

1468

33

Källa: SCB



Källa: http://www.svenskanamn.se/, http://www.kanalen.org/namnarkivet



Grattis på namnsdagen till mig :D


En liten Emma..

Söndag

Jag börjar bli riktigt aktiv här. Har inte så mycket vettigt att skriva men ändå.

"Klassfest" igår. Eller lumpenpartaj. Jag insåg att det kunde vara kul lite sent så var där vid halv tolv, men ändå. Pigg och glad blev jag av cykelturen iallafall. Och kiren. Och dansen. Sen blev jag väldigt trött igen. Men det var jävligt kul.

Kirdunken var populär, musiken var bra och pratstunderna var givande. "Du är den där tjocka killen alltså!" Så, alltså, jag är den tjocka killen som alltid blev vald sist på idrotten, haha.


Magnus och hans älskade kirdunk (y)


När de flesta hade lagt sig/åkt hem fick några för sig att bada. Inte jag. Ville vara torr när jag cyklade hem. Taavet och Magnus kunde man inte klandra för något när de badade. Oscar däremot badade näck och var allmänt läskig nere i poolen. Jonathan hoppar i. Det går ett tag, sen säger någon, "Men har du strumporna på dig Jonte?" Haha, han badade i kalsonger och strumpor. Snyggt de. Efter ett litet tag till kläcker han "ååh, vad varmt det blev"... Ni kan ju föreställa er vad som hände.. Fräscht.

Aja, åkte hem så jag var hemma vid fyra någon gång. Så, jag är hyfsat trött idag, men det gör inte så mycket. Sen blir det iallafall film och mys. Och bara så alla vet så är det gött med en ledig dag!



Puss

Alla dessa influensor...

Svininfluensaviruset sitter kvar i 17 dygn på sedlar. Vad jobbar jag med? Jo, räkna pengar, bland annat. Som kommer direkt från kunderna. Bara någon dag får dom ligga som längst. Ligger jag i riskzonen? Ja. Jag funderar på att börja använda kirurgutstyrsel. För vaccinet kommer inte förren till hösten, plus att det inte är testat på människor än, vilket innebär att det antagligen tar ännu längre tid. Jag lyssnar för mycket på nyheterna när jag jobbar.

Inte för att jag är livrädd för att bli sjuk, men om jag får välja är jag ju helst frisk. Men egentligen, vad är skillnaden på vanlig influensa och den här?

Hur som helst ska det bli väldigt skönt att vara ledig imorn. Skulle väl egentligen varit på "klassfest" (föredettaklass-fest) nu, men jag är helt utarbetad. Jobbat varje dag denna veckan. Nästa blir det natt och så. Då lär jag också vara pigg.




För att lägga ner bloggen har jag kommit på ovanligt mycket att skriva om...

Okej, en annan sak. Jag är förvirrad. Hur ska du ha det? Är jag vän eller fiende? Bestäm dig. Egentligen vill jag inte ha något att göra med någon av er. Speciellt inte den av det manliga könet. Men du kan ju bestämma dig om ifall jag är snäll och allt vad det nu var eller något av ett hatobjekt.

Och om någon kan svara på var alla sms kommer ifrån utan att jag vet vem det är så kan ju den gärna meddela det, för det skulle vara lite intressant. Jag är nyfiken.

Det var nog allt jämt nu.


PUSS


Tu es beau.


En av alla onsdagar.

Även kallad lillördag.

Försov mig imorse. Visserligen bara 17 minuter, men hade ställt klockan en kvart senare än vanligt, så egentligen 32 minuter. Alltså 17 minuter över sex. Börjar sju. Lite panik. Inte så mycket, men lite. Hann tänka mellan varven att "tur att pappa kör mig så jag slipper leta pakering vid jobbet". Men sen när jag väl kommer ner säger pappa att jag får ta bilen själv. Lite med panik. Det innebar att jag behövde åka fem minuter tidigare. Gött.

Kom iallafall i tid. Ställde mig vid en maskin och började köra. Det var då när stressen la sig som jag kände det, det där krypande. Huvudvärken. Illamående. "Ja men vad kul att få migrän just NU". Jag höll ut i en timme och en kvart. 08.15 satt jag mig i bilen och åkte hem till sängen och sov i några timmar. Hade visserligen lite ont i huvudet efter också, men ändå inte så brutalt.

Iallafall så fick jag för mig att jag skulle vaxa benen. Så jag och mamma fixade vax och så fick hon dra av remsorna från mina ben. Mycket skönt. Inte så genomtänkt eftersom man inte får sola på 24 timmar, men får väl ha en handduk över benen om jag ska det då. Funkade iallafall bättre än vad jag hade väntat mig. Är väl lite strån kvar, men får ta dom om några dagar eller något när rodnaden och det har lagt sig. För nu ser jag ut som en prickig korv eller något på benen. Men försvinner väl förhoppningsvis snart. Värt det!

Det gick inte lika lyckat med min blekning av hår igår. Förstår inte att jag aldrig lyckas. Skulle nämligen fixa utväxten (för alla som inte vet så är jag inte så blond som jag är egenltigen, utan mörkblond mer) så fanns inte det vanliga märket, så vi testade en ny.. FJORTISBLOND. Igen. Fast blir kanske bättre om jag tvättar med silverschampot någon mer gång och så. Annars blir det någon toning över. Vi får se.

Ledig imorn iallafall. Det blir gött.

PUSS


Måndag

Jaja, efter två protester så kan jag ju faktiskt inte ta och lägga ned det här ;)


Det händer dock inte så mycket jämt för tillfället. Sämst väder och massa jobb, vilket leder till att jag mest sover och degar när jag inte jobbar. Fått mycket övertid också, så inte mycket ledighet. Förra veckan var måndag ledig dag, som spenderades i kiosken där det blev lite fiskande och prat och så vidare. Söta änder fanns det överallt som var hungriga också.




Utsikten från kiosken :P



Två av dom små söta änderna (orkar inte lägga ut någon på de stora feta)



En av de vackra mörtarna David och Johannah fångade. Stackars fiskar.
Det var ganska nice iallafall. Ingen trevlig cykeltur tillbaka med tanke på ösregnet men ändå.





I torsdags, hade jag en såndär underbar dag som man kan ha ibland.
Först kom jag nästan sent till jobbet efter en massa krångel. Sen krånglade min maskin överdrivet mycket och jag hällde sås över halva min hand på lunchen. Sen fick jag även reda på att jag var tvungen att arbeta på lördagen. Min lediga dag liksom. Men jaja, sen gick det väl ganska bra. Tills jag kom ut. Eftersom det inte finns några fönster ut eller något var jag lyckligt omedveten om vädret utanför. Så, när jag kommer ut är det ju då ösregn och mina skor läcker in vatten som aldrig förr. PLUS att jag hade fått parkeringsböter. Underbart.


Fredagen spenderades med Daniel och filmen Ice Age 3 (dock inte så länge eftersom jag skulle sova tidigt och jobba på lördagen). Håkan och Ann-Christin var här också. De är lite roliga. Inte så kul när man ska sova men, ändå.

I lördags var jag med Victor en stund efter jobbet. Bra kombo där, tror båda var lika trötta i princip. Blev mest att ligga och kolla på roliga klipp från parlamentet och så. Var längesen man gjorde något med honom. Det var trevligt :D



Söndagen spenderades i stallet, där vi målade om i cafeterian. Förbannat snyggt blir det! Inte klara med hela alltet än men snart så. Jag är dock inte med så mycket då eftersom jag jobbar men.. Ändå. Hur som helst såg alla ut som en halv färgburk när vi var klara. Undrar hur det kom sig..



Stallkatten Emil lög och mös (heter det mös? haha, myste?) i solen medan vi väntade på att måla igen.



Det regnade mycket färg ifrån taket...


.. och mamma blev sur för att jag förstörde mina byxor som hon tycker om så mycket. Som jag aldrig använder. Mina skor blev lite prickiga.

Senare hade jag en trevlig kväll framför datorn med trevliga folk att prata med (y). Vi får se hur det blir och hur det går...

Idag har det bara varit jobb. Fint väder imorse. Åt frukost ute för att kunna ta vara på vädret lite. Sen jobba från 11 till 18. När man kommer ut från jobbet börjar det regna. KUL! Menmen, jag överlever.

Nu börjar detta bli väldigt tråkigt, så jag lägger ner för idag.

Puss!

Onsdag

Jag har tröttnat på det här. Är det någon som protesterar om jag lägger ned det här ett tag? har inget intressant att säga för tillfället ändå.





Grattis


RSS 2.0