High on life

Allt känns så himla bra jämt nu! I fas med skolarbete och allt, vilket inte hör till vanligheterna. Ska börja rida Mynta på tisdagar framöver, samt helger när inte dom kan, antagligen redan nu i helgen. Ridningen gick förövrigt himla superbra idag och jag kommer ha hur mycket träningsvärk som helst imorn, skönt!!
Hursomhelst, anledningen till inlägget var ju att vi var och hälsade på den lilla kusinen (som ser ut som en Leo eller William, förövrigt). Han var supersöt!! Blev många kort. Fick hålla honom, vilket han tydligen inte tyckte om för han började skrika nästan direkt... Fast han var hungrig så det var därför. Sa dom iallafall :p Han var supersöt när vi fikade, han somnade typ, sen helt plötsligt började han tokle flera gånger, supergulligt! (Nej, jag är inte alls sugen på att sno honom eller nåt.)
Eftersom att jag såklart glömde kameran hemma så fick det bli mobilkort (Frida skulle skicka dom vi tog med "hemmakameran" men man vet ju aldrig) så det blev inte så himla bra kort men här kommer ett på när han log iallafall :)
Ser ut som det är Helenas tröja som fortsätter där men han hade randiga byxor också, såg lite knäppt ut först, som om han inte hade några ben. Typ. Men söt väl? :D
Nej.. sova kanske. Eller nåt..
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0